-
Παντως εμενα δεν ειχε αυτο το sos αν και καινούργιο. Πλεον ειναι standard. Αρα εσενα που το ειχε βαλε ενα ακομα 300 αρι στη τιμή. Βαλε λιγο το ενα το αλλο τελικα το οτι το πηρες αππ τους πρωτους εκανες καλη αγορα για 2008. Που ειναι ακριβο σε αυτε τις εκδοσεις, το εχουμε πει αλλωστς, αλλα εσυ το εχεις φθηνοτερα απο τους αλλους. Αρα μαλλον για 2008 καλο deal.
Ξερεις πως περιμενω το ερχόμενο 308.... Μετρω τις μερες που λενε.... Να ξαναγυρισω πισω στον στάβλο. Αλλα φοβαμαι την τιμη και απο οτι βλεπω μαλλον η καλυτερη αγορα ειναι μολις βγει ή μολις τελειωνει η καριερα του.
Στην πρωτη δεν πιστευω να εχω τοσα χρηματα για το 308.....μετα δεν λεει να παρεις αυτοκινητο που τελειωνει η καριέρα....
Θα μείνουμε στα φτωχικα αλλα καλα ιαπωνορουμανογαλλικα
Τι σου λεω τωρα.;;;; Ασε... σκεψεις ενος πεζακια...
-
Παντως εμενα δεν ειχε αυτο το sos αν και καινούργιο. Πλεον ειναι standard. Αρα εσενα που το ειχε βαλε ενα ακομα 300 αρι στη τιμή. Βαλε λιγο το ενα το αλλο τελικα το οτι το πηρες αππ τους πρωτους εκανες καλη αγορα για 2008. Που ειναι ακριβο σε αυτε τις εκδοσεις, το εχουμε πει αλλωστς, αλλα εσυ το εχεις φθηνοτερα απο τους αλλους. Αρα μαλλον για 2008 καλο deal.
Ξερεις πως περιμενω το ερχόμενο 308.... Μετρω τις μερες που λενε.... Να ξαναγυρισω πισω στον στάβλο. Αλλα φοβαμαι την τιμη και απο οτι βλεπω μαλλον η καλυτερη αγορα ειναι μολις βγει ή μολις τελειωνει η καριερα του.
Στην πρωτη δεν πιστευω να εχω τοσα χρηματα για το 308.....μετα δεν λεει να παρεις αυτοκινητο που τελειωνει η καριέρα....
Θα μείνουμε στα φτωχικα αλλα καλα ιαπωνορουμανογαλλικα
Τι σου λεω τωρα.;;;; Ασε... σκεψεις ενος πεζακια...
Έτσι είχα σκεφτεί και εγώ τότε, συν ότι είχα βάλει καταπληκτική ημερομηνία πολλούς μηνες πριν και δεν πήγαινε άλλο, είχε μεγαλώσει και η οικογένεια και πιεζομασταν. Η αλήθεια είναι ότι με τα τέλη ταξινόμησης περίμενα μία μικρή πτώση που θα αντισταθμιζαν τα δώρα launch pack και τα χιλιόμετρα που θα είχα κάνει μέχρι τότε, τελικά δεν άλλαξε καθόλου (τότε) η τιμή.
Βλέπεις, δεν είχα πάρει μία παρορμητική απόφαση, είχα λογαριάσει όλους τους παράγοντες.
Δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις αυτοκίνητο, καινούργιο δεν είναι το Swift; Αυτή τη στιγμή αν δεν έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου είναι επαρκέστατο, δηλαδή ΔΕΝ θα πούλαγα Swift για να πάρω Sandero, το 308 είναι άλλο πράγμα τώρα, άλλη κατηγορία, και όταν θα βγεί θα είναι κοντά στην κορυφή σε όλους τους τομείς.
Πάντως ένας φίλος μου είπε ότι του έδιναν το 308 16.500€ από αντιπροσωπεία σε τιμές Black Friday, άρχισαν οι τσάμπα τιμές; Πολύ καλή αγορά και αυτό αν το παίρνεις σε τιμές C3, που λέει ο λόγος.
Νομίζω είμαστε κομπλέ για την επόμενη 5ετια, μετά βλέπουμε!
