-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τι εννοείς όταν λες οτι έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις;
Εννοεί το προφανές: ότι οι επιδόσεις του 1.6 βενζίνης με τα 180 άλογα είναι σε άλλη τελείως κλάση από αυτές του 1.5 diesel με τα 130 άλογα!
Αυτό ακριβώς που είπε ο Harisma!
-
Καλημερα. Γιώργο με το καλό να παραλάβουμε. Και εγώ μαύρο το παρηγγειλα. Μου έβγαζε κάτι πιο κακό και πιο λουσσατο μαζι. Επειδή τα οδηγησα όλα πραγματικά μεγάλη διαφορά τα 130 με τα 180 άλογα. Όπως και μεγάλη διαφορά είχαν και τα 180 με τα 225 άλογα κυρίως λόγω της ροπής που έχει 30 κιλά το 225αρι σε σχέση με τα 25 κιλά του 180αρι
-
Λογικό δεν είναι ρε παιδιά να υπάρχουν διαφορές στις επιδόσεις?? Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για περίπου 30% πάνω σε ιπποδύναμη. Για να μην πούμε για την ροπή..
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω παραγγείλει κι εγω ένα ds7. Το παρήγγειλα μέσα Ιανουαρίου και μου είπαν να το περιμένω αρχές με μέσα Απριλίου. Πριν δέκα μέρες με κάλεσαν να μου πουν ότι εμφανίστηκε στο σύστημά τους αριθμός πλαισίου άρα, λένε, το αυτοκίνητο έχει παραχθεί και λογικά αρχές Απριλίου θα το έχω. Άραγε να τους εμπιστευθώ και να κλείσω εκδρομή για Πάσχα; Ηρακλή, διάβασα ότι το περίμενες νωρίτερα και τελικά καθυστέρησε. Ποια είναι η δική σου εμπειρία;
-
Εγώ το παρηγγειλα μέσα Δεκεμβρίου και μου είχαν πει αρχές Μάρτη θα παραλάβω. Όμως το αυτοκίνητο τελικά φορτώθηκε εχθές από Μασσαλία και θα είναι εδώ στις 23 Μάρτη. Παραλλαβή λοιπόν αρχές Απρίλη. Ένα μήνα καθυστέρηση. Πολύ οριακά είσαι για Πάσχα. Και εγώ την εκδρομή της 25ης την ακυρωσα
-
Ευχαριστώ!
-
Εκτός εάν φορτώθηκαν μαζι γιατί περίμεναν να γεμίσει το καράβι. Εμένα αριθμό πλαισίου μου δώσανε γύρω στις 20 Φεβρουαριου
-
Ο χρήστης giorgos15 έγραψε:
Άραγε να τους εμπιστευθώ και να κλείσω εκδρομή για Πάσχα;Μέχρι τη Σαρωνίδα! Όχι πιο μακριά...
Πέρα από την πλάκα, επειδή θα σπαστείς και θα χάσεις και λεφτά αν κλείσεις και μετά ακυρώσεις, αλλά επίσης θα σπαστείς κι αν έχεις το καινούριο σου DS7 και το βγάζεις βόλτα εντός πόλης αντί για να το χαρείς σε ταξίδι, θα σου πρότεινα να κλείσεις δωμάτια όχι μέσω πρακτορείου αλλά μέσω sites (π.χ. booking) που σου δίνουν δυνατότητα ακύρωσης χωρίς penalty μέχρι και την προηγούμενη μέρα.
-
Πόσα να έχουν έρθει άραγε; Εγώ στο δρόμο έχω δει μόνο τα δύο που κάνουν test drive και προχθές ένα μαύρο στο ψυχικό. Η τιμή του business be chic είναι εξαιρετική σε σχέση με τον ανταγωνισμό - μόνο το xc40 είναι σχετικά κοντά αν βάλεις αντίστοιχο εξοπλισμό (4-5.000 ακριβότερο το xc40). Kαι οι χώροι εσωτερικά είναι μεγαλύτεροι όχι μόνο από χ1, xc40, q3 αλλά οριακά και από Χ3 και Q5 που δοκίμασα. Αλλά τα εγχώρια περιοδικά αυτοκινήτου τεστ δεν φαίνεται να το πολυποστηρίζουν. To συγκρίνουν με το νέο Q3 και το βγάζουν υποδεέστερο χωρίς όμως να εξηγήσουν ότι το q3, όχι μόνο είναι σημαντικά μικρότερο σε χώρους, αλλά με αντίστοιχο εξοπλισμό ξεπερνάει τις 40000 όταν το DS7 κοστίζει κάτω από 30000. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν γενικά θα πουλήσει.
