-
Πιστευω όσο ένα corolla hybrid.. Άλλωστε, και τώρα ακόμα και στην βασική έκδοση του το civic έχει καλή τιμή και πολυ καλό εξοπλισμο. Γενικά όλα τα συστήματα ασφάλειας θα ναι standard οποτε οι διαφορές θα παιζουν σε υφάσματα, οθονες και ζαντες
-
αλλάζει logo μέσα στην χρονιά η εταιρία.
https://www.motor1.com/news/400630/kia-new-logo-coming-rumor/
ωραίο δειχνει
-
Ας βάλει τον νέο κινητήρα στο Xceed και ας βάλει το σήμα και από τα KFC αν θέλει...
-
Το είδα απο κοντά σε φίλο αυτό το αμάξι.
Μου άρεσε, να πω την αλήθεια. Στιβαρή κατασκευή, πολύ καλή ποιότητα στο εσωτερικό.
Το οδήγησα, σήμερα, ωραίο πάτημα στο δρόμο.
Δυστυχώς οδήγησα βενζίνη, το 1000-άρι.Αν θα άλλαζα το s-cross θα πήγαινα πάλι σε diesel και μόνο.
Αξίζει να το δείτε απο κοντά όσοι ενδιαφέρεστε και είστε ανοιχτόμυαλοι. Τίμιο αυτοκίνητο.
-
Γεια σου ρε Γιαπωνι, το ίδιο λέμε όλοι μας.
-
Πρέπει να ρίξουν λίγο τις τιμές όμως παικταρά Lap. Διότι 21 χιλιάρικα για χιλιάρι βενζίνη, ότι σκάφος και να έχει, είναι πολλά.ΚΑλύτερη επιλογή το diesel με τα 26, πιστεύω, αν και πάλι είναι αρκετά χρήματα.
-
Το χιλιάρι ιαπωνεζε πως σου φάνηκε ?
-
Μια χαρά φίλε Aikibill.Τραβάει αρκετά καλά, πράγμα που δεν το περίμενα. Πατάει σωστά στο δρόμο, αν και δεν το πίεσα ιδιαίτερα(ξένο αυτοκίνητο).Ηχομόνωση πολύ καλή, κατανάλωση γύρω στο 8(για βενζίνη πάντα), μέσα στην πόλη και λίγο περιφερειακό. Επαναλαμβάνω, τίμιο αυτοκίνητο, προσωπικά μου άρεσε, αν και βενζίνη.
-
-
Μια χαρά φίλε Aikibill.Τραβάει αρκετά καλά, πράγμα που δεν το περίμενα. Πατάει σωστά στο δρόμο, αν και δεν το πίεσα ιδιαίτερα(ξένο αυτοκίνητο).Ηχομόνωση πολύ καλή, κατανάλωση γύρω στο 8(για βενζίνη πάντα), μέσα στην πόλη και λίγο περιφερειακό. Επαναλαμβάνω, τίμιο αυτοκίνητο, προσωπικά μου άρεσε, αν και βενζίνη.
Το έκανα test drive 2 φορές σε 1.0 και 1.4, το χιλιαρι με απογοήτευσε και είναι κρίμα να το πάρει κάποιος. Μου φάνηκε σαν να χαροπαλευει η μηχανή. Επισης σε χιλιαρι το troc ήταν ελαφρώς καλύτερο. Οπότε ή 1.4 ή diesel ή αναμονή μέχρι να βγει με την νέα μηχανή του ανανεωμένου i30. Το υπόλοιπο αυτοκίνητο καταπληκτικό.
-
Επειδή με τις εκδόσεις και ότι κάνει η εδώ αντιπροσωπεία με τους πρόσθετους εξοπλισμόυς έχω χάσει το όλο θέμα ,τελικά στην τοπ έκδοση (λογικά είναι η platinum τι έξτρα μπορούμε να βάλουμε;
Η plug in έκδοση έχει έρθει κ σε τι επίπεδο εξοπλισμου;
-
σελ 15 έγραψα για τα εξτρα. η platinum είναι η τοπ έκδοση, υπέρ κουτσουρεμενη σε συγκριση με εξωτερικό. ενδεικτικά δεν δίνει ούτε καθίσματα δέρμα/ύφασμα.
κατάλογος έξτρα δεν υπάρχει. τους λες τι ζητάς, μιλάνε με Αθήνα και σου λένε κόστος. καλό θα ήταν να είχαν πακέτα εξοπλισμού αλλά ούτε αυτό. πάντως ότι ζητήσεις το βάζουν από ότι ξέρω. ζάντες, ηχοσυστημα, ηλιοροφες, ψηφιακό καντράν, ηλ καθίσματα κτλ κτλ
-
Kανονικό δλδ τουρκικο παζαρι... τι θέλει ? αυτά ! μάλιστα ...τα ψηφιακα δώστα τόσο , το συστημα ασφαλείας τοσο και το τριτο τοσο!!! και επειδη θα πηδηξει οταν τα ακουσει δώστου μια έκπτωση 300 ευρώ ....
