-
ειναι να αλλαξω τα αουρια. ταινια αγγελοπουλου απο ενδιαφερον και δραση ειναι. αλλα πραγματι ασπαστα.
οι κορολες οι 1.8 εχουν τρελα χαμηλο ληζινγκ. ε, εχω καποιες συμπαθειες και στη εταιρεια που θα τους παρω κατι αλλο, αλλα για φορ δη μασιζ εκει τη βλεπω τη δουλεια.
-
Το Corolla σε σχέση με το Auris είναι ταινία του Άρνυ...τόση δράση. Τα 2 αυτά αυτοκίνητα ΔΕΝ έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...τόσο διαφορετικά σαν να είναι άλλης εταιρείας!!
-
Θα μου πάρεις και εμένα ένα?!?!?
-
-
Πιστεύω πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ενημερωθεί ήδη πάντως οι Κορόλλες που ήταν να έρθουν Ελλάδα 8 Ιουλίου πάνε δυο βδομάδες πίσω...
-
Πιστεύω πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ενημερωθεί ήδη πάντως οι Κορόλλες που ήταν να έρθουν Ελλάδα 8 Ιουλίου πάνε δυο βδομάδες πίσω...
Κάποιες έχουν φτάσει από 25/6, δεν ξέρω τον λόγο αλλά δεν έχουν καθυστερήσει όλες.
-
Γεια χαρα σε ολους.
Να κανω μερικες ερωτησεις.
Οταν παω να κλειδωσω το αμαξι και εαν εχω αφησει το παραθυρο του συνοδηγου ανοιχτο, με ειδοποιει και δεν με αφηνει να κλειδωσω το αμαξι.
Αυτο ομως δεν ισχυει εαν εχω αφησει του οδηγου ή τα πισω.
ετσι ειναι και σε εσας? ποια η λογικη αυτη και μηπως υπαρχει τροπος για να με εμποδιζει να κλειδωσω το αμαξι αν οποιωδηποτε παραθυρο ειναι ανοιχτο και οχι μονο του συνοδηγου?
επισης με την ευκαιρεια να πω και εγω την αποψη μου για τις ζαντες, διαβαζω οτι πανω απο 17 ειναι μεγαλες θα χτυπανε κλπ. με ειχαν επηρεαζει αρνητικα πολλα σχολια εδω μεσα, αφου το δικο μου, θα ειχε/εχει 18αρες, και ειχα μπει και εγω στο τριπακι να τις αλλαξω, ευτυχως που δεν τις αλλαξα. μια χαρα ειναι και 18αρες, δεν χτυπανε με το παραμικρο, οπως ελεγαν πολλοι εδω μεσα, οκ, εαν πεσεις σε καμια μεγαλη λακουβα, αλλα οχι τραγικα πραγματα, αρα γνωμη μου μην βιαστειτε να αλλαξετε και πληρωσετε για μικροτερες ζαντες πριν δειτε οτι δεν σας κανουν, για εμενα οι 18αρες στο 2,0 ts *με 2500χλμ τωρα ειναι μια χαρα!!
-
Τα 2500 χλμ είναι λίγα για να βγάλεις συμπέρασμα.
Για παραδειγμα σε clio με 17αρες όντας καινούργιο δεν κοπαναγε καθόλου. Στα 50.000 χλμ είναι κουδουνίστρα και κοπανάει σχεδόν σε όλες τις λακουβες. Τα συνεμπλοκ και οι σύνδεεις της αναρτησης σκληρυναν με τον καιρό, όπως και η ίδια η ανάρτηση χάνει την προοδευτικοτητα της.
