-
Προφανώς θα έχει και κάποια μείωση λόγω χαμηλών ρύπων κάτω από 50 γρ
Αναφερομουν στη βασική έκδοση με την μείωση λόγω ρύπων.
-
criuser wrote:
Αρα το rivoli κανα 65άρι....;;;
-
konstantinosnov wrote:
criuser wrote:
Αρα το rivoli κανα 65άρι....;;;
Κάπου εκεί ναι...
-
Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.
Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.
Φίλε Alantin τι έγινε έχεις παραλάβει?
-
Για του γνώστες ( ομολογώ ότι εγώ λίγο εγώ μπερδεύτει) μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος εάν το e tense 4*4 300hp διαθέτει το advanced grip control ; Σε κουβέντα που είχα με πωλητή μου είπε ότι δεν το δίνει ως έξτρα εξοπλισμό στο υβριδικό .
-
Εαν είναι 4x4 γιατί να έχει grip control?
-
Εαν είναι 4x4 γιατί να έχει grip control?
Φάνη λες να είναι αυτός ο λόγος ; Αλλά και το 225 όχι το 4*4 πάλι δεν δίνει την δυνατότητα να το προσθέσεις .
Βέβαια σε ένα βίντεο παρουσίασης (ελληνικό) σε ένα σημείο που αναλύει τις ρυθμίσεις αναφέρει κάτι για ρύθμιση του traction control αλλά δεν ξέρω εάν αφορά το grip control
-
το Grip Control είναι ένας 'φθηνός' τρόπος να σε βοηθήσει λίγο σε σημεία που ένα αυθεντικό 4Χ4 κάνει πολλά περισσότερα, δεν έχει νόημα να έχει Grip Control ένα 4Χ4 αυτοκίνητο!
-
το Grip Control είναι ένας 'φθηνός' τρόπος να σε βοηθήσει λίγο σε σημεία που ένα αυθεντικό 4Χ4 κάνει πολλά περισσότερα, δεν έχει νόημα να έχει Grip Control ένα 4Χ4 αυτοκίνητο!
Ντούβλης, 10 Σεπτεμβρίου 2020 μ.Χ.
-
Dublin wrote:
Ντούβλης, 10 Σεπτεμβρίου 2020 μ.Χ.
what what?!
-
Scripta manent....ασε ξερω τι κανω...συνεχισε εσυ.
-
Δεν παίζεστε....
Και τώρα το ερώτημα....(άσχετο με το grip) εάν λέω εάν καταλήξουμε σε αυτό (e tense 4*4) λευκό πέρλα ή crystal pearl (αυτά τα 2 έχουν προκριθεί) για επιλογή χρώματος ;
-
Monica Bellucci
Παντως αυτο που συνεχιζει την σχεδιαστικη γραμμη της cx ...ως πραγματικη γαλλικη λιμουζινα ειναι αυτο
-
Πάλι είδα ένα σήμερα. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει στο δρόμο. Καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι 'premium', και όσοι δεν ξέρουν (ή δεν ασχολούνται καθόλου με αυτοκίνητα) αναρωτιούνται τι μάρκα είναι, γιατί περιμένουν κάτι σε Mercedes/BMW αλλά νιώθουν ότι δεν είναι και αυτό είναι εντυπωσιακό από μόνο του.
-
Lap έχεις δίκιο.Το pearl White είναι τριπλής επίστρωσης.Το άλλο δεν ξέρω αλλά θα ρωτήσω.Νομιζω είναι ,κανονικό μεταλλικό (άρα διπλής ;;;) . Limo το κάνει σίγουρα το μαύρο πέρλα αλλά λόγω κλίματος κ ζέστης δεν το σκέφτηκα καν.Το λευκό πέρλα το κάνει πιο σπορ ενώ το crystal pearl όντως πιο limo.
Θεωρείς ότι το τριπλής επίστρωσης είναι πιο ανθεκτικο;
Πριν λίγο έριξα μια ματιά στον Γαλλικό κατάλογο .Το λευκό πέρλα,το περλε μαύρο και το crystal pearl τα αναφέρει ως 'nacrée' .Τα υπόλοιπα ως 'metallisée'.Δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με την επίστρωση αυτό...
Μέσα ειμαι προς το μαύρο ή το λευκό που είχε παρουσιάσει με το crystal pearl (δέρμα rivoli).
Έλεγα για το alcantara του performance line αλλά το φοβάμαι πολύ σε θέμα αντοχής
-
Το pearl white εχει βερνίκι στο ιδιο χρωμα με τις δυο στρωσεις χρωμστος, και δες αν εχει τρεις στρωσεις. Νομιζω εχει τρεις.
Παντως αισθητικα το δευτερο για να φαινονται πιο εντονα τα νικελ. Στο λευκο χανονται πιστευω. Αφου πας για limo ...ας φαινεται εντονα το πολυτελες του πραγματος.
