-
Φίλε ο gvard έχει κάνει οδηγό πως γίνεται η εγγραφή και τα σχετικά διάβασε το και εάν έχεις απορίες εδώ είμαστε.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/search.php?t=59213. -
Επίσης για όσους χρησιμοποιουν το mypeugeot app (πολύ χρήσιμη σου δείχνει δρομολόγια, , καταναλώσεις , σέρβις αναβάθμιση χάρτη και συστήματος και πολλά άλλα)η έκδοση 1.18.2 η 3 παίζει χωρίς πρόβλημα στην σύνδεση και χωρίς διακοπές.
Κατεβάζεις το apk (https://www.apkmirror.com/apk/peugeot-a ... -download/) και uncheck τις αυτόματες ενημερώσεις από play store. -
Προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στο mypeugeot app αλλα δεν τα καταφερνω.Βαζω mail κωδικο τιτλο επιθετο ονομα και μου βγαζει μηνυμα λανθασμενα 0 πεδιο(α).Τι στο καλο κανω λαθος?Για να αγορασω το tom tom trafic πρεπει να ειμαι γραμμενος στο mypeugeot app η οχι?
-
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... i#p3275062 το σωστό λινγκ για το οδηγό.
Απο οτι θυμαμαι πρωτα εκανα εγγραφη στο http://www.mypeugeot.fr και μετα στο app εβαλα το vin. -
βρηκα επειτα απο ενα χρονο που εχω το αμαξι, τι κανει αυτο το (κατα τα αλλα αχρηστο και αχρησιμοποιητο στη Βιεννη) κουμπι Sport..... --> Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα
αρχικα το πηγαινα με το manual αλλα μετα που το γυρισα στο sport, ανελαβε μια χαρα για τις συνθηκες(ψιλο εφιαλτης αυτοι οι δρομοι απο αποψη ... πλατους, αλλα οκ, την παλεψαμε
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στο mypeugeot app αλλα δεν τα καταφερνω.Βαζω mail κωδικο τιτλο επιθετο ονομα και μου βγαζει μηνυμα λανθασμενα 0 πεδιο(α).Τι στο καλο κανω λαθος?Για να αγορασω το tom tom trafic πρεπει να ειμαι γραμμενος στο mypeugeot app η οχι?Απο την πρώτη σελίδα γύρισε στα Αγγλικά, δημιούργησε account και μετά πάλι Ελληνικά.
ή πήγαινε στο Αγγλικό/Γαλλικό web site με browser , δημιούργησε account και χρησιμοποίησε αυτα στο app -
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Επίσης για όσους χρησιμοποιουν το mypeugeot app (πολύ χρήσιμη σου δείχνει δρομολόγια, , καταναλώσεις , σέρβις αναβάθμιση χάρτη και συστήματος και πολλά άλλα)η έκδοση 1.18.2 η 3 παίζει χωρίς πρόβλημα στην σύνδεση και χωρίς διακοπές.
Κατεβάζεις το apk (https://www.apkmirror.com/apk/peugeot-a ... -download/) και uncheck τις αυτόματες ενημερώσεις από play store.Γιατί δίνεις το link μέσω Appmirror και δεν προτείνεις μέσω του Google Play Store? Έχει κάποια διαφορά;
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Ο χρήστης sourmeld έγραψε:
ΣΗΜΑΝΤΙKΟ : EAN ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ : YOUR NEW 5008 SUV IS NOT COMPATIBLE
Σ'αυτήν την περίπτωση (διαδικασία νωρίτερα) πρέπει να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού και ξανά από την αρχή ή όχι;
-
geopeo έγραψε:
Κατεβάζεις το apk (https://www.apkmirror.com/apk/peugeot-a ... -download/) και uncheck τις αυτόματες ενημερώσεις από play store.
