-
Καταναγκαστηκα εργα. Οτιδηποτε. Να φυσανε τις ανεμογεννήτριες οταν δεν εχει αερα.
-
Οι πρώτοι που θα γυρίσουν από τέτοια ποινή, να δεις εάν θα ξανακλέψουν!
Καλύτερα να πάνε στα χωράφια να βγάλουν τίμια το ψωμί τους θα σκεφτούν!
Τώρα απλά πάνε διακοπές, όπως όταν πήγαμε στρατό! Αράζουν σε θαλάμους και συζητούν μέχρι σε λίγους μήνες να τους ξαναβγάλουν
-
Τυχεροι οσοι εκαναν διακοπες στον στρατο, καποιοι υπηρετησαν 20-22-24 μηνες αναλογα με το σωμα που ηταν.
-
Εμ τότε η χώρα είχε και από τον Βορρά και από την Ανατολή διάφορους αναθεωρητές! Πολλά τα μέτωπα!
-
Συμφωνω με πληρωμη ζημιας,κατασχεση περιουσιας (οχι προστιμο παει εφορια και όποτε...),συμφωνω με περισσοτερες φυλακες .
Θανατικη ποινη ειμαι υπερ σε οτι εχει να κανει με παιδια και αποδειχθει πως ειναι ενοχος καποιος. -
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καταναγκαστηκα εργα. Οτιδηποτε. Να φυσανε τις ανεμογεννήτριες οταν δεν εχει αερα.
Αααααχαχαχαχαχα
-
Να δουμε πως υπάρχουν και σπάνιες εξαιρέσεις!
Δείτε τι κάνει η μόρφωση στον άνθρωπο! Η σπουδή και η καλλιέργεια!
Τι να πω! Τους χαίρομαι και τους καμαρώνω διότι ο δρόμος τους ήταν πιο δύσκολος από τον δικό μας!
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συμφωνω με πληρωμη ζημιας,κατασχεση περιουσιας (οχι προστιμο παει εφορια και όποτε...),συμφωνω με περισσοτερες φυλακες .
Θανατικη ποινη ειμαι υπερ σε οτι εχει να κανει με παιδια και αποδειχθει πως ειναι ενοχος καποιος.Μπα....... υπάρχει χειρότερη τιμωρία από τον θάνατο για αυτούς που (βιάζουν-σκοτωνουν-κακοποιουν) παιδιά. Κανονική φυλακή με τους υπόλοιπους κρατούμενους που είναι στην φυλακή χωρίς ειδικά κελιά και ειδικούς προαυλισμους να τους προστατεύουν. Όπως και στους άλλους κρατούμενους έτσι και σε αυτούς ένα σαπούνι δώρο. Δεν χρειάζεται θανατική ποινη. Εμείς απλα φυλακή χρειάζεται να τους βάλουμε χωρίς καμία όμως διάκριση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους και την σειρά τους, ένας ένας, δύο δυο ή και παραπάνω .......
Μπορεί και να είναι κάθε μέρα που περνάει κόλαση έτσι. εντελως τυχαία όμως...... και δεν θα έχουμε και τύψεις που τους αφαιρέσαμε την ζωή, απλά φυλακή τους βάλαμε να συμμορφωθούν
Αλλά όχι ειδικές συνθήκες, ειδικές φυλακές και να τους προστατεύουν. Μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους να κάνουν παρέα που θα μάθουν γιατί μπήκαν μέσα, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ακόμα και οι σκληρότεροι κρατούμενοι σιχαίνονται βδελυματα που κακοποίησαν παιδια
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]