Μεσα χρωμα;
-
Λοιπον, ακου πως το σκεφτομαι. Και εμενα γενικα μ αρεσουν τα ανοιχτοχρωμα.
Αλλα το μαυρο που λεμε δεν ειναι στην ουσια ακριβως μαυρο ειναι πολυ σκουρο γκρυ. Μαλιστα οταν το φωτιζει ο ηλιος δειχνε σκετο γκρυ/ανθρακύ.
Για παραδειγμα.
Οποτε, το εντονα ανοιχτοχρωμο εσωτερικο παρα ειναι ανοιχτο και με τον ηλιο χανει την αισθηση ποιοτητας του.
Παρατηρησε αυτο που σου λεω. Το ψαχνω γενικως και εγω πολλες φορες το θεμα αυτο.
Παντως το υπέρτατο ετσι ιπως το βλεπω ειναι αυτο....προσεξε πως σκουραινει σε διαφορα σημεια.
Αλλα στο δικο μας φως που ειναι εντονο, λογω αλλου γεωγραφικου υψους, δεν γνωριζω πως θα φαινεται. Αν θα ειναι δηλαδη εντονα κοκκινο.
-
Λοιπον, ακου πως το σκεφτομαι. Και εμενα γενικα μ αρεσουν τα ανοιχτοχρωμα.
Αλλα το μαυρο που λεμε δεν ειναι στην ουσια ακριβως μαυρο ειναι πολυ σκουρο γκρυ. Μαλιστα οταν το φωτιζει ο ηλιος δειχνε σκετο γκρυ/ανθρακύ.
Οποτε, το εντονα ανοιχτοχρωμο εσωτερικο παρα ειναι ανοιχτο και με τον ηλιο χανει την αισθηση ποιοτητας του.
Παρατηρησε αυτο που σου λεω. Το ψαχνω γενικως και εγω πολλες φορες το θεμα αυτο.
Μήπως αναφέρεσαι στο γκρι που βγάζει;Γιατί έχω την αίσθηση ότι βγάζει κ γκρι κ μαύρο.Εαν είναι ανοιχτό μαύρο προς γκρι που λες ομολογώ δεν με τρελαίνει
-
Εγώ πάντως βλέπω συχνά 7άρια στον δρόμο . Εκείνο που βλέπω πολύ σπάνια είναι το 3 κροσμπακ το οποίο με τους χώρους και τις τιμές που έχει , είναι πολύ δύσκολο να το προτιμήσει κάποιος .
-
Εγώ πάντως βλέπω συχνά 7άρια στον δρόμο . Εκείνο που βλέπω πολύ σπάνια είναι το 3 κροσμπακ το οποίο με τους χώρους και τις τιμές που έχει , είναι πολύ δύσκολο να το προτιμήσει κάποιος .
Τα ίδια. Σήμερα έκανα πολλά χιλιόμετρα (9000 το 2008) και είδα 2-3. Πολλά σκούρα υπάρχουν, δεν ξέρω γιατί. To 3 το έχουν κάνα 2 στην ευρύτερη γειτονιά μου, ένα μπλε με ενδιαφέρον χρώμα, και ένα μαύρο (ενώ στο 7 το μαύρο δείχνει στο 3 το 'θάβει'). Το 3 κάνει τεράστιες θυσίες για χάρη του εντυπωσιασμού (τα φτερά κόβουν όλη την ορατότητα στο πίσω παράθυρο, νομίζω τα ηλ. παράθυρα είναι στη μεσαία κονσόλα, a la Saxo, κλπ).
Νομίζω η Chrystal Pearl μου είχε αρέσει περισσότερο, που το έχω δει live δηλαδή. Chrystal Pearl, είχα δει και ένα βράδυ και από τα πρώτα που είχα δει live και κάτι μου έκανε..πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
Επίσης είδα και 3 2008 (πέρλα, άσπρο = δεν ήταν πολύ ωραίο, μαζί με μαύρο τα 2 χειρότερά μου, πορτοκαλί).
Προχθές είδα το πρώτο μου Puma, ο ένας είπε Fiesta, o άλλος Focus (από την παρέα), εγώ ήξερα! Σε άσπρο, δεν μου άρεσε καθόλου.
Πολλά Kamiq, ακόμη εκπλήσσομαι πόσο αδιάφορο είναι. Σαν να μην γράφει στον εγκέφαλο καθόλου, αλλά βλέπω πολλά πλέον, είδα σίγουρα 3-4 σήμερα, πολλά για μία μέρα, αλλά έχω ένα άσπρο στη γειτονιά, οπότε σχεδόν πάντα ξεκινάω με +1!!
Επίσης έχω και 208 στην γειτονιά, οπότε ξεκινάω και εκεί με πλεονέκτημα!
DS7 CROSSBACK