-
Στο νησί παίρνεις ένα χρέπι, να μη σε νοιάζει αν θα στο φάει η αρμύρα ή αν θα πέσει πάνω του ο μεθυσμένος Αγγλάρας τουρίστας. Τα υπόλοιπα χρήματα τα δαπανάς για βάρκα, καγιάκ και ηλεκτρικό ΜΤΒ. Ζωάρα!!!
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σου δίνω το κυνήγι που θες 4χ4 οπότε όχι ηλεκτρικό αν και το ηλεκτρικό Vitara έρχεται σε λιγο και το avenger το τετρακίνητο
Ρυμούλκηση γιατί δεν κάνει ένα ηλεκτρικό ???
Για τον χώρο στάθμευσης πάλι δεν νομίζω ότι σε ένα νησί είναι δύσκολο να έχεις εκτός από ειδικές περιπτώσεις μέσα σε κάνα κάστρο ή κάτι πολύ ειδικό όπου το δεχομαι
Τι αυτονομια εχει ενα ηλεκτρικο οταν τραβαει 800-1200 κιλα?
Για κυνηγι ή κυριως για ψαρεμα οταν αλλαζεις και 3-4 τοπους παλι αυτονομια και γρηγορος ανεφοδιασμος χρειαζεται, οπως και να το κανουμε υπαρχουν περιπτωσεις που η καθυστερηση φορτισης ειναι αποτρεπτικος παραγοντας.
Για το νησι και το χωρο σταθμευσης θα σου φερω σαν παραδειγμα την αγαπημενη Ερμουπολη στη Συρο, ουτε για παπακι που λεει ο λογος δεν εχει χωρο. -
@ilias-a said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σου δίνω το κυνήγι που θες 4χ4 οπότε όχι ηλεκτρικό αν και το ηλεκτρικό Vitara έρχεται σε λιγο και το avenger το τετρακίνητο
Ρυμούλκηση γιατί δεν κάνει ένα ηλεκτρικό ???
Για τον χώρο στάθμευσης πάλι δεν νομίζω ότι σε ένα νησί είναι δύσκολο να έχεις εκτός από ειδικές περιπτώσεις μέσα σε κάνα κάστρο ή κάτι πολύ ειδικό όπου το δεχομαι
Τι αυτονομια εχει ενα ηλεκτρικο οταν τραβαει 800-1200 κιλα?
Για κυνηγι ή κυριως για ψαρεμα οταν αλλαζεις και 3-4 τοπους παλι αυτονομια και γρηγορος ανεφοδιασμος χρειαζεται, οπως και να το κανουμε υπαρχουν περιπτωσεις που η καθυστερηση φορτισης ειναι αποτρεπτικος παραγοντας.
Για το νησι και το χωρο σταθμευσης θα σου φερω σαν παραδειγμα την αγαπημενη Ερμουπολη στη Συρο, ουτε για παπακι που λεει ο λογος δεν εχει χωρο.Τι αυτονομία θες σε ένα μικρό νησί?
Είπα ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχεις δίκιο στο πάρκινγκ αλλά κυρίως έχουν χώρο οι μόνιμοι κάτοικοι.
Δεν έχω πάει στην Σύρο δυστηχως , είναι από τα νησιά που θέλω να επισκεφτώ πρέπει να είναι πολύ όμορφη
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης