-
Εγώ πάντως βλέπω συχνά 7άρια στον δρόμο . Εκείνο που βλέπω πολύ σπάνια είναι το 3 κροσμπακ το οποίο με τους χώρους και τις τιμές που έχει , είναι πολύ δύσκολο να το προτιμήσει κάποιος .
Που να δείς? Είναι πανέμορφο και πολυ καλό αυτοκίνητο, αλλά με μικρούς χώρους και τιμές εκτός τόπου και χρόνου. Το DS7 είναι πιο φτηνό...αχαχα!
-
criuser wrote:
Εγώ πάντως βλέπω συχνά 7άρια στον δρόμο . Εκείνο που βλέπω πολύ σπάνια είναι το 3 κροσμπακ το οποίο με τους χώρους και τις τιμές που έχει , είναι πολύ δύσκολο να το προτιμήσει κάποιος .
Που να δείς? Είναι πανέμορφο και πολυ καλό αυτοκίνητο, αλλά με μικρούς χώρους και τιμές εκτός τόπου και χρόνου. Το DS7 είναι πιο φτηνό...αχαχα!
Καλά, τις μισές Mito της Ευρώπης πρέπει να έχουμε φέρει Ελλάδα. Το έχεις προσέξει; μέχρι και ο απέναντί μου πήρε για δεύτερο πριν καμιά βδομάδα!
-
Τι σχέση έχει η Μίτο με το θέμα του DS? Δεν καταλαβαίνω...
Επίσης η Μίτο πούλησε και στην Ελλάδα πολύ καλά, δεν είναι όλες εισαγωγής. Και λογικό είναι γιατί ήταν φτηνή, πολύ όμορφη με ωραίο εσωτερικό (για την εποχή), δυνατότητα πλούσιου εξοπλισμού και οδική συμπεριφορά που δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανένα της κατηγορίας (τότε).
Εαν θές να πούμε περισσότερα, πάμε στο σχετικό θέμα. Θα γράψω κάποια στιγμη περισσότερες εντυπώσεις ούτως ή άλλως.
-
Όσο αφορά το εξωτερικό χρώμα ομολογώ δεν έχω δει crystal pearl από κοντά.Μονο στην έκθεση πέρυσιαλλά ο φωτισμός δεν βοηθούσε κ πολύ.Εκει έδειχνε τρομερό αλλά θεώρησα ότι βοηθάει ο φωτισμός. Λευκό πέρλα είδα χθες στο δρόμο κ μάλιστα φορούσε τις ζάντες του υβριδικού οπότε μάλλον ήταν υβριδικό.Εαν το crystal είναι τριπλής επίστρωσης όπως το λευκό πέρλα κλείνω προς τα εκεί...Σε τυχόν επισκευή δύσκολα και τα δύο θα είναι σίγουρα
Lap έχεις δικιο.Το δέρμα είναι αυτό το μαύρο γκρι που είπες.Δεν το είχα προσέξει και να σου πω με χαλάει λίγο Ίσως είναι ανάλογα με το φωτισμό.Το ήθελα black black .
-
Εχω ακουσει πως το perla ειναι δυσκολο....κιτρινίζει σε επισκευες αν δεν το ψεκασει σωστα ο μασταρας. Η περλα ειναι το θεμα.
Βεβαια δεν δινω πολυ σημασια σαν ραδυο αρβυλα μου ακουγεται....αλλα γενικα ακουγεται και δτο λεω να το ξερεις.
Τα ξερω τα psa σαν την παλαμη μου. Τα πλαστικα τους ειναι ιδια τα τελευταια 20 ετη. Ποιοτικοτατα, αλλα ιδια.
Το μαλακο των γαλλων ειναι πολυ ανωτερο της vw αλλα και αρκετων υπολοιπων, πολυ ομως. Ειναι μασιφ μαλακο μεχρι μεσα κατω απο την επιφανεια, στα vw ειναι σαν σφουγκαρι και πανω κολλημενο ενα βυνιλιο ως επιφανεια.
Τα εχω δει που τα αλλαζουν.
Γενιακ ομως μαυρο μαυρο δυσκολα θα βρεις. Για αυτο ειπα πως ακομα πιο ανοιχτο ειναι ισως too much στον ηλιο μας.
-
Μια χαρα ειναι τα πλαστικα του psa και δεν τριζουν ευκολα. Βαζουν πολυ μαξιλσρακι πισω απο τα πλαστικα οπου ακουμπουν...μετα απο πολλα χρονια και ζεστη καποια απο τα μαξιλαρακια ξεκολουν και τοτενακουγετσι και καποιος τριγμος, αλλα οκ δεν σε νοιαζει και πολυ. Μιλαμε για πολυ παλιο αυτοκίνητο.
