-
Δε μείωνει το πορτ μπαγκάζ! Μπαίνει στην θέση της ρεζερβας σε σχήμα donuts 40l αερίου! Το μείον είναι ότι οι Γάλλοι αποφάσισαν να μην ενσωματώσουν με τα όργανα τις ενδείξεις του αερίου και ανταυτου έβαλαν ένα κουμπάκι όπως τα after market για την ένδειξη ποσότητας αερίου και για την εναλλαγή καυσίμου!
Στα 30'' δείχνει το ρεζερβουάρ
Στο 1' δείχνει τον ενναλλακτη
-
tsiti wrote:
Εμένα βγήκε η αξία αυτοκινήτου 17700, μεταλλικό χρώμα δωρεάν,έξοδα PDI και Μεταφορικά 200, τέλη κυκλοφορίας - τάξιν/στης :μεταβ/στης 200
Συνολική τιμή 18000
Caprur 1.0 expession tce 100
το έκλεισες? Με Διχρωμία? Μερικά expression έρχονταν με 17' αλουμινίου αλλά τώρα μου είπαν ότι έρχονται με τις σιδερένιες flex wheels
Το έκλεισα τον Ιούλιο με δίχρωμια κ ζάντες 17 ! Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο καράβι έρχεται από Ισπανία !!!
-
Yem wrote:
tsiti wrote:
Εμένα βγήκε η αξία αυτοκινήτου 17700, μεταλλικό χρώμα δωρεάν,έξοδα PDI και Μεταφορικά 200, τέλη κυκλοφορίας - τάξιν/στης :μεταβ/στης 200
Συνολική τιμή 18000
Caprur 1.0 expession tce 100
το έκλεισες? Με Διχρωμία? Μερικά expression έρχονταν με 17' αλουμινίου αλλά τώρα μου είπαν ότι έρχονται με τις σιδερένιες flex wheels
Το έκλεισα τον Ιούλιο με δίχρωμια κ ζάντες αλουμινιου 17 ! Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο καράβι έρχεται από Ισπανία !!!
-
Δεν το έχω δει από κοντά, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά υποτίθεται υγραέριο θα πάρει κάποιος που μετράει τα κουκιά, και οι τιμές:
1.0 TCE 100 HP AUTHENTIC GPL 17680
1.0 TCE 100 HP EXPRESSION GPL 18660
1.0 TCE 100 HP DYNAMIC GPL 21150
ειδικά αν δεν πέφτει σκόντο, ως καινούριο μοντέλο, σύν πινακίδες και λοιπά έξοδα, μου φαίνονται τσιμπημένες για αυτοκίνητο με σκοπό την οικονομία. Αυτές είναι τιμές που από ότι διαβάζω εδώ, μπορείς να αγοράσεις ντίζελ 2008, Puma, Kamiq ή πολύ δυνατότερες εκδόσεις βενζίνης. Είναι ίσως το ακριβότερο υγραέριο μικρού κυβισμού και μετρίων επιδόσεων. Είναι βέβαια τελευταίο μοντέλο κι όμορφο αμάξι, αλλά το υγραέριο έχει πολύ περισσότερο νόημα στο κατά πολύ φθηνότερο 'ομόσταβλο' Duster.
Skoda Kamiq ambition diesel dsg +χρώμα =22.415
Ford puma st line diesel + χρώμα =22.058
2008 active diesel +χρώμα =21.900
Δεν τα λες και ίσα στα λεφτά και εκτός από το puma που είναι και ωραίο και μοντέρνο και καλά εξοπλισμενο το 2008 είναι σχεδόν ίσα με την Expression (χωρίς τεμπέλη, χωρίς χώρισμα στο πάτωμα του μπαγκάζ χωρίς πολλά άλλα) Και στο skoda πορευεσαι με το dsg και ένα λίγο ποιο συντηρητικό design μαζί με τα ολόκληρα 2 χρόνια εγγύηση
-
@piliourits άλλο η οικονομία στην μετακίνηση και άλλο αν θα αγοράσεις κάτι 'ποιοτικό' ή κάτι ποιο ακριβό ή ποιο ασφαλές και συνχρονο ! Μπορώ να κάνω οικονομία και με ένα 1.800cc του 2000, δίνοντας 1000€ για την απόκτηση του θα μου μείνουν και 19.000€ για συντήρηση και βενζίνες για τα επόμενα 15 χρόνια!
-
Όπως έχω πει δεν το ξέρω καλά το αυτοκίνητο, μόνο ότι διαβάζω. Κοιτώντας πάλι τα χαρακτηριστικά του, βλέπω πως έχει αρκετά ικανό τούρμπο κινητήρα με καλή ροπή από χαμηλά και τη δεξαμενή στο χώρο της ρεζέρβας. Αν δεν κλέβει χώρο αποσκευών, ίσως να αξίζει τα λεφτά.. Απλά είχαν γράψει φίλοι πως είχαν προσφορές για ντήζελ 2008 και Puma οριακά κάτω από 20 χιλιάδες, γι αυτό και σχολίασα το 'κέρδος' του δυνατότερου ντήζελ σε παραπλήσια τιμή. Φαίνεται όμως πως έχει βάλει η Renault καλό μοτέρ και στο υγραέριο.