Επίσης όταν το παρήγγειλα μου είχαν πει κάτι για πιθανό valet service όταν είναι να πάει το αυτοκίνητο συνεργείο αλλά δεν μπορούσαν το επιβεβαιώσουν. Άραγε ισχύει;
-
Φίλε Γιώργο και εγώ δοκίμασα αρκετά μέχρι να καταλήξω. Και το Q3 πολύ καλό αλλά στους χώρους στα μάτια μου είχαν μεγάλη διαφορά. Το ίδιο και στα μάτια και αίσθηση της φαμίλιας που έπαιρνα μαζί στα τεστ. Μόνο με το CRV συγκρίνεται σε χώρους αλλά από άποψη ομορφιάς μέσα έξω το DS7 με κέρδισε. Θα δείξει εάν θα βγει και αξιοπιστο
-
Αυτό το valet service κι εγώ το λιγουρεύομαι, πρέπει να είναι αρκετά εξυπηρετικό τουλάχιστον μέχρι να εξουσιοδοτηθούν πολλά συνεργεία.! Το απόγευμα θα πάω να δώσω κι εγώ την παραγγελία μου για το business!
-
Τι είναι ρε παιδιά αυτό το valet service να το πάρω και εγώ?
-
Σύμφωνα με την μπροσούρα της DS:
Επιλέξτε μια εμπειρία μετά την πώληση χωρίς περιορισμό και διαλέξτε το μοναδικό συμβόλαιο
που θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη εξυπηρέτηση: το συμβόλαιο Freedrίve. Για 5 χρόνια και
χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση, πλέον του συμβολαίου, το DS 7 CROSSBACK σας, θα
συντηρηθεί σύμφωνα με τις προηγμένες προδιαγραφές της Μάρκας DS Automobίles. Θα
μεριμνήσουμε πλέον του συμβολαίου και θα διατηρήσουμε σε άριστο επίπεδο την τεχνολογία, τις
επιδόσεις και την άνεση του DS σας. Ο Σύμβουλος Εξυπηρέτησης θα αναλάβει όλες τις
διατυπώσεις ώστε να απολαύσετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για εσάς.
Δοκιμάστε για παράδειγμα την αποκλειστική υπηρεσία DS Servίce Valet και απελευθερωθείτε
από τις μετακινήσεις που προκαλεί η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, απολαμβάνοντας τη
δωρεάν διάθεση ενός οδηγού στο σπίτι σας ή σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση της επιλογής σας.
Εφαρμόστε από τώρα την πιο ολοκληρωμένη πρόταση υπηρεσιών που θα σταθεί στο ύψος των
απαιτήσεών σας.- Διαθέσιμη υπηρεσία με χρέωση. Θα διατίθεται ανάλογα με τη χώρα εφαρμογής.
-
καλημερα iraklis1 και giorgos 15 και σε ολη την παρεα. ναι με το καλο να τα παραλαβουμε και απο οτι βλεπω θα ειμαι και ο τελευταιος τησ παρεας σε παραλαβη. 11 αυτοκινητα κοιταξα με τιμη κοντα στα 28 ... ημουν μεταξυ του kodiaq skoda αυτοματο ambition 1,5/150 hp και του peugeot 1.2 αλλα αυτα που δινει το ds7 1.2 be chic to business δεν τα δινει κανενα.
Ευελπιστω ολα να πανε καλα και η ds που κανει μια νεα αρχη στην Ελλαδα με τα καινουργια δικα της γραφεια να μην απογοητευση τους πελατες της και να ανταποκριθει σε ολα αυτα που λεει και προσφερει. Δεν το κρυβω οτι καπου εχω επιφυλαξεις. -
για το valet service δεν μου είπαν ότι θα είναι σε κάποιο έξτρα πακέτο, απλά ότι επειδή υπήρχε μόνο ένα συνεργείο στην Αττική, συζητείτο μήπως ίσχυε για όλους. Με κάποια χρέωση ή χωρίς, δεν ξέρω.
Γιώργο τ, εξαιρετικά αυτοκίνητα και το kodiak και το 3008 , δεν τα βάζω στη ίδια κατηγορία με το ds7, πάνε πιο πολύ με τα ford, opel, κλπ. Και σε χωρους και σε πρεστιζ. Το ds7 μαζί με το ΧC40 είναι μια κατηγορία μόνα τους. Σημαντικά φθηνότερα από audi, bmw, mercedes, αλλά με τον δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα και πανέμορφα και τα δύο. Mόνο θέμα με DS είναι η αξιοπιστία της αντιπροσωπείας, του service κλπ. Κάποιοι ανησυχούν και για το κόστος συνεργείου/ανταλλακτικών και για την πιθανώς χαμηλή τιμή μεταπώλησης. Αλλά η καλή τιμή αγοράς εξομαλύνει κάποια από τα ρίσκα. Με το καλό να τα παραλάβουμε λοιπόν! -
καποιος εγραψε οτι to ds7 be chic business δεν εχει μπροστα προβολης ομιχλης...
