-
Μα εγώ δεν είχα διαφωνία για τις απλές μετακινήσεις στην εργασία σου. Εγώ είχα ένσταση ότι ένα αυτοκίνητο τόσων κιλών με αυτήν την αεροδυναμική στα 160-170 χλμ/ώρα και σε ανηφορικό δρόμο καταναλώνει κατά μ.ο 6-6,5 λίτρα/100χκμ
Απλά υπολογίζεις μέσα στο μέσο όρο και άλλες πιο χαλαρές διαδρομές
Επειδή και εγώ ξέρω από c suv diesel αυτό απλά δεν ισχύει.
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Μα εγώ δεν είχα διαφωνία για τις απλές μετακινήσεις στην εργασία σου. Εγώ είχα ένσταση ότι ένα αυτοκίνητο τόσων κιλών με αυτήν την αεροδυναμική στα 160-170 και σε ανηφορικό δρόμο καταναλώνει 6-6,5 λίτρα.
Θα σε παρακαλεσω να μην αποκαλεις το batmobile suv ειναι crossover.
Θα σου στειλω φωτο σου λεω .
Ή καλυτερα παρε την lapaina και ανεβα να σε κυκλοφορησω -
Επειδή ξέρω και ποιους δρόμους λες, από την θάλασσα πίσω στα Γιάννενα εκεί από τον καινούργιο δρόμο στο βουνό....απλά με τίποτα.
Θα αδεισουμε το ντεπόζιτο και θα το γεμίσουμε μονάχα με 6.5 λίτρα diesle και θα πάμε από Πάργα Γιάννενα. Αχ κακομοίρη μου μη μας αφήσει στην ανηφόρα.....Αχ!
Πριν τα διόδια στην κατηφόρα 300 αριζεις;
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Χαχα lap μαλλον δεν συννενοουμαστε εγω δεν το ανεβασα πως δεν καιω μες στην πολη.Αλλωστε παμπολες φορες λεω για τα υβριδικα πως δεν παιζονται.
Η κουβεντα μας αν θυμαμαι καλα ηταν σε ενα ποστ ενος παιδιου με yaris που ελεγε για πορεια σε επαρχιακο με ταχυτητες αν θυμαμαι καλα εως 140 και ειχε καταναλωση οσο εχω εγω στα 160 με 170 και σε ανηφορικο δρομο και 300κιλα βαρυτερο και 18αρες ζαντες.Όχι, σε παρακαλώ, όλες οι μετρήσεις πρέπει να γίνονται Σύνταγμα - Ομόνοια με 15 φορές πήγαινε - έλα γιατί εκεί μας συμφέρει!
Εγώ πάω Πετράλωνα τώρα τσιπουρακια, αλλά θα περάσω πρώτα Σύνταγμα - Ομόνοια για να γράψω καταναλώσεις πρώτα! Πρέπει να χτυπάς κάρτα Σύνταγμα στους Εύζωνες και μετά να χτυπάς πρεζάκ...ε, να χτυπάς χεράκι ήθελα να πω (όπως στο ματς για να μπει ο Ultimate warrior!), όπως περνάς από Ομόνοια στους θαμώνες εκεί, και ξανάμανά..
Επίσης η επαρχία δεν μας νοιάζει..ζουν εκεί άνθρωποι;! Ουστ, ελάτε όλοι Αθήνα! Άλλωστε 200-500.000 το 3αρι παίρνει κι άλλο πιο πάνω!
-
Μα εγώ δεν είχα διαφωνία για τις απλές μετακινήσεις στην εργασία σου. Εγώ είχα ένσταση ότι ένα αυτοκίνητο τόσων κιλών με αυτήν την αεροδυναμική στα 160-170 και σε ανηφορικό δρόμο καταναλώνει 6-6,5 λίτρα.
Ή καλυτερα παρε την lapaina και ανεβα να σε κυκλοφορησωΕίσαι σίγουρος; 7 ώρες θα σου λέει γιατί τα ακτινίδια είναι τόσο ακριβά Αθήνα;!
-
Επειδή ξέρω και ποιους δρόμους λες, από την θάλασσα πίσω στα Γιάννενα εκεί από τον καινούργιο δρόμο στο βουνό....απλά με τίποτα.
Θα αδεισουμε το ντεπόζιτο και θα το γεμίσουμε μονάχα με 6.5 λίτρα diesle και θα πάμε από Πάργα Γιάννενα. Αχ κακομοίρη μου μη μας αφήσει στην ανηφόρα.....Αχ!
Πριν τα διόδια στην κατηφόρα 300 αριζεις;
Χαχα οχι ρε φιλε το περισσοτερο που το χω πατησει για δευτερολεπτα ειναι 195.
Ελα εσυ και θα κατεβω εγω να σπρωχνω και συ να καθεσαι .
Δεν το λεω για να το παιξω για εγω τι εχω παρει αλλωστε γιαυτο λεω ελα για να τα δεις με τα ματια σου.
Απλα τονιζω οπως γραφω και σε αλλο ποστ πως ολα τα αυτοκινητα ειναι σουπερ απλα καπου κερδιζει το ενα χανει το αλλο. -
@dublin said in [Kia XCeed
Είσαι σίγουρος; 7 ώρες θα σου λέει γιατί τα ακτινίδια είναι τόσο ακριβά Αθήνα;!
Χαχα θα τους δωσω απαντησεις οσες θελουν και μια απο αυτες θα ειναι ...
Ελατε τελος οκτωβριου να τα παρετε τζαμπα απο το δεντρο -
Μιας και μιλάμε για ενα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου.
