-
Καταρχας καλορίζικο καλοταξιδο φίλε.
Το acc δεν το έχω στα απαραίτητα και το parkassist/360 τι να το κάνω στο Captur; Octavia έχω. Το Captur λόγο μεγέθους αλλά και λίγο ύψους σαν καρτ θα μου φανεί νομίζω. Θα έβαζα μόνο πίσω βομβιτή για την γυναίκα.
Στο 308 που πήραμε Γενάρη γκρινιαζε και το θεωρούσε περιττό έξοδο (ωστόσο δώρο μας το έκαναν, γυναίκες..) αλλά στους 6 μήνες με βομβιτή κατάφερε να φάει τον πίσω προφυλακτήρα σε όπισθεν...
Με ποίο κινητήρα το πήρες αλήθεια το δικό σου;
-
Πάντως στο βιντεάκι ενός Ιρλανδού, ως ενοχλητικό τριγμό αναφέρει μόνο τον γνωστό από την 'αιωρούμενη' κονσόλα του αυτομ. κιβωτίου ταχυτήτων (κι αυτό όταν ακουμπάς το χέρι σου πάνω στο μοχλό ή αλλάζεις ταχύτητες από το αυτόματο, manual).
Γενικά,απ'όσο κατάλαβα (έβαλα και τους υπότιτλους,δεν τα έπιανα όλα έτσι όπως μίλαγε ), έβγαλε το Captur πιο χρηστικό από το 2008 που σύγκρινε.
-
baira13 wrote:
Γνωστος πηγε στην Γκαλλο για το 2008...και του εδωσαν αρκετα εργοστασιακα εξτρα μαζι με εκπτωση στην τιμη....
Τι εννοείς 'εγοστασιακά έξτρα'? Σχεδόν κανείς δεν δίνει δώρο τέτοια έξτρα. Εκτός εαν εννοείς του εμπόρου, τα οποία ναι μεν τοποθετούνται στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/έμπορο αλλά επ' ουδενί δεν είναι εργοστασιακά έξτρα.
Πχ τεμπελη , πατωμα πορτμπαγκαζ , αναδιπλωση καθρέφτων ....
Αυτα εννοω αφου ειναι Μαμα αξεσουρ...
Οχι πχ αντιηλιακες μεμβρανες....που τοποθετουνται απο εξωτερικο συνεργατη...
-
Ωραία τα extra που λες φοβερός συνδιασμος αλλά είναι μόνο για design αν ήθελα την υπέρβαση θα έβαζα acc ή Park assist με 360'καμερα και αυτά κοντά στο 1000€!δλδ να έχει κάποιο safety feature!
Η Διχρωμία έχει 500€ το χρώμα +250€ η οροφή το κόκκινο και το ατακαμα πορτοκαλί είναι 600€ και 550€ αντίστοιχα τα οποία τα κάνει δώρο η αντιπροσωπεία μέχρι και σήμερα (από Ιούνιο)
Οδηγικά μου άρεσε πάρα πολύ (για αυτό και το αγόρασα) αλλά προέρχομαι από παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο οπότε... Όλα μου άρεσαν!
Εχεις τον τιμοκαταλογο των αξεσουαρ....????
Καλυτερα και απο πωλητη....χαχαχα
-
@Baira όλα αυτά που λες {Πχ τεμπέλη , πάτωμα πορτμπαγκάζ , αναδίπλωση καθρεφτών} τα έχει από το εργοστάσιο στάνταρ από την expression κιόλας δεν είναι 2008 που θέλει 350Ε για το χώρισμα στο μπαγκαζ ! Και τεμπέλη με αεραγωγούς και 2 θύρες usb και 12v μπριζάκι!
πήγαινε δες το από κοντά θα σου αρέσει ειδικά η dynamic!
EDIT: ναι τον έχω , μου τον έστειλε ο πωλητής , αν τον ζητήσεις στο στέλνουν με email ή αν πας απο εκεί ζήτα μια κόπια , 2 σελίδες είναι!
-
@Baira όλα αυτά που λες {Πχ τεμπέλη , πάτωμα πορτμπαγκάζ , αναδίπλωση καθρεφτών} τα έχει από το εργοστάσιο στάνταρ από την expression κιόλας δεν είναι 2008 που θέλει 350Ε για το χώρισμα στο μπαγκαζ ! Και τεμπέλη με αεραγωγούς και 2 θύρες usb και 12v μπριζάκι!