Τα κατω παλστικα οπως ρα βλεπω ειναι ιδια με ολα τα psa πλην των τριδυμων 108,c1,aygo ....να θυμασαι πως ειναι σρκετα ευαίσθητα σε αντιηλιακό, τα μαλακα δεν καταλαβαινιυν τιποτα. Τα κατω ομως θελουν να τα περασεις με γαλακτωμα σε ματ ωστε να μην γυαλλιζει και δεν θα εχεις κανενα θεμα ακομα και με το αντιηλιακο
-
Για το λευκό πέρλα το έχω ακούσει κ εγώ.Ηταν ο λόγος που το Scirocco μου το πήρα λευκό σκέτο ενώ ήθελα σαν τρελός την πέρλα που την χρέωνε το 2014 1100 η vw .Τότε θυμάμαι ο πωλητής που ήταν φίλος ήταν αρνητικός κ με επρηζε για το χρώμα.Ιδιος λόγος κ όταν πήραμε το golf το gtd 1χρονο μετα σε μπλε μεταλλικό.Μου έμεινε καημός αν κ δεν ξέρω τι ισχύει τελικά .Λες το ίδιο θέμα να έχει κ το Crystal ; (greyish White το αναφέρουν στην Αγγλία σαν χρωματοκωδικο ) .
Από psa γκρουπ δεν έχω εικόνα.Πσντως το ds φαίνεται εξαιρετικο μέσα σαν ποιότητα πλαστικών.Αν και κάποια πλαστικά χαμηλά θα τα περιμένα καλύτερα λιγότερο σκληρά.Τελικα το δέρμα το μαύρο γκρι είναι για να έχει τον ίδιο χρωματισμό με το μαλακό του ταμπλό.
-
Όσο περνάει ο καιρός ψήνομαι και περισσότερο για το e tense.Ασε που δεν βρίσκω να με συγκινήσει περισσότερο σε αυτά τα χρήματα.Ισως το facelift tiguan αλλά αργεi πολύ με ότι συνεπάγεται για αύξηση τιμών με το νέο χρόνο και επιπλέον δεν θέλω να τα ξαναδώσω στους Γερμανούς.Κ δεν ξέρω εάν θα είναι κ σε αυτά τα λεφτά με το ίδιο χτίσιμο....
Έριξα κ μια ματιά στο νέο 3008 αλλά θεωρώ ότι το ds 7 είναι λίγο πιο πάνω
-
Οχι ρε συ ξεκαθαρα ειναι ενα επιπεδο πανω. Το ειδα μια φορα μονο απο κοντα κοα ενταξει ειναι αλλο επιπεδο.
Επισης εχει αλλη αναρτηση, και ως αποσβεση και ως σρχιτεκτονικη.
Το 3008 ειναι ενα πιο ομορφο grandland ...αλλο επιπεδο το ds7.
-
Οχι ρε συ ξεκαθαρα ειναι ενα επιπεδο πανω. Το ειδα μια φορα μονο απο κοντα κοα ενταξει ειναι αλλο επιπεδο.
Επισης εχει αλλη αναρτηση, και ως αποσβεση και ως σρχιτεκτονικη.
Το 3008 ειναι ενα πιο ομορφο grandland ...αλλο επιπεδο το ds7.
Μόνο για την alfa stelvio θα άλλαζα γνώμη αλλά τα 2.2λιτρα δεν τα αντέχω.ασε που με τους εδώ δεν ξέρεις πότε τι γίνεται..
-
Δεν το ξερω καθολου το αυτοκινητο. Σιγουρα θα ειναι πιο οδηγοκεντρικο αλλα απο την αλλη για λιμουζινα και αιθσηση σαν μαγικο χαλι θα εβαζα ανωτερο το ds7
-
Δεν το ξερω καθολου το αυτοκινητο. Σιγουρα θα ειναι πιο οδηγοκεντρικο αλλα απο την αλλη για λιμουζινα και αιθσηση σαν μαγικο χαλι θα εβαζα ανωτερο το ds7
Το χαλί το επιβεβαιώνω κ εγώ από τα 2 test drive
-
Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.
Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.
Φίλε Alantin τι έγινε έχεις παραλάβει?
Καλημέρα σε όλους! Αυριο Δευτέρα μετά απο αρκετές καθυστερήσεις θα το παραλάβω επιτέλους!!! Απλά ρε παιδιά μου είπαν να το παραλάβω απο την autoone στην Βουλιαγμένης και καλά εκεί γίνονται οι παραδόσεις... τι να πώ, DS 7 και το παιρνω απο αντιπροσωπεία της citroen... Ξενερωσα λίγο. Α, και το άλλο που ήθελα να επισημάνω, τους ρώτησα για την έκδοση RIVOLI που έχω παραγγείλει για τα πλαϊνά στις πόρτες που λέγαμε, το διαμαντάκι στην οθόνη και την θήκη για το σκί στα πίσω καθίσματα και μου είπαν ότι πλέον η έκδοση βγαίνει χωρίς αυτα... Λέτε να ισχύει ή με δουλεύουν?? Πως μπορώ να το τσεκάρω αν ισχύει??
-
Johnds wrote:
Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό, απλά δεν είδα κάτι σχετικό εδώ και γι'αυτό ρώτησα.
Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε λόγω και ο κορονοιος, δεν μπορώ να πω κάτι.
Καλημέρα σε όλους! Αυριο Δευτέρα μετά απο αρκετές καθυστερήσεις θα το παραλάβω επιτέλους!!! Απλά ρε παιδιά μου είπαν να το παραλάβω απο την autoone στην Βουλιαγμένης και καλά εκεί γίνονται οι παραδόσεις... τι να πώ, DS 7 και το παιρνω απο αντιπροσωπεία της citroen... Ξενερωσα λίγο. Α, και το άλλο που ήθελα να επισημάνω, τους ρώτησα για την έκδοση RIVOLI που έχω παραγγείλει για τα πλαϊνά στις πόρτες που λέγαμε, το διαμαντάκι στην οθόνη και την θήκη για το σκί στα πίσω καθίσματα και μου είπαν ότι πλέον η έκδοση βγαίνει χωρίς αυτα... Λέτε να ισχύει ή με δουλεύουν?? Πως μπορώ να το τσεκάρω αν ισχύει??
Ποια έκδοση έχεις πάρει; Εγώ πάντως είδα Rivoli στην αντιπροσωπεία για δικής τους χρήση πριν 20 μέρες κ τα είχε...
Μου φαίνεται αντί να το 'βελτιώνουν' ,κόβουν...
Όσο για την παραλαβή πολύ 'κουλό ' μου ακούγεται.Μενεις προς τα κάτω;
Αυτό με το 'σαν διαμαντακι' στο Rivoli παίζει καμία φωτογραφία να έχουμε μια εικόνα ;
-
**Alantin wrote: Ένα SO SHIC RIVOLI παρήγγειλα και αυτό για το ότι δεν περιλαμβάνονται στην καινουργια έκδοση τα extra που είπαμε μου το είπε ο Διευθυντής του DS Srore... **
Όσο για το θέμα την αντιπροσωπείας, εγώ μένω Β.Π. δεν με βολεύει καθόλου η Βουλιαγμένης , απλά μου είπαν ότι οι περισσότερες παραδόσεις γίνονται εκεί...
Τι να πώ... Φώτο απο το διαμαντάκι ελπιζω να έχω το απόγευμα που παραλαμβάνω...
Johnds wrote:
Ποια έκδοση έχεις πάρει; Εγώ πάντως είδα Rivoli στην αντιπροσωπεία για δικής τους χρήση πριν 20 μέρες κ τα είχε...
Μου φαίνεται αντί να το 'βελτιώνουν' ,κόβουν...
Όσο για την παραλαβή πολύ 'κουλό ' μου ακούγεται.Μενεις προς τα κάτω;
Αυτό με το 'σαν διαμαντακι' στο Rivoli παίζει καμία φωτογραφία να έχουμε μια εικόνα ;
-
Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτό σε εγχειρίδιο χρήσης
http://service.citroen.com/DSddb/
Επιλέγεις ds 7 crossback μετά επιλέγεις την δεύτερη 'επιλογή' κ πας διαμόρφωση πίσω εσωτερικου που αναφερει και αυτό για το σκι
-
Johnds wrote:
Όσον αφορά την παραγγελία, με μια λέξη Οδύσσεια... Το παρήγγειλα αρχές Μαρτίου με προοπτική μέσα Ιουνίου να είναι Ελλάδα.lockdown λόγω covid και με ειδοποιούν ότι 24 Μαΐου ανοίγει ξανά η παραγωγή με νέα ημερομηνία παραλαβής μέσα Ιουλίου. Μετά με ειδοποιούν ότι θα ήταν Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, δεν ήρθε και στη συνέχεια για 18 Αυγούστου... Εκεί έχω μείνει τώρα, ελπίζω να μην αργήσει και άλλο.... Ένταξει βέβαια έπαιξε
Καλησπέρα, με το καλό η παραλαβή, εννοείται πως κ εμένα μου ειπαν ότι καθυστερεί η παράδοση για τέλος Οκτωβρίου, δυστυχώς κι εγω rivolι περιμένω οποτε αυτές οι ελλείψεις είναι θέμα γιατί υποτίθεται αυτό είδαμε μας αρεσε παραγγειλαμε και δεν ενημερωθηκαμε για τυχόν αλλαγές στο αυτοκίνητο έστω και κοσμιτικες. Αν σου είναι εύκολο και ζητήσεις να σου τα φέρουν πες μας την απάντηση τους.
