-
πάντως Γιάννενα ο τύπος έχει βγάλει παγανια καμία 3-4 2008 και 5-6 208 για το χάζι, στο προαυλιο
-
πάντως Γιάννενα ο τύπος έχει βγάλει παγανια καμία 3-4 2008 και 5-6 208 για το χάζι, στο προαυλιο
Πες μας πότε θα φύγουν!
Ακούσαμε τίποτα για τις τιμές;
Active από 18.500 φαντάζομαι.
-
criuser wrote:
Τα 1.4 75 με 8 και 16 βαλβίδες , τα είχα σε ΖΧ και δεν έβγαλαν τίποτε για χρόνια . Στο C4 του 2005 έχω τον 1.6 110 και άρχιζε να βγάζει κάτι θεματάκια μετά τα 10 χρόνια . Δηλαδή πολλαπλασιαστή και ψυγείο καλοριφέρ . Αυτά τα δύο . Λάμπες πίσω φρένων έχω αλλάξει 2,3 φορές .
Το ρεκόρ το είχα στο ML-350 , που είχε θέμα με την βάση στα φώτα και άλλαξα πάνω από 10 φορές στα 4 χρόνια που το είχα με το λήζινγκ .
Ρε συ δεν ειχε 16v 1,4 η zx....η c4 ειχε. Αυτον που ειχες στην zx ειναι ο καλος 8βαλβιδος που ειπα πιο πανω πως δυσκολα να εβγαζε βλαβη. Σειρα TU
Και εσυ δεν εισαι οδηγος....καπετανιος κοτερου εισαι.
Ο tu της PSA ήταν πολύ καλός και ροπατος κινητήρας της εποχής του αλλά από αξιοπιστία μάπα. Το μεγάλο του θέμα η φλάντζα που μπερδευε νερά με λάδια. Όσα ξέρω δε ξέφυγε κανένα. Από zx του 92 μέχρι saxo vts του 01. Έχω πάνω από 6 - 7 παραδείγματα. Το σαξο μάλιστα στα μόλις 95.000 χλμ.
-
criuser wrote:
Τα 1.4 75 με 8 και 16 βαλβίδες , τα είχα σε ΖΧ και δεν έβγαλαν τίποτε για χρόνια . Στο C4 του 2005 έχω τον 1.6 110 και άρχιζε να βγάζει κάτι θεματάκια μετά τα 10 χρόνια . Δηλαδή πολλαπλασιαστή και ψυγείο καλοριφέρ . Αυτά τα δύο . Λάμπες πίσω φρένων έχω αλλάξει 2,3 φορές .
Το ρεκόρ το είχα στο ML-350 , που είχε θέμα με την βάση στα φώτα και άλλαξα πάνω από 10 φορές στα 4 χρόνια που το είχα με το λήζινγκ .
Ρε συ δεν ειχε 16v 1,4 η zx....η c4 ειχε. Αυτον που ειχες στην zx ειναι ο καλος 8βαλβιδος που ειπα πιο πανω πως δυσκολα να εβγαζε βλαβη. Σειρα TU
Και εσυ δεν εισαι οδηγος....καπετανιος κοτερου εισαι.
Ο tu της PSA ήταν πολύ καλός και ροπατος κινητήρας της εποχής του αλλά από αξιοπιστία μάπα. Το μεγάλο του θέμα η φλάντζα που μπερδευε νερά με λάδια. Όσα ξέρω δε ξέφυγε κανένα. Από zx του 92 μέχρι saxo vts του 01. Έχω πάνω από 6 - 7 παραδείγματα. Το σαξο μάλιστα στα μόλις 95.000 χλμ.
-
Οχι λαθος, αυτο που χαλουσε μονιμως ηταν η αντλια νερου οπου οδηγουσε σε αυξηση θερμικρασιας.
Το καπακι ποτε δεν ειχε θεματα.
Εγω και αλλοι αλλαζαμε παντα προληπτικα αντλια νερου και δεν υπηρξε ποτε θεμα και μαλιστα με απειρους κοφτες. Μιλαμε για κοφτες επι 150.000 χλμ και κατεβασματα που επαιρνες το κιβωτιο παραμασχαλα. Ειχα και σκουπα οπου παντου ηθελες κοφτες για την ακους.
