-
Ολοι κατω απο δεντρα, παντου ανοιχτωσια και στην μεση κατω απο τον ηλιο η corolla....
Χμμμμμμ
-
Storm wrote:
Αλλά μετά την απάντηση που πήρα σε email από την Toyota Hellas ξενέρωσα εντελώς. Οπότε το παράτησα το θέμα.
Αν επιτρέπεται, τι σου είπαν;
Πάντως όχι 'Καλημέρα' που λέει ο harisma23!... χα!χα!
Τους ζήτησα να μου δώσουν εκθέσεις στην Αττική που έχουν το LIVE για να πάω να το δω. Ήθελα να δω την συγκεκριμένη έκδοση και όχι τις ακριβές εκδόσεις.
Και μου απάντησαν με ένα ξερό email να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω την χειρότερη (για μένα) έκθεση αυτοκινήτων που υπάρχει στην Αττική. Την Toyota Polis στα Γλυκά Νερά. Αυτό αρκούσε για να μην ασχοληθώ καθόλου.
-
Πάντως όχι 'Καλημέρα' που λέει ο harisma23!... χα!χα!
Τους ζήτησα να μου δώσουν εκθέσεις στην Αττική που έχουν το LIVE για να πάω να το δω. Ήθελα να δω την συγκεκριμένη έκδοση και όχι τις ακριβές εκδόσεις.
Και μου απάντησαν με ένα ξερό email να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω την χειρότερη (για μένα) έκθεση αυτοκινήτων που υπάρχει στην Αττική. Την Toyota Polis στα Γλυκά Νερά. Αυτό αρκούσε για να μην ασχοληθώ καθόλου.
Και πολύ καλά έκανες. Πρέπει να μάθουν να σέβονται τον πελάτη. Αρκεί, βέβαια, να τους έστειλες ένα μήνυμα εξηγώντας γιατί δεν ενδιαφέρεσαι πλέον.
-
Δεν ασχολήθηκα φίλε μου. Αν η Toyota Hellas δεν μπορεί να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγων μέσα από emails.
Και να για να είμαι ειλικρινής το email το έστειλα για τρεις λόγους:
-
Για να μην μπω σε διαδικασία να παίρνω τηλέφωνο όλες τις εκθέσεις για να μου πούνε αν έχουν την έκδοση LIVE
-
Γιατί εξαιτίας του lock down δεν ήθελα να ξεκινήσω να τρέχω σε όλες τις εκθέσεις άσκοπα.
-
Για να αποφύγω την Toyota των Γλυκών Νερών.
Έστειλα δύο ακόμη ίδια email. Ένα στην FIAT και ένα στην SEAT.
Η FIAT μου απάντησε ξεκάθαρα. Να πάω Fiat Σφακιανάκης, έχουν σε δύο εκθέσεις στην Αττική την έκδοση που ήθελα.
H SEAT ακόμη ποιο ετοιμοπόλεμη. Την επόμενη ημέρα με κάλεσε ο προϊστάμενος πωλήσεων της SEAT Μακρής στο Χαλάνδρι για να μου πει ότι έχουν στην έκθεση το LEON στην έκδοση Style και για να μου λύσει κάθε απορία. Την ίδια μέρα έκλεισε το θέμα αγοράς.
Η Toyota Hellas απλά πέταξε το μπαλάκι σε μένα να βγάλω άκρη.
-
-
Μακάρι οι περισσότεροι να απαιτούσαν εμπράκτως καλύτερες υπηρεσίες και σεβασμό. Έχω 《κόψει》 μαγαζιά και εταιρείες για αντίστοιχους λόγους. Το σταματώ εδώ, γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Καλορίζικο το Leon!
-
Μακάρι οι περισσότεροι να απαιτούσαν εμπράκτως καλύτερες υπηρεσίες και σεβασμό. Έχω 《κόψει》 μαγαζιά και εταιρείες για αντίστοιχους λόγους. Το σταματώ εδώ, γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Καλορίζικο το Leon!
