-
-
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος ενεργοποίησε το αυτοκίνητο, κάποιος το έβαλε στο D, αυτός που έκατσε στην θέση του οδηγού, έκλεισε την πόρτα και έβαλε και την ζώνη ασφαλείας (μόνο με ζώνη ξεκινάνε να κινούνται τά σύγχρονα αυτοκίνητα);
Επίσης με ενεργοποιημένο το αυτοκίνητο ανοίγοντας η πόρτα δεν έβγαζε ηχητικό σήμα;
-
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος ενεργοποίησε το αυτοκίνητο, κάποιος το έβαλε στο D, αυτός που έκατσε στην θέση του οδηγού, έκλεισε την πόρτα και έβαλε και την ζώνη ασφαλείας (μόνο με ζώνη ξεκινάνε να κινούνται τά σύγχρονα αυτοκίνητα);
Επίσης με ενεργοποιημένο το αυτοκίνητο ανοίγοντας η πόρτα δεν έβγαζε ηχητικό σήμα;
Aν θυμαμαι καλα το ειχα και εγω βγαλει απο το Ρ και το ειχα βαλει στο Ν και μου εκανε εντυπωση που με αφησε. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν αυτο το μαυρο η καποιο αλλο στην εκθεση. Προφανως φοβηθηκα να το βαλω στο D. Απλα αν ειναι 17 χρονων απειρος ο οδηγος δεν καταλαβαινει τι κανει.
-
Καλή Χρονιά σε όλους!
φτάνοντας με το δελφίνι στα πρώτα 2.000 χλμ η συμβίωση είναι εξαιρετική, άρχισα να χρησιμοποιώ και το auto handbrake που δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα για να μην ξεμάθω τελείως από το θερμικό, πολύ ωραίο το συστηματάκι αυτό
Οι καταναλώσεις συνεχίζονται το ίδιο χαμηλές με χαλαρή οδήγηση και a/c στους 27 - 28. Πήρα και 2-3 πραγματάκια από το αλί τα οποία μου φαίνονται αρκετά χρήσιμα και ταιριάζουν καλά στο αυτοκίνητο οπότε τα παραθέτω.
Περιμένω και έναν V2L τις επόμενες μέρες.
BYD forum