-
Εγω ρωταω απλα αν οι εκδοσεις be chic η chic περιλαμβανουν αλογονου η λεντ??και αν εχουν το αυτοματο κλεισιμο οταν δει αλλο αμαξι?
Κατι μ λεει βεβαια οτι αυτες οι υπερπληρεις εκδοσεις εχουν αλογονου αλλα δε με επιβεβαιωνει η αναιρει κανεις κατοχος...
Τα Matrix LED είναι έξτρα σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις. Τα στάνταρ φώτα ομως ΔΕΝ ειναι αλλογόνου αλλά bi-xenon, τα οποία ειναι εξαιρετικά.
Για εμένα το DS7 αυτή τη στιγμή ειναι η κορυφαία πρόταση στα C suv.
-
Ευχαριστω φανη.Κορυφαια μπορει να ναι αλλα τα θεωρω κατωτερα απο τα λεντ.Μπορει να κανω κ λαθος βεβαια..
Δε ξερω αν ειναι το κορυφαιο αλλα απο τα καλυτερα σιγουρα...Παντως σιγουρα δεν ειναι τοσο φτηνο οσο παρουσιαζεται καθως βλεπω για καλο εξοπλισμο κ κινητηρα(παντα δικινητο βεβαια) πας σιγουρα πανω απο 37χιλιαρικα...και μαλλον και πανω απο 40...
Αυτα τα λεω για μενα...Αλλος εχει αλλες προτεραιοτητες στην επιλογη αμαξιου.
-
Σίγουρα τα Matrix LED ειναι καλύτερα δεν υπάρχει συζήτηση. Αυτο που λέω ειναι οτι σε σχέση με τα αλογόνου που εχουν οι περισσοτεροι ανταγωνιστες σαν στάνταρ, τα bi-xenon ειναι πολυ καλύτερα.
Σίγουρα μια καλοεξοπλισμένη εκδοση φτάνει ή και ξεπερναει τις €40.000. Αλλα στον ανταγωνισμό οι αντίστοιχες τιμές αγγιζουν τα 55-55.000.
Τέλος υπάρχει και έκδοση μπίζνες με τις 28.000 € που έχει πάρα πολύ καλό εξοπλισμό, καλύτερο απο τους περισσότερους ανταγωνιστές και είναι σε πολύ συμφέρουσα τιμή. -
ΔρΝικ wrote:
Πριν καταλήξω στο ds7 είδα και οδήγησα τα εξής αυτοκινητα: volvo xc60, mercedes glc, bmwx3 και τελικά ds7 σε όλες τις εκδόσεις. Η glc άγγιζε καινούργια τα 65000ευρω, με πολύ καλό εξοπλισμό, αντάξιο - σχεδόν-του ds7, με μόλις 505 lt πορτ μπαγκαζ, κεντρικό τούνελ πίσω στη μέση, και με οδική συμπεριφορά πολύ σκληρή για ένα τόσο premium car. Σε κάθε λακκούβα ο ήχος μεταφεροταν μέσα στην καμπίνα, ενώ στις απότομες στροφές έκανε μια ταλάντωση επαναφοραςεπαναφοράς πολύ ψηλου αυτοκινήτου. Εγγύηση 2 χρόνια..... Μετά, ο Θεός βοηθός. Αν ήθελα την έπαιρνα ελαφρώς μεταχειρισμενη με 55000 ευρώ.Αγόραζαν το δικό μου Peugeot 3008 μόλις 7000 ευρώ, όταν στο car πωλείται 13000.
Το volvo xc60 οδηγικα δενου άρεσε καθόλου. Χειρότερη ποιότητα κύλισης, στις εγκαρσιες ανωμαλίες του δρόμου πολύ ενοχλητικό, και μόνο 500lt πορτ μπαγκαζ βγάζοντας την εταζερα, με φόρτωση μέχρι το ταβάνι, άρα ορατοτης μηδέν από το πίσω παράθυρο... Εγγύηση 2 χρόνια, μου αγόραζαν το αυτοκίνητο 7000 και μου εδινα το 2lt momentum με υφασμάτινα καθίσματα και navi 59000ευρω.
