-
Δε το έκλεισα, έχω ενα scala εδώ και ένα χρόνο που θα το δώσω πρώτα και σε μερικούς μήνες θα πάω για καινούριο. Απλά ρώτησα τιμή με τα λεντ και μεταλλικό. Μου είπαν ευγενέστατα ότι τα λεντ στη distinctive μπαίνουν μόνο παραγγελιά. Δεν ήξεραν τιμή, τη Δευτέρα θα μάθουν και θα με πάρουν τηλ.
-
Δε το έκλεισα, έχω ενα scala εδώ και ένα χρόνο που θα το δώσω πρώτα και σε μερικούς μήνες θα πάω για καινούριο. Απλά ρώτησα τιμή με τα λεντ και μεταλλικό. Μου είπαν ευγενέστατα ότι τα λεντ στη distinctive μπαίνουν μόνο παραγγελιά. Δεν ήξεραν τιμή, τη Δευτέρα θα μάθουν και θα με πάρουν τηλ.
Θα δώσεις καινούργιο αυτοκίνητο; Γιατί;
-
Scala......hello....
Χαχαχα
Περα απο την πλάκα, μια χαρα ειναι το scala. Μαλλον για το lpg το λεει.
-
Scala......hello....
Χαχαχα
Περα απο την πλάκα, μια χαρα ειναι το scala. Μαλλον για το lpg το λεει.
Χαχα!
Μου φαίνεται περίεργο όταν κάποιος πουλάει κάτι τόσο ακριβό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Κάτι δεν έχει πάει καλά, και είναι σημαντικό να μοιραστεί η εμπειρία.
-
Εκτός αν μέλη του φόρουμ έχουν κολλήσει 'Storm' ... Πανδημία λέμεεεε!!!!! Αγοράζουμε για να τα πουλήσουμε!!!!!
-
Μια χαρά είναι το scala δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, πολύ τίμιο αυτοκίνητο. Απλά το βαρέθηκα λίγο.
Είναι σε αναζήτηση αυτοκινήτου ο πατέρας μου ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να μου πληρώσει κασέρι το scala, για να πάρω εγώ κάτι καινούριο.
Θα προχωρήσω στην αγορά τους επόμενους μήνες μιας και τώρα είμαι μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας μου, και έχω αρχίσει λίγο να το ψάχνω.
Κοιτάζω 2,3 hatch και άλλα τόσα suv.
-
Μια χαρά είναι το scala δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, πολύ τίμιο αυτοκίνητο. Απλά το βαρέθηκα λίγο.
Είναι σε αναζήτηση αυτοκινήτου ο πατέρας μου ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να μου πληρώσει κασέρι το scala, για να πάρω εγώ κάτι καινούριο.
Θα προχωρήσω στην αγορά τους επόμενους μήνες μιας και τώρα είμαι μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας μου, και έχω αρχίσει λίγο να το ψάχνω.
Κοιτάζω 2,3 hatch και άλλα τόσα suv.
αυτό που λέω εδώ και ένα χρόνο, Scala/Kamiq, πολύ καλά και βολικά, αλλά πολύ βαρετά..
με το καλό η αλλαγή, αν μπορείς να το δώσεις εσωτερικά θα είναι τέλεια, και θα αλλάξεις και 2 αυτοκίνητα σε 2 χρόνια, σε ζηλεύουμε ήδη!
Μπορείς να μας αναλύσεις λίγο την κατάσταση και το τι σε κάνει να σκεφτείς νέα αγορά;
πιστεύω τέτοιες εμπειρίες είναι πολύ πιο χρήσιμες από το λέει ο καθένας την γνώμη του για αυτοκίνητα που ΠΟΤΕ δεν θα αγοράσει (είναι εύκολη η κριτική και οι αποφάσεις όταν δεν κοστίζουν ούτε 1euro!). Εύκολα λες 'το ένα ή το άλλο' και να έχεις ένα μεταχειρισμένο δεκαετίας και να μην σκοπεύεις να πάρεις σύντομα, αλλά όταν πρέπει να δώσεις 20-25-30.000 η απόφαση αποκτά πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και κύρος. Άποψή μου.
-
Όταν ξεκίνησα πριν 1 χρόνο την αναζήτηση αυτοκινήτου ειχα ένα budget των 20 - 22 k. Βρήκα το scala έκδοση ambition με κάποια έξτρα σε πάρα πολύ καλή τιμή σε προσφορά και προχώρησα στην αγορά επειδή η τιμή ήταν χώμα. Έτσι μου έμεινε τσέπη ένα σεβαστό πόσο.
