-
Το Μάζντα όντως είναι πολύ ποιοτικό . Μου άρεσε και εμένα . Μόνο που δεν μπόρεσα να την απολαύσω όλη , αφού είχα σφηνώσει .
Καλό αλλά σε σχέση με τα Γαλλικά , σε χώρους είναι 3 κατηγορίες κάτω . Βασικά 2 κάτω από το 3 αιρκρος μου .
Πάντα για τις δικές μου διαστάσεις .
Ευκαιρίας δοθείσης διαβάζω στα διάφορα τέστ που κάνουν τα μμε , την ΥΨΙΣΤΗ μλκια , ότι τα καθίσματα δεν έχουν πλευρική στήριξη .
Για ποιόν σωματότυπο θέλετε βρε παλληκάρια ?
Τι νομίζετε ότι όλοι φοράμε μίντιουμ μπλουζάκια ?
Φίλος είχε το Μόκκα Χ . Το πούλησε τώρα . Τις λίγες φορές που κάθισα στην θέση του συνοδηγού , είχα ένα δίλημμα . Ποιό κωλομέρι θα βάλω στο κάθισμα και ποιό στις πλευρικές στηρίξεις .
Εννοείται μόνο για διαδρομές μονοψήφιων χλμ ...
Και δεν ήταν μόνο αυτό , αλλά ήταν το πιο πρόσφατο .
Από την άλλη για παράδειγμα οδηγός γυναίκα φιτ , 1,60 ύψος 43 κιλά , τι πλευρική στήριξη να έχει ?
-
Περισσοτερες λεπτομερειες για το 1,60 43 κιλα ...
Ε τι;;;;
Τι να σχολιασουμε οταν λες οτι ψαχνεις ποιο κωλομερι να βαλεις στο καθισμα.....;;;
Καλύτερα το 1,60μ
Υ.γ Κανε ΔΙΑΙΤΑ. Δες την Adele, γυναικάρα
-
Εχω μία πελάτισσα τώρα 30+ που μου είπε ότι πάχυνε και ότι ήταν τόσο ...
Αλλά πως να ανοίξει το ντουλάπι πάνω από το ψυγείο....
Δεν είναι θέμα δίαιτας βρε συ . Και 20 κιλά να χάσω , πάλι σε XL μέγεθος θα είμαι , λόγω σωματότυπου ....
Στο αιρκρος όμως κάθομαι άνετα . Αλλά δεν κρατάει στις στροφές τους κοντούς και αδύνατους...
-
'Δια' μπορείς να αναφέρεις τα 2 ικανότατα;
-
Discovery Sport / Evoque P300e
Renegade / Compass Trailhawk 4Xe
Vitara 1.4 Hybrid
-
konstantinosnov wrote:
Discovery Sport / Evoque P300e
Renegade / Compass Trailhawk 4Xe
Vitara 1.4 Hybrid
Το Vitara είναι μια κατηγορία μόνο του!Τα land rover εξαιρετικά ειδικά το Evoque αλλά ξεκινάει από 71.000€
Τα άλλα 2 δεν με συγκινούν
-
Δεν έχει σημασία τι σας συγκινεί προσωπικά, αλλά το τι ενδιαφέρει των ερωτώντα. Ο Gatoz λοιπόν ενδαιφέρεται για καλό off roader και αφού με ρωτήσατε ποια είναι αυτά τα ικανότατα, που ανέφερα, σας τα ανέφερα. Επίσης κάνετε λάθος για την τιμή τους, 57 χιλιάρικα κοστίζει το Disco hybrid, με 300+ άλογα, και είναι εντός των παραμέτρων που έθεσε ο Gatoz για τα εταιρικά leasing.
Θα συμφωνήσω.Το γούστο είναι υποκειμενικό! Άλλους τους συγκινεί ένα (fiat ) renegate ακούς όχι.
Όσο αφορά στα range) land rover εγώ αναφέρθηκα στο evowue γιατί πήρα πρόσφατα και έκανα και δοκιμή.Για το disc.sport δεν ξέρω γιατί δεν ρώτησα.Οπως επίσης δεν ξέρω στα 58 τι εξοπλισμό έχει Σίγουρα σαν εκτός δρόμου δεν θα μπορέι δίπλα του να συγκριθεί το ds .
