-
konstantinosnov wrote:
ΔρΝικ wrote:
konstantinosnov wrote:
Αυτό ήξερα και εγώ.Οτι πάει με τα δέρματα...Εσύ λογικά που το έχεις με δέρματα θα έχεις τα inox. να καταλάβω αυτό με το νέο ψευτοδιαχυτη που λες...αλλά δεν... Αυτος αφορά ολες τις εκδόσεις ή είναι πάλι με δέρματα;
ο ψευτοδιαχύτης είναι το inox τραπέζιο σχήμα στις δύο άκρες του προφυλακτηρα που υποτίθεται αποτελεί την κατάληξη της εξάτμισης του αυτοκινήτου (μια εξάτμιση αριστερά και μια δεξιά). Το ίδιο κάνει και η Mercedes. Στην πραγματικότητα οι 2 εξατμίσεις καταλήγουν στο κάτω μέρος του αμαξώματος και δεν φτάνουν μέχρι τον πίσω προφυλακτηρα προφανώς για αισθητικούς λόγους ή για λόγους ασφαλειας(να μην σπάνε σε ενδεχόμενο τρακάρισμα από πίσω). Και επειδή σε κάποια περιοδικά και κριτικές σχολιάστηκε ότι δείχνει πολύ fake, η ds προσέθεσε και μια inox στρογγυλή απόληξη σαν εξάτμιση μέσα στον αρχικό ψευδοδιαχυτη για να μοιάζει πιο ρεαλιστική. Το κόστος τοποθέτησης είναι γύρω στα 300ευρω και δεν νομίζω ότι πάει μόνο με τα δέρματα. Αν θες το βάζεις και στις πιο απλές εκδόσεις μόλις φτάσει στην Ελλάδα και πριν στο παραδώσουν. Η αλήθεια είναι ότι φτιάχνει ακόμα περισσότερο το έτσι και αλλιώς πολύ ωραίο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Με βάζεις σε πειρασμό αν κ φοβάμαι τα εδώ 'λυσε-δεσε'...Δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει απευθείας από το εργοστάσιο....Από δώρα εσύ τι σκέφτεσαι?
σκέφτομαι να μου κάνει 5ετή εγγύηση ανεξαρτήτως χλμ(εδώ γελάμε) και να ζητήσω να μου χαρίσει τους ψευδοδιαχυτες. Συναγερμό δεν ξέρω αν γενικά αξίζει να έχει κανείς...σε όλα μου τα αυτοκίνητα είχα και όλα μου τα σπάσανε και μου έκλεψαν τσάντες κτλ... Δεν νομίζω ότι ο συναγερμός τους αποτρέπει από κάτι... Επίσης νομίζω ότι φιμέ τζάμι θα έχει εργοστασιακό στα πίσω τζάμια, οπότε θα πάω Περιστέρι να μου βάλουν και στα εμπρός από την 3Μ...Εσύ? Ρίξε καμία ιδέα...
Συναγερμό δε θα έβαζα γτ μπαίνει εδώ.Θελω να αποφύγω λύσιμο κ δεν ξέρω τι τυχόν ηλεκτρικά προβλήματα μπορεί να βγάλει...(το εργοστάσιο δεν βάζει ούτε ως έξτρα πράγμα για εμένα λάθος).Δεν ξέρω και τι διαθέτουν ως δώρα ..Ίσως πάω στο διάχυτη Ελπίζω πατάκια να δώσουν έτσι κ αλλιώς
-
Konstantinosnov@ Αυτοκίνητο αντικατάστασης σου είπαν κι εσένα ότι δίνουν ή μόνο σε εμένα το υποσχεθηκαν?
-
ΓΕΙΑ ΣΑς
ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ 1,2 BUSINESS ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΜΠΑΡΕς ΟΡΟΦΗΣ. ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤON STANDARD ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΟ.