-
300 euro εδώ 150 από εκεί, δεν πάτε για Allure καλύτερα; πόσο μεγάλη είναι η διαφορά; ο τεμπέλης που πιάνει; στο κάθισμα; η κεντρική κονσόλα με τον τεμπέλη της Allure είναι πολύ ωραία πάντως και δίνει μία αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου που δεν έχουν τα αντίστοιχα της κατηγορίας και τιμής.
το καλό σύστημα αυτόματης πέδησης από την Allure δεν πάει; και αυτό αξίζει κατά τη γνώμη μου να το έχεις και αχρείαστο να είναι.
Στον ντίζελ κινητήρα είναι 3 χιλιαρικα η διαφορά των εκδόσεων active plus και allure.με την allure plus που είναι πιο κοντά σε αυτά που περιγραφεις η διαφορά είναι 4 και κατι.αν και είναι πολυ θελκτικα όλα αυτά νομίζω πως δεν αξίζουν τόσα λεφτά να δώσει καποιος.αν είχαν την allure σκέτο ένα ενάμιση χιλιάρικο παραπανω απο την active plus θα έκανα προσωπικα την υπέρβαση.με τα τωρινά δεδομένα μου φτάνει το φοβερό πάτημα του αυτοκινήτου,το μικρό τιμόνι, και το πολυ καλυτερο εσωτερικό από αυτό που έχω σημερα
-
Dublin wrote:
300 euro εδώ 150 από εκεί, δεν πάτε για Allure καλύτερα; πόσο μεγάλη είναι η διαφορά; ο τεμπέλης που πιάνει; στο κάθισμα; η κεντρική κονσόλα με τον τεμπέλη της Allure είναι πολύ ωραία πάντως και δίνει μία αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου που δεν έχουν τα αντίστοιχα της κατηγορίας και τιμής.
το καλό σύστημα αυτόματης πέδησης από την Allure δεν πάει; και αυτό αξίζει κατά τη γνώμη μου να το έχεις και αχρείαστο να είναι.
Στον ντίζελ κινητήρα είναι 3 χιλιαρικα η διαφορά των εκδόσεων active plus και allure.με την allure plus που είναι πιο κοντά σε αυτά που περιγραφεις η διαφορά είναι 4 και κατι.αν και είναι πολυ θελκτικα όλα αυτά νομίζω πως δεν αξίζουν τόσα λεφτά να δώσει καποιος.αν είχαν την allure σκέτο ένα ενάμιση χιλιάρικο παραπανω απο την active plus θα έκανα προσωπικα την υπέρβαση.με τα τωρινά δεδομένα μου φτάνει το φοβερό πάτημα του αυτοκινήτου,το μικρό τιμόνι, και το πολυ καλυτερο εσωτερικό από αυτό που έχω σημερα
Για τον φίλο όμως που παίρνει βενζίνη και η διαφορά είναι 1100€, νομίζω θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά.
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνεις leap of faith για να πας στο πετρέλαιο Allure, και μάλλον η 'καλή' είναι η Allure Plus, δηλαδή όπως λες και εσύ να δώσεις 3.000 και να μην παίρνεις το 3D cockpit και το 5στερο αυτοκίνητο;
Μάλλον οι Plus εκδόσεις είναι οι best buy, και όχι οι απλές έτσι όπως το βλέπω.
-
16700 περιπου κοστισε το swift. Ξερω ακριβό.... Με τα ιδια η κουλα 13.700 και χωρις mhev 12700 αλλα τεσπα. Θες japan;;;; πλερω....
Να ξερες ποσο πονεσαν αυτα τα 3000 ευρω... Για το ιδιο προϊόν και ιδιο εξοπλισμο και μικροτερο αυτοκινητο..... Ασε...
Αλλα τι 16500 για 308;;; Τι γινεται;;;
Υ. Γ με 18000 το καλοκαιρι.... Gullieta....
-
Συμφωνώ με του Dublin όντως εγώ δεν έχω προβολείς ομίχλης (μαλλον δύσκολα θα μου βάλουν) και φιμέ.Μήπως το 3ο δώρο ήταν η πλαφονιέρα αφής;
Επίσης δείτε αυτό το βίντεο: https://youtu.be/P-NUI3kPiKs Νομίζω μπροστά έβγαλε αρκετή ζημιά και εντύπωση μου έκανε η πόρτα που δεν άνοιγε(το ίδιο συμβαίνει στα υπόλοιπα PSA στα VW που τεστάρουν όχι) ενώ πίσω είχε αρκετή παραμόρφωση.