Μοναδικός ενδοιασμος το πεντάρι κιβώτιο και οι 95 ίπποι. Επειδή όπως είπα όμως η τιμή ήταν χώμα προχώρησα στην αγορά.
Του έβαλα πρόγραμμα, η δύναμη αυξήθηκε αρκετά, μαζί και η κατανάλωση, χώρια που οποτε το πατάω έχω την αγωνία μη το πάρω στο χέρι. Ψυχολογικό ίσως αλλά έτσι νιώθω άλλο να ξέρεις ότι τα άλογα σου είναι εργοστασιακά.
Τεσπα να μη σας κουράζω, μου δίνεται η ευκαιρία να πάω σε καινούριο και θα προτιμήσω κάτι δυνατότερο ή κάτι με την ίδια ισχύ αλλά οίκονομικοτερο.
Κοιτάζω σε hatch i30 1.0 ή 1.5 48v, focus st line 1.0 και από suv captur 1.0 dynamic lpg, 2008 1.2 130, vitara hybrid.
-
Όταν ξεκίνησα πριν 1 χρόνο την αναζήτηση αυτοκινήτου ειχα ένα budget των 20 - 22 k. Βρήκα το scala έκδοση ambition με κάποια έξτρα σε πάρα πολύ καλή τιμή σε προσφορά και προχώρησα στην αγορά επειδή η τιμή ήταν χώμα. Έτσι μου έμεινε τσέπη ένα σεβαστό πόσο.
Μοναδικός ενδοιασμος το πεντάρι κιβώτιο και οι 95 ίπποι. Επειδή όπως είπα όμως η τιμή ήταν χώμα προχώρησα στην αγορά.
Του έβαλα πρόγραμμα, η δύναμη αυξήθηκε αρκετά, μαζί και η κατανάλωση, χώρια που οποτε το πατάω έχω την αγωνία μη το πάρω στο χέρι. Ψυχολογικό ίσως αλλά έτσι νιώθω άλλο να ξέρεις ότι τα άλογα σου είναι εργοστασιακά.
Τεσπα να μη σας κουράζω, μου δίνεται η ευκαιρία να πάω σε καινούριο και θα προτιμήσω κάτι δυνατότερο ή κάτι με την ίδια ισχύ αλλά οίκονομικοτερο.
Κοιτάζω σε hatch i30 1.0 ή 1.5 48v, focus st line 1.0 και από suv captur 1.0 dynamic lpg, 2008 1.2 130, vitara hybrid.
πολύ καλές επιλογές όλα, και με την πρόσφατη εμπειρία σου θα κάνεις μία πάρα πολύ σοφή επιλογή πιστεύω. 5άρι το 2020 είναι λίγο κάπως, ειδικά για τόσο μεγάλο αυτοκίνητο όπως το Scala.
Ti πείραγμα του έκανες; και πόσο κόστισε; υπάρχουν πολλές ερωτήσεις τελευταία για το θέμα και δεν έχουμε πολλούς με εμπειρία.
Race chip παίζει πολύ, και σε καλές τιμές γενικά, και κλασσικοί επαναπρογραματισμοί στους γνωστούς.
-
Racechip 130ps 240nm.
Το ξεσκισαμε το τοπικ του xceed.
Όταν με το καλό πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες θα ανοίξω τοπικ για την αναζήτηση του καινούριου...
-
Racechip 130ps 240nm.
Το ξεσκισαμε το τοπικ του xceed.
Όταν με το καλό πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες θα ανοίξω τοπικ για την αναζήτηση του καινούριου...
Μην αγχώνεσαι, το κρατάμε ζεστό για τον πρώτο κάτοχο!!
-
Λοιπόν μόλις μπήκα να ρξω μια ματιά στη σελίδα της kia να δω το xceed α π ότι είδα σταμάτησε να το φέρνει diesel 136hp χειροκινητο(καλά όχι ότι το έφερε και πότε) μόνο αυτόματο, χειροκίνητο μόνο 115,μηπως αρχίζει και η kia να σταματά τα diesel σιγά σιγά?
-
Γενικά είναι τραβηγμένο να βάζεις στην ιδια μοίρα όσον αφορά την εξυπηρέτηση όλους τους εμπότους μιας εταιρίας. Υπάρχουν πάντα καλοί και κακοί.