πήγαινε δες το από κοντά θα σου αρέσει ειδικά η dynamic!
EDIT: ναι τον έχω , μου τον έστειλε ο πωλητής , αν τον ζητήσεις στο στέλνουν με email ή αν πας απο εκεί ζήτα μια κόπια , 2 σελίδες είναι!
Το σχολιο για τα εξτρα ηταν για φιλο που πηγε και ειδε το 2008 και του τα εδωσαν ως δωρο...
Εγω εχω παει σε Renault αντιπροσωπεια δυο φορες...
Αλλα δεν σκεφτηκα να ζητησω τον τιμοκαταλογο των εξτρα...
Μηπως σου ειναι ευκολο να τον ανεβασεις κάπου...να τον χαζεψουμε??
-
Πάντως μελετώντας το Captur και τα χαρακτηριστικά του (πολύ ισορροπημένη και με καλή τιμολόγηση πρόταση) κάνω δύο σκέψεις για την γκάμα της Renault στο άμεσο μέλλον.
Πόσο όμορφο πραγματικά θα μπορούσε να είναι το νέο Kadjar αν πατήσει σχεδιαστικά σε αυτό. Και φυσικά πόσο γεμάτη γκάμα suv θα έχει η εταιρεία μετά την έλευση του Arkana, το οποίο λογικά τοποθετείται 'ανάμεσα' από τα Captur/Kadjar.
Μακάρι ειλικρινά να δωθεί μια μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα του Arkana το οποίο θα απευθύνεται σε πολύ κόσμο καθώς λογικά θα τιμολογηθεί σχεδόν σαν το παρόν Kadjar.
Θεωρώ ότι το νέο Kadjar θα πάει σε λογική 'Tuscon', θα γίνει λίγο 'premium' οπότε και ακριβότερο του νέου QQ ώστε να ξεχωρίζει στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό ανταγωνισμό.
Στα πλαίσια αυτής της λογικής νομίζω το νέο QQ θα έρθει έτσι εξοπλισμένο ώστε να τιμολογηθεί ανάμεσα από Arkana και νέο Kadjar ώστε να γίνει και πάλι αυτό που ο 'Θ' επιθυμεί. Δηλαδή το suv στο οποίο θα πέσουν όλοι με τα μούτρα!
Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει το που θα κατασκευάζεται το Arkana της ΕΕ. Θα το παράγει στην Κορέα να έχει δασμούς; Στην Ρωσία να τρέμει η καρδιά μας για την συναρμογή του;
-
Πάντως το Corsa D μου που είχε πορτοκαλί εσωτερικό ούτε λέρωνε και 13 χρόνια μετά φαίνεται σαν καινούριο! Είναι ωραίο να υπάρχουν ζωντανά χρώματα στο εσωτερικό! Αλλάζει όλη η αίσθηση!
-
Δημήτρη είναι πολύ όμορφο και το μοναδικό interior pack που βγάζει υφασμάτινη επένδυση με πολύ καλή αίσθηση στην αφή. Μόνο το orange. Τα άλλα είναι απλά φιλέτα. Βέβαια στο Corsa σου δεν μπαινοεβγαιναν παιδιά. Εγώ, εσύ και ο κάθε ιδιοκτήτης που σέβεται το όχημα του μπορεί να το διατηρήσει πεντακάθαρο. Όταν θα αποκτήσουμε παιδιά αλλάζουν τα δεδομένα και εγώ πλέον σκέφτομαι μέσω εκείνου του πρίσματος.
-
Δημήτρη είναι πολύ όμορφο και το μοναδικό interior pack που βγάζει υφασμάτινη επένδυση με πολύ καλή αίσθηση στην αφή. Μόνο το orange. Τα άλλα είναι απλά φιλέτα. Βέβαια στο Corsa σου δεν μπαινοεβγαιναν παιδιά. Εγώ, εσύ και ο κάθε ιδιοκτήτης που σέβεται το όχημα του μπορεί να το διατηρήσει πεντακάθαρο. Όταν θα αποκτήσουμε παιδιά αλλάζουν τα δεδομένα και εγώ πλέον σκέφτομαι μέσω εκείνου του πρίσματος.
