-
Αφού σου λέει πουλάει.
Και εγω όσους ξέρω με leasing η επόμενη επιλογή ίσως είναι το 2008.Γνωριζουν/δεν γνωρίζουν από αυτοκινητα..... Αυτό θα επιλέξουν.
-
Πάντως και οι πωλητές από ό,τι έχω ακούσει έσπρωχναν περισσότερο τα st-line καθότι ακριβότερα.
-
Πάντως εγώ τον χειρότερο συνδιασμο χρωμάτων σε αυτοκίνητο τον είδα προχθές... Γάτε σορρυ προκαταβολικά.... Suzuki vitara λευκό με... ΡΟΖ ναι ναι ροζ οροφή και καθρέπτες και ανοιχτόχρωμο ροζ και πριν πείτε κάτι δεν το είχε γυναίκα ένας μαντράχαλος ήταν μόνος του
-
Εννοείται συζήτηση κάνουμε! Εγώ όταν είχα δει αυτό το βίντεο, και γενικά σέβομαι πολύ την άποψη του Thomas, είναι σοβαρό άτομο (με γελοία γούστα στην trance μουσική!), Είχα ξετρελαθει με την Titanium, και ειδικά αυτό το χρώμα!
Νομίζω όταν ήρθαν τα πρώτα diesel (Ιούνιος ήταν, τέλος Μαϊου) έκοψαν, εισαγωγές Titanium, πολύ λιγότερο από χρόνο.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι, ίσως παίρνουν καλύτερες τιμές παραγγέλνοντας συγκεκριμένα οχήματα, π.χ 100 ST line, έναντι 40 ST line + 20 Titanium + 40 Trend..
2008 και C-HR έχει παντού πλέον, είναι τα QQ της εποχής μας.
-
Πάντως και οι πωλητές από ό,τι έχω ακούσει έσπρωχναν περισσότερο τα st-line καθότι ακριβότερα.
Οι πωλητές πάντα το προσπαθούν αυτό (σε όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα η δουλειά τους είναι) αλλά ο πελάτης έχει τα χρήματα και αποφασίζει, αν η TITANIUM και τα πλαστικά στους προφυλακτήρες με καλύτερη κιόλας τιμή από το ST line ήταν επιθυμητά θα πούλαγε.
Απλά δεν ήταν.
-
ειδικά στο μπουρνάζι χαμός...............
-
Εννοείται συζήτηση κάνουμε! Εγώ όταν είχα δει αυτό το βίντεο, και γενικά σέβομαι πολύ την άποψη του Thomas, είναι σοβαρό άτομο (με γελοία γούστα στην trance μουσική!), Είχα ξετρελαθει με την Titanium, και ειδικά αυτό το χρώμα!
Νομίζω όταν ήρθαν τα πρώτα diesel (Ιούνιος ήταν, τέλος Μαϊου) έκοψαν, εισαγωγές Titanium, πολύ λιγότερο από χρόνο.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι, ίσως παίρνουν καλύτερες τιμές παραγγέλνοντας συγκεκριμένα οχήματα, π.χ 100 ST line, έναντι 40 ST line + 20 Titanium + 40 Trend..
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Dublin εγώ που πήγα αρτα Γιάννενα από Ιόνια είδα τουλάχιστον 5 chr και άλλα τόσα 2008 χωρίς υπερβολές. Είδα και ένα kia station δεν θυμάμαι το όνομα αλλά ήταν τερας το proceed ήταν μικρό μπροστά του(ξένες πινακίδες).
-
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Dublin εγώ που πήγα αρτα Γιάννενα από Ιόνια είδα τουλάχιστον 5 chr και άλλα τόσα 2008 χωρίς υπερβολές. Είδα και ένα kia station δεν θυμάμαι το όνομα αλλά ήταν τερας το proceed ήταν μικρό μπροστά του(ξένες πινακίδες).
Ε πρώτο σε πωλήσεις είναι σε όλη την ευρώπη γέμισε ο τόπος. Μονο ταξί δεν το έχω δει αλλά σε αριθμό εκεί είναι περίπου χαχαχαχαχα
Πάρε το PUMA εσυ που είναι καλύτερο και σπανιότερο να κάνεις την διαφορά lol
-
Dublin wrote:
ειδικά στο μπουρνάζι χαμός...............
φυσικα, και τιμη των 2008 και 3008. και οποιου αλλου επιλεγεται απο τη τοπικη αγορα. οι λαικες οικογενειες ξερουν να ψωνιζουν... και τα λαικα παιδια. και οι λαικες εταιρειαι.
επισης περι ροζ βιτ, εδω κυριου, οι τοπικοι αρχοντες, βλεπε γιοχανντελτα φωτογραφιζουν
ειναι διαφημιστικο, προσφερεται για ντυσιμο με λεζαντες, προσφατα γκολντεν κουηνς, πανω στη πλατεια για οσους δεν ξερετε ή κανετε οτι δεν ξερετε, απεναντι απο τη παλυ παλια κεντια που εκλεισε.
ΑρΕς
φυσικα μπουρναζι και πουμα δεν. ουτε μπανικο ειναι, ουτε καλο σε γκαζια, ουτε αψηλο. γενικα ειναι σπαστοκαρπο μονον.
