-
@stavrosb said in Mazda CX-30:
Εγώ δυστυχώς δεν έχω εντυπώσεις από την αναβάθμιση μια και διαγνώστηκε ότι θέλει αλλαγή το ψυγείο μου, οπότε θα το πάω όταν έρθει το ανταλλακτικό.
Μου κάνει πάντως αρνητική εντύπωση εν μέσω προγράμματος ανάκλησης να μην υπάρχουν τουλάχιστον κάποια ανταλλακτικά διαθέσιμα και όλα να πρέπει να μπουν σε παραγγελία...Στον ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗ ήταν άμεσα διαθέσιμο για φίλο που είχε θέμα
-
Παραγγελια απο που?
Τι σου ειπαν δηλαδη?
Χρονος παραδοσης? -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Παραγγελια απο που?
Τι σου ειπαν δηλαδη?
Χρονος παραδοσης?Δεν μου είπαν από που, άλλα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει γίνει η αλλαγή με ραντεβού και όχημα αντικατάστασης για να μην χάσω χρόνο.
-
Παραγγελια απο που?
Τι σου ειπαν δηλαδη?
Χρονος παραδοσης?Δεν μου είπαν από που, άλλα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει γίνει η αλλαγή με ραντεβού και όχημα αντικατάστασης για να μην χάσω χρόνο.
Autoone?
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Παραγγελια απο που?
Τι σου ειπαν δηλαδη?
Autoone?
Ναι
-
Παραγγελια απο που?
Τι σου ειπαν δηλαδη?
Autoone?
Ναι
Διόλου απίθανο απλώς να μην έχουν διαθέσιμο αυτοκίνητο αντικατάστασης. Γενικά ανεπαρκείς
-
Ομάδα καλησπέρα!! Εχω μια ερώτηση.. ανήλικος οδηγός μηχανής εμπλέκεται σε ατύχημα κ δεν έχει διπλωμα οδηγησης...φταιει κ κάνει θετική δήλωση, η ασφάλεια της μηχανής αποζημιώνει το άλλο όχημα...μετα αυτή στρέφεται εναντίον του κ ζητάει τα χρήματα που πλήρωσε απο τον ανήλικο? (οπως συμβαίνει δήλωση σε περίπτωση μέθης...) η τελειώνει το θέμα εκεί κ δεν ενοχλεί χρήματικα τον ανήλικο?
-
Το κακό το κόβεις από τη ρίζα, δεν το αφήνεις να μεγαλώσει. Η ασφαλιστική προφανώς θα στραφεί ενάντια στον ανήλικο και τους έχοντες την γονική επιμέλεια για να αποζημιωθεί αν και κατά την άποψη μου συνιστά αδίκημα που θα πρέπει να διωχθεί και ποινικά. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά θα ήθελα να συμβαίνει αυτό…αν την γλυτώσει με Χ ευρώ θα είναι σαν να μην έγινε και τίποτα σπουδαίο.
-
Εντυπώσεις μετά την αναβάθμιση του κινητήρα, οι οποίες συμφωνούν με φίλο που κι εκείνος έκανε την αναβάθμιση:
Το αυτοκίνητο "αναπνέει" καλύτερα και το διαπιστώνεις εκτός πόλης
-
Αναβάθμιση χαρτών διαθέσιμη...
-
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Αναβάθμιση χαρτών διαθέσιμη...
Διαδικασία;
-
Αναβάθμιση κινητήρα η αναβάθμιση χαρτών ;
-
Αναβάθμιση κινητήρα στον εξουδιοδοτημένο επισκευαστή και αναβάθμιση χαρτών ο χρήστης στον υπολογιστή του
-
Τι σημαίνει αναβάθμιση στον κινητήρα, γνωρίζουμε;
-
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Software αναβάθμιση είναι λογικά.
Κάποια άλλη χαρτογράφηση πιθανόν?
Δεν γίνεται κάποια αναβάθμιση σε υλικό. Άλλιως θα το γνωρίζανε οι ιδιοκτήτες.
Λογικά αν κάποιος ρωτήσει στο συνεργείο θα του πούνε τι αλλάζει. -
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Software αναβάθμιση είναι λογικά.
Κάποια άλλη χαρτογράφηση πιθανόν?
Δεν γίνεται κάποια αναβάθμιση σε υλικό. Άλλιως θα το γνωρίζανε οι ιδιοκτήτες.
Λογικά αν κάποιος ρωτήσει στο συνεργείο θα του πούνε τι αλλάζει. -
Κύριοι καλησπέρα
Παραγγελία 28 Φεβρουαρίου
Το αμάξι ξεφορτώθηκε χτες Αθήνα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τοπικού αντιπροσώπου μέχρι τέλος Ιουνίου, βαριά βαριά αρχές Ιουλίου έχει εκτελωνιστεί και ταξινομηθεί στο Ηρακλειο. Ο υπεύθυνος μου είπε για παράδοση ρεκόρ δεν έχει ξανά γίνει.
Τι γνώμη έχετε για κεραμική επίστρωση , αν θα ήταν καλό να γίνει και κόστος πάνω κάτω .
Ευχαριστώ
-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Κύριοι καλησπέρα
Παραγγελία 28 Φεβρουαρίου
Το αμάξι ξεφορτώθηκε χτες Αθήνα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τοπικού αντιπροσώπου μέχρι τέλος Ιουνίου, βαριά βαριά αρχές Ιουλίου έχει εκτελωνιστεί και ταξινομηθεί στο Ηρακλειο. Ο υπεύθυνος μου είπε για παράδοση ρεκόρ δεν έχει ξανά γίνει.
Τι γνώμη έχετε για κεραμική επίστρωση , αν θα ήταν καλό να γίνει και κόστος πάνω κάτω .
Ευχαριστώ
Σωπααα... μπράβο!!!
Από πού παραγγειλες?
Εγώ 10/2 παραγγελία κ στις 24 έκανα απλά αναβάθμιση.
Με το καλό να έρθει να το χαρείτε!! -
Καλημέρα
Παραγγελία από Mazda Ηρακλείου.
Mazda CX-30