Εμπειρικά μιλώντας σαν μπαμπάς (εύχομαι από καρδιάς και για εσάς) στο εμπρός τμήμα της καμπίνας δεν θα ακουμπήσει παιδί ίσως κάποιος έφηβος! Η κορακλα (4 ετών) το έχει τάμα να με εκνευρίζει πατώντας την πλάτη του καθίσματος μου και να το σπρώχνει, όχι πάντα αλλά όταν διαφωνουμε με κάτι! Ο Γιος μου (Yem Jr - 2 ετών) αρέσκεται στο να γλύφει τα δάκτυλα του και να ζωγραφίζει στο τζάμι (όχι πάντα αλλά στα ταξιδια στην αρχή μετά κόβει τούφες)
Το captur στις πλάτες οδηγού - συνοδηγού έχει ένα μαλακό ανθεκτικό πλαστικο που φαίνεται να καθαρίζει εύκολα!
Το ξύλο το τρώει πάντα το πίσω μέρος της καμπίνας αν έχεις παιδιά!
Υ. Γ : το αρχείο με τις τιμές είναι pdf πως ανεβάζουμε? Θα το ψάξω...
-
Sabas_Thess wrote:
Εμπειρικά μιλώντας σαν μπαμπάς (εύχομαι από καρδιάς και για εσάς) στο εμπρός τμήμα της καμπίνας δεν θα ακουμπήσει παιδί ίσως κάποιος έφηβος! Η κορακλα (4 ετών) το έχει τάμα να με εκνευρίζει πατώντας την πλάτη του καθίσματος μου και να το σπρώχνει, όχι πάντα αλλά όταν διαφωνουμε με κάτι! Ο Γιος μου (Yem Jr - 2 ετών) αρέσκεται στο να γλύφει τα δάκτυλα του και να ζωγραφίζει στο τζάμι (όχι πάντα αλλά στα ταξιδια στην αρχή μετά κόβει τούφες)
Το captur στις πλάτες οδηγού - συνοδηγού έχει ένα μαλακό ανθεκτικό πλαστικο που φαίνεται να καθαρίζει εύκολα!
Το ξύλο το τρώει πάντα το πίσω μέρος της καμπίνας αν έχεις παιδιά!
Υ. Γ : το αρχείο με τις τιμές είναι pdf πως ανεβάζουμε? Θα το ψάξω...
Μπορεις να το ανεβασεις εδω....
Και να κανεις copy το λινκ
-
-
Δεν είμαι και κανένας ειδικός αλλά νομίζω ότι τα 900€ παραπάνω που κοστίζει η lpg έκδοση θα σου κάνει απόσβεση στο 2ο χρόνο!
Εγώ κάνω 15.000 το χρόνο περίπου με εγκράτεια η διαφορά και με την βενζίνα και με το diesel είναι αρκετή! Συνήθως για τα diesel λένε να κάνεις ποιο πολλά χλμ για να κάνεις ποιο γρήγορα την απόσβεση στη διαφορά της τιμής και ενδεχομένως κάποιων ακριβών service!
Είχα πάει auto Πουλακης - auto Profit (οι δύο με τα περισσότερα δώρα όπως συναγερμοί - GPS tracker - φυμε τζάμια - 6μηνη ασφάλεια όχι όλα μαζί) αλλά με standart τιμή, lion και Σφακιανάκης κάνανε τις καλύτερες οικονομικά προσφορές αλλά χωρίς δώρα μόνο με τα σούπερ καταπληκτικά Πατάκια και σετ κ. ο.κ (Τρίγωνο - πυροσβεστήρα - γιλέκο ασφαλείας) ! Στη lion μου έβγαλε μια καλή προσφορά σε Expression με Bahamas grey ζάντες, Pack easy clima και pack touch red με το κλειδί στο χέρι αν θυμάμαι 20.100-20.200, ενώ στον Σφακιανακη για την dynamic με το κλειδί στο χέρι με χρώμα που θέλω στα 21.000 και με μια υπόσχεση για ασφάλεια και το κλασικό - 20% στο service!
Edit :μου έβαλαν και συναγερμό!
Ευχαριστώ, περιμένω πως και πως!
Επειδή κοιτάω τις τιμές....το χρώμα ήταν δώρο? Σωστά?
σου έδωσε κάτι άλλο Δώρο από εξοπλισμό γιατί τιμοκατάλογο βλέπω 21.150 (άνευ χρώματος και έξτρα)
-
Αυτά τον φωτισμό εσωτερικά εξωτερικά..έχει η Dymanic έκδοση ή είναι έξτρα?
