-
από ότι ακούγεται το αυτοκίνητο έχει πολύ καλή ηχομόνωση, δεν ξερω αν έχει, ακόμη καλύτερη!
-
Αν είχα τόσα χρήματα για αυτοκίνητο, θα περίμενα ένα χρόνο ακόμα να έρθει το Tesla Model Y.
-
Δεν είναι σε αυτά τα λεφτά και σίγουρα δεν το βρίσκω τοσο όμορφο όσο το Ds 7.
-
41 κοστίζει το βασικό Model 3 και 47 αυτό με τη μεγάλη αυτονομία. Το Υ αναμένεται το καλοκαίρι και θα είναι λίγο ακριβότερο. Με 59 χιλιάρικα, που κοστίζει η 7, θα έχει και το Autopilot μες στην τιμή.
Συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά είναι έτη φωτός μπροστά στο τι σου προσφέρει.
-
Φαίνεται πως στον Κωνσταντίνο έχει κάνει κλικ το DS7 ξεκάθαρα. Αφού λοιπόν αυτό ζητά η καρδιά, με το καλό η παραγγελία και εύχομαι σύντομα η παραλαβή και το σκίσιμο των νάυλον!
-
Η αλήθεια είναι ότι η tesla δεν μου έχει γεμίσει τόσο πολύ το μάτι με αυτά που έχω ακούσει από πλευράς ποιότητας.Απο εκεί κ πέρα ίσως είναι νωρίς για φουλ ηλεκτρικο στην Ελλάδα.
-
Δεν γίνεται σε κάθε τοπικ να προτείνει ο καθένας τα απωθημένα του. Με 50 χιλιάρικα εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένη 911, αλλά δεν την πρότεινα φυσικά. Οπότε καλό είναι αγαπητέ dimsabas να κοιτάμε τι ζητάει ο ενδιαφερόμενος και όχι να λέμε τι θα παίρναμε εμείς τα Χ χρήματα...
-
Δεν γίνεται σε κάθε τοπικ να προτείνει ο καθένας τα απωθημένα του. Με 50 χιλιάρικα εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένη 911, αλλά δεν την πρότεινα φυσικά. Οπότε καλό είναι αγαπητέ dimsabas να κοιτάμε τι ζητάει ο ενδιαφερόμενος και όχι να λέμε τι θα παίρναμε εμείς τα Χ χρήματα...
μετοχές στην εταιρία έχει ο άνθρωπος, προσπαθεί να αυξήσει την αξία τους!
-
Αγαπητέ Αλέξανδρε, το Υ είναι ίδιου μεγέθους με το 7, με παραπλήσιους χώρους, πολύ ταχύτερο, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση, με τεχνολογία που θα κάνει κάθε κάτοχο του 7 να τρίβει τα μάτια του. Αν μιλήσουμε δε για την απαξίωση που θα έχει το 7, τη στιγμή που τα μεταχειρισμένα Tesla πωλούνται σε απίστευτα υψηλές τιμές, θεωρώ τελείως πεταμένα λεφτά τα 59 χιλιάρικα για το γαλλικό. Ναι, το Tesla δεν έχει το εσωτερικό του 7 αλλά είναι διαστημόπλοιο μπροστά του. Ως ηλεκτρικό βέβαια, έχει συγκεκριμένους περιορισμούς και δεν ταιριάζει σε όλους. Ας πούμε, θέλει φορτιστή στο σπίτι ή στη δουλειά. Επίσης, θέλει να περιμένει κανείς μία εγκυμοσύνη γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.
Προφανώς κι ο καθένας θα πάρει ό,τι του αρέσει, αλλά επειδή είμαστε φόρουμ που βοηθούμε ο ένας τον άλλο και λέμε τη γνώμη ΜΑΣ, κι από τη στιγμή που μιλάω για ανταγωνιστικό μοντέλο με συγκεκριμένα επιχειρήματα, παρακαλώ να ανακαλέσετε αμφότεροι τους χαρακτηρισμούς σας. Ούτε απωθημένο είναι να προτείνω ανταγωνιστικό μοντέλο με τόσα πλεονεκτήματα, ούτε έχω μετοχές σε καμία εταιρεία.