Παρακαλώ να γράφετε με πεζά (μικρά) Ελληνικά. [Admin]
-
Μα...καλά οι μπάρες οροφής δεν είναι standar στον εξοπλισμό?Στην προσφορά που μου έκαναν και για business και για so shic οι inox μπάρες οροφής ήταν μέσα στον προβλεπόμενο εξοπλισμό.Πώς κάνουν δώρο κάτι που είναι μέσα στον προβλεπόμενο εξοπλισμό?Άλλωστε DS7 χωρίς inox μπάρες οροφής δεν κυκλοφορεί πουθενά στο web....
-
Στάνταρ είναι οι ράγες οροφής που είναι κατά μήκος της οροφής.Ο φίλος θα πήρε δώρο τις μπάρες οροφής που κουμπώνουν πάνω στις ράγες και κάθετα στον διαμήκη άξονα του αυτοκινήτου -πάνω στις μπάρες βάζεις μπαγκαζιέρα,βάση ποδηλάτου κλπ....
Να ενημερώσω μιας και ο κολλητος μου που έχει ένα DS7 1.5 diesel so chic ότι έκανε σήμερα το πρώτο ετήσιο Service στην Citroen Omega και η τιμή ήταν εξαιρετική και με δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα C5 Aircross για 8 ώρες.4 λίτρα Λάδια,φίλτρο,ροδέλα,φίλτρο καμπίνας,απολύμανση κλιματισμού,10λιτρα adblue,κάρτα καυσαερίων μαζί με εργατικά και ΦΠΑ 175€.Πολυ τίμιο Service για Premium SUV πετρελαίου και με αυτοκίνητο αντικατάστασης!!!
-
Στάνταρ είναι οι ράγες οροφής που είναι κατά μήκος της οροφής.Ο φίλος θα πήρε δώρο τις μπάρες οροφής που κουμπώνουν πάνω στις ράγες και κάθετα στον διαμήκη άξονα του αυτοκινήτου -πάνω στις μπάρες βάζεις μπαγκαζιέρα,βάση ποδηλάτου κλπ....
Να ενημερώσω μιας και ο κολλητος μου που έχει ένα DS7 1.5 diesel so chic ότι έκανε σήμερα το πρώτο ετήσιο Service στην Citroen Omega και η τιμή ήταν εξαιρετική και με δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα C5 Aircross για 8 ώρες.4 λίτρα Λάδια,φίλτρο,ροδέλα,φίλτρο καμπίνας,απολύμανση κλιματισμού,10λιτρα adblue,κάρτα καυσαερίων μαζί με εργατικά και ΦΠΑ 175€.Πολυ τίμιο Service για Premium SUV πετρελαίου και με αυτοκίνητο αντικατάστασης!!!
ικανοποιημένος ο φίλος σου από το αυτοκίνητο?
-
Πάρα πολύ ικανοποιημένος!!!Απο άποψη εξοπλισμού,χώρων-άνεσης,κατανάλωσης,πατήματος είναι ο,τι καλύτερο για τα χρήματα μέχρι 35-40.000€ στα suv.Απο άποψη επιδόσεων επειδή το έχω οδηγήσει κι εγώ στην εθνική για 150χλμ είναι απλώς αποδεκτό και ο 1.5 diesel είναι η χρυσή τομή μεταξύ οικονομίας και αγχολυτικής οδήγησης.Φοβερη εντύπωση η εσωτερική ησυχία με 150-160χλμ/ω σαν να πηγαίνει με 80!! Το τιμόνι πολύ ελαφρύ που βοηθάει στην πόλη μεν αλλά στην εθνική οπωσδήποτε στο προγραμμα sport (άθληση το γράφει στο καντράν χαχαχα) γιατί βαραίνει και σφίγγει μαζί με την καλύτερη απόδοση του κινητήρα.Προσωπικα προτιμώ το πάτημα του Ford Kuga St line που είχα για τα γούστα μου.Γενικα πιστεύω ότι κάνει πολύ καλά αυτά που υπόσχεται το DS7 και είναι μια πραγματική λιμουζίνα σε πακέτο SUV.