Στο τεστ του ΑΕΒ νόμιζα στα 50 km/h θα τρακάρει : https://youtu.be/UXJrAGD32Dg
Στη δική μου έκδοση 1.2 100hp 1100 διαφορά έχει τιμή καταλόγου με την plus που δεν έχω acc, ομίχλης, φιμε, proximity . Επίσης στο eco που το έβαλα προχθές 1η φορά δεν είχα σχεδόν καθόλου ροπή(θύμιζε ατμοσφαιρικό) έπρεπε να πατάω παραπάνω γκάζι από συνήθως.Το άλλαξα σε 2 λεπτά.
-
Σε προσφορά που ζήτησα πριν τα Χριστούγεννα για 2008 1.2 130 active μεταλλικό και ομιχλης μου τα έδιναν δώρο.
-
Εγώ ακολουθώ χρόνια και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου έως τη λήξη της εγγυησης μετά παντα αλλαγή, τη συμβουλή ενός δημοσιογράφου από τους πιο παλιούς και μέγα γνωστες της αυτοκινησης που ότι αυτοκίνητο είχε ,το έπαιρνε πάντα στη βασική έκδοση με τα πιο βασικά και αναγκαία συστήματα ασφαλειας, με απλο air condition και η μόνη υπέρβαση που έκανε ήταν να εβαζε κάποια after market ζάντα...Τώρα για αυτά τα περίεργα έξτρα των εκατοντάδων ευρώ δεν τους τα έδινε με καμμία δύναμη,προτιμούσε έλεγε χαρακτηριστικά να τα χαρίσει στο χαμόγελο του παιδιού...
-
Εγώ ακολουθώ χρόνια και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου έως τη λήξη της εγγυησης μετά παντα αλλαγή, τη συμβουλή ενός δημοσιογράφου από τους πιο παλιούς και μέγα γνωστες της αυτοκινησης που ότι αυτοκίνητο είχε ,το έπαιρνε πάντα στη βασική έκδοση με τα πιο βασικά και αναγκαία συστήματα ασφαλειας, με απλο air condition και η μόνη υπέρβαση που έκανε ήταν να εβαζε κάποια after market ζάντα...Τώρα για αυτά τα περίεργα έξτρα των εκατοντάδων ευρώ δεν τους τα έδινε με καμμία δύναμη,προτιμούσε έλεγε χαρακτηριστικά να τα χαρίσει στο χαμόγελο του παιδιού...
Αν ψωνίζεις ρούχα και τρόφιμα μόνο από τη λαϊκή αγορά και τα Lidl, πας μόνο σε δημόσια νοσοκομεία στις εφημερίες και έχεις κινητό με 60euro τότε θα συμφωνήσω, καλό θα είναι να παίρνεις τη βασική έκδοση.
-
να ρωτήσω με χρεώνουν 220 εκδοση πινακίδων - τελη κυκλοφορίας, δεν είναι πολλά και τώρα που μειώθηκαν και τα τέλη που είναι 78 ευρώ.
-
να ρωτήσω με χρεώνουν 220 εκδοση πινακίδων - τελη κυκλοφορίας, δεν είναι πολλά και τώρα που μειώθηκαν και τα τέλη που είναι 78 ευρώ.
μαζί δεν είναι όλα τα έξοδα (μεταφοράς, παράδοσης, προετοιμασίας αυτοκινήτου, κ.λ.π);
αν ναι, τότε είναι πολύ λίγα ή νορμάλ να πω, στη ΚΙΑ μου είχαν πει κάνα 500άρικο 'η 600 αν θυμάμαι καλά, πάντως θυμάμαι ότι με διαφορά ήταν το μεγαλύτερο νούμερο που είχα ακούσει από όλες τις εταιρίες.
-
thodorisls wrote:
μαζί δεν είναι όλα τα έξοδα (μεταφοράς, παράδοσης, προετοιμασίας αυτοκινήτου, κ.λ.π);
αν ναι, τότε είναι πολύ λίγα ή νορμάλ να πω, στη ΚΙΑ μου είχαν πει κάνα 500άρικο 'η 600 αν θυμάμαι καλά, πάντως θυμάμαι ότι με διαφορά ήταν το μεγαλύτερο νούμερο που είχα ακούσει από όλες τις εταιρίες.
