-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Λόγω αλλαγής wptl αναμένεται αύξηση κ στην τιμή του αυτοκινήτου??; ξέρουμε κάτι περί αυτού;Εννοείται. Αυξάνουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και το ειδικό τέλος ταξινόμησης γιατί εκεί αθροίζουν τα γραμμάρια στον φόρο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή tkin για τι κόστος μιλάμε?(όχι για τα τέλη).Προχθές ρώτησα στη ds κ μου είπαν ότι επιβαρύνση επί της τιμής του αυτοκινήτου δε θα υπάρχει.Το ίδιο κ στο Θεοχάρακη που ρώτησα λόγω υποψηφίοτητας προς αγορα x-trail
-
Δεν είναι μεγάλη ελάχιστη είναι νομίζω οσο η διαφορά των τιμών ρύπων σε ευρώ. Χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν η εταιρεία δηλώνει ήδη την πραγματική τιμή wltp τότε δεν θα υπάρχει καμμία διαφορά.
Ένας τρόπος να το δείτε αυτό είναι να αναζητήσετε την τιμή ρύπων στο ελληνικό σάιτ και να τη συγκρίνετε με τα ξένα σάιτ (φτάνει τα ξένα να αναγράφουν ότι πρόκειται για wltp) -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν είναι μεγάλη ελάχιστη είναι νομίζω οσο η διαφορά των τιμών ρύπων σε ευρώ. Χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χλωμό το βλέπω.
-
Αυτό το χλωμό με τρομάζει...& Φαντάσου ότι ο πωλητής κ στη Ds k στο Θεοχάρακη ήταν σίγουρος
-
Δεν είναι πάντως και καμία δύσκολη μαθηματική εξίσωση να βρεις ποσό θα αυξηθεί η τιμή, απλώς τώρα βαριέμαι να πάρω εργασία για το σπίτι όποτε κάντε τις πράξεις εσείς που θέλετε να το αγοράσετε
-
Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς βάζουμε για να βγει η επιβάρυνση.(δεν εννοώ για τα τέλη)
-
εψαξα αγγλικο, γερμανικο και γαλλικο σαιτ και δεν βρηκα πουθενα μετρησεις κατα wltp
-
Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς βάζουμε για να βγει η επιβάρυνση.(δεν εννοώ για τα τέλη)https://www.euro2day.gr/news/economy/ar ... -telh.html
Κανείς τις πράξεις για υπολογισμό των τελών ταξινομισης με co2 βάση WLTP - τα τέλη με υπολογισμό co2 βάση nedc -
Το σύστημα park pilot ξέρουμε εάν υπάρχει στάνταρ κ σε οικίες εκδόσεις?
-
Το σύστημα park pilot ξέρουμε εάν υπάρχει στάνταρ κ σε οικίες εκδόσεις?Σε καμία έκδοση δεν είναι στάνταρντ
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ θυμάσαι τιμή;δεν ξέρω εάν το έβαλες εσύ,δεν θυμάμαι
-
Ευχαριστώ θυμάσαι τιμή;€1.500 (λινική με φόρους).
-
Ευχαριστώ θυμάσαι τιμή;δεν ξέρω εάν το έβαλες εσύ,δεν θυμάμαιΔεν το έβαλα, το σκεφτόμουν αλλά κατέληξα ότι δεν αξίζει και πολύ τον κόπο. Ας βάζουμε και λίγο το μυαλό να δουλέψει
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν είναι αυτό που παρκάρει μόνο του, είναι ψιλό άχρηστο, δεβ εχασες τίποτα.
Δηλαδη οκ δουλεύει αλλά ζήτημα να το έχω βάλει 2-3 φορές, και αυτό πιο πολύ έτσι για την πλάκα.
Παρκάρω μόνος μου πιο γρήγορα. -
Kilo ναι αυτό εννοώ...Λες δεν αξίζει?
-
Kilo ναι αυτό εννοώ...Λες δεν αξίζει?Για εμένα, όχι ιδιαίτερα.
Δεν ξέρω αν συνδυάζεται με τίποτα άλλα συστήματα και έχεις καμία έκπτωση, για να πω αν αξίζει τα χρήματα στην περίπτωση σου.
Από την άλλη έχω πολυ εύκολο πάρκινγκ , και δεν προκύπτει ανάγκη να το χρησιμοποιήσω. Αν το είχες θα το χρησιμοποιούσες συχνά; σκέψου λίγο που παρκάρεις κτλ -
Μήπως συνδυάζεται με κάμερα 360 ή τίποτα άλλους αισθητήρες; Το έχω στο Tiguan. Το δοκίμασα μια φορά για να δω ότι δουλεύει και από τότε ποτέ.
-
Δεν ξέρω θα δω Απλά ελεγα λόγω όγκου μήπως ήταν χρήσιμο για το παρκάρισμα εκτός πάρκινγκ στις οποίες δραστηριότητες.Στο tig είναι πλήρως αυτόνομο?(στο ds 7 είναι πλήρως)
DS7 CROSSBACK