-
Αυτό που έχει μετανιώσει είναι το χειροκίνητο κιβώτιο...Θα προτιμούσε να είχε πάρει την be chic σε αυτόματο αντί την so chic με χειροκίνητο.Ξεχασα να αναφέρω ότι στα περίπου 6-6.500χλμ του έκανε έναν παράξενο θόρυβο από την μηχανή μεταξύ 1.8-2.300 στροφές και όταν το πήγε στην Ωμέγα του είπαν ότι είναι γνωστό θέμα στην DS και έχει βγει τεχνική οδηγία (όχι ανάκληση γιατί δεν εμφανίζεται συχνά) όποτε του άλλαξαν ένα κολλαρο στο Τούρμπο και κάτι στο καζανάκι της εξάτμισης αν κατάλαβα καλά εντός εγγύησης δωρεάν.Του είπαν επειδή ένα από τα δυο εξαρτήματα μπορεί να αστοχήσουν τα αλλάζουν και τα δυο μαζί για να μην ψάχνουν ποιο φταίει κάθε φορά.Η εξυπηρέτηση από την Ωμέγα πάντως άριστη!
-
Η Ωμέγα είναι γνωστή για το επίπεδο εξυπηρέτησης της. Και τέτοιο αυτοκίνητο σε χειροκίνητο είναι ιεροσυλία....ξέρω άνθρωπο που πήρε χειροκίνητο 3008 και στα 1500χλμ το έβαλε για πώληση μετανιωμένος που το πήρε χειροκίνητο....πες στον φίλο να αλλάζει σε κάθε σέρβις και το φίλτρο πετρελαίου,ας λένε οι αντιπροσωπείες ότι θέλει αλλαγή κάθε 40-60 χιλ.χλμ...ίσως σώσει κανένα μπεκ...
-
Μα...καλά οι μπάρες οροφής δεν είναι standar στον εξοπλισμό?Στην προσφορά που μου έκαναν και για business και για so shic οι inox μπάρες οροφής ήταν μέσα στον προβλεπόμενο εξοπλισμό.Πώς κάνουν δώρο κάτι που είναι μέσα στον προβλεπόμενο εξοπλισμό?Άλλωστε DS7 χωρίς inox μπάρες οροφής δεν κυκλοφορεί πουθενά στο web....
Νομίζω ότι είναι στάνταρ στις εκδόσεις αυτές
-
οι μπαρες inox ειναι στον standard εξοπλισμο αλλα οι μπαρες οροφης (καθετα οχι παραλληλες στο αυτοκινητο) για μπαγιαζιερες
κλπ τις πηρα δωρο και μαλιστα περιμενα τις αυθεντικες της DS.
-
οι μπαρες inox ειναι στον standard εξοπλισμο αλλα οι μπαρες οροφης (καθετα οχι παραλληλες στο αυτοκινητο) για μπαγιαζιερες
κλπ τις πηρα δωρο και μαλιστα περιμενα τις αυθεντικες της DS.
οπότε κάποιο δώρο θα μας κάνουν κι εμάς.... Από εγγύηση και χιλιομετρα τι σου έδωσαν?
-
Ρε παιδιά τόσο καλή απεικονίση έχει η κάμερα οπισθοπορειας;(στο ιταλικό φόρουμ διάβασα παράπονα)
-
Ρε παιδιά τόσο καλή απεικονίση έχει η κάμερα οπισθοπορειας;(στο ιταλικό φόρουμ διάβασα παράπονα)
σαν τι δηλαδή? Τι παράπονα μπορεί να έχει κανείς από μια κάμερα οπισθοπορείας?
-
Γενικά μιλώντας για τις κάμερες οπισθοπ. -κι όχι ειδικά για την DS-, έχω διαβάσει παράπονα π.χ. για χαμηλή ανάλυση οθόνης,γραμμές απόστασης σταθερές κι όχι δυναμικές δηλ. να αλλάζουν με την στροφή του αυτοκινήτου,όχι καλή ορατότητα στο νυχτερινό παρκάρισμα.