(Κόκκινος φωτισμός led στην ταπετσαρια των πορτων, κρυφός φωτισμός εξωτερικά από κάτω, φωτισμός με την λέξη Captur εσωτερικά στο πάτωμα στις πόρτες)
-
Σωστά Το χρώμα και η Διχρωμία ήταν δώρο μέχρι τέλος του μήνα, δεν ξέρω αν θα συνεχίσει!
Όπως είπα δώρο μόνο Συναγερμό, πίεσα για τιμή, τα γράφω ποιο πάνω.
Ο φωτισμός είναι μέρος του Extra 'Renault Multi-sence' που περιλαμβάνει και άλλες ρυθμίσεις το έχει στο τιμοκατάλογο σαν εξτρα μαζί με άλλα, δεν ρώτησα σε αντιπροσωπεία αν ρωτήσεις πες μας τι σου είπαν!
Η αρχική τιμή είναι 21150 + 450 τα βασικά έξοδα (πινακίδες, προετοιμασία, τέλη, κτλ)
EDIT : δεν νομίζω να έχει εξωτερικό φωτισμό κάτω από το σασί, όταν ανοίγουν οι πόρτες έχει απλό φως χωρίς να γράφει renault... Θα το τσεκάρω πάντως!
EDIT2:Όντως έχει φωτισμό εισόδου νόμιζα φωτισμό καγκουρικο που κινείται το αυτοκίνητο και φεγγοβολα black light μη και πιάσει τερηδόνα η άσφαλτος, λογικά σήμερα θα περάσω από αντιπροσωπεία, θα τους ρωτήσω!
-
@baira13 Ρώτησα για τα φώτα κι είπε ότι και αυτοί το ψάχνουν γιατί σαν εξτρα υπάρχει στο φυλλάδιο αλλά δεν υπάρχει στον τιμοκατάλογο! Ίσως είναι μέρος του Multi-sence, το ψάχνουν!
-
@mambosix, σου είπανε στην αντιπροσωπεία τι κάρτα Sim σου έχουν βάλει στο GPS tracker? Είχα ρωτήσει και μου είχε πει ο πωλητής ότι μια φορά το χρόνο θέλει ένα 20€ για να έχει να στέλνει SMS! Ισχύει?
-
Υπάρχει και πιο φθηνή (Ελληνική) λύση για sms
Και παίζει με όλους τους παρόχους. Την χρησιμοποιώ στον συναγερμό του σπιτιού
-
@mambosix, σου είπανε στην αντιπροσωπεία τι κάρτα Sim σου έχουν βάλει στο GPS tracker? Είχα ρωτήσει και μου είχε πει ο πωλητής ότι μια φορά το χρόνο θέλει ένα 20€ για να έχει να στέλνει SMS! Ισχύει?
Planetsim ναι ισχύει
-
Αυτά μου απάντησαν από την Intertelecom :
Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Inter Telecom.
Η κάρτα μας λειτουργεί ως ένα απλό καρτοκινητό χωρίς συμβόλαιο. Όσο υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο έχει τη δυνατότητα να καλεί ή να στέλνει μηνύματα.
Η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου είναι 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία (κλήση, sms, mobile internet). Αν περάσουν 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό μηδενίζεται και η κάρτα απενεργοποιείται. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται είναι μία φορά το χρόνο να στέλνετε ένα SMS ή να δεχτείτε μία κλήση για να μη λήξει το υπόλοιπο.
Με τη SIM κάρτα της Inter Telecom, θα αποκτήσετε ταυτόχρονα 2 αριθμούς
έναν Ελληνικό αριθμό σταθερής τηλεφωνίας σύμφωνα με τον τόπο διαμονής σας.
έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας της Μεγάλης Βρετανίας
Μπορείτε να παραγγείλετε την κάρτα από την ιστοσελίδα μας: https://www.intertelecom.gr/mobile/order
Η κάρτα αποστέλλεται με courier και το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 15€ τα οποία συμπεριλαμβάνουν 5€ αρχικό υπόλοιπο.
Αναλυτικές χρεώσεις μπορείτε να βρείτε στον τιμοκατάλογο: https://www.intertelecom.gr/mobile/ratesΠαραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Inter Telecom
Telephone: (+30) 21 7000 7000
Fax: (+30) 21 7000 7012
Website: https://www.intertelecom.grΕνδιαφέρων ακούγετε
Renault Captur II