-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ο βασιλιάς της κατηγορίας σταθεροποιήθηκε στο θρόνο του, απο την πέμπτη γενιά. Μέχρι να εμφανιστεί το V, απο την δεκαετία του 90 μέχρι και tο 2002-2003, κανένας δεν χρειαζόταν να οικειοποιηθεί το Γκόλφ, υπήρχαν ανώτερες προτάσεις. Γενικά η τρίτη και τέταρτη γενιά τις λες 'χρυσές μετριότητες', όχι κακά αυτοκίνητα τουναντίον καλές προτάσεις αλλά και όχι να θεωρηθούν και η κορυφή της κατηγορίας. ΖΧ/Ξαρά, Μπράβο, 146/147, Φόκους ΜΚΙ, 306, Delta, R19/Megane f/l κλπ τα λες πιο ολοκληρωμένες προτάσεις σε αυτά τα 13 χρόνια, ανά εποχή σε σχέση τα Golf III/IV.Το πεντάρι ήταν η γενιά με τη οποία η VW ξαναπήρε τα σκήπτρα στην κατηγορία.
Mε το Golf III υπήρχε θέμα στα μικρά κυβικά με κινητήρες 60 - 100 άλογα. Όμως έβγαινε το 2λιτρο GTI με 150 άλογα. Επίσης έβγαινε και με τον VR6 κινητήρα που είχε από 175-190ps και από όσο θυμάμαι δεν ήταν λίγοι όσοι τον 'πείραζαν'.
Αναμφισβήτητα το Golf V αποτέλεσε, λόγω εμφάνισης βασικά (για εμένα), την δυναμική επάνοδο του μοντέλου στην κατηγορία που απευθυνόταν. -
Τα rendering που ειδα δεν με αρεσαν γενικα.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μα το golf 7 ειναι συνολικά καλύτερο αμάξι απο την a. Δε θα ειναι παράλογο να ισχύει το ίδιο και για το καινούριο.
Ο εξοπλισμός βλεπουμε οτι θα ειναι σημείο αναφοράς για την κατηγορία, μένει να δούμε και τα υπόλοιπαSent from my iPad using Tapatalk
Το Golf είναι καλύτερο από την A class... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Τα οδηγησες;
-
Το Golf 7 που λεει ο φιλος το οδηγησα. Ειναι πολυ καλο αμαξι. Το να κανουμε συγκρισεις ομως VW με Mercedes ειναι σαν σαν να συκρινεις μηλα με πορτοκαλια. Το Golf στην κατηγορια του μπορεις να το συγκρινεις πχ με το Focus, πραγμα που εκανα εγω και επελεξα το δευτερο.
-
Και ομως.....
Η α κλαςς δεν ειναι ουτε e ουτε s class.
Το smart forfour ειναι χειροτερο ενος πικαντο
-
Άμα μένεις στο όνομα έτσι γίνεται , λες μερτσεντα τα πατάει όλα κάτω.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σοβαρά τώρα έχετε μπει μέσα σε A class και είναι υποδεέστερη από Golf?
-
Ο χρήστης gmag έγραψε:
Σοβαρά τώρα έχετε μπει μέσα σε A class και είναι υποδεέστερη από Golf?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Είχα οδηγήσει μια 140 το 2009 ολοκαίνουργια. Γκάζια δεν είχε, ποιότητα δεν είχε, εξοπλισμό δεν είχε, θέση οδήγησης για μένα από τις χειρότερες και έψαχνα να δικαιολογήσω τα 21800€ που έδωσε η αδερφή του κουμπάρου μου!!!
Υ.Γ ναι αλλά είχε μερκ, οπότε ήταν καλύτερο αυτοκίνητο απο όλα τα λοιπά κοινά. -
Ε ναι.
Για να παρεις την α class που βλεπεις στις φωτο πανε δες την τιμη της πρωτα. Διπλασια απο golf. Ενω σε ποιοτητα στα ιδια επιπεδα.Επισης ανθρωποι που αγορασαν την ακριβοτερη εκδοση της αναφερουν πως δεν εχει τη ποιοτητα κυλισης του golf.
-
Ο χρήστης gmag έγραψε:
Σοβαρά τώρα έχετε μπει μέσα σε A class και είναι υποδεέστερη από Golf?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Είχαμε στην οικογένεια b class μεχρι πριν σχεδόν 1 χρόνο Κ βέβαια έχω μπει σε a, σιγά τι ειναι καμία Bentley να ναι δυσεύρετη ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Είχαμε στην οικογένεια b class μεχρι πριν σχεδόν 1 χρόνο Κ βέβαια έχω μπει σε a, σιγά τι ειναι καμία Bentley να ναι δυσεύρετη ?
Δεν είπα ότι είναι δυσεύρετη. Είπα ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Mercedes και VW. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
-
Good wines
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gmag έγραψε:
Δεν είπα ότι είναι δυσεύρετη. Είπα ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Mercedes και VW. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Η σύγκριση είναι μεταξύ δύο μοντέλων και όχι των εταιρειών που τα παράγουν γενικότερα. Μεγάλη διαφορά, δεν νομίζεις;;;
-
Ο χρήστης gmag έγραψε:
Πάντως εγώ, που οριακά με λες και anti-vag, έχοντας μπει στο τελευταίο golf και την τελευταία a class, προτιμώ το golf, άνετα κιόλας. Όπως κ το Mégane, αλλά ας μη γίνω περισσότερο γραφικός [emoji14]
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Προτιμάς το Megane από πλευράς απτής ποιότητας κατασκευής και φινιρίσματος; Μάλλον είσαι προκατειλημένος, καθώς το νέο Megane ακόμη και οι ίδιοι οι γάλλοι λένε ότι εκεί υστερεί.
-
Που το διάβασες αυτό; Γτ έχοντας στην κατοχή μου το νέο Μεγκαν για 5 μερες κ 1500 περίπου χλμ (νοικιασμένο), εντυπωσιάστηκα από τα υλικά, τη συναρμογή και την ποιότητα κύλισης. Ισάξιο, μπορεί κ καλύτερο από το 308 που είχα επίσης για 3 μήνες. Και τα 2 εξαιρετικά, κ επειδή έχω βρεθεί αρκετές φορες μέσα σε Γκολφ 7 φίλου, δε μπορώ να πω ότι είδα κάποια τρομερή διαφορα (ίσως υπάρχουν σε λεπτομέρειες που δε θα κάτσω να ασχοληθώ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι από τα κορυφαία. Απλώς πιστεύω ότι όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι πλέον πολύ κοντα σε ποιότητα, δλδ πολύ ψηλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Που το διάβασα; Κάνει το μεγαλύτερο γαλλικό περιοδικό αυτοκινήτου (L' Automobile);
-
non, parce que les Gaulois sont fous
-
Ποιος ασχολείται, ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΡΕ
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
VW Golf MK 8