-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Ρε παιδιά, ψάχνω να βρω έκθεση για το καινούργιο Honda CRV και δε σηκώνει κανείς το τηλέφωνο. Το δε σαιτ είναι γτπ. Ξέρετε κάποιον προς Αγία Παρασκευή και στα πέριξ;Aκόμη δεν υπάρχει εκθεσιακό. Οπως λεει ο Φάνης η Βελμαρ είναι προτιμότερη απο το να μπλέκεις με Σ.
Πολυ λεπτομερής ανάλυση εδώ (ειναι το αμερικάνικο μοντελο αλλά με τις αναγωγές είναι παρόμοιο με το ευρωπαικό ,εχ=elegance, ex-l =lifestyle touring= executive )
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εαν θυμαμαι καλα εχει εκθεση honda (βελμαρ) στην Λ. Μαραθωνος υψος γερακα. Κατι πιο κοντά σε Αγ. Παρασκευή δεν εχει.Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον η Honda εκεί. Η Βελμαρ έχει seat και Volvo εκεί
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
υπαρχει honda στην κηφισιας στο υψος του αμαρουσιου (λιγο πιο πανω απο την παλια dominos). CRV ομως ακομα δεν υπαρχει. Απο τηλεφωνο στον σαρακακη μου ειχαν πει για αρχες οκτωβριου μετα που θα βγαλουν και ανακοινωση τυπου.
-
Υπάρχει στο car, το 1.5 αυτόματο και τετρακίνητο στα 38.550
Το υβριδικό πού θα φτάσει? -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει στο car, το 1.5 αυτόματο και τετρακίνητο στα 38.550
Το υβριδικό πού θα φτάσει?Αρα κράτησε το αυτόματο και τετρακίνητο ο Σ κάτω από το όριο των 25.000 λτπφ.
Έαν υποθέσουμε οτι είναι αυτή η elegance (γράφει για gps και μας μπερδεύει--gps και δερμάτινα μπαινουν στην lifestyle)
32500 elegance 2wd
35500 elegance 4wd
38500 elegance auto 4wd -
Τηλεφωνικά ο πωλητής μου είπε ότι γίνεται προσπάθεια να ξεκινάει κάτω από 30. Προσωπικά δεν το πιστεύω.
-
Τηλεφωνικά ο πωλητής μου είπε ότι γίνεται προσπάθεια να ξεκινάει κάτω από 30. Προσωπικά δεν το πιστεύω.H comfort 2wd σε Ισπανία είναι στα 28500
-
Το ξέρω ότι στο εξωτερικό ξεκινάει πιο χαμηλά. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, είναι και ο Σ στη μέση, δεν ξέρω. Επίσης αδυνατώ να κατανοήσω γιατί δεν έβαλαν τον ανανεωμένο 1.6 diesel που φοράει το civic.
-
Το ξέρω ότι στο εξωτερικό ξεκινάει πιο χαμηλά. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, είναι και ο Σ στη μέση, δεν ξέρω. Επίσης αδυνατώ να κατανοήσω γιατί δεν έβαλαν τον ανανεωμένο 1.6 diesel που φοράει το civic.Η λογική λεει οτι το comfort o Σαρακακης μπορεί και πρέπει μαζί με το μεταλλικό χρώμα να το έχει 20.000λτπφ.. Εαν δεν μπορει δεν έχει νοήμα να την φέρει.
Επισης το νεο CRV είναι Made in Japan όποτε ο diesel που εξελίγθηκε για Ευρώπη δεν παίζει. Μόνο οτι κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανια θα μπορεί , να πάρει diesel.
To made in Japan όμως είναι βασικός λόγος για να ανταλλάξεις το προηγούμενης γενιας (made in UK).
-
Πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφόρηση για την τιμή του αυτοκινήτου μέσω τέτοιας αγγελίας;
Αν είναι αλήθεια πάντως, επαληθεύονται οι φόβοι μου και εγκαταλείπω το CR-V -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφόρηση για την τιμή του αυτοκινήτου μέσω τέτοιας αγγελίας;
Αν είναι αλήθεια πάντως, επαληθεύονται οι φόβοι μου και εγκαταλείπω το CR-VΔεν φαίνεται να είναι επίσημος αντιπρόσωπος.
Επιπλλεον το μοντέλο φαίνεται να είναι elegance + Navi (μικρή περίπτωση να είναι lifestyle (ομως θα έπρεπε να αναφέρε τα δερμάτινα καθίσματα) , 193PS, 4WD Auto και ακριβώς στο όριο των 25.000
Θεωρητικά το μοντέλο χωρίς Ναvi θα είναι κανένα 1000 κάτω. -
Αν είναι Elegance είναι 3-4 χιλιάδες περισσότερα από τιμή Γερμανίας και Αγγλίας αντίστοιχα. Πες 2-3 χιλιάδες, αν υπολογίσουμε και το Navi.
-
Γερμανια η elegance 193PS 4wd Auto έχει 36510 μαζί με το μεταλλικο. Και πλεον έχει και Ναβι Garmin.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η λογική λεει οτι το comfort o Σαρακακης μπορεί και πρέπει μαζί με το μεταλλικό χρώμα να το έχει 20.000λτπφ.. Εαν δεν μπορει δεν έχει νοήμα να την φέρει.Επισης το νεο CRV είναι Made in Japan όποτε ο diesel που εξελίγθηκε για Ευρώπη δεν παίζει. Μόνο οτι κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανια θα μπορεί , να πάρει diesel.
To made in Japan όμως είναι βασικός λόγος για να ανταλλάξεις το προηγούμενης γενιας (made in UK).