-
Στην Ford που πήγα πριν την αλλαγή στα τ. Τ. Έκοβαν είδη την titanium και έφερνα τις άλλες 2 εκδόσεις αναγκαστικά με κάτι Extra! Αν ισχύουν οι φήμες που άκουσες για κάποιον που θέλει diesel είναι σούπερ τιμές! Νομίζω μόνο το c3 aircross στα 21. 000€ και καλά φορτωμένο με αυτόματο diesel και το Crossland κοντά στα 21.000€manual είναι vfm αλλά και πάλι μιλάμε για +2000€ το λιγότερο και diesel!
-
Τωρινος κατοχος renault scenic II σκεφτομαι σαν επομενη επιλογη το dacia duster 1.0 και το captur 1.0
Με ενα ΜΟ 10 χιλιαδων το χρονο θα σκεφτοσασταν στην επιλογη το LPG?
Με την λογικη οτι περιπου μετα απο δυο χρονια θα γινει αποσβεση....
Αξιζει?
-
Δεν είναι πολλά τα 10000. Και με την βενζίνη μια χαρά θα είσαι.
-
Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις πολύ και σε ενδιαφέρει περισσότερο η οικονομία από τις επιδόσεις (σε σχέση με τον tce 130) στη θέση σου θα το σκεφτόμουν για LPG. Μου αρέσουν και οι επιλογές σου..
-
Τωρινος κατοχος renault scenic II σκεφτομαι σαν επομενη επιλογη το dacia duster 1.0 και το captur 1.0
Αξιζει?
Εγώ έχω το 1000 tce κ είμαι πολύ ευχαριστημένος!!
-
baira13 wrote:
Αξιζει?
Με Lpg? Σε ποιο μοντέλο?
-
tsiti wrote:
baira13 wrote:
Αξιζει?
Με Lpg? Σε ποιο μοντέλο?
Βενζίνη έκδοση expression
-
Ξερει καποιος ποια η συντηρηση και το ενδεχομενο κοστος για το lpg?
Για καποια φιλτρα εχω διαβασει....
-
Βέβαια αν βρεις πωλητή να συνεννοηθείς ! Και εξηγούμε : προσπαθώντας να φτιάξω μια τελική τιμή για το Captur 1.0 LPG expression και γυρνώντας τις αντιπροσωπείες 'Πουλακης Αθηνών - Σφακιανάκης Βουλιαγμένης - AutoProfit Συγγρού- Λαιον Κηφισός ' μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο εισαγωγέας τους άφησε για τον μήνα Αύγουστο να βγάλουν τα σπασμένα αφήνοντας τους και να μην παρουσιάζουν τις νέες τιμές και να μην δίνουν το δώρο της διχρωμίας σε νέες παραγγελίες ακόμα και σε παραδώσεις που μπορεί να γίνουν στα τέλη Αυγούστου ! Τελικά με γνώση της κατάστασης πήγα σε μία από αυτές τις αντιπροσωπείες του εξήγησα την γνώμη μου και καταλήξαμε σε μια καλή τιμή (νομίζω) , με extra : κάμερα όπισθεν με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός , Pack easy clima ( clima +αισθητήρες βροχής + φωτός + κάρτα renault keyless entry κτλ) , Pack touch red , Bahamas grey 17'' ζάντες ( +900ε όλα μαζί) Στο σύνολο 20,000ε και με διχρωμία ! Μάλλον πάμε προς τα εκεί!
Απο ποιον αντιπρόσωπο πήρες την καλύτερη προσφορά?
-
baira13 wrote:
Αξιζει?
Από θόρυβο πως τα παει στις υψηλές ταχύτητες 120-140????
Ειναι ενοχλητικός?
-
Εχθές πήγα για ένα τεστ ντραιβ με το captur 1.0 tce στην έκδοση dynamic...
Το αυτοκίνητο είχε 5.000 χλμ και άκουγα τριξιματα από το ταμπλω...
Ξενέρωσα η αλήθεια....
Ενώ οδηγικα μου άρεσε....
Στην έκθεση είχε ένα captur και η αλήθεια πιεζα σε κάποια σημεία τα σκληρά πλαστικά και άκουγα.....ήχους,,,,,
Κάποιος..κάποια εμπειρία?
-
@baira13 την προσφορά την πήρα από Renault Σφακιανάκη στην βουλιαγμένη, τριξιματα παρατήρησα στο εκθεσιακό που είχε την flying console (Σε άλλη αντιπροσωπεία) αλλά φαντάζομαι ότι πάνε όλοι την πιάνουν και την ταρακουνανε λες και ξεριζωνουν δέντρο! Και εγώ το ίδιο Έκανα επειδή το είχα δει στο you tube, βολεύει και το σχήμα της... Σε diesel και σε 1.0tce που οδήγησα δεν άκουσα κάτι περίεργο αλλά δεν είμαι και κανένας ειδικός και το προηγούμενο μου αυτοκίνητο έκανε σαν κουδουνίστρα οπότε τα ψιλοτριξιματα τα προσπερνάω άθελά μου!
-
Οδηγικά πως σου φάνηκε? Η mid console σε βόλεψε? Το σασμάν? Η ορατότητα?
-
σε reviews έχουν αναφερθεί κάποια φθηνά υλικά. νομίζω περίπου ότι περιμένει κάποιος από Renault.
Renault Captur II