ναι είναι όλα μέσα δεν έχω κάτι άλλο σαν έξοδο.
-
Thanos007 wrote:
Αν ψωνίζεις ρούχα και τρόφιμα μόνο από τη λαϊκή αγορά και τα Lidl, πας μόνο σε δημόσια νοσοκομεία στις εφημερίες και έχεις κινητό με 60euro τότε θα συμφωνήσω, καλό θα είναι να παίρνεις τη βασική έκδοση.
Ενώ εσύ με το 2008!! μαλλον ψωνίζεις μόνο από Preview στο Κολωνάκι,πας μόνο Ωνάσειο ,μέγαρο μουσικης και τρέχει ο παρκαδορος να μπει στο peugeot που ήταν το όνειρο του και έχεις και σίγουρα το iphone το 13 Καραντι..χααχαχαχχχ
-
Μπααα μαλλον θύμα της παγκοσμιοποίησης της υπερκατανάλωσης και επιδειξιομανίας της εποχής αφού...
-
Dublin wrote
Thanos007 wrote:
Ενώ εσύ με το 2008!! μαλλον ψωνίζεις μόνο από Preview στο Κολωνάκι,πας μόνο Ωνάσειο ,μέγαρο μουσικης και τρέχει ο παρκαδορος να μπει στο peugeot που ήταν το όνειρο του και έχεις και σίγουρα το iphone το 13 Καραντι..χααχαχαχχχ
Είσαι πολύ αστείος, ωχ.. σόρρυ, γελοίος ήθελα να πω!
Όπως προσέχουμε τη διατροφή μας, τα πράγματά μας, τα ρούχα μας και τη συμπεριφορά μας θέλουμε και τα αυτοκίνητά μας, αλλιώς θα κοτσαραμε έναν καναπέ σε ένα κουτί και 4 Ρόδες και θα πηγαίναμε.
Τρως πάντα τα φθηνότερα; Έχεις ένα κινητό που απλώς παίρνει τηλέφωνα και στέλνει sms; Η τηλεόρασή σου είναι με καθοδικό σωλήνα; Δεν αγοράζεις ποτέ μάρκα ρούχων και παπουτσιών επειδή κάνουν την ίδια δουλειά και τα no name από την λαϊκή;
Πόσο απλούστερο να το κάνω..
-
Μπααα μαλλον θύμα της παγκοσμιοποίησης της υπερκατανάλωσης και επιδειξιομανίας της εποχής αφού...
Δηλαδή εσύ αγοράζεις για εσένα και τα παιδιά σου τα φθηνότερα τρόφιμα; Παίρνεις τα φθηνότερα ρούχα; Έχεις κινητό με κουμπάκια;
Τι αυτοκίνητο έχεις και πια έκδοση έχεις για να καταλάβουμε;
Η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο, ή όλα ή τίποτα, προτιμώ τις ενδιάμεσες αποχρώσεις και τα πράγματα που χρησιμοποιώ, τα τρόφιμα που τρώω, τα ρούχα που φοράω θέλω να με εξυπηρετούν και να με ευχαριστούν.
Φυσικά και έχω lidl και μάλιστα ακόμη και στη δουλειά αύριο θα φορέσω ένα fleeca-ακι που είχα πάρει πριν κάτι χρόνια, αλλά παπούτσια θα φορέσω συγκεκριμένη μάρκα γιατί στέκομαι όρθιος 10-13 ώρες τη μέρα και σε μία εβδομάδα δεν θα είχα πόδια. Επίσης καλό και το μπουφανακι Lidl που το έχω να πηγαίνω να παίζω μπάσκετ αλλά αύριο θα φορέσω συγκεκριμένη μάρκα γιατί θα δουλέψω τουλάχιστον 8 ώρες στην παγωνιά από τις 12 της ημέρας και θέλω κάτι κορυφαίο (να βγαίνει η υγρασία, να μην μπαίνει κρύο, να είναι αδιάβροχο και ελαφρύ γιατί θα πρέπει να κινούμαι συνέχεια. Ένα απλό φθηνο-πλαστικο θα έχει γίνει σάουνα σε 10λεπτα χωρίς καμία σιγουριά αδιάβροχοποίησης).
