-
Συμφωνώ ότι μάλλον παπάτζες λέει αλλά τι θα άλλαζε άμα μου έλεγε ναι φίλε απορώ που δε στο έχει βγάλει ακόμα; Όντως το αμάξι για τα δικά μου γούστα είναι το πιο ωραίο σε αυτά τα λεφτά που δεν είναι και λίγα γιατί είναι και φορτωμένο με extra αλλά αυτες τις λίγες μέρες που έψαξα δεν έχω βρει και κανένα που να μην έχει προβλήματα.
-
@ga said in DS7 CROSSBACK:
Συμφωνώ ότι μάλλον παπάτζες λέει αλλά τι θα άλλαζε άμα μου έλεγε ναι φίλε απορώ που δε στο έχει βγάλει ακόμα; Όντως το αμάξι για τα δικά μου γούστα είναι το πιο ωραίο σε αυτά τα λεφτά που δεν είναι και λίγα γιατί είναι και φορτωμένο με extra αλλά αυτες τις λίγες μέρες που έψαξα δεν έχω βρει και κανένα που να μην έχει προβλήματα.
Πόσο σου κόστισε;
Σε τι εύρος τιμών κοίταξες; -
Είχαμε βάλει μπάτζετ τα 40 για αυτόματο. Αυτό που τελικά πήραμε ήταν στο τελωνείο εκείνη την εποχή. Σε μια εβδομάδα παραλάβαμε. Φτασαμε 48 γιατί το αμάξι ήταν για την έκθεση και είχε τα led φώτα, το peeformance line πακέτο πανοραμα και το πορτ μπαγκαζ. Είδαμε βέβαια και κάποια άλλα δεν θέλαμε να πάμε σε 2λιτρο. Αυτό και το xtrail είχαν μείνει στο τέλος αλλά δεν το προλάβαμε 1600 και το 1750 που θα ερχόταν μετά είχε αρκετή καθυστέρηση και ρυπογόνο μοτέρ. Οπότε όλα γίναν μπαμ μπαμ. Ψώνισαμε και φύγαμε διακοπές χαχα
-
@gatoz said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα. Επιστρεφω με νέα. Παρέλαβα το αυτοκίνητο με μοτέρ κούτα όπως μου είπε ο αρχιμηχανικός. Όχι ανακατασκευή και μάλιστα με οδηγίες για στρώσιμο και επανέλεγχο. Τώρα για adblue μου είπε ότι δεν μπορεί να μου υποσχεθεί αλλά είναι βελτιωμένα και αυτα που έχει αλλάξει εώς τωρα είναι λίγα. Συγκεκριμένα μου είπε αν ήταν κανένα C3 ναι αλλά όχι σε αυτά. Δεν ξέρω και τι να κοιτάξω για να το δώσω και γω. Είδα το GLA το plugin αλλά και για αυτά δεν διάβασα τα καλύτερα. Αυτά από μένα.
αχαχαχ
#papatzes
εμενα παντως που εχει μεινει η απορια εαν με τον 8mm ιμαντα λυνεται το θεμα ή απλα ελπιζουν οτι θα αργησει περισσοτερο...
αμα το κρατας το κρατας εαν ειναι αμαξαρα, που ειναι δηλαδη, οχι για τον καθε μαστορη που λεει οτι ναναι....Οταν θέλεις να γελάσεις γράφεις χαχαχα
Οταν γράφεις αχαχαχ, δείχνεις ότι πονάς...
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα. Επιστρεφω με νέα. Παρέλαβα το αυτοκίνητο με μοτέρ κούτα όπως μου είπε ο αρχιμηχανικός. Όχι ανακατασκευή και μάλιστα με οδηγίες για στρώσιμο και επανέλεγχο. Τώρα για adblue μου είπε ότι δεν μπορεί να μου υποσχεθεί αλλά είναι βελτιωμένα και αυτα που έχει αλλάξει εώς τωρα είναι λίγα. Συγκεκριμένα μου είπε αν ήταν κανένα C3 ναι αλλά όχι σε αυτά. Δεν ξέρω και τι να κοιτάξω για να το δώσω και γω. Είδα το GLA το plugin αλλά και για αυτά δεν διάβασα τα καλύτερα. Αυτά από μένα.
αχαχαχ
#papatzes
εμενα παντως που εχει μεινει η απορια εαν με τον 8mm ιμαντα λυνεται το θεμα ή απλα ελπιζουν οτι θα αργησει περισσοτερο...