Παντως παίζει ρόλο και το προφίλ του ελαστικου, το ύψος του και η ποιότητα του όπως και γενικότερα το πλαίσιο του αυτοκινήτου που μπορεί να απορροφήσει δυνάμεις και θορύβους της αναρτησης.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχετε πάει σε πλυντήριο αυτοκινήτων και να το αφήσετε σε neutral για το κυλιόμενο κομμάτι? Είχατε κανένα θέμα με την μπαταρία, μιας και αποσυμπλέκεται ο κινητήρας απο το υπόλοιπο σύστημα και δεν φορτίζει η μπαταρία..
Επίσης σε καράβι με parking και break, δοκιμάσατε να κάτσετε κάποιες ώρες μες στο αμάξι? Εικάζω δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά απο περιέργια ρωτάω...
-
Καλησπέρα σας!
Έχει πάρει κάποιος το sedan;
Ήθελα εντυπώσεις. Πχ: Συμπεριφορά στο δρόμο, κατανάλωση, ποιότητα, θόρυβος & ότι άλλο μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος.
Ρωτάω για το 1500 ατμόσφαιρα επειδή η τιμή του στη βασική έκδοση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα & προσφέρει μεγάλο χώρο αποσκευών.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Διαφωνώ με την τοποθέτηση σου μόνο σε ένα σημείο....ότι δλδ αν είναι να πάρω το αμάξι που μου αρέσει με 17αρα ζάντα και στα 50.000 χιλιόμετρα ( που θα τα κάνω σε 6-7 χρόνια ) να χρειάζομαι μόνο συνεμπλοκ η και αναρτήσεις για να έχω αυτό π μ αρέσει θα το αγόραζα...επίσης εκτός από όλα αυτά νομίζω παίζει ρόλο και ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στο αμάξι...αν Καβάλας πεζοδρόμια αν πέφτεις σε όλες τις λακούβες αν έχεις απότομα ξεκινήματα και σταματήματα και όλα αυτα που ζορίζουν ένα αυτοκίνητο και τς αναρτήσεις του τότε καλύτερα πήγαινε σε μικρότερη ζάντα αλλά και πάλι δεν μπορεί κανεις να σ εγγυηθεί Ότι δεν θα κάνει σαν κουδουνίστρα....
-
Ε καλα αν κάνεις 20.000 χλμ το ετος και άνω σε δύο έτη το αυτοκινητο θα μοιάζει σαν 20 ετιας από τα χτυπήματα της ζάντας. Αν κάνεις 10.000 χλμ το ετος τότε μπορεί να το πουλήσεις ως τοτε και να μη σε νοιάζει, συμφωνώ.
Για την ιστορία το clio σε εξαιρετικό γκαράζ φυλάσσεται, με τεράστια προσοχή στις λακουβες και φυσικά στα πεζοδρομια. Αλλωστε οι 17αρες ήταν το όμορφο σημείο του αυτοκινήτου και τις φρόντιζαν πολύ.
Το οποιο clio έχει πάνω κεριά και πολύ φροντίδα, στο λέω για να καταλάβεις πόσο πολύ το προσεχουν. Αν το οδηγήσεις όμως πραγματικά σε πιάνει άγχος σε καθε λακκούβα του δρόμου. Ως νέο ήταν όπως είπα εντυπωιακα καλό στον τομέα αυτό.
-
Αν το αφήσεις πολύ ώρα στο Ν ο κινητήρας όντως δεν μπορεί να φορτίσει. Αλλά νομίζω για 5-10 λεπτά του πλυντηρίου δεν υπάρχει θέμα. Σβήσε φώτα ραδιόφωνα κλιματιστικά κλπ να μην καις ούτε από τη 12βολτη.
Για το πλοιο δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Μπορείς να κάτσεις μέσα όσο θέλεις, ο κινητήρας κάθε τόσο θα παίρνει μπρος να φορτίζει την μπαταρία αν έχεις πχ κλιματιστικό ανοιχτό. Βάλε λειτουργία eco να καίει λιγότερο.
