-
Για τα διαθέσιμα μοντέλα black Friday να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα είναι 'κλεισμένα' από την ώρα που ανακοινώθηκαν και δίνονται 'σε γνωστούς και φίλους'. Όσοι θυμούνται το post μου πέρσυ Δεκέμβρη πως αγόρασα έτσι το 308 καταλαβαίνουν ότι δεν είναι θεωρία συνωμοσίας...
@stef4 δύσκολα είσαι. Ομοιοπαθης. Το να βρεις μια ρύθμιση που 'στιγμιαία' σε βολεύει εντός αντιπροσωπείας δεν θα είναι το ίδιο στην καθημερινότητα σου. Δυστυχώς πολλοί δεν μπορούν να βρούν θέση οδήγησης στο άτιμο το 2008 και σπάνε το κεφάλι τους γιατί τα υπόλοιπα b_suv δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ τα c_suv ξεφεύγουν σε μέγεθος (4,5+m) μεταξύ άλλων...
-
Για τα διαθέσιμα μοντέλα black Friday να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα είναι 'κλεισμένα' από την ώρα που ανακοινώθηκαν και δίνονται 'σε γνωστούς και φίλους'. Όσοι θυμούνται το post μου πέρσυ Δεκέμβρη πως αγόρασα έτσι το 308 καταλαβαίνουν ότι δεν είναι θεωρία συνωμοσίας...
Tι μου θύμισες τώρα.Στη ρενο δεν ήσουν που έκανες test drive το clio και σε άκουγε ο πωλητής να διαπραγματευεσαι με τον πωλητή της πεζο να σου κάνει και αυτός στα καπάκια έξτρα προσφορά,στον άλλον να λες ότι στη ρενο εχουν και test drive ενώ εσείς όχι.Μετά σε ενημερώνει ότι τελικά ο διευθυντής σου το δίνει το 308 που ήταν και καλά κλεισμένο για αυτόν. Το οποίο και αγόρασες ενώ είχες πάει μία βόλτα ενήμερος εκ των έσω τι παίζει και κατέληξες με αμάξι για τη γυναίκα σου ενώ αυτή δεν γνώριζε τίποτα.Αν θυμάμαι καλά;
Φοβερή ιστορία.Άντε περιμένουμε τώρα να δώσεις την octavia και να μας προσφέρεις μία ακόμη τετοια ιστορία για το δικό σου πλέον αμάξι.
-
Χαχαχαχα
Απιστευτη ιστορια.
Υ.Γ Ηθελα κατα το test drive να πηγαινε και σε αντιπροσωπεια της Kia και με κατεβασμενο το παραθυρο του clio να φωναζε απο μακρυα τους εκει πωλητες για προσφορα του xceed.
Θα τα εβλεπε ολα ο πωλητης της renault
Δεν παιζεται ο τυπος !
-
gike wrote:
https://www.car.gr/33125914-peugeot-2008-1-5-bluehdi-allure-100hp
Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο?Του το προτείνουν σαν εναλλακτική να μη περιμένει μέχρι τον Μάρτη.
Αν του αρεσει το χρωμα, του κάνουν ΧΑΛΑΡΑ 1000-1200 ευρω εκπτωση και δωσει άλλες 249 λιρες Αγγλιας για ένα
Racechip GTS σε ρυθμιση 6..., θα έχει αεροπλανο.
Εχω το ιδιο μοτερ σε 208...
Η συζυγος, 2008 allure 100αρι.
Εγω, ρυθμιση το GTS σε 6..
Εκεινη, ρυθμιση σε 5.. Τυχαια συναντηση πριν 2 μερες με GT Line (οδηγος, Αρρεν, καπου στα 30-35) ψαχνει να μαθει τι έγινε, χαχαχα
Και τα 2.. σκοτωνουν. Σε παραπανω ρυθμίσεις δεν εχω δοκιμασει (φτανει μεχρι 7).