Αν δεν είναι πρόβλημα μπορεις να ανεβάσεις φωτογραφίες σχετικές με τις ελλείψεις?
Σ ευχαριστώ !
-
Alantin wrote:
Johnds wrote:
Και εγώ στην ομάδα του fb το παρατήρησα και πρέπει να είναι πολύ συχνό,
Καλησπέρα, με το καλό η παραλαβή, εννοείται πως κ εμένα μου ειπαν ότι καθυστερεί η παράδοση για τέλος Οκτωβρίου, δυστυχώς κι εγω rivolι περιμένω οποτε αυτές οι ελλείψεις είναι θέμα γιατί υποτίθεται αυτό είδαμε μας αρεσε παραγγειλαμε και δεν ενημερωθηκαμε για τυχόν αλλαγές στο αυτοκίνητο έστω και κοσμιτικες. Αν σου είναι εύκολο και ζητήσεις να σου τα φέρουν πες μας την απάντηση τους.
Αν δεν είναι πρόβλημα μπορεις να ανεβάσεις φωτογραφίες σχετικές με τις ελλείψεις?
Σ ευχαριστώ !
Και κάτι ακόμα, με τα νεα τέλη ταξινομησης υπάρχει διαφορά στην τελική τιμή από αυτή που αρχικά έκλεισες?
Ευχαριστώ!!!
-
Καλησπέρα σε όλους! Τελικά οι ελλείψεις είναι γεγονός, ούτε για σκί έχει , ούτε το διαμαντάκι στην κεντρική οθόνη, ούτε στις πόρτες τα Rivoli. Σε απάντηση τους μου είπαν και πάλι οτι έτσι βγαίνει η έκδοση πλέον.Όταν τους τα ζήτησα μου έβαλαν μόνο τα πλαινα στις πόρτες, τα οποία είναι ουσιαστικά αυτοκόλλητα και είχαν απόθεμα οι ίδιοι...
Όσον αφορά για την τιμή, νομίζω είναι να αλλάξει απο 1/1/2021, πάντως στην δική μου αγορά δεν διαπίστωσα καμία αλλαγή και τα τέλη όπως μου τα είχαν πει, 100γρ.
-
Καλησπέρα σε όλους! Τελικά οι ελλείψεις είναι γεγονός, ούτε για σκί έχει , ούτε το διαμαντάκι στην κεντρική οθόνη, ούτε στις πόρτες τα Rivoli. Σε απάντηση τους μου είπαν και πάλι οτι έτσι βγαίνει η έκδοση πλέον.Όταν τους τα ζήτησα μου έβαλαν μόνο τα πλαινα στις πόρτες, τα οποία είναι ουσιαστικά αυτοκόλλητα και είχαν απόθεμα οι ίδιοι...
Όσον αφορά για την τιμή, νομίζω είναι να αλλάξει απο 1/1/2021, πάντως στην δική μου αγορά δεν διαπίστωσα καμία αλλαγή και τα τέλη όπως μου τα είχαν πει, 100γρ.
Αυτό με το διαμάντακι δεν μπορώ να το καταλάβω.εχουμε εικόνα; επίσης εγώ που είδα το δικό τους έξω παρκαρισμένο αρχές του μήνα με Rivoli τα είχε αυτά (κ το σκι κ τα αυτοκόλλητα στις πόρτες).Για το διαμάντακι δεν ξέρω γιατί δεν έχω καν εικόνα... Επίσης στα φόρουμ εξωτερικού από φωτογραφίες νέων παραλαβών τα βλέπω αυτά....Τι παίζει με τους εδώ;
DS7 CROSSBACK