συμφωνα με αυτο που μου εχουν περασει (μαζι με ενα αλλο με τα χαραχτηριστικα του αυτοκινητου) λεει καθαρα οπωςφαινετε οτι εχει ¨
''Εμπρός προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία Cornering Light PR04''
εαν ειναι λαθος θα πρεπει να το δικαιολογισουνεπισης λεει
-Έγχρωμη οθόνη αφής 8''
ενω ειναι 12
-Ηλεκτρικοί καθρέπτες με ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας & φλας LED
ενω ειναι και αναδιπλουμενοι ηλεκτρικα
-δεν αναφερουν πουθενα οτι ειναι KEYLESS ACCESSDS 7 CROSSBACK EURO 6.2 (AM12)
Εμπορικός κωδικός μοντέλου
1.2 PureTech 130 S&S BVM6
Be Chic Business
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 27.999,00
Βασική Τιμή (Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή χωρίς ΦΠΑ και Τέλος Ταξινόμησης) 19.773,31
ΦΠΑ (24%) 4.745,59
Τέλος Ταξινόμησης (€) 3.480,10
Συντελεστής Τέλους Ταξινόμησης (%) 17,6%
Εκπομπές Ρύπων CO2 (g/km) 124
Περιγραφή Μοντέλου DS 7 CROSSBACK 1.2 PT 130 S&S
N2 Business €6.2 (12)
Κωδικός Υλικού 1SX8SULLHKB17512
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ανάπηροι 24.518,90
Πολύτεκνοι 24.518,90
code
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.2 PureTech 130 S&S BVM6 Be Chic Business
Σύντμηση
Option στην
Περιγραφή
Χρώματος η
Code Combi
Κωδικός
Option ή
Code Combi
Βασική Τιμή
(Ανώτατη
Προτεινόμενη
Λιανική Τιμή
χωρίς ΦΠΑ και
Τέλος
Ταξινόμησης)
Ανώτατη Προτεινόμενη
Λιανική Τιμή
Σύστημα διεύθυνσης μεταβαλλόμενης ηλεκτρικής υποβοήθησης
Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος
ABS με EBD και Brake Assist
ESP με λειτουργιά αντιολίσθησης
TSC (Trailer Stability Control μέσω λειτουργίας ESP): Έλεγχος ευστάθειας ρυμουλκούμενου
Hill Assist: Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση
Σύστημα ανίχνευσης πίεσης ελαστικών
Ενεργός περιοριστής και ρυθμιστής ταχύτητας
6 Αερόσακοι: Οδηγού, συνοδηγού, πλαϊνοί και οροφής
Φρένα πολλαπλής σύγκρουσης (Multi Collision Brakes)
Speed limit recognition & recommendation: Ανίχνευση ορίου ταχύτητας & σύσταση προς τον οδηγό
Coffee Break Alert: Σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Αυτόματο κλειδωμα θυρών με την εκκίνηση του αυτoκινήτου
Σύστημα ειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας (AFIL)
Σύστημα DS Active Safety Brake: Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος
Ζώνες ασφαλείας οδηγού και συνοδηγού τριών σημείων με σύστημα περιορισμού δύναμης
Ζώνες ασφαλείας οδηγού και συνοδηγού με πυροτεχνικό προεταντήρα
Ζώνες ασφαλείας πίσω επιβατών τριών σημείων με σύστημα περιορισμού δύναμης
Υποδοχες παιδικού καθίσματος ISOFIX τοποθετημένες στις πλαινές θέσεις του πίσω καθίσματος
Πίσω θερμαινόμενο τζάμι
Παιδικές ασφάλειες θυρών
Λειτουργία Start & Stop
Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θήκη αποθήκευσης & διπλή ποτηροθήκη & κεντρικό υποβραχιόνιο στην πίσω σειρά καθισμάτων με θήκη σκι
Εμπρός & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα συνεχόμενης λειτουργίας
Αυτόματη λειτουργία προβολέων
Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
Σύστημα Navigation 3D Nac B3: με 8 ηχεία, Bluetooth, θύρα USB, λειτουργία Mirrorlink & WiFi
Ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθονή αφής 12,3'' GM86
Έγχρωμη οθόνη αφής 8''
Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας
Ένδειξη προτεινόμενης αλλαγής σχέσης
Κάθισμα οδηγού με: μηχανική διαμήκης ρύθμιση, μηχανική ρύθμιση της πλάτης, μηχανική ρύθμιση ύψους και μηχανικά ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 2 θέσεων,