Κάπου πήρε το μάτι μου στο youtube review από το νέο crv με τον 1.6 diesel (σε κάποια ασιατική χώρα). Αυτά που κατασκευάζονται?
Αυτό που έχεις Γιώργο έχει θέματα ποιότητας? Η συναρμογή πώς είναι?Μήπως πρέπει τα τελευταία ποσταρίσματα να μεταφερθούν στο τοπικό του crv?
-
Η λογική λεει οτι το comfort o Σαρακακης μπορεί και πρέπει μαζί με το μεταλλικό χρώμα να το έχει 20.000λτπφ.. Εαν δεν μπορει δεν έχει νοήμα να την φέρει.
Επισης το νεο CRV είναι Made in Japan όποτε ο diesel που εξελίγθηκε για Ευρώπη δεν παίζει. Μόνο οτι κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανια θα μπορεί , να πάρει diesel.
Κάπου πήρε το μάτι μου στο youtube review από το νέο crv με τον 1.6 diesel (σε κάποια ασιατική χώρα). Αυτά που κατασκευάζονται?
Αυτό που έχεις Γιώργο έχει θέματα ποιότητας? Η συναρμογή πώς είναι?Μήπως πρέπει τα τελευταία ποσταρίσματα να μεταφερθούν στο τοπικό του crv?
Μαλαισία και Ταιλάνδη συναρμολογούν αυτό το CRV με τον diesel. O diesel είναι από την αγγλία ενώ το κιβώτιο είναι το 9αρι της ZF. Το τελευταίο ειναι παράδοξο καθώς το zf θα ήταν καλύτερη επιλογή και για την τελευταία γενιά στην Ευρώπη. Φαντάζομαι ο λόγος πρέπει να είναι η οικονομια καυσίμου και οι μετρήσεις.
Δεν έχει θέματε ποιοτητα το αγγλικο crv αλλά πότε η αγγλική συναρμολόγηση δεν μπορει να συγκριθεί με την γιαπωνέζικη.
Η γιαπωνέζικη συναρμολόγηση πάντα ολοκληρώνεται από πολύ σχολαστικό έλεγχο ποιότητας ο όποιος δεν είναι εφάμιλλος στην ευρωπαική συναρμολόγηση. -
Σήμερα πήγα να δω από κοντά την Χ2. Όχι test drive, απλώς να τη δω. Πήγα στον σφακιανάκη στην Κηφισίας και...
-
Δεν υπήρχε ΕΝΑΣ άνθρωπος να ρωτήσω πράγματα. Πραγματικά δεν το έχω ξαναδει αυτό. Να έχει κόσμο μέσα, να θέλω να ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα, να τους μιλάς και να μη σου απαντάνε ή να λένε 'μια στιγμή' και να χάνονται σε κάποιο χώρο πιο πίσω.
-
Τέλος πάντων το είδα μόνος. Είναι (ή μάλλον φαίνεται να είναι) μικρότερο μέσα από το Volvo. Ειδικά το port baggage. Είναι βασικά κλειστοφοβικό σχεδόν γιατί τα παράθυρα στο πλάι και το πίσω είναι μικρά. Προτιμώ όμως σαφώς τη θέση οδήγησης που είναι πιο χαμηλά. Γενικά, παρόλο που φαίνεται 'χειρότερο' οικογενειακό, μου αρέσει περισσότερο. Θα φανεί περίεργο ίσως, αλλά με ενοχλεί που δεν έχει android auto. Έλεος.
Στη συνέχεια πήγα δίπλα στη volvo ξανά να ρωτήσω αλλά 2-3 πράγματα. Αρχικά πότε βγαίνει το Τ3 με αυτόματο. Μου απάντησε η παραγωγή του θα αρχίσει Μάρτιο '19. Τι να πεις. Τον ρώτησα και για την ηλιοροφή αν κλείνει με κάποιο τρόπο πέρα από την κουρτίνα που φαινόταν. Και ναι, δεν κλείνει με κάτι σοβαρό. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι.. λε πουλ. Είμαι σε μια φάση που ενώ φαίνεται το volvo πιο καλή λύση για μένα, δε μου κάνει κλικ.
Τέλος πάντων, θα περιμένω να δω και το CRV όταν βγει ή ακόμα και τις καινούργιες 3χχ.
-
-
Για κάποιο λόγο δε μπορώ να κάνω edit τα ποστς, για να προσθέσω κάτι. Ζήτησα, έτσι για να δω, κάποιο προσπέκτους (το volvo είχε ολόκληρο βιβλιαράκι) και μια τύπισσα που ίσα με κοίταξε μου είπε 'μπα. ό,τι βρείτε στο Internet'....
-
Λόγω του έκτακτου περιστατικού (Zorba the greek), πολλά μαγαζιά σήμερα όλων των ειδών υπολειτουργούσαν. Ίσως να φταίει αυτό.
-
Στη BMW Σφακιανάκη πήγα δύο φορές και έτυχα και τις 2 πολύ καλής εξυπηρέτησης. Η BMW γενικά δεν έχει Android auto. Είχα δει review και ακριβότερου μοντέλου και επίσης έλειπε .
-
πρώτο ποστ και σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο θέμα αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω. Θα ήθελα τις συμβουλές και τις γνώσεις σας σχετικά με αγορά μεταχειρισμένου από εξωτερικό.
- Skoda Superb II, diesel, 2.0lt, DSG, 4x4, 170hp, 2015, 86500 xlm
- τιμή: 16300 €
Τι λέτε; Αξίζει σαν αυτοκίνητο και σαν αγορά σε αυτή τη τιμή; έχετε υποψήν το συγκεκριμμένο μοντέλο;
Επιλογή αυτοκινήτου!