Χρόνια πολλά στους Νικόλα δες και στο πολεμικό μας ναυτικό. Εγώ πάντως έμεινα ευχαριστημένος από θέμα επικοινωνίας με mazda ότι τους ρώτησα μου απαντήσανε αναλυτικά την άλλη μέρα και.... Όσο περίεργο να φανεί σε κάποιους με την honda σαρακκακης που και αυτοί απαντήσανε μέσα σε 24ωρες και με πήρανε και τηλέφωνο.
-
2 παρατηρήσεις. Εχω την corolla active plus.
Το ψηφιακο καντραν υπαρχει κ το βάζεις απο τος ρυθμίσεις. Γιατι καποιος ειπε πριν οτι εχει την active plus κ δε το εχει.
Οσον αφορα τα φιμε μπροστα, δεν τα βάζουν ολοι για ομορφια. Κατι μεγαλη διαφορα στιε 42αρες θερνοκρασιες το να εχεις φιμε και προστατευει το εσωτερικο απτον ηλιο κ εχει λιγπτερη ζέστη μέσα. Συν οτι βραδυ δε φσινεται καλα το εσωτερικό κ αποτρέπει μερικες περιπτωσεις ποτ ριχνουν γρηγορες ματιές στα αμάξια να βρουν κατινα σπασουν τζαμι να το παρουν
-
Το ψηφιακο καντραν υπαρχει κ το βάζεις απο τος ρυθμίσεις. Γιατι καποιος ειπε πριν οτι εχει την active plus κ δε το εχει.
Οσον αφορα τα φιμε μπροστα, δεν τα βάζουν ολοι για ομορφια. Κατι μεγαλη διαφορα στιε 42αρες θερνοκρασιες το να εχεις φιμε και προστατευει το εσωτερικο απτον ηλιο κ εχει λιγπτερη ζέστη μέσα. Συν οτι βραδυ δε φσινεται καλα το εσωτερικό κ αποτρέπει μερικες περιπτωσεις ποτ ριχνουν γρηγορες ματιές στα αμάξια να βρουν κατινα σπασουν τζαμι να το παρουν
Έχεις το** ψηφιακό+** ; Αυτό με τους τρεις κύκλους; Το δικό μου, αγορασμένο Μάιο του 2019 δεν το έχει.
-
Καλορίζικο!
Στην καμπίνα ακούγεται τίποτα με κλειστά παράθυρα? Επίσης είχε κανα εξτρά καλούδι σε σχέση με την 20?
Να είσαι καλά φίλε μου! Στην καμπίνα δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, ακόμη και όταν λειτουργεί ο θερμικός κινητηας είναι πολύ ήσυχος, εκτός αν το σανιδώσεις. Και πάλι όμως καμία σχέση με το Fiestaκι (μοντέλο 05) που είχα πριν.
Τώρα για έξτρα, έχει Android Auto, κανονική ρεζέρβα (το σενταν), έναν τεχνητό ήχο (εξωτερικό) όταν λειτουργεί μόνο ο ηλεκτρικός κινητήρας και πατάς φρένο στην πόλη για να σε ακούνε οι πεζοί (ακούγεται λίγο σαν ιπτάμενος δίσκος). Δε μου έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο.
Όσον αφορά το γκάζι, είχα τρομάξει είναι η αλήθεια με αυτά που διάβαζα για τον 1.8. Ωστόσο έχω να πω ότι το γκάζι είναι πολύ ικανοποιητικό. Λόγω της ροπής του ηλεκτρικού κινητήρα νιώθεις την επιτάχυνση, και όταν θες γκάζι για προσπέραση, η ροπή είναι εκεί. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται εναλλαγή μεταξύ θερμικού και ηλεκτρικού είναι απιτευτος, δε καταλαβαίνεις τίποτα, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Toytota. Σε σχέση με το 1.8 CHR που είχα οδηγήσει μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το υβριδικό στην Corolla συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα.