Στην BMW με το που μπήκα η θέση οδήγησης δεν μου άρεσε καθόλου, μικρό παρ Μπριζ με τις πλαγιές κολώνες να περιορίζουν την αίσθηση που είχα συνηθίσει από το Peugeot μου και μου αγόραζαν το παλιό 6500 ενώ το δικό τους με full extra δέρματα και navi άγγιζε τα 65000.
Και κάπου εκεί οδήγησα τοτο ds7.... Τέλεια συμπεριφορά στο δρόμο, τέλεια ηχομόνωση λόγω τριπλων κρυστάλλων στα τζάμια, αίσθηση μαγικού χαλιου στις λακκούβες ακόμα και στην έκδοση χωρίς την active scan susoensionsuspension camera, κατανάλωση 6lt /100km, δέρματα παντού, μασάζ στις καρέκλες, αεριζομενα και θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα πίσω αισθητήρες μπροστά, κτλ, κτλ, χώροι άπλετοι για 5 άτομα και πορτ μπαγκαζ 555lt ΚΆΤΩ από την εταζερα, κανονική ρεζέρβα και όχι κιτ επισκευής όπως τα άλλα τρία, 5 ΧΡΌΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΎΗΣΗ, και το καλύτερο, αγόρασαν το δικό μου αυτοκίνητο 12500ευρω.Εγω από την τσέπη μου θα δώσω τα υπόλοιπα μεχρι τα 49000 δηλαδή 36500 όταν στα άλλα 3 έπρεπε να δώσω άνω των 57000 από την τσέπη μου, λόγω αποτίμησης του Peugeot μου.
Επιπλέον, ο αδερφός μου που έχει mercedes Β200 πήγε για αλλαγή μπροστά αναρτήσεων προχτές και του κόστισε 700ευρω το ζευγαριζευγαρι...στην ds που ρώτησα στην Ωμέγα το κόστος είναι 250 με τα εργατικά.....
Αυτά....... Απλά υπάρχει ολόκληρη παραφιλολογια για τα γερμανικά η οποία απλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματικοτηταπραγματικότητα. Καλές οι μάρκες αλλά να ξέρετε ότι τα περισσότερα test drive που κυκλοφορούν στο Internet και οι κριτικές από και καλά έμπειρους δημοσιογράφους, είναι χρηματιζούμενες από τους γερμανικούς κολοσσούς, ώστε να θάψουν τον ανταγωνισμό. Ακόμα και η σύγκριση του ds7 με την χ1, την gla ή το xc40 γίνεται εκ του πονηρού έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής premium αυτοκινήτου να κάνει πίσω, πιστεύοντας ότι θα αγοράσει με 40000ευρω ένα γαλλικό, citroen, υποδεέστερο του x1(ας γελάσω) ή του xc40(ας ξαναγελασω).
Τέλος, για τους θιασώτες της άποψης ότι η ds αντέγραψε το Q5, ναι, όντως μοιάζουν αρκετά. Αλλά πως γίνεται το ds7 που λανσαρίστηκε το 2017 να αντιγράφει το Q5 που λανσαρίστηκε το 2019????
Ρωτηστε τους δημοσιογράφους που τα γράφουν αυτά, όπως και ποιες εταιρείες τους στέλνουν για τριήμερο οικογενειακώς σε ξενοδοχεία πολυτελείας και καλά για να κάνουν test drive το αμάξι που θέλουν να προμοτάρουν....
Ποια έκδοση πήρες;
την so chic 1.5hdi eat8. Έβαλα έξτρα τα Led vision, δέρμα rivoli gray, ασύρματο φορτιστή, inox προστατευτικο προφυλακτηρων και ψευδοδιαχύτη εξάτμισης, κάμερα οπισθοπορειας και αισθητήρες μπροστά, ζάντες 18, ampi Led εσωτερικού, καθίσματα με μασάζ, θερμαινόμενα και αεριζομενα(ψυχομενα η θερμαινόμενα από το clima) και κάτι άλλα καλούδια.... Με αυτά τα λεφτά που έδωσα θα έπαιρνα ούτε μεταχειρισμενη τη glc, ή το volvo χωρίς το τιμόνι. Δεν τα λέω αυτά για να απαξιωσω τα σαφώς πολύ καλά γερμανικά ή made in china σουηδικά αυτοκίνητα, αλλά για να υπερθεματισω την τόσο λανθασμένη άποψη ότι μετά τα big brand το χάος.... Νομίζω ότι η απόψη 'premium car σημαίνει ότι δηγώ ο, τι οδηγεί το 99%των λεφτάδων' δεν με εκφράζει καθόλου. Θεωρώ premium την μοναδικότητα, την διαφορετικό τητα(με την καλή έννοια) και την ικανότητα ενός αυτοκινήτου να λειτουργεί ως... eye cat her ή head Turner... Δεν ήθελα (αν και θα μπορούσα) να πάρω άλλη μία μερτσέντε που έχει και ο κρεοπωλης μου ή μια... μπέμπα που έχει και ο συνεργιατζής μου....