αμα το κρατας το κρατας εαν ειναι αμαξαρα, που ειναι δηλαδη, οχι για τον καθε μαστορη που λεει οτι ναναι....Οταν θέλεις να γελάσεις γράφεις χαχαχα
Οταν γράφεις αχαχαχ, δείχνεις ότι πονάς...
ποναω πραγματι.
3 μηνες χωρις αμαξι
52500 μου φαγανε οι φιλοι σου οι γαλλοι
χΓεπια -
Οσο δεν μετανοείς θα γράφεις αχαχαχ...
-
Καλημέρες. Θα γράφω και εγώ αχαχαχ από σήμερα καθώς έχω πλέον ολοκληρωτικά μετανιώσει για την επιλογή του αυτοκινήτου. Εχθές άρχισε να μου κλωτσάει στις αλλαγές ταχυτήτων μέχρι που με άφησε ευτυχώς με 3η, έγραψε όμορφα και ωραία τη βλάβη του και γύρισα σπίτι μου. Σήμερα το πρωί δούλευε κανονικά (εκτός από κάνα δυο κλωτσιές όταν ήταν κρύο) και στο συνεργείο διαβάσανε βλάβη ηλεκτροβαλβίδας συμπλέκτη. Αφού ο ηλεκτρολόγος άρχισε τα παραληρήματα περί αποκαθήλωσης της AISIN και ότι δεν του έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο συμφωνήσαμε να το αφήσω να στείλουν την βλάβη στο εργοστάσιο και πιθανότατα να γίνει αναβάθμιση και να στρώσει. Αλλά να μη την κάνουμε μόνοι μας να υπάρχει η αναφορά και η εντολή από το εργοστάσιο για να καταγραφεί. Εγώ πάντως ξέρω ότι μόνο καθίσματα δεν έχουμε αλλάξει εώς τώρα. Οπότε αχαχαχ.
-
Καλημέρες. Θα γράφω και εγώ αχαχαχ από σήμερα καθώς έχω πλέον ολοκληρωτικά μετανιώσει για την επιλογή του αυτοκινήτου. Εχθές άρχισε να μου κλωτσάει στις αλλαγές ταχυτήτων μέχρι που με άφησε ευτυχώς με 3η, έγραψε όμορφα και ωραία τη βλάβη του και γύρισα σπίτι μου. Σήμερα το πρωί δούλευε κανονικά (εκτός από κάνα δυο κλωτσιές όταν ήταν κρύο) και στο συνεργείο διαβάσανε βλάβη ηλεκτροβαλβίδας συμπλέκτη. Αφού ο ηλεκτρολόγος άρχισε τα παραληρήματα περί αποκαθήλωσης της AISIN και ότι δεν του έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο συμφωνήσαμε να το αφήσω να στείλουν την βλάβη στο εργοστάσιο και πιθανότατα να γίνει αναβάθμιση και να στρώσει. Αλλά να μη την κάνουμε μόνοι μας να υπάρχει η αναφορά και η εντολή από το εργοστάσιο για να καταγραφεί. Εγώ πάντως ξέρω ότι μόνο καθίσματα δεν έχουμε αλλάξει εώς τώρα. Οπότε αχαχαχ.
αμ δεν ειναι το προβλημα της aisin.... ελπιζω δηλαδης.
κατι ξερει ο γατος διαφορετικο....
#galliko_software
που το πηγες? να του πω να μιλησουνε με τους δικους μου....
χαχαχ -
Στην Ωμέγα το πήγα Αγία Παρασκευή. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι πιθανών με αναβάθμιση θα στρώσει αλλά και δεν ήξερε αν μπορεί να αλλαχτεί σκέτη ηλεκτροβαλβίδα και ότι αυτή είναι μέσα στο κιβώτιο και είναι κλείστό κουτί. Θα δείξει η νεκροψία. Εγώ πάντως ότι και να είναι αρχίζω το ψάξιμο και θα το βάλω για πώληση. Μόνος μου γιατί σε έναν που πήγα να δω ένα GLA 250 EQ μου είπε 26000 ότι παίρνει το δικό μου. Έχουν χαζέψει και αυτοί.
-
Στην Ωμέγα το πήγα Αγία Παρασκευή. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι πιθανών με αναβάθμιση θα στρώσει αλλά και δεν ήξερε αν μπορεί να αλλαχτεί σκέτη ηλεκτροβαλβίδα και ότι αυτή είναι μέσα στο κιβώτιο και είναι κλείστό κουτί. Θα δείξει η νεκροψία. Εγώ πάντως ότι και να είναι αρχίζω το ψάξιμο και θα το βάλω για πώληση. Μόνος μου γιατί σε έναν που πήγα να δω ένα GLA 250 EQ μου είπε 26000 ότι παίρνει το δικό μου. Έχουν χαζέψει και αυτοί.