-
Αν δεν κάνω λάθος σε πολλά θέματα πετάς άσχετα μοντέλα (κυρίως ηλεκτρικά) και μετά σε πειράζει που δεν σου λεν και ευχαριστώ.
Δεν θέλουμε ηλεκτρικά, αλλιώς θα είχαμε νήμα 'Αγορά ηλεκτρικού μέχρι 60.000', και ειδικά κάποιο που δεν υπάρχει καν στην αγορά. Ο τίτλος του νήματος είναι DS7 Crossback και μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν παρακολουθούσες το νήμα θα έβλεπες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ κοντά σε αγορά εδώ και αρκετό διάστημα.
Και σου απαντάει ο ίδιος 'Δεν είναι σε αυτά τα λεφτά και σίγουρα δεν το βρίσκω τοσο όμορφο όσο το Ds 7', δηλαδή εμείς δεν σεβόμαστε την άποψή σου, ή εσύ δεν σέβεσαι την άποψη του ανθρώπου που θες να βοηθήσεις;
Ωραία τα ηλεκτρικά, όλοι, με το καλό, θα πάμε εκεί, αλλά too soon για τους περισσότερους.
Αλήθεια, το κονδύλι για τα ηλεκτρικά καλύφθηκε ή ακόμα; Δεν έτρεξαν οι ορδές να εκμεταλλευτούν τη μοναδική ευκαιρία ευθύς αμέσως; Τα ποδήλατα είδα καλύφθηκαν σχεδόν τη πρώτη μέρα..
-
Αγαπητέ Αλέξανδρε, το Υ είναι ίδιου μεγέθους με το 7, με παραπλήσιους χώρους, πολύ ταχύτερο, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση, με τεχνολογία που θα κάνει κάθε κάτοχο του 7 να τρίβει τα μάτια του. Αν μιλήσουμε δε για την απαξίωση που θα έχει το 7, τη στιγμή που τα μεταχειρισμένα Tesla πωλούνται σε απίστευτα υψηλές τιμές, θεωρώ τελείως πεταμένα λεφτά τα 59 χιλιάρικα για το γαλλικό. Ναι, το Tesla δεν έχει το εσωτερικό του 7 αλλά είναι διαστημόπλοιο μπροστά του. Ως ηλεκτρικό βέβαια, έχει συγκεκριμένους περιορισμούς και δεν ταιριάζει σε όλους. Ας πούμε, θέλει φορτιστή στο σπίτι ή στη δουλειά. Επίσης, θέλει να περιμένει κανείς μία εγκυμοσύνη γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.
Προφανώς κι ο καθένας θα πάρει ό,τι του αρέσει, αλλά επειδή είμαστε φόρουμ που βοηθούμε ο ένας τον άλλο και λέμε τη γνώμη ΜΑΣ, κι από τη στιγμή που μιλάω για ανταγωνιστικό μοντέλο με συγκεκριμένα επιχειρήματα, παρακαλώ να ανακαλέσετε αμφότεροι τους χαρακτηρισμούς σας. Ούτε απωθημένο είναι να προτείνω ανταγωνιστικό μοντέλο με τόσα πλεονεκτήματα, ούτε έχω μετοχές σε καμία εταιρεία.
Μετά από μια δεκαετία περίπου διαδικτυακής γνωριμία μας, δεν δέχομαι ότι κρατώ κάτι κακό απέναντί σου, οπότε δεν έχω να ανακαλέσω κάτι. Έχεις μια υπερβολική λατρεία στα αυτοκίνητα φυσικού αερίου και ακόμα περισσότερο στα ηλεκτρικά. Συμφωνώ, εν μέρη - ειδικά στα ΦΑ εντός πόλης - αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει και μια τελεία. Δεν μπορεί να ζητάει ο άνθρωπος ταξιδιάρικο αυτοκίνητο για να πηγαίνει από Αττική (αν κατάλαβα καλά) ως την Ελληνική Μακεδονία (άρα 400-500 χλμ) και να του λέμε για ηλεκτρικό... Εσύ αγαπητέ μου φίλε θέλεις ηλεκτρικό. Σκέψου όμως και τις ανάγκες αυτού που έθεσε την ερώτηση.