Νομιζω, έδωσα αρκετες πληροφορίες.Τελικά το έκλεισε σε καλύτερη τιμή και εντός των ημερών θα το παραλάβει.
Κάποιο link για το race chip?
-
Στην 35 φωτογραφία έχει μια οθόνη στο infotainment που δεν την έχω δει στο δικό μου.
Την έχετε δει άλλοι κάτοχοι; Μήπως έχει σχέση με το τελευταίο update του infotainment (όχι χάρτες, έχει βγεί και για το σύστημα όλο, δεν το έχω κάνει);
-
ξέρει κανένας τιμή που δίνουν για το active plus 100 στο black friday?
-
ξέρει κανένας τιμή που δίνουν για το active plus 100 στο black friday?
Πάρε ένα τηλεφωνικό και πες μας και εμάς!
-
Πάντως εδώ βλέπω 'τρελή προσφορά'...
Car.gr - Peugeot 2008 '20 ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΛΑ BLACK FRIDAY
χμμ, παρασύρθηκα απ' τη πουστι@ που έκανε βάζοντας φωτογραφία το αυτόματο ενώ είναι χειροκίνητο
-
Νομίζω την πέτυχες τη φώτο αυτή τη φορά!
Ρώτησα για τους νέους κινητήρες, οι παλιοί κάτοχοι, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν παίρνουν καμία αύξηση ιπποδύναμης.
Προσανατολίζομαι σε κάποια λύση Chiptuning όπως παραπάνω ο φίλος, με την καινούργια ρύθμιση πιστεύω το αυτοκίνητο θα είναι τέλειο, με την τωρινή υπάρχει λίγο έλλειψη ροπής από 4η - 5η, οπότε ένα tuning στα 15-20 άλογα θα είναι ότι πρέπει.
Επίσης αποφάσισα να επισπεύσω το ετήσιο service, είναι και το πρώτο, και φτάνει 14.000 πλέον το αυτοκίνητο, να μην περιμένω το Γενάρη που έλεγα. Είπαν θα μου κάνουν εκεί την αναβάθμιση του infotainment.
-
Ρώτησα για τους νέους κινητήρες, οι παλιοί κάτοχοι, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν παίρνουν καμία αύξηση ιπποδύναμης.
Προσανατολίζομαι σε κάποια λύση Chiptuning όπως παραπάνω ο φίλος, με την καινούργια ρύθμιση πιστεύω το αυτοκίνητο θα είναι τέλειο, με την τωρινή υπάρχει λίγο έλλειψη ροπής από 4η - 5η, οπότε ένα tuning στα 15-20 άλογα θα είναι ότι πρέπει.
Επίσης αποφάσισα να επισπεύσω το ετήσιο service, είναι και το πρώτο, και φτάνει 14.000 πλέον το αυτοκίνητο, να μην περιμένω το Γενάρη που έλεγα. Είπαν θα μου κάνουν εκεί την αναβάθμιση του infotainment.
αναβάθμιση μόνο μέσω αντιπροσωπείας γίνεται στο inforainment?
-
Dublin wrote:
piliourits wrote:
αναβάθμιση μόνο μέσω αντιπροσωπείας γίνεται στο inforainment?
Όχι, μπορείς κανονικά, αλλά αφού το πάω για service ας κάνουν κ κάτι, ελπίζω να μην χρεώσουν τίποτα 50αρικα!
Μέσω του app έχει όλες τις πληροφορίες, download link και τα λοιπά.
-
Στο 308 πήγα για (πρόωρη) αλλαγή λαδιών και μου πέρασαν δωρεάν update που εκκρεμούσε. Μην τους δώσεις φράγκο...
-
Στο 308 πήγα για (πρόωρη) αλλαγή λαδιών και μου πέρασαν δωρεάν update που εκκρεμούσε. Μην τους δώσεις φράγκο...