-
κάπως έτσι. τις τιμές για έξτρα που μου έδωσε ας πούμε ήταν από παραγγελία που έκανε άλλος..οπότε άλλος πεοατης μπορεί να ακούσει κάποια άλλη τιμή.
Μέγα φάουλ που δεν έχουν τιμοκατάλογο των έξτρα. νομίζω πάντως το κάνουν και άλλοι δεν θυμάμαι ακριβως.
-
Δεν το πιστεύουν το αμάξι το έχουν για κραχτη για να μπεις για να πάρεις το ceed αν δεν βγαίνεις ή το σπορτατζ αν θες xl αμάξι και μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω.
Ως εκ τούτου δεν έχουν αμάξια και προσπαθούν να πουλήσουν ότι ήδη υπάρχει προαγορασμενο με συγκεκριμένους εξοπλισμούς και κατά συνέπεια προσπαθούν να αποθαρρύνουν την οποία καστομια μη δίνοντας τιμοκατάλογο έξτρα , υπεροκοστολογοντας και δίνοντας χρόνους παράδοσης μεγάλους.
Κρίμα γιατί το αμάξι όταν είναι φουλ εξοπλισμένο έχει όλο το πακέτο αλλά στην Ελλάδα αυτό κοστίζει +30000 και είναι κουτσουρεμενο.
Όταν με 27000 παίρνεις την 116 ντίζελ αυτόματη με αξιοπρεπή εξοπλισμό τι συζητάμε τώρα....
-
Τώρα που από ότι λέγεται θα αλλάξει η υπάρχουσα φορολογία με σκαλοπάτια των αυτοκινήτων ίσως βελτιωθεί ο εξοπλισμός.
-
Γενικά η KIA έχει πολύ λάθος λογική στους εξοπλισμούς. Το Sportage GT-Line το βγάζουν με 19αρες και spoilers ενώ του λείπουν 3 συστήματα ασφαλείας που έχει το Tuscon distinctive (αντίστοιχο high trim) ενώ δεν έχει και ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Είναι δυνατόν; Σαν να μην θέλει να πουλήσει όσο το Tuscon ο εισαγωγέας. Έπαθε 'Θ'...
Όσο για την αλλαγή στις φορολογικές κλίμακες δεν τις βλέπω να γίνονται πράξη, ειδικά μέσα στο 2020...
-
Δεν το πιστεύουν το αμάξι το έχουν για κραχτη για να μπεις για να πάρεις το ceed αν δεν βγαίνεις ή το σπορτατζ αν θες xl αμάξι και μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω.
Ως εκ τούτου δεν έχουν αμάξια και προσπαθούν να πουλήσουν ότι ήδη υπάρχει προαγορασμενο με συγκεκριμένους εξοπλισμούς και κατά συνέπεια προσπαθούν να αποθαρρύνουν την οποία καστομια μη δίνοντας τιμοκατάλογο έξτρα , υπεροκοστολογοντας και δίνοντας χρόνους παράδοσης μεγάλους.
Κρίμα γιατί το αμάξι όταν είναι φουλ εξοπλισμένο έχει όλο το πακέτο αλλά στην Ελλάδα αυτό κοστίζει +30000 και είναι κουτσουρεμενο.
Όταν με 27000 παίρνεις την 116 ντίζελ αυτόματη με αξιοπρεπή εξοπλισμό τι συζητάμε τώρα....
+100 αυτό.
αλλά θα συγκρινα το xceed με την x1 και όχι με την 116. και η x1 ξεφεύγει στα 40+ diesel με καλουτσικο εξοπλισμό.
προσωπικά, αν καταλήξω σε κια, θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο σε έξτρα καθώς θα γίνει παραγγελία από την αρχή κανονικά λόγω απαλλαγής.
-
Γενικά η KIA έχει πολύ λάθος λογική στους εξοπλισμούς. Το Sportage GT-Line το βγάζουν με 19αρες και spoilers ενώ του λείπουν 3 συστήματα ασφαλείας που έχει το Tuscon distinctive (αντίστοιχο high trim) ενώ δεν έχει και ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Είναι δυνατόν; Σαν να μην θέλει να πουλήσει όσο το Tuscon ο εισαγωγέας. Έπαθε 'Θ'...
Όσο για την αλλαγή στις φορολογικές κλίμακες δεν τις βλέπω να γίνονται πράξη, ειδικά μέσα στο 2020...
αλήθεια; δεν έχω κοιτάξει Sportage καθόλου..αν είναι δυνατόν, ηλ χειρόφρενο; χαχα
από την άλλη το tuscon δεν έχει led αν θυμάμαι καλά. άλλο φάουλ αυτό.
-
Η έκδοση Distinctive δεν παίζει πουθενά παρά στο επίσημο site. Μπες μια και δες την. Δεν υπάρχει κάτι από εξοπλισμό που δεν έχει. Ίσως να σκέφτεσαι την premium η οποία όμως δεν είναι η top παρά την προωθούν οι δημοσιογράφοι ως τέτοια ;).
Kia XCeed - crossover