Γιατί δίνεις το link μέσω Appmirror και δεν προτείνεις μέσω του Google Play Store? Έχει κάποια διαφορά;Το playstore έχει την τελευταία εκδοσή που παρουσιάζει προβλήματα.
sourmeld έγραψε:
ΣΗΜΑΝΤΙKΟ : EAN ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ : YOUR NEW 5008 SUV IS NOT COMPATIBLE
Σ'αυτήν την περίπτωση (διαδικασία νωρίτερα) πρέπει να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού και ξανά από την αρχή ή όχι;
Όχι δεν χρειάζεται.
-
Ok και από εμένα. Το έκανα και δουλεύει κανονικά.
-
Κάτι ακόμα για όσους χρησιμοποιούν internet tethering μέσω bluetooth....(για το live traffic)
Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δουλεύει κανονικά, ενώ κάποιες άλλες δεν το αναγνωρίζει (το bluetooth internet tethering) και πρέπει να το ενεργοποιήσετε πάλι από την αρχή. Συνδέεται δηλαδή το bluetooth αλλά δεν μοιράζει internet στο NAV.
Η Λύση για εμένα (και μέχρι στιγμής παίζει κανονικά) είναι ενα προγραμματάκι του google play , το Blue Car Tethering. Αφου το κατεβάσετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bluetooth internet tethering, κάθε φορά που το bluetooth του κινητου σας, συνδέεται με το Peugeot. Ετσι μόλις μπαίνεται στο αυτοκίνητο και συνδεθεί το bluetooth με το Connect Nav, το bluetooth θα μοιράζει αυτόματα και internet στο αυτοκίνητο
https://play.google.com/store/apps/deta ... auto&hl=el
-
Παίδες, να υποθέσω ότι όσοι το καταφέρατε είχατε ήδη Navigation στο αυτοκίνητο, σωστά;
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Παίδες, να υποθέσω ότι όσοι το καταφέρατε είχατε ήδη Navigation στο αυτοκίνητο, σωστά;Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Σωστά, αφορά τα αυτοκίνητα που φοράνε Connected NAV απο εργοστάσιο.
-
Μερικές φωτο επί ελληνικού εδάφους
-
Φανταστική η 2η φωτογραφία.
Άκουγα σήμερα ότι στους Ευζώνους είχε ουρά περαν του χιλιομέτρου για έξοδο από τη χώρα. -
Η δεύτερη είναι πράγματι λες και είναι από την Peugeot!
Με τι είναι τραβηγμένη; -
Kilo bravo και από εμένα ειδικά για την δεύτερη φωτό. Είμαι λάτρης των ψαγμένων φωτογραφιών και αυτή η δεύτερη είναι μεγάλη επιτυχία και σε εκπληκτική γωνία τραβηγμένη με την τέλεια κλίση του δρόμου και το γαλάζιο της θάλασσας από πίσω. Μόνο αυτό το συγκεκριμένο χρώμα όμως θα μπορούσε να δείξει τόσο ωραία σε αυτό το φόντο.
Λευκάδα είναι εκεί? -
Να ρωτήσω και εγω κατι. Εχω το 5008 Gt line αγορασμένο πρόσφατα. Με το mirrorlink τι παιζει οσον αφορα την αναπαραγωγή βιντεο απο το YouTube? Αρχικα φανταζομαι οτι λειτουργεί αναγκαστικά με καλώδιο και οχι με Bluetooth. Σωστα? Αλλα αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι δεν εχω συγχρονισμό φωνης και εικονας. Εχω δοκιμάσει διαφορα μηκη καλωδίων αλλα δε βλεπω διαφορα. Δε συγχρονιζονται, σαν να βλεπω Βραζιλιάνικες ταινίες ειναι....