ΥΓ: Νομίζω ότι αν αύριο ρωτούσα για αγορά μεταξύ Ferrari 430 και Lamborghini Gallardo, κοντά στα 100 χιλιάρικα και οι δύο, θα μου πρότεινες καινούριο Tesla...Κάνω λάθος;
-
41 κοστίζει το βασικό Model 3 και 47 αυτό με τη μεγάλη αυτονομία. Το Υ αναμένεται το καλοκαίρι και θα είναι λίγο ακριβότερο. Με 59 χιλιάρικα, που κοστίζει η 7, θα έχει και το Autopilot μες στην τιμή.
Συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά είναι έτη φωτός μπροστά στο τι σου προσφέρει.
σαββατο βραδυ βαρεθηκα να δουλεψω αλλο, τα βροντηξα και πηρα τη γατα να παμε εξοχικο το βραδυ. 95km. μηπως εχει και κοκο. δεν ειχε κοκο ή μπορει και να ειχε αλλα δεν αφορα τα φορα, ειχε πολυ ωραια πιτσα ομως. ξυπνημα το πουρνο για επιστροφη πισω. ομορφη η φυσις. σουζι και παμε να αναψουμε ενα κερακι στην Αμπουδιωτισα ινστεαντ του γουεμπ σερβις κλάιεντ. ερετρια καφε, εξαιρετικο φρεντο να ξερετε φτιαχνει μια ρωσιδα διπλα στο φουρνο στο δρομο που βγαινει φατσα στα φερυ, συντομα αμπουδιωτισσα, 40km. παρακατω το ποταμι ειχε νερο τετοια εποχη. αλλα κατσε να δουμε που φτασανε την καινουργια σφαλτο. στα 1100m. αλλα 10km. και απο εδω που βγαινει? χωμα πατημενο. βουναρα και ελατα. μετα απο 10km ασφαλτος. στενη-χειλιαδου. πανω παει στενη, κατω μετοχι. παμε μετοχι. αλλα 15km. να δουμε τη παραλια τερμα κατω στο ποταμι? μερικα ακομη, καμμια 10ρια. οκ, γυρναμε? μπααα.... Αγιου Κωνσταντινου και Ελενης ειναι ενα απιστευτο εκκλησακι, σε μια καμπη απο το δρομο που παει κυμη απο μετοχι. εχει μια μικρουλα πινακιδα και ενα λαστιχο απο φορτηγο στη στροφη. ανεβασμα. αλλα 10km. τρομερα. απλα τρομερα. με πατημενο χωμα. ρε συ, λιγο παρακατω ειναι η βρωμονερα. να παμε? αλλα 10 μεσα στο βουνο, αλλα 10 για εφταο μετα. και επιστροφη στη καμπη με το λαστιχο απο το φορτηγο. δεν παμε να δουμε αν βρωμισανε τις δυο παραλιες τις μαγευτικες? λιγο παρακατω η προχειρη πινακιδα, πρεπει να ξερεις που θα στριψεις γιατι εχει γραμματα μονο οταν πας απο κυμη, απο την αλλη που ειμασταν τπτ. αλλα 10 μεχρι εκει. κατεβασμα στα 6-7 για τσιλαρο με καποια μικρα ζορια, πλεον απο τα αμαξια ειναι ο δρομος καλα πατημενος. ωραια παραλια, απεραντο γαλαζιο. εχει κλεισει η καντινα, παμε στη επομενη στα θαψα. μεγαλης κλισης ανηφορα, ανεβασμα, αλλα 6km. μετα την ανηφορα ακομα καλυτερος ο δρομος, ειναι και ισωμα μεχρι κατω. τα υπεροχα θαψα, χρωμα και ομορφια να κλαις.