Επειδή το κινητό μου είναι εργαλείο δουλειας και το χρησιμοποιώ σε διάφορα εξειδικευμένα πράγματα, πήρα ένα των 350€, και όχι ένα των 100€, αλλά σε κάνα χρόνο-δυο σκέφτομαι μήπως πάρω και ένα ακόμη καλύτερο για κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες που θέλω να βελτιώσω.
Στο 2021, είμαστε, οι τεχνολογίες και οι εξοπλισμοί βγήκαν για να μας κάνουν καλύτερη τη ζωή και εγώ είμαι άνθρωπος της εποχής μου. Δεν γυρίζουμε πίσω.
Θέλω και τα οχήματά μου να με εξυπηρετούν με ασφάλεια και άνεση.
Scooter θα πάρω, και περιμένω να έρθουν τα καινούργια με πιστοποίηση Euro 5 με ψηφιακό πίνακα οργάνων, full led, υγρόψυκτο και με ABS.
Και τώρα έχω ένα 25 χρόνια, να το κρατήσω άλλα 25 ή να βελτιώσω την άνεση/επιδόσεις/φώτα/φρένα/ασφάλεια σε κάτι που κάνω πολλά χιλιόμετρα σχεδόν κάθε μέρα;
Είμαι νεόπλουτος επειδή θα πάρω καινούργιο δίκυκλο για να κάνω τη ζωή μου καλύτερη και ασφαλέστερη; Και επιδειξιομανης επειδή περιμένω μερικούς μήνες για να πάρω κάτι καλύτερο και σύγχρονο με παρόμοια λεφτά!!
Έπρεπε να πάρω δηλαδή το ξεστοκαρισμα των EURO4 που έχουν βγάλει προσφορές γιατί το 2020 ήταν η τελευταία χρονιά που επιτρέπεται η πώλησή τους (πήραν παράταση λόγο covid) και να μην πάρω κάτι με λιγότερους ρύπους, καλύτερη απόδοση, λιγότερη κατανάλωση, καλύτερα φώτα (led vs λάμπα!), Και κοντέρ πλήρως ψηφιακά με λειτουργίες..
-
Έχει διαφορά το καλό παπούτσι που θα πάρεις για σένα και τα παιδιά σου, και καλά κάνεις γιατί ειναι θέμα υγείας και ασφάλειας, με τα led του αυτοκινήτου πχ. Δικαίωμα όλων μας να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε, αλλά μην το πολυδιαφημιζουμε κιόλας. Αυτο που ανακατέψατε θέματα ασφάλειας όπως πχ ζεστό ρούχο με θέματα γοήτρου όπως πχ 3d καντράν στο αμάξι πραγματικά με ξεπέρασε.
-
Και για να σας προλάβω, και γω θα ήθελα το 3d στην οθόνη μου. Ομως στο τέλος της ημέρας, who cares?
-
Και για να σας προλάβω, και γω θα ήθελα το 3d στην οθόνη μου. Ομως στο τέλος της ημέρας, who cares?
αυτό ακριβώς, who cares ποιος παίρνει τη βασική ή θέλει καλύτερη έκδοση, εγώ έχω πει ότι η Active Plus είναι εκδοσάρα, τώρα για 1100 που λέει ο φίλος παραπάνω, σίγουρα θα πήγαινα για την Allure, είναι πολύ μικρή η διαφορά για ένα σωρό πράγματα που παίρνεις (τα αναλύσαμε παραπάνω), τώρα σε diesel που είναι μεγάλη η διαφορά (ανεβαίνει σκαλοπάτι) για πολύ κόσμο ίσως δεν αξίζει.
Το ότι όμως οι βασικές εκδόσεις αρκούν (γιατί; ποιος το λέει), ή ότι τα όμορφα αυτοκίνητα δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρουν (όπως λένε σε άλλο θέμα άλλοι φίλοι) εμένα μου φαίνεται λάθος λογική και δεν την ενστερνίζομαι. Όπως και η Renault/Nissan/Toyota και πολλοί άλλοι έχουν μία εισαγωγική με πολύ λίγο εξοπλισμό, συνήθως στα αυτοκίνητά μο παίρνω τη μεσαία έκδοση, έχει τα περισσότερα, όχι όλα, και συνήθως μου αρκεί.