Τέλος όσον αφορά την αξία μεταπώλησης, τι νόημα έχει να οδηγώ για 10 χρόνια ένα αυτοκίνητο που δεν με εκφράζει τοσο, ώστε να ικανοποιήσω τα 'πρέπει' των άλλων, και να το μεταπουλησω σε ψηλότερη τιμή στο τέλος. Πόσο ψηλότερη τιμή δηλαδή θα το πουλήσω, ώστε να ρεφαρω α) τα 5500ευρω λιγότερα που θα μου έπαιρναν (σκότωναν) το (κάθε) peugeot μου. β) τα 15000ευρω μεγαλύτερη αρχική αξία αυτοκινήτου (θυμίζω, 49000το ds, 65000 το glc και το x3. γ) τα 480χ10=4800ευρω φόρος πολυτελείας για δέκα χρόνια. δ) τα πολύ αυξημένα τέλη κυκλοφορίας-με το wltp που θα εφαρμοστεί από το 2020 αντί του ndac στους ρύπους των διλιτρων προβλέπεται αύξηση των τελών μέχρι και 200% λόγω ρύπων άνω των 60gr CO2 /kg, ενώ στα 1,5 με ρύπους κάτω των 120 δεν θα υπάρξει καμία επιβαρυνση
ε) το κόστος της παραπάνω βενζίνης (6000ευρω παραπανωστη δεκαετία σε σχέση με το 1,5lt)
στ)τα 300 περίπου ευρώ το χρόνο παραπάνω ασφάλιστρα λόγω κυβισμού
ζ) τα πολύ πιο ακριβά service και ανταλλακτικά των... Premium γερμανικών.
Αν κάνεις μια σουμα τα ανωτέρω, θα δεις γιατί Δεν αγοράζω γερμανικό η σουηδικό made in china αυτοκίνητο.
Δεν λέω ότι ο Γάλλος δεν μου έπιασε τον κωλο, αλλά τουλάχιστον δεν μου τον έπιασε για τα 10 επόμενα χρόνια όπως ο Γερμανος.
-
από Βέλγιο το xc40
XC60 δεν ξέρω που φτιαχνεται
-
από Βέλγιο το xc40
XC60 δεν ξέρω που φτιαχνεται
κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου. Η geeli εχει εξαγοράσει την volvo και πλέον ΟΛΑ τα volvo φτιάχνονται στην Κίνα, από το 2019 και μετά. Μάλιστα ενώ μέχρι και φέτος είχαν την γραμμή παραγωγής για το xc40, xc60 και xc90 στον ίδιο χώρο, από φέτος φτιάξανε ξεχωριστό χώρο για την παραγωγή του xc90(ξεχωριστή μονάδα παραγωγής).
-
ενδιαφέρον, μαλλον ειχα μείνει στο 2018.
-
Το 65 χιλ glc ηταν προσθιοκινητο με 1500αρη κινητηρα??
-
Το είπε ο άνθρωπος ότι δεν επέλεξε κάποιο άλλο για να μην πληρώνει νταβατζιλίκια στο κράτος και πήρε το 1,5...και καλά έκανε.
Για τους νορμάλ εισοδήματος Έλληνες,είναι έγκλημα να παίρνεις δίλιτρο και πάνω και να κάνεις το κράτος συνέταιρο στην περιουσία σου.
Να είσαι καλά φίλε και να το ευχαριστηθείς τα μέγιστα!
