-
απολονιος γουέλ ντάν - καλοι δρομοι εμπρος σου
Σε ευχαριστώ. Δυστυχώς θα περιμένω 4+ μήνες να το χαρώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης το turbo. Το hybrid είχε μικρότερο.
-
Εννοείται όπως πάνε οι τιμές στην Ελλάδα γίνονται υποχρεωτικά εκπτώσεις σε χώρους γιατί δεν φτάνει το πορτοφόλι και παντα αν μιλάμε για μεχρι 2 παιδια. Γιατι στα 3 το φιεστα ή τα υπολοιπα σουπερ μινι δεν κάνουν μετά μιλάμε για σαρδελοποίηση.
-
gatoz wrote:
απολονιος γουέλ ντάν - καλοι δρομοι εμπρος σου
Σε ευχαριστώ. Δυστυχώς θα περιμένω 4+ μήνες να το χαρώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης το turbo. Το hybrid είχε μικρότερο.
χαχαχ. μην αγχωνεσαι, το τριο οχτω μου λεει θα ερθει 23/4 και ειναι ηδη παραγγελια πανω απο μηνας. η περιοδος αυτη ειναι η καλυτερη, σαν τα φιλακοχαμουρεματα με το μιλφατο πριν τη διεισδυσις γιατι μετα ερχεται η προωρη.
-
Μια γρήγορη ερώτηση προς τους ιδιοκτήτες σχετικά με τη σύνδεση του κινητού.
Σε τι επιλογή είναι/πρέπει να είναι το καλωδιο USB στο κινητό οταν το συνδέουμε στο αυτοκίνητο με το Android auto ? Δηλ στη φορτιση? Στη μεταφορά αρχείων?
Έχω σπάσει το κεφάλι μου
-
Ωχ.....type c εχει το κινητο;
-
Ναι, έχει διαφορά?????
-
Σε εμενα που εχει type c δεν εχω καταφερει να το συνδέσω. Ολο αναβοσβήνει. Σε αλλο κινητο tybe b ολα λεοουργουν σωστα.
-
Καλό και αυτό.
Μα πλέον από εδώ και πέρα type c θα έχουν τα περισσότερα. Ας το καλό!!!
Σε εμένα παίζει το android auto μια χαρά, χάρτες, εφαρμογές κλπ, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή myt όπου δεν βλέπω δεδομένα. Δηλ ταξίδια κλπ.
Για αυτό υποπτεύομαι το καλωδιο επειδή μένει μόνιμα στη επιλογή φορτιση, το βάζω στη μεταφορά αρχείων μένει για ένα δευτερόλεπτο και μετά πάει πάλι στη φορτιση. ή δεν έχει σχέση αυτό με τα δεδομένα στο hybrid coaching της εφαρμογής???
-
Ααααα παιζει και σε εσενα;;;
Δηλαδη ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ δεν παίζει;;;;;
Ειπα θα εχω παρηγοριά.....
Πω ρε γαμωτ
-
Αγοράζεις ένα παλιό μτχ iphone....
Το συνδέεις μόνιμα πάνω και τελειώνεις.
Μεγάλη ταλαιπώρια τα android και όχι μόνο στα τουοτα. Και στο ford τα ίδια σκ@τα είναι. Το ίδιο και στα jeep και σε ότι άλλο έχω πάρει στα χέρια μου(νοικιάρικα). Το μηλόφωνο με το που το κουμπώνεις στο βύσμα, ανοίγουν όλα.
Η γυναίκα μου πήρε το παλιό μου μηλόφωνο(6s) μόνο για αυτόν τον λόγο και πέταξε στην άκρη το xiaomi
-
Δηλαδη μπορείς να έχεις το iPhone για τους χάρτες με καλώδιο με το car paly και παράλληλα ένα Android με Bluetooth για χρήση ως τηλέφωνο??
-
Αν το έχεις μόνο φόρτιση το κινητό δεν αλληλεπιδρά. Το ίδιο ισχύει και αν το συνδέσεις σε ένα H/Y.
Μια γρήγορη ερώτηση προς τους ιδιοκτήτες σχετικά με τη σύνδεση του κινητού.
Σε τι επιλογή είναι/πρέπει να είναι το καλωδιο USB στο κινητό οταν το συνδέουμε στο αυτοκίνητο με το Android auto ? Δηλ στη φορτιση? Στη μεταφορά αρχείων?
Έχω σπάσει το κεφάλι μου
-
Ναι, δεν πρέπει να παίζει ρόλο το βύσμα.
Τα δεδομένα που καταγραφεί το αυτοκινήτο δηλ κατανάλωση, χιλιόμετρα κλπ πως 'πηγαινουν' στους servers της Toyota? Μέσω του δικτύου του τηλεφώνου ή τα στέλνει μονο του το αμάξι??