'Οπως και να έχει, ούτε μαζί τα βγάζουμε, ούτε μαζί τα τρώμε, η αγορά - γενικότερα, είναι πολύ προσωπική υπόθεση του καθενός και της οικογένειάς του κατά τη γνώμη μου και δεν μπορούμε να επιβάλουμε απόψεις.
Το σχόλιό μου ήταν αναφορά στο ότι δεν παίρνουμε/αγοράζουμε/καταναλώνουμε τα basic πράγματα στη ζωή, και έτσι και θέλουμε και τα αυτοκίνητά μας.
Και λέγοντας αυτό, είπα και πάνω ότι όπως είναι οι εκδόσεις σήμερα, νομίζω οι Plus είναι οι λογικότερες επιλογές, και η Active σαν εισαγωγική, όπως όλες οι εισαγωγικές, και το έχω εκφράσει και σε άλλα νήματα πραγματικά έχουν τεράστιες ελλείψεις, ΟΧΙ η περσινής Active, η φετινή όπως διαμορφώνεται. Είναι 1 σελίδα περίπου τα πράγματα που ΔΕΝ έχει η σημερινή Active σε σχέση με την Αctive Plus.
Για μένα αυτή η Active, δεν είναι επαρκής, και ένα απλούστατο παράδειγμα, δεν έχει Driver Attention Alert/Αναγνώριση σημάτων, προβολείς ομίχλης, και έχει προβολείς αλογόνου (διαβάζω από την πρώτη κατηγορία), δηλαδή πράγματα σημαντικά, και απαραίτητα και με τους νέους κανονισμούς που θα μπουν από το 2022. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.
-
kakos lykos wrote:
αυτό ακριβώς, who cares ποιος παίρνει τη βασική ή θέλει καλύτερη έκδοση, εγώ έχω πει ότι η Active Plus είναι εκδοσάρα, τώρα για 1100 που λέει ο φίλος παραπάνω, σίγουρα θα πήγαινα για την Allure, είναι πολύ μικρή η διαφορά για ένα σωρό πράγματα που παίρνεις (τα αναλύσαμε παραπάνω), τώρα σε diesel που είναι μεγάλη η διαφορά (ανεβαίνει σκαλοπάτι) για πολύ κόσμο ίσως δεν αξίζει.
Το ότι όμως οι βασικές εκδόσεις αρκούν (γιατί; ποιός το λέει), ή ότι τα όμορφα αυτοκίνητα δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρουν (όπως λένε σε άλλο θέμα άλλοι φίλοι) εμένα μου φαίνεται λάθος λογική και δεν την ενστερνίζομαι.
'Οπως και να έχει, ούτε μαζί τα βγάζουμε, ούτε μαζί τα τρώμε, η αγορά - γενικότερα, είναι πολύ προσωπική υπόθεση του καθενός και της οικογένειάς του κατά τη γνώμη μου και δεν μπορούμε να επιβάλουμε απόψεις.
Το σχόλιό μου ήταν αναφορά στο ότι δεν παίρνουμε/αγοράζουμε/καταναλώνουμε τα basic πράγματα στη ζωή, και έτσι και θέλουμε και τα αυτοκίνητά μας.
Και λέγοντας αυτό, είπα και πάνω ότι όπως είναι οι εκδόσεις σήμερα, νομίζω οι Plus είναι οι λογικότερες επιλογές, και η Active σαν εισαγωγική, όπως όλες οι εισαγωγικές, και το έχω εκφράσει και σε άλλα νήματα πραγματικά έχουν τεράστιες ελλείψεις, ΟΧΙ η περσινής Active, η φετινή όπως διαμορφώνεται. Είναι 1 σελίδα περίπου τα πράγματα που ΔΕΝ έχει η σημερινή Active σε σχέση με την Αctive Plus.
Για μένα αυτή η Active, δεν είναι επαρκής, και ένα απλούστατο παράδειγμα, δεν έχει Driver Attention Alert/Αναγνώριση σημάτων, προβολείς ομίχλης, και έχει προβολείς αλογόνου (διαβάζω από την πρώτη κατηγορία), δηλαδή πράγματα σημαντικά, και απαραίτητα και με τους νέους κανονισμούς που θα μπουν από το 2022. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.
Πάντως για allure diesel πήρα προχθές προσφορά από 25100 στα 24100( μου είπαν βέβαια ελάτε να τα πούμε από κοντά και όλο και κάτι θα κάνουμε).
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)