κλειστη ομως η καντινα. δεν ανεβαινουμε πανω στο δρομο απο τον παλιο με τις πετρες και τη τρομερη θεα? παμε... αλλα 6km, αυτα δεν κανουν για ds7. ουτε χιμπριντ τετρακουνητο, πολυ σχοινος και πετρες φυτευτες και νεροπαρματα και οτι μπορει να σου χαλασει την ημερα με μια κουκλαρα. αλλα ειχα κατσικι. οκ, κυμη και τελος. αλλα 15km. μεσα στη πολη. μια ζωη χανομουνα. καφε στη πλατεια διπλα στην εκκλησια. παμε παραλια? κοκκινη κορδελα. αγωνας. παμε απο τον αλλο. αλλα 10-15km. μας σταματησε το λιμενικο, πηγαμε με τα ποδια, κοψαμε κινηση. οκ, γυρναμε τωρα. μπα... παμε μουρτερη. ατελειωτη παραλια, αδεια, ουτε ομπρελα. κυμα, ειχε ενα 5αρακι. και μετα στην επομενη που συνεχαει μεχρι τον βραχο. και μετα στην μικρη απο το ωραιο σπιτι απο πανω. και πισω. καπου 40km. ομορφα. ωρα για πισω. χμμμ. καπου αναμεσα μουρτερη και οριο η γνωστη μεγαλη αποχετευση στη μεση του δρομου. τη ξεχασα, τη περασα με χιλια, εφτασε ο καφες στην οροφη. κοντα στο οριο. δεξα γυρναμε απο κυμη, αριστερα λεπουρα. παμε λεπουρα. αλλα 20-25. μα δεν θα δουμε την κορασιδα? χρονια εχουμε να παμε... αλλα 30km. και στα λεπουρα δυσκολα κρατηθηκα για αριστερα και καρυστο. προς αλιβερι. παμε απο παραλια. αλλα 20. δεν εχει αλλαξει καθολου. βγηκαμε λιγο πριν τον οικισμο νηρεως. αριστερα για αμαρυνθο και ερετρια. αλλα 20. στην στρογγυλη στη ερετρια, εκει πανω στον Αρμα, καιρο δεν εχουμε να παμε? δεξια και προς θεολογο. αλλα 15. και μετα αριστερα στο χωμα προς αρμα απο πανω. αλλα 15. εχει ανοιξει και ταβερνα, μονη της, καταμονη, μεσα στο δασος. οκ, θα βραδυασει σε λιγο. προς φυλλα. αλλα 15km. και πινακιδες προς χαλκιδα. μουφα. εχει πεσει ο δρομος και απο τη γεφυρα. και προς τα κατω διπλα στο ποταμι. επιστροφη για τον δρομο προς βασιλικο. αλλα 5. μπαινουμε στη κινηση για αθηνα. καπου 90 μενουνε. δεν ανεβαινουμε ριτσωνα? να δουμε αν εχουν αφησει ακομη τα λαστιχα απο τον αγωνα να στριψουμε και εμεις? πλας 20 χιλιομετρακια. τα λαστιχα εκει ητανε. φθανουμε διοδια, ειναι μετα την ανηφοροκατηφορα της μαλακασας. ομορφα ειναι το φθινοπωρο απο ιπποκρατειο πολιτεια. δεξα. αλλα 20km. πραγματι ομορφα, κιτρινα φυλλα. και η πολη εχει αναψει τα φωτα της οταν φτανουμε τις ταβερνες στο κατσιμιδι. κατεβασμα απο μενιδι για Αγιους, παμε να αφησω το λαπτοπ στη δουλεια, αλλα 15 μεχρι το σπιτι.
η ζωη στην υπεροχη Ελλαδα μας αξιζει κατι καλυτερο απο ερευνες για πριζες. θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να μπει πριζα στο μετοχι στη ευβοια. μεχρι τοτε μπορουμε εως και phev αλλα οχι να στερηθουμε στιγμες ζωης για φορτιση ψυχης. επισης σουβια αν παρετε, ειδικως χλιδοπαγιδες οπως το ντι ες, γυριστε, καντε χιλιομετρα, ρουφηξτε αερα και φυση. αν μπορειτε σε τετρα - βλεπε χιμπριντ - καλυτερα, θα ξεκολλησετε εκεινη τη φορα που δεν ειχατε υπολογισει και δεν βγαινει.