Από εκεί και πέρα, συχνά διαβάζω ότι αποκλείετε την αγορά ενός αυτοκινήτου που σας αρέσει, λόγω κακής εξυπηρέτησης από τον/τους έμπορο/ους που επισκεφθήκατε. Σεβαστή η άποψη αυτή ως αντιμετώπιση των κακών επαγγελματιών, αλλά μήπως τελικά πέρα και πάνω από όλα τιμωρείτε τον εαυτό σας, στερώντας σας πιθανώς ένα αυτοκίνητο που θα σας ικανοποιούσε περισσότερο από τα άλλα του ανταγωνισμού, τα επόμενα 5-10-15 χρόνια που θα το είχατε στην κατοχή σας;
Συμφωνώ όσο αφορά στα τελευταία σου λόγια.Αλλα να πάρω κ αυτό που θέλω όπως το θέλω και όχι να με σπρώχνουν στο να πάρω ότι έχουν!
-
Λοιπόν μόλις μπήκα να ρξω μια ματιά στη σελίδα της kia να δω το xceed α π ότι είδα σταμάτησε να το φέρνει diesel 136hp χειροκινητο(καλά όχι ότι το έφερε και πότε) μόνο αυτόματο, χειροκίνητο μόνο 115,μηπως αρχίζει και η kia να σταματά τα diesel σιγά σιγά?
Θα το φέρει με το υβριδικό 48V diesel που έχει βάλει η Hyundai στα Tucson και Kona λογικά...
-
Ισχύει. Αυτό που με κάνει σκεπτικό είναι η υψηλή τιμολόγηση του Xceed. Αν φτάνει με τους mh βενζίνης/diesel 27κ στην platinium με το 7DCT έρχεται πολύ κοντά με τις τιμές του νέου Tuscon.
-
Όταν πρωτοβγηκε και πριν αλλάξουν τα τέλη ταξινόμησης το xceed σε αρκετές εκτελέσεις ήταν πιο ακριβό από το σπορτατζ.
Τα ντίζελ xceed επειδή αναφέρθηκε παραπάνω μόνο ως 48v μπορούν να παραγγελθούν εξαρχής. Τα πρώτα παραδόθηκαν τον προηγούμενο Ιούλιο Αύγουστο.
Προχθές που είχα μπει είχε περισσότερες εκδόσεις τώρα τις μείωσαν κόβοντας χειροποίητα.
-
Όταν πρωτοβγηκε και πριν αλλάξουν τα τέλη ταξινόμησης το xceed σε αρκετές εκτελέσεις ήταν πιο ακριβό από το σπορτατζ.
Τα ντίζελ xceed επειδή αναφέρθηκε παραπάνω μόνο ως 48v μπορούν να παραγγελθούν εξαρχής. Τα πρώτα παραδόθηκαν τον προηγούμενο Ιούλιο Αύγουστο.
Προχθές που είχα μπει είχε περισσότερες εκδόσεις τώρα τις μείωσαν κόβοντας χειροποίητα.
Ναι το ξέρω πως ερχόταν εξαρχής με 48v αλλά κόβοντας το χειροκίνητο 136 και έχοντας μόνο με 115, η Hyundai από την άλλη έφερε το τουσον μόνο με μια έκδοση diesel αρχίζω και πονηρευομαι μήπως hyundai-kia σταματήσουν τα diesel. Βρε κοίτα που θα με κάνουν να έχω το ίδιο αμάξι με διαφορά 16χρονια το ένα με το άλλο και πάρω πάλι corolla.
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι για αγορά το Ceed Gt Line ή το XCeed Platinum, ωστόσο έχω μερικές απορίες ως προς τα εξτρά.Για το Ceed Gt Line, ξέρετε αν μπορεί να μπει:
1) το digital cockpit και η μεγάλη οθόνη που έχει και το XCeed?
2) ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης
3) οι αναδιπλούμενοι καθρέπτες
4) καθώς και τα συστήματα ασφαλείας 'BCW (Blind Spot Collision Warning)' και 'RCCW (Rear Cross Traffic Collision Warning)'.
Είδα στο εξωτερικό κάποια βίντεο με τα παραπάνω εξτρά και αναρωτιέμαι αν μπορούν να μπουν και εδώ και ποιο το κόστος τους...Για το XCeed:
- Κοιτάζοντας τον τιμοκατάλογο, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει έκδοση Platinum στον 1000άρη κινητήρα με τα 120 άλογα. Είναι κάποια παράλειψη ή απλά δεν βγαίνει αυτή η έκδοση με αυτόν τον κινητήρα?