Για αυτο αλλαξα σχολη με τα made in japan ....μηπως και τα περιφερειακα τους ειναι πιο ποιοτικα απο τα ευρωπαϊκα. Φτου φτου μη το ματιαξουμε.
-
Δε θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά μόλις θυμήθηκα κι αλλο παράδειγμα πιο πρόσφατο από το σαξο, c2 του 2005 που ανοίξαμε την τάπα του ψυγείου και ηταν τεζα στην σαπουναδα. Μπορει να ησουν απο τους τυχερους που δε σου εβγαλε κατι.
Ο πατερας μου ειχε ΖΧ volcane1.6 του 92. Το έπαθε στα 200 και κατι χιλιαδες χλμ, σε ΖΧ 1.4 συγγενή μου γυρω στα 150.000.
-
Δεν αμφισβητω τιποτα απο οτι λες.
Απλα θεωρω οτι πιθανοτατα εβρισκες σαπουναδα επειδη τις περισσοτερες φορες τα 'επαιζε' η αντλια νερου οπου μετα ως ντομινο φαινομενο διέλυε την φλατζα και ετσι εβρισκες στο ψυγειο σαπουναδα. Δηλαδη εσυ εβλεπες το αποτελεσμα μιας σειρας εξελιξεων. Σαν φλατζα και μηχανικα μερη του κινητηρα ηταν πολυ καλα.
Δεν ειμαι μονο εγω, ειναι και κατι αλλα καγκουρια που ξερω. Απλα επρεπε να αλλαζεις την αντλια νερου.
Για παραδειγμα θυμαμαι πως το ελεγε στα βιβλιαρακια του σερβις αλλα στα αυτοκινητα του τοτε σχεδον κανεις δεν τηρουσε το βιβλιο. Νομιζω στα 80 ή 100.000 ελεγε να αλλαξιυν αντλια νερου. Εγω την αλλαζα καθε 40.000 χλμ με τα μεγαλα σερβις και τις ρυθμισεις βαλβιδων. Ηθελαν και ρυθμιση βαλβιδων καθε 15.000 -20.000 χιλιομετρα. Ποσοι το εκαναν; Κανεις.
Κανεις λοιπον δεν τις αλλάζε τις αντλιες νερου μεχρι τα 200.000 χλμ οπου και για αυτο εκαιγαν φλατζα.
Επίσης, τους υστερουνετες βραχιονες ηθελε να τους κατεβασεις καθε 80.000 χλμ, αν θυμαμαι σωστα, και να γεμισεις με γρασο ολο το συστημα μεχρι μεσα ατον άξονα. ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλαδα δεν το έπραττε. Ως αποτελεσμα ολα ειχαν χασει τις μοιρες στους τροχους του πισω αξονα και τους κατεστρεφαν. Μπορεις να το δεις και με το ματι ποσο στραβες πισω ροδες εχουν.
-
Εγώ πάντως με πολλούς TU , τον 1.1 στην ΒΧ , 1,4 σε ΒΧ και 2 ΖΧ , 1.8 σε ΧΑΝΤΙΑ , 1,6 σε C4 Ι και 2.0 σε C5 III , δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα . Και τα αμάξια τα οδηγούσαν 3 διαφορετικοί οδηγοί .
-
Καπετανιοι;
-
Εννοείται . Καπετάνισσες μάλιστα ... Μπουμπουλίνες...
-
Εκτός από την προσθηκη της active plus υπάρχει αλλαγή και στον κινητήρα του ντίζελ που πλεον θα έχει 110 άλογα αντί για 100.
Οι διαφορές στην έκδοση είναι το διπλό δάπεδο, ο εσωχρωματικος καθρέφτης, προσθηκη προβολεων ομιχλης και κάμερας οπισθοπορειας. Δυστυχώς δεν άλλαξαν το χειρόφρενο και δεν βαλαν υποβραχιονιο το οποίο όμως τοποθετείται μετα
Και από την κουβέντα με τον πωλητη η τιμή με κλειδί στο χέρι είναι πανω κάτω η ίδια με σημερα.τουλάχιστον δεν διαφέρει με αυτήν που έχουν στον διαμορφωτη του site
-
Δυστυχώς όμως με την προσθήκη της active plus υποβαθμίζεται κι άλλο η active (τελικά για την peugeot μπορούσε) και θα έρχεται με τάσια με τιμή κοντά στα 20 χιλ. απαράδεκτο.Πλέον χρεώνεται και το χρώμα.