λογισμικο το κοβω...
και τα ds χανουν εκπληκτικα γρηγορα μεταπωλητικη αξια
το ιδιο του σε 3008 του ιδιου ομιλου κραταει παρα πολυ καλυτερα!
θα ελεγα για να τελειωνεις με θεματα, παρε cx-30 ή κανενα crv και με προταση γατου v60 phev -
v60 phev
χάνουν αξία αλλά το ξεφτίλησε. μια βόλτα στο car έκανα και ίδια χρονολογία (leasing με 150000 χλμ έχουν από 33 και πάνω. Πόσα θέλει να βγάλει;
-
v60 phev
χάνουν αξία αλλά το ξεφτίλησε. μια βόλτα στο car έκανα και ίδια χρονολογία (leasing με 150000 χλμ έχουν από 33 και πάνω. Πόσα θέλει να βγάλει;
μπορει να τα πουλανε ακριβα, το θεμα ειναι αν αγοραζονται, εαν εχουν κοινο. η τιμη απο τα ληζινγκ, που βασικα το 99% των ds7 ειναι τετοια, δεν ανταποκρινεται στην πραγματικη και εχει να κανει με φορολογικους λογους.
ξερεις τι γινεται? εχει πλεον βγει βρωμα για τα ντηζελ της psa οτι ειναι εντελως γτπ.
το λουρι που καταστρεφεται ο κινητηρας, το adblue που καθε τρεις και λιγο παρακαλας μηπως το περασουν εγγυηση, χιλια μυρια θεματα λογισμικου εχουν καταστρεψει τη φημη. αναλογα αλλα ισως λιγοτερο για τις βενζινες τους.
βαλε και οτι το ds δεν ειναι γνωστο, καταστροφη.
για εμενα θα επρεπε να μας δωσουν τα λεφτα μας πισω, ειναι η ντροπη της αυτοκινησης. -
Φίλος με 3008 βενζινη 2017 μοντέλο 3 εβοδμάδες στο συνεργείο μέχρι να πάρει έγκριση λόγω εγγύησης και να έρθει απο την Γαλλία ο ιμάντας....
-
@haralabosg said in DS7 CROSSBACK:
Φίλος με 3008 βενζινη 2017 μοντέλο 3 εβοδμάδες στο συνεργείο μέχρι να πάρει έγκριση λόγω εγγύησης και να έρθει απο την Γαλλία ο ιμάντας....
το ντηζελ εχει το θεμα με τον ιμαντα....
-
Φεύγουν ή τα βγάζουν γιατί την περασμένη εβδομάδα που κοίταξα είχε 7 του 2019 τώρα έχει 5 και το 1 είναι δεσμευμένο. Αλλά τώρα πια την πατήσαμε. Αν όχι τα λεφτά μας πίσω που δεν είναι ρεαλιστικό τουλάχιστον να βρούν τρόπο να το φτιάξουνε ή να επωμιστούν τις κακοτεχνίες τους με ανανέωση της εγγύησης. Γενικά και εγώ δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Το τρίτο μου αυτοκίνητο είναι (μακράν το χειρότερο) και δεν κοίταξα μεταπωλητική αξία όταν το αγόραζα. Μού άρεσε περισσότερο από το 3008 (χωρίς παρεξήγηση) και το πήρα χωρίς πολλά πολλά.
-
Και το diesel και η βενζίνη....
-
Και το diesel και η βενζίνη....
ναι, στα παλια το εκανε. απο το 2022 το ελυσαν.
φυσικα απατεωνες επισης, ποτε δεν εκαναν ανακληση σοβαρη... -
Ιμάντα είχε η βενζίνη, καδένα έχει το ντίζελ στο σημείο που την αλλάζουν...
Τι να κάνουμε έτσι γίνεσαι πρίμιουμ.
Μαθαίνεις στου κασίδη το κεφάλι...
Αυτό δεν έκαναν και κάνουν οι γερμανοί ?
Και οι αμερικάνοι το ίδιο έκαναν.
Μεταπωλητική αξία στο DS7 θα δεις όταν το βάλεις αγγελία.
Γενικά όμως τα ακριβά αμάξια έχουν θέμα όταν τα πουλάνε σχετικά καινούργια, γιατί κυκλοφορούν καινούργια σε κοντινά λεφτά.