-
Πολύ καλή επιλογή!Να το χαρείς όσο γίνεται!& Καλοριζικο.Προστατευτικα προφυλακτηρα κ πίσω διάχυτης είναι έξτρα;Έχω την αίσθηση ότι έτσι είναι από εργοστάσιο μαμά...Με έβαλες σε σκέψεις κ Δευτέρα θα το ρωτήσω.
Άσχετο αλλά το χρώμα του υβριδικού e tense (crystal clear εάν δεν κάνω λάθος) πως σας φαίνεται;
-
Και πολυ καλα εκανε...Δικα του τα χρηματα και να ευχαριστηθει την επιλογη του.
Αλλα δε γινεται να συγκρινεις τη τιμη ενας 1500 αριου που επελεξες για οποιοδηποτε δικο σου λογο(τεκμηρια τελη η οτιδηποτε) με ενα διλιτρο τετρακινητο με καμμια 80 100 αλογα παραπανω....Ειναι αλλα αυτοκινητα .πως να το κανουμε δλδ τη τετρακινηση και το κινητηρα θα τον πληρωσεις...
Τελοσπαντων δε νομιζω οτι έτσι κ αλλιως οι ανταγωνιστες του ds7 ειναι εκ των πραγματων τα x3 glc και q5 και οχι το 3008 πχ..
Σε λιγο καιρο θα μας κανουν εδω στην ελλαδα να γυρναμε με 1000αρια που θαχουν μεσα και εξτρα playstation αν συνεχιστει αυτο το πραγμα...Ελπιζω οχι βεβαια και να καταλαβει καποια κυβερνηση ποσο ηλιθιο ειναι να φορολογεις τα κυβικα και οχι τη αξια του αυτοκινητου(και αν θελετε τη γνωμη μου ειναι ευκαιρια με τα τοσα χαμηλου κυβισμου αυτοκινητα ε υψηλες αξιες να το καταλαβει τωρα..)
-
Και πολυ καλα εκανε...Δικα του τα χρηματα και να ευχαριστηθει την επιλογη του.
Αλλα δε γινεται να συγκρινεις τη τιμη ενας 1500 αριου που επελεξες για οποιοδηποτε δικο σου λογο(τεκμηρια τελη η οτιδηποτε) με ενα διλιτρο τετρακινητο με καμμια 80 100 αλογα παραπανω....Ειναι αλλα αυτοκινητα .πως να το κανουμε δλδ τη τετρακινηση και το κινητηρα θα τον πληρωσεις...
Τελοσπαντων δε νομιζω οτι έτσι κ αλλιως οι ανταγωνιστες του ds7 ειναι εκ των πραγματων τα x3 glc και q5 και οχι το 3008 πχ..
Σε λιγο καιρο θα μας κανουν εδω στην ελλαδα να γυρναμε με 1000αρια που θαχουν μεσα και εξτρα playstation αν συνεχιστει αυτο το πραγμα...Ελπιζω οχι βεβαια και να καταλαβει καποια κυβερνηση ποσο ηλιθιο ειναι να φορολογεις τα κυβικα και οχι τη αξια του αυτοκινητου(και αν θελετε τη γνωμη μου ειναι ευκαιρια με τα τοσα χαμηλου κυβισμου αυτοκινητα ε υψηλες αξιες να το καταλαβει τωρα..)
σε αυτό δεν έχεις άδικο. Ωστόσο εγώ ούτε στα χώματα και στα βουνά πηγαίνω, όπως πηγαίνεις εσύ προφανώς ούτε μένω σε περιοχή με χιόνια 5 φορές τον χρόνο όπως εσύ ενδεχομένως ώστε να χρειάζομαι τετρακίνηση και 2λτ κινητήρα. Απλή χρήση για ταξίδια με οικογένεια και καθημερινά Άγιο Στέφανο-Περιστέρι κάνω. Αν είχα ανάγκη από 4κινητο 2λτ θα πήγαινα στο land rover EVOQUE. Πάλι δεν θα διάλεγα το glc ή την x3... πολύ κλισέ αυτοκίνητα...
-
Nai ok ,προτεραιότητες είναι αυτές αλλά 1,5 diesel με τόσο βάρος ,ασε όταν το φορτώσεις ,προσωπικά με προβληματίζει.Ειδικά όταν μιλάμε για τόσα χρήματα.
Επίσης η σύγκριση και ο μηδενισμός που κάνεις για GLC & XC60 είναι λίγο άκυρος.