-
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω από προσωπική εμπειρία αλλά με 15αρα ζάντα αναρτήσεις μόνο έχω αλλάξει στα 380χιλ χλμ και δίσκο πλατό στα 400χιλ χλμ σε corolla του 06.βεβαια όπως γράφετε δεν έπεσα σε λακκούβες όχι οδήγηση απότομη και όλα επαρχία και ταξίδια. Έτυχε? Μπορεί.
-
Όχι δεν διαφωνώ καθόλου σκέψεις μ εκφράζω...μπορεί και να είναι λάθος η 17αρα και να το μετανιώσεις δεν είμαι ειδικός ούτε το εχω ψάξει τόσο...ένα μίνι (μακριά) π είχα με 15αρα του 04 ήταν κουδουνίστρα μετά π πήρα ένα μίνι με 17αρα πάλι κουδουνίστρα ήταν και αυτό όποτε δεν εχω οδηγήσει ακόμα αυτοκίνητο που δεν είναι κουδούνιστρα.....ελπιζω τώρα με το κορολα αν και το πήρα με 17αρα γτ μ άρεσε περισσότερο να ησυχάσω 3-4 χρόνια από τριγμούς κλπ...μετά έχει ο θεός βλέπουμε
-
Να πούμε κάτι θετικό. Η corolla δνε είναι clio και η νέα πλατφόρμα της corolla ενδέχεται να είναι πολυ καλά μελετημένη και να απορροφά τους κραδασμούς, οπότε μπορεί να μη συμβεί αυτό και σε εσένα.
Εγω μετά από αυτό που είδα με το clio έχασα το ενδιαφέρον μου για τις ζαντες.
-
Σε νιώθω Εγώ μετά το μίνι Κούπερ έχασα το ενδιαφέρον μ για τα όμορφα αυτοκίνητα με ενδιαφέρει μονο να μην καίνε και να μην χαλάνε...πραγματικά έχασα τσάμπα παρά πολλά λεφτά
-
Καλησπέρα και από μένα.Μετα από πολύ σκέψη για αγορά αυτοκινήτου ανάμεσα σε φυσικό αέριο και υβριδικό κατέληξα πριν λίγες μέρες και έκλεισα το Corolla Hybrid Sedan έκδοση Active.Περνοντας την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ που είναι έκπτωση 900€ και επιπλέον τα δώρα.Τα οποία είναι υφασμάτινα πατάκια corolla, προστατευτικά μαρσπιε αλουμίνια με λογότυπο corolla , αδιάβροχο ύφασμα καθισμάτων και ένα βαλιτσακι της ΤΟΥΟΤΑ που είναι η κεραμική προστασία χρώματος.Πιστευω είναι καλά δώρα.Παραδοση πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου.Περιμενουμε με ανυπομονησία
-
Με το καλό να παραλάβεις!!
-
οπως καθε 1η του μηνα, εληξε το προωθητικο του Ιουνιου και οι τιμες στο site γυρισαν στις αρχικες. Για να δουμε τι προωθητικο θα παιξει τον Ιουλιο...
Σε αλλα νεα, η Active+ νομιζω εχει παντου LED, και η μονη διαφορα με τη black edition (στο κομματι των φωτων) ειναι οτι η Black εχει μπροστα (μονο) τα full led δηλαδη με το σχεδιακι? Μονο εμφανησιακο θεμα δηλαδη?
-
Σε αλλα νεα, η Active+ νομιζω εχει παντου LED, και η μονη διαφορα με τη black edition (στο κομματι των φωτων) ειναι οτι η Black εχει μπροστα (μονο) τα full led δηλαδη με το σχεδιακι? Μονο εμφανησιακο θεμα δηλαδη?
Εαν έχω καταλάβει σωστά, τα Bi-Led που έχουν οι πιο ακριβές εκδόσεις (και είναι με projector) είναι πιο συνατά Led. Αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Σίγουρα πάντως αλλάζει η εμφάνιση.
-
Ευχαριστώ πολύ !!!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ Fanis75
Toyota Corolla 2019