ΑρΕς
κριου, ναι μηνυμα ειναι. θα παω να δω αφου....
-
Περιμένω τις 3 προτάσεις σου φίλε Γατε!
-
παρε το phev και τελος. και μετα σκιστο. ηλεκτρικα δεν λενε ακομη και ισως για μια δεκαετια. μεχρι εκεινο το ΑΠ στο χωριο στη μεση του πουθενα να εχει και πριζα. εχουμε μια χωρακλα, αν μπορουμε να εχουμε και αμαξαρα καλυτερα, να τη γυρισουμε ολη.
οποτε αν θες προτασεις και με βαση στο στάιλ σου οπως το αντιλαμβανεται ο γατος:
-
ds7 300 phev οτι ναναι απο εξοπλισμο, ειναι σιγουρα χλιδατο
-
compass phev, νο χλιδα αλλα μπορεις να το δειρεις παραπανω ισως
-
περιμενεις μηνακια 5-6 μεχρι να γιομισει ο τοπος πραματα που παιρνουν πριζα και βενζινα να εχεις περισσοτερες επιλογες, ακομη και αν ξανακαταληξεις σε ds7
τριο μηδεν-μηδεν οχτω μακρυα, εχει βρωμισει ο τοπος, ηντανε ξεχωριστο οσο δεν το ειχε η σουλα στον δευτερο. προπελα με τη καμμια αν δεν πλερωνει αλλος. βολβα μου φαινωνται πλεον πολυ δηθεν. φαου και σια ειναι μια μουντη δευτερα στη δουλεια. ειδικα σκοντα που ειναι η χοντρη η αχαρη η αμιλητη. αν μικροτερο, τοτες μακρυα απο μη τετρακουνητα. μακρυα ομως.
-
-
Ευχαριστώ Γατε!
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα την αναμονή μήπως και σκάσει τίποτα νεότερο (καλόβλεπω το αδερφάκι του rav 4 hybrid της Suzuki ή το cupra formentor) αλλά από την άλλη η αύξηση των τιμών που οι εταιρείες αρχιζουν δειλά δειλά (βλέπε πχ το παράδειγμα του Evoque) με φοβίζει....Vw αν κ δεν θα έλεγα όχι σε ένα tiguan r line hybrid ξέρω ότι θα ζητάει τον Θεό τηςη Vw k επιπλέον δεν θέλω να ξαναδώσω σε Γερμανούς τα χρήματα μου...(οι Γερμανοί είναι φίλοι μας )
ευχαριστω κ πάλι!!!
Αυτοι στη Suzuki πρέπει να ξανασκεφτούν μια εκδοση του Vitara s
-
Φίλε konstantinosnov επειδή απ ότι έχω καταλάβει το ψάχνεις καιρό θα σου πω κ εγώ το δικό μου σκεπτικό.
Θα συμφωνήσω με τον gatoz ότι για Ελλάδα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πολύ νωρίς και θα τολμήσω και θα το προχωρήσω και θα πω ότι και τα PHEV είναι πολύ νέα τεχνολογία, με λίγα χιλιόμετρα αυτονομίας, πολύ ακριβά ακομα και άγνωστες μέχρι τώρα βλάβες και πιθανο κόστος τους.
Για τούς παραπάνω λόγους προσωπικά επέλεξα το ds7 βενζίνη 1.6 180hp και του έβαλα έξτρα ότι θέλω να έχει το νέο μου αυτοκίνητο να το χαίρομαι κ όχι να δωσω 53Κ και να είναι όπως το δίνει η ds..
Σε περίπτωση όμως το οικονομικό δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο για εσένα και έχεις να δώσεις αλλά 5-7Κ για τα έξτρα που θέλεις τότε πήγαινε και δώσε παραγγελία!
Όσο περιμένεις ολο και περισσότερα μοντέλα θα βγαίνουν και θα μπερδεύεσαι πιο πολύ και θα μείνεις στο τέλος με το υπάρχον αυτοκίνητο σου.