-
ΔρΝικ wrote:
Γενικά μιλώντας για τις κάμερες οπισθοπ. -κι όχι ειδικά για την DS-, έχω διαβάσει παράπονα π.χ. για χαμηλή ανάλυση οθόνης,γραμμές απόστασης σταθερές κι όχι δυναμικές δηλ. να αλλάζουν με την στροφή του αυτοκινήτου,όχι καλή ορατότητα στο νυχτερινό παρκάρισμα.
το ds7 το είχα 3 μέρες οπότε είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η κάμερα οπισθοπορείας είναι μια χαρά. Όντως, η ανάλυση δεν είναι HD, αλλά είναι μάλλον καλύτερη από αυτή του 3008. Οι δυναμικές γραμμές και οι στατικές γραμμές είναι ακριβείας, ενώ το night vision της πάρα πολύ καλό. Στο απόλυτο σκοτάδι, μόνο με τα φώτα του πίσω μέρους αυτοκινήτου πάρκαρα με ακρίβεια εκατοστού, χωρίς να ζοριστώ σε ένα πολύ πολύ στενό πάρκινγκ. Τώρα, αν θέλουμε να ψειρίζουμε την μαϊμού...ειναι άλλο θέμα. Πάντως χαίρομαι που το μόνο που του βρίσκουν να του προσαψουν είναι την χαμηλή ανάλυση της κάμερας οπισθοπορείας και τις κάποιες εργονομικές ατέλειες (αυτό το start/stop στο κέντρο του ταμπλώ το έχουν μετατρέψει σε εκστρατεία δυσφήμισης του αυτοκινήτου τα εγκαθετα site) λες και το χειρόφρενο της Mercedes πίσω από το τιμόνι είναι πιο εργονομικό...
-
Εδώ οι προπέλες είχανε το αλάρμ μπροστά στο χειρόφρενο και τα έλεγαν εργονομικά...
-
Εδώ οι προπέλες είχανε το αλάρμ μπροστά στο χειρόφρενο και τα έλεγαν εργονομικά...
Και που να ψάχνεις να βρεις τον μοχλό ανοίγματος του καπό σε mini cooper...
-
panormus772 wrote:
ΔρΝικ wrote:
το ds7 το είχα 3 μέρες οπότε είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η κάμερα οπισθοπορείας είναι μια χαρά. Όντως, η ανάλυση δεν είναι HD, αλλά είναι μάλλον καλύτερη από αυτή του 3008. Οι δυναμικές γραμμές και οι στατικές γραμμές είναι ακριβείας, ενώ το night vision της πάρα πολύ καλό. Στο απόλυτο σκοτάδι, μόνο με τα φώτα του πίσω μέρους αυτοκινήτου πάρκαρα με ακρίβεια εκατοστού, χωρίς να ζοριστώ σε ένα πολύ πολύ στενό πάρκινγκ. Τώρα, αν θέλουμε να ψειρίζουμε την μαϊμού...ειναι άλλο θέμα. Πάντως χαίρομαι που το μόνο που του βρίσκουν να του προσαψουν είναι την χαμηλή ανάλυση της κάμερας οπισθοπορείας και τις κάποιες εργονομικές ατέλειες (αυτό το start/stop στο κέντρο του ταμπλώ το έχουν μετατρέψει σε εκστρατεία δυσφήμισης του αυτοκινήτου τα εγκαθετα site) λες και το χειρόφρενο της Mercedes πίσω από το τιμόνι είναι πιο εργονομικό...
Προσωπικά τα start stop δε με χαλάει καθόλου εκεί...Εάν μάλιστα δεν έχουν κάνει την αλλαγή του κουμπιού με το αντίστοιχο από το ds 3 (που ακούγεται) τότε όλα μια χαρά.Δρ Νικ για να λες ότι έμεινες οκ από την κάμερα αυτό με ευχάριστει που το ακούω
-
Δεν είναι προπέλα το σήμα της BMW, είναι η η σημαία της Βαυαρίας.
Πολλά χρόνια είχαν σε ηλίθιο σημείο διάφορα χειριστήρια οι BMW, όπως και τα Γαλλικά.
DS7 CROSSBACK