ηλεκτρική ρύθμιση της βασης του καθίσματος, μηχανική ρύθμιση της μύτης στη βάση του καθίσματος & πνευματική οσφυϊκή ρύθμιση 4 θέσεων (χωρίς μνήμη)
Κάθισμα συνοδηγού με μηχανική διαμήκης ρύθμιση, μηχανική ρύθμιση της πλάτης, μηχανικά Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 2 θέσεων, υποδοχή παιδικού καθίσματος
ISOFIX & μηχανική ρύθμιση ύψους
Καθίσματα πίσω διαιρούμενα & αναδιπλούμενα κατά 60/40
Δερμάτινο τιμόνι (τύπου δέρματος: grain) με χειριστήρια & κυλιόμενο μενού χρωμίου
Ηλεκτρικό χειρόφρενο στην κεντρική κονσόλα
Δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων
Εσωτερικός φωτισμός Led: 1η & 2η σειρά καθισμάτων, καθρέπτες στα αλεξήλια οδηγού/συνοδηγού, κεντρική θήκη αποθήκευσης, κεντρικό υποβραχιόνιο, ντουλαπάκι
συνοδηγού
Εσωτερικός διάκοσμος DS Bastille & Bronze Harmony: Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων Peruzzi Bronze, επένδυση ταμπλο, θυρών & κεντρικής κονσόλας: TEP
PVC σε χρώμα Bronze, ανάγλυφες λεπτομέρειες στην κεντρική κονσόλα τεχνοτροπίας 'Guilloche' σε μαύρο χρώμα, DS Wings χρωμίου, γρύλια & προστατευτικό
προφυλακτήρα σε μαύρο χρώμα, καπάκι τροχού σε μαύρο χρώμα & διακοσμητική λωρίδα χρωμίου στην πίσω μονή πόρτα
55FX
Κάλυμμα καθρεπτών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα
Χερούλια θυρών στο χρώμα του αμαξώματος
Χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων
DS Wings χρωμίου
Προστατευτικό προφυλακτήρα σε μαύρο χρώμα
Μαρσπιέ, τόξα τροχών και εμπρός/πίσω προφυλακτήρας σε μαύρο χρώμα
Πίσω φως πλαισίου αριθμός κυκλοφορίας LED
Ηλεκτρικοί καθρέπτες με ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας & φλας LED
Φώτα ημέρας LED
Προβολείς αλογόνου
Πίσω φώτα 3D Full LED
Σύστημα Grip Control & ζάντες ελαφρού κράματος 18'' Geneve (235/55/R18) Diammantee Noir Onyx / με κεντρικό καπάκι τροχών σε μαύρο χρώμα & με το λογότυπο
DS UF02
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Εμπρός προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία Cornering Light PR04
Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
Μπάρες οροφής σε χρώμα inox KK02
Ρεζέρβα -
Εχει ολα αυτα και δεν αξιωθηκαν να βαλουν led φωτα?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η πωλήτρια μου είπε ότι το κάθε ανταλλακτικό φαναρι με τα κινούμενα led κοστίζει ενάμισι χιλιάρικο. Νομίζω ότι καλώς έβαλαν τoυς led προβολεις στον προαιρετικό εξοπλισμό ώστε ο καθένας να παίρνει τα ρίσκα που επιθυμεί led
-
Συμφωνω οτι ειναι πανακριβη η αλλαγη σε πιθανο τροχαιο αλλα η πωλητρια οτι τη συμφερει θα πει...Αν ειχε λεντ θα σου λεγε κοιτα εμεις εχουμε λεντ οι αλλοι δεν εχουν...
Επισης βλεπω οτι και πολυ δυσκολο να μπουν εξτρα γιατι οι τιμες παιζουν στο οριο των φορολογικων κατηγοριων και κατι τετοιο θα εκτοξευε τη τιμη..
Με αυτη τη λογικη να αφαιρουσαν και τις οθονες μη χαλασουν και να βαζαν 16αρες ζαντες γιατι τα 18αρια κοστιζουν παραπανω οταν θα αλλαχθουν...και θα βγαζαν και τα πισω λεντ που φανταζομαι θα ειναι εξισου ακριβα...Υγ τα λεω αυτα γιατι για μενα ειναι τελειως απαραιτητα και εχω δει τεραστια διαφορα με ξενον και αλογονου που ειχα πριν...Για καποιον πχ που οδηγαει σε πολη δε κανει καμμια διαφορα...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η be chic business δεν έχει προβολείς ομίχλης μπροστά, το επιβεβαίωσα σήμερα από κοντά και με τους πωλητές
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DS7 CROSSBACK