Ελπίζω να σε βοήθησα, με το καλό ότι αποφασίσεις!
-
Φίλε konstantinosnov επειδή απ ότι έχω καταλάβει το ψάχνεις καιρό θα σου πω κ εγώ το δικό μου σκεπτικό.
Θα συμφωνήσω με τον gatoz ότι για Ελλάδα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πολύ νωρίς και θα τολμήσω και θα το προχωρήσω και θα πω ότι και τα PHEV είναι πολύ νέα τεχνολογία, με λίγα χιλιόμετρα αυτονομίας, πολύ ακριβά ακομα και άγνωστες μέχρι τώρα βλάβες και πιθανο κόστος τους.
Για τούς παραπάνω λόγους προσωπικά επέλεξα το ds7 βενζίνη 1.6 180hp και του έβαλα έξτρα ότι θέλω να έχει το νέο μου αυτοκίνητο να το χαίρομαι κ όχι να δωσω 53Κ και να είναι όπως το δίνει η ds..
Σε περίπτωση όμως το οικονομικό δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο για εσένα και έχεις να δώσεις αλλά 5-7Κ για τα έξτρα που θέλεις τότε πήγαινε και δώσε παραγγελία!
Όσο περιμένεις ολο και περισσότερα μοντέλα θα βγαίνουν και θα μπερδεύεσαι πιο πολύ και θα μείνεις στο τέλος με το υπάρχον αυτοκίνητο σου.
Σε ευχαριστώ και για τη συμβολή εδώ κ για την άποψη σου.Δεν έχεις καθόλου άδικο όσο αφορά στις νέες τεχνολογίες.
Εντυπώσεις σου;
-
Γάτε περιμένω απόψεις...
Πολύ κοντά μου ήλθες , αλλά εγώ πάω για άραγμα εκεί , αρκετό τρέξιμο έχω τις άλλες μέρες ...
-
Johnds wrote:
Σε ευχαριστώ και για τη συμβολή εδώ κ για την άποψη σου.Δεν έχεις καθόλου άδικο όσο αφορά στις νέες τεχνολογίες.
Εντυπώσεις σου;
Ακομη περιμένω να παραλάβω.
-
Ένα βήμα πριν την παραγγελία ή μη ... και ακουω τις γνώμες σας.
Λοιπόν Ds 7 crossback e tense 4*4 με έξτρα ds active led vision , ambient light, keyless& hends free πόρτα αποσκευών ,rivoli black εσωτερικό , ηλιοροφή κοντά στα 59000€
Θεωρείτε ότι μπορώ να πάω σε κάτι άλλο σε αυτό το στήσιμο...κ χρήματα;
Σκέψεις για :1.peugeot 3008 facelift hybrid 4 gt line με ανάλογα έξτρα
2.....
3....
Η το προχωράω;
Ειναι πολλα τα 59κ. Ποσα χρονια εγγυηση δινουν; Ξερουμε αν το υβριδικο συστημα ειναι αξιοπιστο;
Ειναι λιγα στον δρομο τα 7 αλλα απο την αλλη τα αδελφα αυτοκινητα απο την Πεζω και Σιτροεν ειναι παρα πολλα οποτε δεν βλεπω καποιο μελλον για αξια μεταπωλησης κλπ.
Τωρα ισως να γραψω κατι ασχετο αλλα θα προτιμουσα CHR 2.0 Hybrid με 30κ. Ναι μεν διλιτρο αλλα πιστευω οτι η απαξιωση του θα ειναι μικρη και θα σου στοιχησει τα μισα χρηματα και πολυ λιγοτερο ισως το 1/4 σε βαθος 10 ετιας.
Απο δικη μου εμπηρεια τουρμπο βενζινη ειναι οτι χειροτερο για κινηση στην πολη και τα προαστια. Μονο στα ταξιδια δινει καποιο πλεονεκτημα. Τουρμπο βενζινη και υβριδικο συστημα ειναι αχρηστη πολυπλοκοτητα. Γιαυτο πιστευω το συστημα της Τογιοτα ειναι πολυ ανωτερο.
DS7 CROSSBACK