Επίσης το πρόβλημα που μου έβγαζε το αμάξι ήταν αναβάθμιση εγκεφάλου και προχθές είδα είχαν στο site τους καμπάνια ανάκλησης(εγώ βέβαια τους πρόλαβα).Το ανέφερε και ένα παιδί στο 3008 του.Ψάξτε το και εσείς γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να περιμένεις κανά 20λεπτο να ξαναπάρει μπρος το αμάξι.
-
Δυστυχώς όμως με την προσθήκη της active plus υποβαθμίζεται κι άλλο η active (τελικά για την peugeot μπορούσε) και θα έρχεται με τάσια με τιμή κοντά στα 20 χιλ. απαράδεκτο.Πλέον χρεώνεται και το χρώμα.
Επίσης το πρόβλημα που μου έβγαζε το αμάξι ήταν αναβάθμιση εγκεφάλου και προχθές είδα είχαν στο site τους καμπάνια ανάκλησης(εγώ βέβαια τους πρόλαβα).Το ανέφερε και ένα παιδί στο 3008 του.Ψάξτε το και εσείς γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να περιμένεις κανά 20λεπτο να ξαναπάρει μπρος το αμάξι.
Βγήκαν οι εκδόσεις;
Επίσης οι περισσότεροι πήραν τα Active εδώ με 18.500 (κάποιοι κ λίγο λιγότερο) με κλειδί και πάλι τόσο έχει αυτή τη στιγμή, φαντάζομαι τόσο θα κάνει η πρώτη έκδοση επίσημα πλέον.
Το χρώμα μέχρι πριν 3 μέρες που κοίταξα δεν είχε τιμή.
Τι έγινε με τον εγκέφαλο; Δεν ξέρω κάτι.
Το θέμα είναι να μας δώσουν τα 10 άλογα και εμάς!! Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο, δεν είναι και ασήμαντο, 10% είναι αυτό! Φαντάζομαι καμία απλή χαρτογράφηση θά είναι. Πιστεύω και τα 130 χαρτογράφηση είναι.
Σημείωση: στο σάιτ λέει πλέον από 19.300 ενώ πριν 20.900.
Που λέει για την ανάκληση; Δεν το βρήκα.
-
Ήταν στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά αλλά το αφαίρεσαν προχθές. Μπορείς όμως να τους πάρεις τηλέφωνο να δώσεις το VIN να δεις αν σε επηρεάζει. Ο κουμπάρος μου που ρώτησε του είπαν έξτρα 200 ευρώ το μεταλλικό χρώμα και του έδωσαν προσφορά 19500 για την active plus Έχω και τον βασικό της εξοπλισμό σε φωτογραφία. Το ανεβάζω και αυτό.
-
Εμένα γιατί όταν μπαίνω στην διαμόρφωση μου βγάζει την active plus μόνο σε ηλεκτρική έκδοση και τους κινητήρες diesel μόνο 100 και 130 hp και χρώμα δωρεάν?
-
Εμένα γιατί όταν μπαίνω στην διαμόρφωση μου βγάζει την active plus μόνο σε ηλεκτρική έκδοση και τους κινητήρες diesel μόνο 100 και 130 hp και χρώμα δωρεάν?
Γιατί προφανώς ο διαμορφωτής δεν είναι ενημερωμένος.Αυτό το αμάξι είναι 1.2 με 100 άλογα και θα έρθει Μάρτιο δεν έχει μπει σε παραγωγή ακόμη.