Ναι, δεν πιστεύω να ζητήσουν, αλλά θα πάει η γυναίκα γιατί εγώ δουλεύω Αθήνα. Δεν νομίζω να είναι τόσο κακομοίρηδες, απορώ τι θα χρεώσουν πάντως, Peugeot επαρχία..
-
Στην 35 φωτογραφία έχει μια οθόνη στο infotainment που δεν την έχω δει στο δικό μου.
Την έχετε δει άλλοι κάτοχοι; Μήπως έχει σχέση με το τελευταίο update του infotainment (όχι χάρτες, έχει βγεί και για το σύστημα όλο, δεν το έχω κάνει);
Λοιπόν την ίδια απορία είχα και εγώ. Εγώ είχα κάνει αναβάθμιση οθόνης γύρω στα 20 λεπτά παίρνει αλλά δεν αλλαξε κάτι. Πρέπει να είναι παλαιότερο λογισμικό (υποθέτω)
-
Dublin wrote:
Λοιπόν την ίδια απορία είχα και εγώ. Εγώ είχα κάνει αναβάθμιση οθόνης γύρω στα 20 λεπτά παίρνει αλλά δεν αλλαξε κάτι. Πρέπει να είναι παλαιότερο λογισμικό (υποθέτω)
Καμία διαφορά το καινούργιο λογισμικό;
Φαίνεται σαν να έχει όλες τις λειτουργίες συγκεντρωμένες σε μία οθόνη και εγώ έχω αυτοκίνητο από τη πρώτη φουρνιά που ήρθε Ελλάδα, και δεν την έχει αυτή την οθόνη. Περίεργο..
-
Αφού βάζουμε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μας στην εφαρμογή, λογικά, η αναβάθμιση που προτείνει είναι η σωστή.
-
Sabas_Thess wrote:
Ναι, δεν πιστεύω να ζητήσουν, αλλά θα πάει η γυναίκα γιατί εγώ δουλεύω Αθήνα. Δεν νομίζω να είναι τόσο κακομοίρηδες, απορώ τι θα χρεώσουν πάντως, Peugeot επαρχία..
Ίσως και να σε προσέξουν καλύτερα στην επαρχία.
-
Έτσι ήταν από όσο θυμάμαι στα σιτροεν η οθόνη
-
Τώρα που το λες, νομίζω σε C3 Aircross ήταν έτσι, μάλλον είναι έκδοση πριν τον 11/2019, ίσως κάποια ήρθαν έτσι Ελλάδα; Ίσως όταν ήρθαν τους έκαναν αναβάθμιση και κάποια ξέμειναν;
Πάντως να αναφέρουμε ότι ο 110hp diesel που θα έρχεται έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από τον απερχόμενο 100. Η διαφορά είναι τεράστια μάλιστα (σχεδόν 2 δευτερόλεπτα τα 0-100 και +20 τελική, με ελάχιστη αύξηση κατανάλωσης και 98 από 96 CO2). Πλέον ξεφεύγει από οποιονδήποτε άλλο πετρελαιοκινητήρα στην αγορά, και έχει μόλις 0,2sec διαφορά από τον 130hp EAT8, ενώ το αυτόματο χάνει και 5χλμ από την τελική του. Απίστευτα πράγματα.
-
parikon wrote:
Πάντως να αναφέρουμε ότι ο 110hp diesel που θα έρχεται έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από τον απερχόμενο 100. Η διαφορά είναι τεράστια μάλιστα (σχεδόν 2 δευτερόλεπτα τα 0-100 και +20 τελική, με ελάχιστη αύξηση κατανάλωσης και 98 από 96 CO2). Πλέον ξεφεύγει από οποιονδήποτε άλλο πετρελαιοκινητήρα στην αγορά, και έχει μόλις 0,2sec διαφορά από τον 130hp EAT8, ενώ το αυτόματο χάνει και 5χλμ από την τελική του. Απίστευτα πράγματα.
Dublin που μπορουμε να τα δουμε αυτα αναλυτικα;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)