-
Μια ερώτηση στους πρόσφατους κατόχους st line
Έχει ακόμα τα προγράμματα οδήγησης για λάσπες χιόνια κτλ.
Ευχαριστωωωωωω
-
Ευχαριστωωωωωω
Καλημέρα!!! Τα έχει κανονικά και τα 5 προγράμματα!
-
alex mix wrote:
Ευχαριστωωωωωω
Καλημέρα!!! Τα έχει κανονικά και τα 5 προγράμματα!
Ευχαριστώ να σαι καλα
-
Ευχαριστώ να σαι καλα
Για πες τι άλλο θα πας να δεις ?
-
alex mix wrote:
Ευχαριστώ να σαι καλα
#mono_vitara?
-
#monovitara?
οχι ρε spamer θέλει κάτι όμορφο για πρώτο αμαξι
οχι ενα σουτζούκι για εκτος δρόμου εξορμήσεις σαν δεύτερο
-
gatoz wrote
#monovitara?
οχι ρε spamer θέλει κάτι όμορφο για πρώτο αμαξι
οχι ενα σουτζούκι για εκτος δρόμου εξορμήσεις σαν δεύτερο
Έτσι ακριβώς! Για 2ο όλοι θα πάρουμε. Και ο ίδιος ο Γάτος έτσι το έπαιξε, φλωρο-pug, έστω και ΦΕΥ, αλλά pug.
-
alex mix wrote:
Ευχαριστώ να σαι καλα
Χαχα cirus στο τέλος θα βάλουν φώτο μου έξω από κάθε αντιπροσωπεία απαγορεύεται η είσοδος.
Δεν έμειναν και πολλά ρε φίλε μην σου πω τίποτα.
Γερμανικά έμειναν που δεν είμαι τόσο φίλος, δεν τα κακό λόγω αλλά δεν ξέρω δεν μου κάθονται, opel το ίδιο,hyundai Tuscon diesel ακριβό, fastback οκ αλλά μου λέει η γυναίκα πως εντάξει για μεγαλύτερη ηλικία. 2008 Dublin ακούει?? Μετά από 5 με 5.5 μήνες.
Γάτε σου είπα αν έβγαινε diesel θα ήταν στην λίστα μου, Δυστηχως όμως τα χλμ που κάνω με οδηγούν είτε σε diesel είτε σε υβριδικο, καλά αν μπορούσα βενζινη civic δαγκωτό.
-
Γερμανικά έμειναν που δεν είμαι τόσο φίλος, δεν τα κακό λόγω αλλά δεν ξέρω δεν μου κάθονται, opel το ίδιο,hyundai Tuscon diesel ακριβό, fastback οκ αλλά μου λέει η γυναίκα πως εντάξει για μεγαλύτερη ηλικία. 2008 Dublin ακούει?? Μετά από 5 με 5.5 μήνες.
Γάτε σου είπα αν έβγαινε diesel θα ήταν στην λίστα μου, Δυστηχως όμως τα χλμ που κάνω με οδηγούν είτε σε diesel είτε σε υβριδικο, καλά αν μπορούσα βενζινη civic δαγκωτό.
Σε Γερμανικά εγώ μονο το KAMIQ θα σου πρότεινα να δεις πολύ καλό αν και δεν ξερω αν θα σου αρέσει πολύ σε εμφανιση στα υπόλοιπα (χωρους οδήγηση) είναι πολύ καλό. Μείον ότι έχει μικρή εγγυηση
Το TUCSON είναι φοβερό αλλά άλλη κατηγορία αλλο όχημα, και άλλη τιμη σίγουρα, και λογικό ειναι οπότε πες πως το ξεχναμε.
Το i30 Fastback εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφο και καθόλου παπουδίστικο νομίζω ότι πρέπει να πας να το δεις. αυτό είναι hatch όχι SUV όπως τα υπόλοιπα παρόλα αυτα καλή επίλογη.
2008 ναι σίγουρα και αυτό καλό αλλά πολυφορεμένο χαχαχαχαχα. οχι πλάκα κάνω πολυ ωραιο είναι, να το δεις οδηγήσεις και αυτό να δεις.
Κοιτα όμως ξαναλέω και τα χρηματοδοτικά
Της HUYNDAI - ΚΙΑ είναι γενικά χάλια
στα γερμανικα και τον Γάλλο κοίτα το.
το FORD αν βάλεις μεγάλη προκαταβολή όσες και δόσεις να βάλεις έχει πολύ μικρό επιτόκιο και συμφέρει.
-
Alex Mix όχι και το fastback παππουδίστικο, ίσα ίσα το αντίθετο..!
Γιααααα ξαναδες το λιγο.
-
Alex Mix όχι και το fastback παππουδίστικο, ίσα ίσα το αντίθετο..!
Γιααααα ξαναδες το λιγο.
Αυτό βέβαια είναι το N-line που είναι ακόμα ποιο όμορφο αλλά και την απλή έκδοση συμφωνώ με τον babisinnson είναι πολύ όμορφο καθόλου παπουδίστικο δεν το βλέπω αντιθέτως συχρονες γραμμές έχει, ειδικα το fastback
Ford Puma 2019