Μιλάμε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στις επιδόσεις.Αν βάλεις δε και τη τετρακίνηση που έχουν...Δε νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση...
Όσο για το οικονομικό... εκεί είναι εντελώς προσωπικό το θέμα.
Το Evoque πρέπει να φτάνει χαλαρά πάνω απο τα 80-90Κ...
Eπίσης το Led Vision που δε το συναντάς σε άλλο αμάξι τι είναι?
-
Προφανώς ο καθένας έχει τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του. Και ευτυχώς υπάρχουν αυτοκίνητα για κάθε προτίμηση και κάθε βαλάντιο. Και κακά τα ψέματα, στις μερες μας τα περισσότερα είναι εξαιρετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε κάθε ΣΚ το χειμώνα για σκι. Υπάρχουν κι άλλοι που μπορεί να ζουν στην Αττική αλλά ζουν στο βουνό και 15+ μερες το χρόνο οι ανηφοροκατηφορες έξω από το σπίτι τους έχουν πάγο. Υπάρχουν και αυτοί που τη βρίσκουν με ενα γρήγορο νευρικό βουμβουμ αυτοκίνητο, υπάρχουν και άλλοι που ενοχλούνται από το ίδιο αυτοκίνητο γιατί το βρίσκουν θορυβώδες και ρυπογόνο. Υπάρχουν αυτοί που σέβονται τα όρια ταχυτητας, υπάρχουν και αυτοί που παρανομούν. Υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν το αυτοκίνητο για το πώς τους κάνει να νιώθουν, υπάρχουν και οι άλλοι που το αγοράζουν για το πώς τους κάνει να δείχνουν. Όλες οι επιθυμίες σεβαστές λοιπόν και ο καθένας να μπορεί να κάνει το κέφι του - εκτός ίσως από την υπέρβαση ορίων ταχύτητας, την μόλυνση του περιβάλλοντος και την χρήση/κατάληψη δημόσιου χώρου, που μας αφορούν όλους.
Έγραψα λοιπόν την εμπειρία μου για ενα αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί πολύ ώστε οι επίδοξοι αγοραστές να μπορούν να βοηθηθούν στην επιλογή τους. Προφανώς ακόμα μεγαλύτερη αξία θα έχουν οι κριτικές που θα διαβάσουμε οταν περάσουν περισσότερα χλμ και χρόνια και αφού το αυτοκίνητο έχει επισκεφθεί και το συνεργείο και μακαρι οι άλλοι φίλοι που έχουν αγοράσει το αυτοκίνητο να μας δίνουν τις εντυπώσεις τους ώστε να διαμορφωθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι τελικά σημαίνει DS.ΥΓ. Οδήγησα το (δίλιτρο) cx5 στην Ελβετία για 2000 χιλιόμετρα σε κάθε είδους δρόμου. Πουθενά δεν ένιωσα ότι η όποια επιπλέον ισχύς του κινητήρα μου έκανε πραγματική διαφορά από το να οδηγούσα το 1.2 DS7.
ΥΓ2. Τα 9000 χλμ έχουν γίνει 2/3 πόλη 1/3 επαρχιακοί δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι. Στην πόλη πρόηλθαν από μάλλον φυσιολογικό συνδυασμό κεντρικών δρόμων και δρόμων γειτονιών.
-
Το νεο εβοκ απιστευτο οντως συμφωνω...Αλλα δυστυχως στην ελαδα απιστευτα ακριβο επισης.. Λογω φορων κ ονοματος πιστευω.
Φιλος μο απο γερμανια τον παρακαλουσαν να παρει το απερχομενο εβοκ καινουργιο με τετρακινηση 180 αλογα κ αρκετα εξτρα με κανα 40χιλ και ισως λιγοτερα..Δε θυμαμαι ακριβως...Εδω δε το παιρνεις ουτε μτχ..
Λεντ βιζιον.
-
Λεντ βιζιον.
Α οκ.Το έχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα εδώ και μερικά χρόνια.
-
ΥΓ. Οδήγησα το (δίλιτρο) cx5 στην Ελβετία για 2000 χιλιόμετρα σε κάθε είδους δρόμου. Πουθενά δεν ένιωσα ότι η όποια επιπλέον ισχύς του κινητήρα μου έκανε πραγματική διαφορά από το να οδηγούσα το 1.2 DS7.