- Ξέρετε ακόμη αν το αυτοκίνητο στην έκδοση platinum έχει αισθητήρες παρκαρίσματος (μπρος-πίσω), πεντάλ αλουμινίου, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και ηλεκτρικό χειρόφρενο?
- Καθότι μου αρέσει πολύ η μαύρη εσωτερική οροφή γνωρίζεται αν μπορεί να μπει ως εξτρά? Στο φυλλάδιο παρατήρησα ότι μπορεί να διατεθεί με το πακέτο 'Yellow Pack', όπου έχει και τα καθίσματα με τις κίτρινες λεπτομέρειες. Διάβασα ότι το κόστος είναι περί τα 150€, ισχύει?
- Τέλος, ξέρει κανείς το κόστος για ψηφιακό καντράν (κάποιοι έγραψαν για 600€ και άλλοι 900€) καθώς και για τα συστήματα ασφαλείας 'BCW (Blind-Spot Collision Warning)' και 'RCCW (Rear Cross Traffic Collision Warning)' ?
Τέλος, υπάρχει κάποια ενημέρωση για τον κινητήρα 1,5 με τα 160 άλογα και πότε θα είναι διαθέσιμος και στα 2 μοντέλα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! -
Στο Ceed βάζεις ότι θες απλά θα σε χρεώσουν 'τελωνείο' και θα σε ωθήσουν στο να αποφύγεις την ειδική παραγγελία.
Στο Xceed το (1) ρώτα καλύτερα αντιπροσωπεία για σίγουρα. Το (2) δεν αισθητήρες μόνο κάμερα οπισθοπορείας, όλα τα άλλα που λες τα έχει. Το (3) όλα μπαίνουν αλλά όπως σου είπα χρεώνουν πολλά και σε αποτρέπουν στις περισσότερες αντιπροσωπείες (Θεσσαλονίκη 100%). Το (4) όπως τα έχουμε πει για τους εξοπλισμούς.
Για το νέο μοτέρ δεν ξέρω πότε αλλά σίγουρα μην το πάρεις πριν έρθει. Καμια σχέση ο παρόν 1,4. Ο νέος θα αναβαθμίσει αρκετά το όχημα και ίσως παρελπιδα πάρει και καμία αναδιάταξη εξοπλισμών. Επίσης να ξέρεις έχει κλειδί όχι μπουτόν. Και το Blind Spot το θεωρώ απαραίτητο σε αυτό το όχημα γιατί στο c_pillar του κρύβει νταλίκα. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
-
Στο Ceed βάζεις ότι θες απλά θα σε χρεώσουν 'τελωνείο' και θα σε ωθήσουν στο να αποφύγεις την ειδική παραγγελία.
Στο Xceed το (1) ρώτα καλύτερα αντιπροσωπεία για σίγουρα. Το (2) δεν αισθητήρες μόνο κάμερα οπισθοπορείας, όλα τα άλλα που λες τα έχει. Το (3) όλα μπαίνουν αλλά όπως σου είπα χρεώνουν πολλά και σε αποτρέπουν στις περισσότερες αντιπροσωπείες (Θεσσαλονίκη 100%). Το (4) όπως τα έχουμε πει για τους εξοπλισμούς.
Για το νέο μοτέρ δεν ξέρω πότε αλλά σίγουρα μην το πάρεις πριν έρθει. Καμια σχέση ο παρόν 1,4. Ο νέος θα αναβαθμίσει αρκετά το όχημα και ίσως παρελπιδα πάρει και καμία αναδιάταξη εξοπλισμών. Επίσης να ξέρεις έχει κλειδί όχι μπουτόν. Και το Blind Spot το θεωρώ απαραίτητο σε αυτό το όχημα γιατί στο c_pillar του κρύβει νταλίκα. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Συμφωνώ απόλυτα για το Blind Spot, γι'αυτό και ήθελα να δω αν μπαίνει ως εξτρά και το κόστος του...Εντύπωση πάντως μου κάνει το γεγονός ότι στη τιμή αυτή δεν έχει ούτε αισθητήρες, δεν το λες και μικρό αυτοκίνητο...Κατάλαβα και η Kia πολιτική Hyundai δηλαδή και σώνει και ντε να πάρεις ετοιμοπαράδοτο. Αν είναι έτσι τότε ίσως προσπαθήσω να μιλήσω απευθείας με την εισαγωγική, μήπως και εξυπηρετήσουν καλύτερα...
Ευχαριστώ πολύ και πάλι πάντως!
Kia XCeed - crossover