-
Δεν έχει σημασία τι σας συγκινεί προσωπικά, αλλά το τι ενδιαφέρει τον ερωτώντα. Ο Gatoz λοιπόν ενδιαφέρεται για καλό off roader και αφού με ρωτήσατε ποια είναι αυτά τα ικανότατα, που εννόησα, σας τα ανέφερα. Επίσης κάνετε λάθος για την τιμή τους, 57 χιλιάρικα κοστίζει το Disco hybrid, με 300+ άλογα, και είναι εντός των παραμέτρων που έθεσε ο Gatoz για τα εταιρικά leasing.
-
Μάλλον θα πήρατε τιμή για κάποια ακριβότερη έκδοση του Evoque. Προσωπικά πιστεύω ότι και η φτηνότερη έχει τα πάντα που χρειάζεται κάποιος. Συμφωνούμε απόλυτα στην τελευταία σας, φράση, δεν μπορεί να σταθεί ένα DS δίπλα σε ένα Land Rover ή Jeep, εκτός δρόμου.
-
Μάλλον θα πήρατε τιμή για κάποια ακριβότερη έκδοση του Evoque. Προσωπικά πιστεύω ότι και η φτηνότερη έχει τα πάντα που χρειάζεται κάποιος. Συμφωνούμε απόλυτα στην τελευταία σας, φράση, δεν μπορεί να σταθεί ένα DS δίπλα σε ένα Land Rover ή Jeep, εκτός δρόμου.
Όσο αφορά στο Evoque επειδή πολλοί έχουν μείνει στον κατάλογο τον περσινό η τιμή εκκίνησης του είναι τα 71000 .κ οι 2 εισαγωγείς αυτό μου ανέφεραν!
Όσο αφορά στα εκτός δρόμου θα συμφωνήσω.Σαφως πιο σκληροτράχηλα (jeep πια στα λόγια όμως καθώς η fiat ειδικά μέσα μιλάει σε όλο το μεγαλείο της).Στο δρόμο όμως σαφώς κ σε άνεση μιλάμε από την αντίστροφη και για τα 2.
-
δια δεν υπαρχει πια το φθηνο. βασικα κατω απο 40 πι φι δεν εχει πλεον λαντ ροβερ.
...για να σε προλαβω 'δεν υπαρχει' = παραδοση σε 6+ μηνες
και μιλαμε για αλλα αυτοκινητα με το ντι ες εφτα. να ειμαι ειλικρινης μου αρεσε το σιτροεν σαν 'κουρσα' και οχι σαν κατι αλλο. ομως τα λεφτα που ζηταει ειναι παραλογα. οτι και να γλυτωσεις φορολογικα. που πλεον ειναι πολυ συζητησιμο με την καταργηση της εισφορας αλληλεγγυης για το 2020, βλεπεις ενα ματσουντα που ειναι και αυτο ψηλη κουρσα, 10 χιλιαρικα κατω και αιωνες μπροστα απο τη γαλλικη μπεμπεκα πολυτελειας και χαλιεσαι... στο μεταξυ αγοραζοντας κουρσα σαν το ντι ες εφτα θες στα 55 να εχει πανω και κερακια για τουρτα. λειπουν λοιπον απο οσα εχουν π.φ. < 40000 ας πουμε τα δερματα και τα ανταπτιβ. το παιρνεις για μοστρα αφου.
Κωνσταντινε ο λογος που γραφω παραπανω με τη καταργηση της εισφορας με εχει κανει να το απορριψω. Οκ, δεν ψαχνω για χωρους, ψαχνω κατι να γουσταρω. με βλεπω λοιπον για cx 30. στη περιπτωση σου cx-5 ειναι αλλη κατηγορια εντελως απο το ds7 σε ποιοτητα γενικοτερη, οχι μονο υλικων. δεν πας να το δεις?
-
Καλά μη το λες το περί Fiat υποτιμητικά σχετικά με off-road. Εδώ ακόμα και το pandaκι έχει αφήσει ιστορία για το μέγεθός του!
Για το wrangler δε θα μιλήσω τα ξέρουμε όλοι... Fiat ξε fiat το έχουν απογειώσει.
-
REALZEUS wrote:
Όσο αφορά στο Evoque επειδή πολλοί έχουν μείνει στον κατάλογο τον περσινό η τιμή εκκίνησης του είναι τα 71000 .κ οι 2 εισαγωγείς αυτό μου ανέφεραν!
Όσο αφορά στα εκτός δρόμου θα συμφωνήσω.Σαφως πιο σκληροτράχηλα (jeep πια στα λόγια όμως καθώς η fiat ειδικά μέσα μιλάει σε όλο το μεγαλείο της).Στο δρόμο όμως σαφώς κ σε άνεση μιλάμε από την αντίστροφη και για τα 2.