To ατμοσφαιρικό mazda με τα 213Nm ροπής δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.Ειδικά με οδήγηση Ελβετίας...
-
Έχω οδηγήσει σε πολλες χώρες της Ευρώπης, αν εξαιρέσεις τους αυτοκινητόδρομους της Γερμανίας, δεν μπορώ να σκεφτώ πολλα αλλα μέρη που διαφέρουν από την Ελβετία σε θέματα οδήγησης. Εκτός αν κάποιος δεν νοιάζεται για τα πρόστιμα ή την αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων.
Αν το ζήτημα κάποιου είναι να φτάνει στον αυτοκινητόδρομο γρήγορα το όριο ταχυτητας χωρίς να νιώθει το αυτοκίνητο να ζορίζεται, να προσπερνάει άνετα όποιον πάει με πέντε χιλιόμετρα λιγότερο, να προσπερνάει με ασφάλεια τις νταλίκες και τους πολύ αργούς οδηγούς στους επαρχιακούς δρόμους και να κινείται απροβλημάτιστα και με ασφάλεια στο 99.9% των δρόμων πόλης και προαστίων, τότε ο 1.2 κινητηρας θα τον ικανοποιήσει απόλυτα, θα του προσφέρει οικονομίες σε πολλούς τομείς και θα ρυπάνει λιγότερο τον αέρα που αναπνέει. Οδηγώ 30 χρόνια, έχω αλλάξει 12 αυτοκίνητα, κυριως γερμανικά, κυρίως premium μαρκες, αλλά ποτέ εξεζητημένα η υπερβολικά μεγάλα σε θέμα κυβικών ή/και τιμής. Έχω οδηγήσει μέσω ενοικιάσεων τουλάχιστον αλλά 30. Την χαρά που μου έδωσε το ds τους πρώτους μηνες που το έχω, δεν την έχω πάρει από άλλο αυτοκίνητο. Αλλά όπως είπαμε, 'περί ορέξεως...'giorgos15 wrote:
ΥΓ. Οδήγησα το (δίλιτρο) cx5 στην Ελβετία για 2000 χιλιόμετρα σε κάθε είδους δρόμου. Πουθενά δεν ένιωσα ότι η όποια επιπλέον ισχύς του κινητήρα μου έκανε πραγματική διαφορά από το να οδηγούσα το 1.2 DS7.
To ατμοσφαιρικό mazda με τα 213Nm ροπής δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.Ειδικά με οδήγηση Ελβετίας...
-
Πολύ καλή επιλογή!Να το χαρείς όσο γίνεται!& Καλοριζικο.Προστατευτικα προφυλακτηρα κ πίσω διάχυτης είναι έξτρα;Έχω την αίσθηση ότι έτσι είναι από εργοστάσιο μαμά...Με έβαλες σε σκέψεις κ Δευτέρα θα το ρωτήσω.
Άσχετο αλλά το χρώμα του υβριδικού e tense (crystal clear εάν δεν κάνω λάθος) πως σας φαίνεται;
ναι, είναι έξτρα, αλλά αν βάλεις rivoli η Opera διάκοσμο εσωτερικό συμπεριλαμβάνονται.
-
Nai ok ,προτεραιότητες είναι αυτές αλλά 1,5 diesel με τόσο βάρος ,ασε όταν το φορτώσεις ,προσωπικά με προβληματίζει.Ειδικά όταν μιλάμε για τόσα χρήματα.
Επίσης η σύγκριση και ο μηδενισμός που κάνεις για GLC & XC60 είναι λίγο άκυρος.
Μιλάμε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στις επιδόσεις.Αν βάλεις δε και τη τετρακίνηση που έχουν...Δε νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση...
Όσο για το οικονομικό... εκεί είναι εντελώς προσωπικό το θέμα.
Το Evoque πρέπει να φτάνει χαλαρά πάνω απο τα 80-90Κ...
Eπίσης το Led Vision που δε το συναντάς σε άλλο αμάξι τι είναι?
Δεν είναι το ιερό δισκοπότηρο η τετράκινηση και ο διλιτρος κινητήρας πάντως
DS7 CROSSBACK