-
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
Ή καλυτερα παρε την lapaina και ανεβα να σε κυκλοφορησωΕίσαι σίγουρος; 7 ώρες θα σου λέει γιατί τα ακτινίδια είναι τόσο ακριβά Αθήνα;!
Χαχαχα όντως μου πέρασε από το μυαλό για να δω τιμές μεσαζόντων. Για να δω πόσο κλέβουν τους παραγωγούς!
Έχω δύο κουμπιά, ένα χαλαρό που σέρνομαι σαν φοιτητής και ένα σαν μηχάνημα αναλύσεων. Αναλόγως του τι θα μου πατήσεις, θα σου απαντώ.
-
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
@lap said in [Kia XCeed
Χαχαχα όντως μου πέρασε από το μυαλό για να δω τιμές μεσαζόντων. Για να δω πόσο κλέβουν τους παραγωγούς!Ελα εσυ και σου χω εγω πινακες ποσο πωλουνται το τελευταιο 6μηνο τα 100κιλα στη Γερμανια απο λαχανογορα σε σουπερ μαρκετ.Ποσο πουληθηκε απο παραγωγο ποσο ηταν τα εξοδα του παραγωγου (χωρις προσωπικη εργασια)
-
@dublin said in [Kia XCeed
Είσαι σίγουρος; 7 ώρες θα σου λέει γιατί τα ακτινίδια είναι τόσο ακριβά Αθήνα;!
Χαχα θα τους δωσω απαντησεις οσες θελουν και μια απο αυτες θα ειναι ...
Ελατε τελος οκτωβριου να τα παρετε τζαμπα απο το δεντροΞέρεις τι θα σου πει "δεν έχω diesel καρδιά μου"! Μέχρι Ομόνοια φθάνω!
-
Ε δεν μου φτάνουν του φτωχού. Πληρώνω φόρους και εισφορές, συντηρώ το κράτος. Ξέρω κάτι άλλους κλεφταραδες.....με μεγάλη γλώσσα.....αχ αχ αχ
-
Αγαπη μονο παιδες .Απο μενα παντως οποιος ερθει Αρτα ειναι ευπροσδεκτος
-
H μέση κατανάλωση στο δικό μου
1,5 mild hybrid βενζίνης
είναι σχεδόν κολλημένη στο 7,4.
Πραγματικη κατανάλωση σε συνθήκες μικτή πόλης.ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ όμως πλέον διακοσαριζει στο πήγαινε
Αεροδρόμιο Αττική οδό επειδή έχω κάνει ήδη πανω από 20 χλμ για να φτάσω και το μοτέρ είναι σε σωστή θερμοκρασία.
Στο γύρνα είναι κρύο οπότε δεν το ανοίγω σχεδόν ποτέ, άντε μέχρι 160 και μετά ξεκινάει η κίνηση,
τα φαναρια και τα σχολικά στην Βάρης Κορωπίου. Με ελαφρύ πόδι και εάν ειμαι σε mood οικονομίας πέφτει κ κάτω από 6,0. Χωρίς crawling και όσο πιο συχνά γίνεται να μπαίνει στο sailing.
5,8 με 6,3 δηλαδή στο drive information. -
Λοιπον lap Αρτα Γιαννενα μονο πηγαινε που ειναι ανηφορα γ@μησε τα κανα 20λεπτο μεσα Γιαννενα κινηση,3 ατομα κοντα στα 250κιλα ,ταχυτητες εθνικη μεχρι 150 το πηγα με normal mode παντου.
Επισης αλλαγη αλλαδιων φιλτρου συμπληρωμα adblue (ηταν κατω αποτην μεση)!
Λοιπον επειδη κατι εχει παθει το φορουμ και μολις κανω περικοπη τις φωτο δεν μου το υποστηριζει για να ανεβασω.Τις κατεβασα γιατι φαινοταν προσωπικα δεδομενα.
Στιγμιαια καταναλωση ηταν 7ltr
Μεση 6.5
Σερβις 139,45 λαδια φιλτρο και adblue
Εργατικσ 34,10 -
Εντυπωσιακό......
Έχεις mild hybrid! Σωστά;
Οπότε έχω επιχείρημα....
Υγ
Με πόσα πηγαίνεις την ανηφόρα; Με 150-160; -
προς το παρον μου είναι δύσκολο. Αν μπορεις πετάξου εσυ και ελα να με βρεις Ταυλάνδη. Δυο τσιγαρα δρόμος είναι. Ωραια είναι, κερασει οτι θες
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
προς το παρον μου είναι δύσκολο. Αν μπορεις πετάξου εσυ και ελα να με βρεις Ταυλάνδη. Δυο τσιγαρα δρόμος είναι. Ωραια είναι, κερασει οτι θες
Αν κεράσεις και εισιτήρια έρχομαι κι εγώ.
-
Εντυπωσιακό......
Έχεις mild hybrid! Σωστά;
Οπότε έχω επιχείρημα....
Υγ
Με πόσα πηγαίνεις την ανηφόρα; Με 150-160;Χαχα ναι ναι.
Κοιτα δεν μπορω να σου πω σιγουρα και σταθερα παω απο 100 110 εως 150 αλλα το τονιζω για να μην δινουμε λαθος εντυπωσεις οχι σταθερα.
Εν τω μεταξυ στηθος με στηθος οι πωλησεις Γιαννενα για μηνα Φεβρουαριο 18 αμαξια η Toyota 17 η Kia. -
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
Χαχα cirus ερχομαι
Kia XCeed - crossover