[/quote]
Είναι εξαιρετική η FCA στα εκτός δρόμου (από Jeep, ως Iveco), σίγουρα καλύτερη από την PSA, που δεν έχει ιδέα. Οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το αναφέρετε μειωτικά...
-
Οκ, δεν ψαχνω για χωρους, ψαχνω κατι να γουσταρω. με βλεπω λοιπον για cx 30.
Κοιτάς το CX 30 το skyactiv x το δίκουνο ή τέτρα; (αν και δε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω η 4κίνηση του απ'αυτό που ήδη έχεις με τα suz). Στην περσινή έκθεση είχα οδηγήσει το 3άρι sky x (είχε κι ένα cx 30,αλλά δεν ήταν εύκαιρο) και δεν ήθελα να βγω από μέσα.. Υπέροχο αμάξι,πιστεύω θα βρίσκεις πάντα συχνή δικαιολογία για να το οδηγείς!
Εννοείται ότι αν το πάρεις,θα κανονίσουμε βόλτα (να έχουμε ησυχάσει με το καλό κι από τον π@υστη,τον ιό).
-
konstantinosnov wrote:
REALZEUS wrote:
Είναι εξαιρετική η FCA στα εκτός δρόμου (από Jeep, ως Iveco), σίγουρα καλύτερη από την PSA, που δεν έχει ιδέα. Οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το αναφέρετε μειωτικά...
[/quote]
Δεν αναφέρομαι υποτιμητικά στην τετρακίνηση της Fiat .Ίσα ισα.(βλέπε panda από μεριάς Fiat ) αλλά από την όλη ποιότητα που φαίνεται σε ένα rene k που φωνάζει ότι είναι μια 'μερική' αντιγραφή από το group Fiat.
-
Δεν είναι κακό αυτό πάντως. Η Jeep ανήκει στην FIAT άλλωστε.
-
Θα πάω να το δω σήμερα η αύριο το cx 5 αν κ όπως προείπα κολλάω και με φοβίζει το δίλιτρο.
Υ.Γ. πάντως αυτή η έκδοση'takumi plus' με τρελαίνει
-
Θα πάω να το δω σήμερα η αύριο το cx 5 αν κ όπως προείπα κολλάω και με φοβίζει το δίλιτρο.
γιατι δεν σε φοβιζουν τα χιμπριντ? για ποτε αποκτανε φορους....
βεβαια το 5αρι ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου αλλα ειναι α-μ-α-ξ-α-ρ-α. αυτο με τις παυλες ειναι που δεν καταφερνουν οι γαλλοι....
-
konstantinosnov wrote:
γιατι δεν σε φοβιζουν τα χιμπριντ? για ποτε αποκτανε φορους....
βεβαια το 5αρι ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου αλλα ειναι α-μ-α-ξ-α-ρ-α. αυτο με τις παυλες ειναι που δεν καταφερνουν οι γαλλοι....
Όλα φοβίζουν πλην των τιμίων 1.4 γενικότερα....Απλά ξέρεις την προϊστορία με τα δίλιτρα.Ειδαλως να ξέρεις ήδη είχα κλείσει αυτοκίνητο (μιας κ οι επιλογές που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 3-4) .
Άσχετο αλλά είδα σήμερα μεσημέρι vitara s άψογο κ με 12000 χιλιόμετρα.Ο τυπος το είχε σαν 'την γυναίκα μπιμπελό'
-
Γράφω εδώ μιας κ αφορά το ds 7 crossback (δεν ξέρω εάν αφορά και μοντέλα αλλων εταιρειών) .Με ενημέρωσαν από την ds ότι το e tense που είχαμε φτιάξει ως παραγγελία από Δεκεμβρίο θα βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μόνο με τις 19'Roma (ότι πιο χάλια από ζάντα έχω δεί)ασχέτως εάν η παραγγελία όριζε τις 19'London που έβγαιναν για το υβριδικο αποκλειστικά. Όταν ρώτησα γιατί δεν ήξεραν.Μαλλον ότι τους έχει ξεμείνει κ λόγω ίσως covid 19 τοποθετούν γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Σημειωτέον το ίδιο δίνει πια κ το configurator στην ds .fr .Σε Ιταλία , Βέλγιο δεν ισχύει κ τις δίνουν κανονικά.
Βγάζετε άκρη;
DS7 CROSSBACK