-
baked wrote:
Σε άλλον, αλλά στην ουσία την τιμή του Σφακ τη ματσαρε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Βελμαρ, έτυχε να μιλήσω με αυτόν πρώτα
Ναι, αυτή είναι η 'πολιτική'!
Μπράβο, έκανες εξαίρετη επιλογή (μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας του και όχι μόνο!!) και ευτυχώς με αυτόματο! Για πες χρώμα?
magnetic grey μετα απο πολλη σκεψη, το αλλο υποψηφιο ηταν το solar silver.
-
να μου ευχηθειτε
απο οτι μου ειπαν υπαρχει περιπτωση να παραδοθει και τελη Αυγουστου.
Mε το καλό! Εύχομαι αρχές Αυγούστου!
-
Αντε να μας πει κάποιος τί παίζει με το αυτόματο, με γεια!
-
να μου ευχηθειτε
απο οτι μου ειπαν υπαρχει περιπτωση να παραδοθει και τελη Αυγουστου.
καλοτάξιδο!!! με το καλό να παραλάβεις!!
ως κάτοχος εδώ και 8 μήνες είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! st line x 155
-
Λογικό
-
το 125 εχει τα ιδια δισκοφρενα μπροστα με το 155;
-
το 125 εχει τα ιδια δισκοφρενα μπροστα με το 155;
εμπρος ναι..... πισω δεν εχει
-
πίσω έχει ταμπούρα ή δισκόφρενα. Σημασία έχει να φρενάρει αποτελεσματικά.
-
πίσω έχει ταμπούρα ή δισκόφρενα. Σημασία έχει να φρενάρει αποτελεσματικά.
στα 125 αλογα πισω εχει ταμπουρα
μια χαρα αποτελεσματικότατα φρεναρει αλλά ειναι ασχημο να βαζουν ταμπουρα σε τέτοιο αμάξι. Δεν είναι και κανα φτηνο να το δικαιολογήσεις.
-
Μια χαρα ειναι και τα ταμπουρα. Εφοσον φρεναρει σωστα ολα τα υπολοιπα να χαμε να λεμε. Ειναι οπως και με το 3008. Πηγαινει τρενο και αυτο εχει σημασια. Οχι πως φορα ημιακαμπτο. Θελω να πω πως το στησιμο μετραει κι εκει δεν ανησυχω. Φορντ ειναι.
-
Πήγαμε χθες για το πρώτο μας μπανάκι στην Χαλκίδα. Το Puma πήγε ανετα και δοκιμάσαμε Cruise control το πηγαίναμε μέχρι 3000-3500 στροφές (περίπου 140-145 χλμ/ώρα)
Ενταξει μπορει να μην μπορώ να το πατήσω ακόμα αλλά σχολιαζω πως μπαίνει σε στροφές. απλά δεν κόβεις ΠΟΤΕ ταχύτητα είτε με φρένο είτε αφηνοντας το γκαζι.
Απλά σημαδεύεις και βαφτίζει την στροφή ευθεία.
Ενταξει κυρίως ανοιχτές ήταν οι στροφές αλλά και κάποιες λίγες ποιο κλειστες πάλι ευθεία έγιναν.
Φανταστική ποιοτητα κύλισης το αυτοκίνητο. Δεν γράφω άλλα είναι νωρίς οσο είμαι στο στρωσιμο.
Το απόγευμα το κάναμε μπάνιο και τραβήξαμε βιντεο πλυμένο πριν πάμε την επόμενη μέρα για καφεδάκι:
-
τα βιντεο ειναι ιδιωτικα και δεν φαινοται.
-
τα βιντεο ειναι ιδιωτικα και δεν φαινοται.
sorry my bad. Τα έκανα public. Ευχαριστώ
-
Ωραίος cirus καλή αρχή και απόλαυση
-
μην φοβασαι να του κανεις ανοιγματα για λιγο μεχρι 5-6000στροφες με ζεστο μοτερ.
-
μην φοβασαι να του κανεις ανοιγματα για λιγο μεχρι 5-6000στροφες με ζεστο μοτερ.
Δεν θέλω όχι γιατι δεν κάνει. Γιατί θα γλυκαθώ και δεν θα κρατιέμαι μετά θα το κάνω συνέχεια. Δεν είμαι καθόλου εγκρατής. Ενώ τώρα δεν ξέρω και δεν με πειράζει. Εχω πει στον εαυτό μου ότι δεν κάνει μέχρι να φτάσεις τα 1500. Τώρα είμαι περίπου στα 600.
-
Δνε το ηξερα ότι είναι έτσι μεαα. Φοβερές αυτές οι λεπτομέρειες σε κόκκινο. Το κουμπάκι δε εξαιρετικό.
Απ εξω οντως ειναι σαν Porsche Macan. Πολυ ωραιο.
-
Δνε το ηξερα ότι είναι έτσι μεαα. Φοβερές αυτές οι λεπτομέρειες σε κόκκινο. Το κουμπάκι δε εξαιρετικό.
Απ εξω οντως ειναι σαν Porsche Macan. Πολυ ωραιο.
Οτι βλέπεις κόκκινο το εχω βάλει εγω από aliexpress, amazon και ebay δεν το είχε μαμα. οπως και τα σήματα της Ford που τα αντικατέστησα με το σημα του puma μπρος πίσω και στο τιμονι
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Πήγαμε χθες για το πρώτο μας μπανάκι στην Χαλκίδα. Το Puma πήγε ανετα και δοκιμάσαμε Cruise control το πηγαίναμε μέχρι 3000-3500 στροφές (περίπου 140-145 χλμ/ώρα)
Ενταξει μπορει να μην μπορώ να το πατήσω ακόμα αλλά σχολιαζω πως μπαίνει σε στροφές. απλά δεν κόβεις ΠΟΤΕ ταχύτητα είτε με φρένο είτε αφηνοντας το γκαζι.
Απλά σημαδεύεις και βαφτίζει την στροφή ευθεία.
Ενταξει κυρίως ανοιχτές ήταν οι στροφές αλλά και κάποιες λίγες ποιο κλειστες πάλι ευθεία έγιναν.
Φανταστική ποιοτητα κύλισης το αυτοκίνητο. Δεν γράφω άλλα είναι νωρίς οσο είμαι στο στρωσιμο.
Το απόγευμα το κάναμε μπάνιο και τραβήξαμε βιντεο πλυμένο πριν πάμε την επόμενη μέρα για καφεδάκι:
Ωραιο και γυαλιστερο. Με το PPF τι εγινε? Το περασες;
-
Ωραιο και γυαλιστερο. Με το PPF τι εγινε? Το περασες;
Ναι έχει PPF στο μπροστα μέρος και κεραμική παντου γιαυτο γυαλίζει τόσο.
Όλα της xpel
Ford Puma 2019