Σκέψου ότι το νέο 5 αιρκρος με plug-in κινητήρα 180 άλογα, έχει στην προηγούμενη έκδοση 44800, 46800 με 225 άλογα και 48800 με 225 στην πλούσια έκδοση.
Προφανώς η επιλογή ενός ντίζελ μτχ στα 35+ είναι δύσκολη.
-
Φεύγουν ή τα βγάζουν γιατί την περασμένη εβδομάδα που κοίταξα είχε 7 του 2019 τώρα έχει 5 και το 1 είναι δεσμευμένο. Αλλά τώρα πια την πατήσαμε. Αν όχι τα λεφτά μας πίσω που δεν είναι ρεαλιστικό τουλάχιστον να βρούν τρόπο να το φτιάξουνε ή να επωμιστούν τις κακοτεχνίες τους με ανανέωση της εγγύησης. Γενικά και εγώ δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Το τρίτο μου αυτοκίνητο είναι (μακράν το χειρότερο) και δεν κοίταξα μεταπωλητική αξία όταν το αγόραζα. Μού άρεσε περισσότερο από το 3008 (χωρίς παρεξήγηση) και το πήρα χωρίς πολλά πολλά.
Φίλος μου από τη δουλειά αγοράζει γύρω στα 32,5Κ τον 07/19 ένα DS7 1.5 diesel so chic από test drive αντιπροσωπείας αντί 37200€ που είχε καινούριο.
Βλάβες εντός εγγύησης που δεν πλήρωσε τίποτα ο ίδιος: 1) θόρυβος από την μηχανή που εμφανίζονταν κατά την επιτάχυνση μεταξύ ενός στενού εύρους στροφών - αλλαγή μεσαίου και τελικού συστήματος καυσαερίων 2) adblue βλάβη καθ’ οδόν όπου το αυτοκίνητο μπήκε σε safe mode και δεν επιτάχυνε πάνω από 80km/h 3)το πίσω φανάρι που θυμίζει την πυραμίδα του Λούβρου έγινε ενυδρείο από το νερό που εμφάνισε σε μια νύχτα μέσα και αλλάχτηκε με καινούριο χωρίς όμως να έχει λυθεί το σχεδιαστικό πρόβλημα καθώς είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί σε όλα (κόστος εκτός εγγύησης γύρω στα 600€ το ένα), 4)η οθόνη του infotainment μαύρισε και επανήλθε μετά από ταξίδι 2,5 ωρών χωρίς να μπορεί να χειριστεί το aircondition,5)μικρή διαρροή λαδιών κινητήρα όπου έγινε σφράγισμα/αδιάβροχο ποίηση του κινητήρα όπως το ανέφεραν στην Ωμέγα που το πήγαινε για όλα τα παραπάνω.Περί μεταπωλητική αξίας DS:
Επειδή στα σχεδόν 2χρόνια που το κράτησε και τα 34.000κμ που οδήγησε, φοβήθηκε τι θα του βγάλει εκτός εγγύησης, προσπάθησε τον 04/21 να το πουλήσει μόνος του στο car έναντι 30.000€. Κανένα ενδιαφέρον. Το έδωσε στην spotawheel οι οποίοι το έλεγξαν και το είχαν στο site τους για ένα τρίμηνο έναντι 31.000 - κανένα ενδιαφέρον. Το ξαναβάζει μόνος του αγγελία στο car έναντι 29000€ και το δίνει τελικά τον 7/21 έναντι 26.000€ σε έναν από τα 3 άτομα που έδειξαν αληθινό ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο. Ίσως τα πράγματα λόγω της στρέβλωσης της αγοράς τώρα να έχουν αλλάξει αλλά νομίζω ότι η DS έχει πολύ δρόμο ακόμα να κρατήσει τιμές στα μεταχειρισμένα. Το καλύτερο για το τέλος όταν ρώτησε την Ωμέγα πόσο το παίρνουν για να πάρει ένα αυτόματο c5 air cross του είπαν 24.000€!!! -
Οι έμποροι βγάζουν λεφτά. Ζουν από αυτή την δουλειά.
Πριν την κρίση φίλος πήρε την Ζ4 3.0 στα 58000. 1,5 χρόνο μετά είπε να την πουλήσει. 20000 χλμ είχε κάνει, 22000 του έδωσε τιμή ανταλλαγής η μπεμβέ...
Προφανώς στα μτχ η Ντι Ες είναι άγνωστη και δύσκολα κρατάει τιμή, αλλά πριν 1,5 χρόνο, ήταν άλλη η αγορά και τα αμάξια 5-10000 κάτω σαν καινούργια.
DS7 CROSSBACK