-
Πρόκειται να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα την Toyota Corolla active+., Αν ξέρει κάποιος, αν μπορώ να σβήνω την κεντρική οθόνη με το navigator κλπ, αν το θελήσω. Κ δεύτερο, πώς βγάζουμε στο καντράν την τρίτη επιλογή- μετά την νορμάλ κ την σπορτ- όπου το ταχύμετρο είναι με αριθμούς πάνω από τρεις κύκλους με πληροφορίες για υπόλοιπο χιλιομέτρων βενζίνης κλπ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μπορείς να σβήσεις προσωρινά την οθόνη πηγαίνοντας στο setup, μετά κάτω δεξιά στο εικονίδιο που λέει νομίζω ρυθμίσεις προβολής (η προβολή) και εκεί έχει επιλογή για την απενεργοποίηση οθόνης. Αν πατήσεις στη συνέχεια το Home θα ενεργοποιηθεί ξανά.
-
hamurabizzz wrote:
Έχεις το** ψηφιακό+** ; Αυτό με τους τρεις κύκλους; Το δικό μου, αγορασμένο Μάιο του 2019 δεν το έχει.
Το δικό μου που είναι ΜΥ21 έκδοση (Sedan) δεν έχει το ψηφιακό+.
-
Καλησπέρα σας!
Γνωρίζει κανείς που παράγεται η νέα corolla touring sports?
-
Καλησπέρα σας!
Γνωρίζει κανείς που παράγεται η νέα corolla touring sports?
Ηνωμένο Βασίλειο.
-
hamurabizzz wrote:
Ναι φιλε μου αυτο εχω. Το έβαλα μονος μου απο τις ρυθνισεις ομως, δε το είχε by default δηλαδη.
Εμενα δεκεμβριο του 2019 ειναι.
Πιστεύω το έχει κ σενα
-
Ναι φιλε μου αυτο εχω. Το έβαλα μονος μου απο τις ρυθνισεις ομως, δε το είχε by default δηλαδη.
Πιστεύω το έχει κ σενα
Οκ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα πάω να το τσεκάρω και θα ενημερώσω.
-
Όσον αφορά το γκάζι, είχα τρομάξει είναι η αλήθεια με αυτά που διάβαζα για τον 1.8
Αυτό με τους ''ειδικούς'' που την μια μέρα τεστάρουν Α45 AMG και S3 και την άλλη υβριδικά toyota και ατμο 1000άρια (spacestar πχ) και φυσικά δεν τους ικανοποιεί το γκάζι στα δεύτερα πρέπει να κοπεί , κανονικά βλογκ σαιτ περιοδικά πρέπει να έχουν δύο ταχύτητες δοκιμαστών μία για τα φυσιολογικά της Ελλάδος του 2020 και μία για τα άλλα που θα αγοράζουμε όταν βρούμε τα κοιτάσματα ΦΑ και γίνουμε Νορβηγία του 21ου αιώνα και όταν τεστάρουν αυτά να είναι πιο λογοτεχνικοί δεν χρειάζονται πολλά νούμερα ,ξέρουμε ότι είναι γρήγορα!
-
Αμ δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι, δοκιμαστές των site περιοδικών κλπ. Οι περισσότεροι είναι αυτοί που δεν τα έχουν οδηγήσει καν, ξέρουν ηδη ότι δεν 'πάει' και σχολιάζουν επ αυτού
-
Αμ δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι, δοκιμαστές των site περιοδικών κλπ. Οι περισσότεροι είναι αυτοί που δεν τα έχουν οδηγήσει καν, ξέρουν ηδη ότι δεν 'πάει' και σχολιάζουν επ αυτού
Απλά οι πρώτοι 'μιμούνται' το top gear που έβγαζαν όλα τα καθημερινά αυτοκίνητα άχρηστα συγκρίνοντας τα με bentley, ferrari, porsche και mclaren και ένα ποσοστό από τους δεύτερους βγάζουν άχρηστα όλα τα αυτοκίνητα και αν τους ρωτήσεις τι οδηγούν θα διαπιστώσεις ότι οδηγούν αυτοκίνητο εικοσαετίας
-
Πιστεύω το έχει κ σενα
Δυστυχώς όχι!
-
hamurabizzz wrote:
Πιστεύω το έχει κ σενα
Δυστυχώς όχι!
Νατο αφου στο βγαζει!!
Toyota Corolla 2019