-
Σωστά, το πρόβλημα είναι ότι δεν μένει στην επιλογή μεταφοράς αρχείων! Μένει εάν το επιλέξω για 1 δευτερόλεπτο και μετά γυρνάει στη φορτιση. Άρα ποια είναι η σωστή επιλογή/θέση???
-
Δεν νομίζω ότι εμπλέκεται κάπου το τηλέφωνο καθώς εγώ ναι μεν έβαλα το android auto αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθώς συνδέω το κινητό μέσω bluetooth
Ναι, δεν πρέπει να παίζει ρόλο το βύσμα.
Τα δεδομένα που καταγραφεί το αυτοκινήτο δηλ κατανάλωση, χιλιόμετρα κλπ πως 'πηγαινουν' στους servers της Toyota? Μέσω του δικτύου του τηλεφώνου ή τα στέλνει μονο του το αμάξι??
-
Το android auto το εγκατέστησες στο κινητό?
Σωστά, το πρόβλημα είναι ότι δεν μένει στην επιλογή μεταφοράς αρχείων! Μένει εάν το επιλέξω για 1 δευτερόλεπτο και μετά γυρνάει στη φορτιση. Άρα ποια είναι η σωστή επιλογή/θέση???
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, σήμερα όλα τα τηλέφωνα με type c είσοδο είναι ,άλλο πράγμα φταίει ή το καλώδιο δεν είναι για data ή το λειτουργικό της οθόνης θέλει αναβάθμιση που το βρίσκω απίθανο σε αυτοκίνητο από το 2020 και μετά.Να έχετε πέσει σε οθόνη τόσο παλιά ..?? Αλλιώς κάτι κάνετε ΛΑΘΟΣ...!!!
Πάντως αφήστε το type c δεν φταίει σε τίποτε ,κι εγώ ένα note-8 έχω και μια χαρά δουλεύει...!!!
Όσο για το i-phone επειδή έχω και τα δύο, ΝΑΙ συνδέεται πολύ πιο εύκολα για όσους δεν ξέρουν,όμως το auto android είναι αρκετά καλύτερο από το CarOS αν και τα δύο έχουν το Waze πρόγραμμα πλοήγησης πιο εύχρηστο που συνεργάζεται με φωνητικές εντολές ΑΨΟΓΑ..!!!
Το δε CarOS του i-phone παρότι έχει δωρεάν πρόσβαση για να δουλέψει καλά θέλει ΣΥΝΔΡΟΜΗ, αυτά να τα λέμε...!!!
Το android τζάμπα είναι το καημένο ,συνδέεσαι στο ίντερνετ ,κατεβάζεις τη διαδρομή και μετά κλείνεις τα δεδομένα και σε πάει εκεί που θέλεις..!!
-
s2000 wrote:
Ναι, και λειτουργεί κανονικά.
Το πρόβλημά που έχω, είναι ότι στην εφαρμογή myt δεν έχω βλέπω τα δεδομένα. Ολα στο hybrid coaching είναι μηδέν, ενω έχει γίνει κανονικά εγγραφή με vin, email κλπ
-
pvs7 wrote:
s2000 wrote:
Το πρόβλημά που έχω, είναι ότι στην εφαρμογή myt δεν έχω βλέπω τα δεδομένα. Ολα στο hybrid coaching είναι μηδέν, ενω έχει γίνει κανονικά εγγραφή με vin, email κλπ
η εφαρμογή έχει οδηγό σύνδεσης με το αυτοκίνητο. Αυτό είναι άσχετο με το vin κτλ. Κάτι άλλο δεν θυμάμαι να έκανα.
Απορία δίκη μου, έχεις χρησιμοποιήσει τη φωνητική λειτουργία στο android auto?
-
Όχι ακόμα, αλλά θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
Μια ερώτηση και από εμένα, μια και σε βρήκα.
Στη εφαρμογή λεει να κάνεις register και το multimedia device. Αυτό δεν το έχω κάνει, γιατι δεν μπορω, αφού οι οδηγίες που έχει δεν ταιριάζουν με το δικό μου σύστημα. Είναι μοντέλο του 21 εμένα και δεν έχει τις ίδιες επιλογες με αυτά που διενχνει
Εσύ το έχεις κάνει αυτό το registration???
η εφαρμογή έχει οδηγό σύνδεσης με το αυτοκίνητο. Αυτό είναι άσχετο με το vin κτλ. Κάτι άλλο δεν θυμάμαι να έκανα.
Απορία δίκη μου, έχεις χρησιμοποιήσει τη φωνητική λειτουργία στο android auto?
s2000 wrote:
Toyota Corolla 2019