-
Ήταν στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά αλλά το αφαίρεσαν προχθές. Μπορείς όμως να τους πάρεις τηλέφωνο να δώσεις το VIN να δεις αν σε επηρεάζει. Ο κουμπάρος μου που ρώτησε του είπαν έξτρα 200 ευρώ το μεταλλικό χρώμα και του έδωσαν προσφορά 19500 για την active plus Έχω και τον βασικό της εξοπλισμό σε φωτογραφία. Το ανεβάζω και αυτό.
Στο εξωτερικό έχουν Plus εκδόσεις (κ Allure Plus που είναι η Allure η δικιά μας).
Βλέπω έχουν προσθέσει φωτοχρωματικο και led cornering lights. Έχει κάποια άλλη διαφορά από την απλή Active;
Και ενώ έχει περισσότερο εξοπλισμό κοστίζει 1.500€ λιγότερα από την παλιά - απλή - Active.
-
Dublin αυτό έγραψα χθες.φωτοχρωματικος καθρέφτης,φώτα ομίχλης,διπλό δάπεδο στον χώρο αποσκευών, αναδιπλουμενοι καθρέφτες και κάμερα οπισθοπορειας.κλειδί 22000 ο ντίζελ με 10 αλογα παραπανω τον Φλεβάρη παραδοση.χθεσινή συνομιλία μου με τον πωλητη στον Γιαννιρη στην Θεσσαλονίκη
Προσωπικά ψάχνομαι αρκετό καιρό για αυτοκινητο και αποφάσισα πως ότι κι αν παρω θα είναι ντίζελ.21000 χλμ είναι αρκετά για να πληρωνω βενζίνη.επειδή αυτή την βδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα την καταφέρω σύντομα την αγορά θα γραψω εντυπώσεις από td που έκανα το προηγουμενο διάστημα στο τοπικ που είχα ανοίξει.
Αν όλα πανε όπως τα θέλω προφανεστατα το αυτοκίνητο που κατέληξα είναι το 2008.το ότι βγήκε τώρα αυτή η έκδοση με αυτόν τον κινητήρα μου φαίνεται ως δωρο σε συγκριση με τα υπόλοιπα ντίζελ της αγοράς και με το τι ακριβώς αυτοκινητο πας να αγορασεις.ελπίζω να μην το αφήσω ανεκμετάλλευτο
-
Dublin αυτό έγραψα χθες.φωτοχρωματικος καθρέφτης,φώτα ομίχλης,διπλό δάπεδο στον χώρο αποσκευών, αναδιπλουμενοι καθρέφτες και κάμερα οπισθοπορειας.κλειδί 22000 ο ντίζελ με 10 αλογα παραπανω τον Φλεβάρη παραδοση.χθεσινή συνομιλία μου με τον πωλητη στον Γιαννιρη στην Θεσσαλονίκη
Προσωπικά ψάχνομαι αρκετό καιρό για αυτοκινητο και αποφάσισα πως ότι κι αν παρω θα είναι ντίζελ.21000 χλμ είναι αρκετά για να πληρωνω βενζίνη.επειδή αυτή την βδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα την καταφέρω σύντομα την αγορά θα γραψω εντυπώσεις από td που έκανα το προηγουμενο διάστημα στο τοπικ που είχα ανοίξει.
Αν όλα πανε όπως τα θέλω προφανεστατα το αυτοκίνητο που κατέληξα είναι το 2008.το ότι βγήκε τώρα αυτή η έκδοση με αυτόν τον κινητήρα μου φαίνεται ως δωρο σε συγκριση με τα υπόλοιπα ντίζελ της αγοράς και με το τι ακριβώς αυτοκινητο πας να αγορασεις.ελπίζω να μην το αφήσω ανεκμετάλλευτο
Ωραία, αυτή είναι η Active Plus, έχει πολλά παραπάνω και κοστίζει λιγότερα από ότι η Active πριν;
Η απλή Active πόσο θα κοστίζει λοιπόν;
Allure diesel εδώ, πολύ ευχαριστημένος!
-
Οπότε πλέον η allure θα έχει και ομίχλης που εμάς (οι εκτός launch pack) δεν είχε.Ελπίζω να τα φέρουν ως έξτρα με λογική τιμή.
Επίσης είναι βλακεία πιστεύω να λείπει υποβραχιόνιο έστω και απλό από αυτοκίνητο των 22000.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)