-
Για φέτος το καλοκαίρι , κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο Ελλάδα . το χρησιμοποίησα αρκετα και επι ελληνικού εδαφους καθως γυρίσαμε διαφορα μερη αλλα ειχα την ευκαιρία να το δοκιμασω και σε μεγαλες αποστάσεις καθως στην επιστροφή το εφερα μονος μου φορτωμένο , Αθηνα Βιεννη non stop 1720 χιλιόμετρα μεσα σε μια μερα. Μερικες εντυπωσεις παρακατω
Ξεκινώντας από το τελευταίο, ηταν μια ωραια εμπειρια … το αμαξι με εντυπωσίασε με την ευκολία κύλισης, την ησυχία του και την άνεση του όπως φάνηκε επειτα από 19 ωρες συνεχους οδηγησης. Ο βαθμος κουρασης που ειχα όταν εφτασα ηταν τετοιος που μου απέδειξε όλα τα παραπανω..
Ειχα την ευκαιρια να απολαυσω το focal καθως μονος μου επειξα πολλα από τα playlists μου δυνατα και πραγματικά είναι φοβερο το περιβάλλον που δημιουργεί, ποιότητα ηχου και ηχομόνωση .
Κατι που δε δουλεψε καλα στην Ελλαδα είναι η πανοραμικη.. το αμαξι εχει πολλα παραθυρα παντου και ο ελληνικος ηλιος βαραει αλύπητα. Την ηλιοροφη την σφραγισα από την πρωτη μερα (με καποιες ειδικες ηλιοπροστασιες που εχω στα μετρα του που πιανουνε με βεντουζες ενώ μπορεις να ανοίξεις και το εσωτερικο κάλυμμά να μην φαίνονται από μεσα) και ειχα το αμαξι ένα μηνα χωρις πανοραμικη ουσιαστικα… είναι ένα άλλο αυτοκίνητο χωρις , αρκετα πιο μουντό, αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα με τοσο ηλιο.
Ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα αμαξι με αυτοματο σε πολλες ανηφορες κατηφορες με μικρες ταχυτητες, εντος πολης . Σε μερικες φασεις επρεπε να το γυρισω στο manual η στο sport mode οπου συμπεριφέρεται πιο εξυπνα σε διαδρομες όπως πχ Καλαματα-Καρδαμυλη , χωρις να κρεμαει . Επισης το αυτοκινητο μου φανηκε ‘μεγαλυτερο’ καθώς οι δρομοι είναι πιο στενοι και γενικα τα αυτοκινητα κινουνται πιο κοντα το ένα στο άλλο .. η αληθεια είναι ότι σε κανα δυο σημεια δυσφόρησα λιγο και ειχα ενδοιασμούς αν θα την εβγαζα καθαρη (πχ κατεβασμα Πορτο Κατσικι Λευκαδα, κατι περασματα από χωριουδακια που με το ζορι χωραει ενα αυτοκινητο)
Κατεβήκαμε Μανη 6 ατομα με τους παππούδες (2+2+2) και ηταν μοναδικη εμπειρία.. ειδικα για τους ηλικιωμένους που δεν οδηγουν πλεον ηταν εμπειρια ζωης .Βαζω παρακατω και μερικες πληροφοριες για το Αθηνα->Βιεννη express για οποιον ενδιαφέρεται.:
Ξεκίνησα χαλαρά λίγο πριν τις 5 υπολογίζοντας να διανυκτερεύσω στη Nis, ειχα κλείσει apartment από το booking, όλα καλά. Η οδήγηση στο ξημέρωμα είναι η αγαπημένη μου φάση οποτε η αρχή ηταν cool και ομορφη, no pressure.
Πρωτη σταση συνεχίζουμε χαλαρα, εκατσα και ηπια καπουτσινο μεσα στο ΣΕΑ, χαζευα την ανατολη ηλιου.. ειχαμε και μια παρακαμψη αναγκαστικη από την ΑΟ στον Αγιο Κων/νο, εβγαζα χαζοφωτογραφιες κτλ..Περνάγανε τα χιλιόμετρα χωρις να το καταλαβω.. κοιταγα που και που στο GPS remaining distance και έβλεπα τις εκατοντάδες να πέφτουν, για πότε εφτασα τα ελληνικα συνορα.. τα πέρασα και σχετικα γρήγορα παρα την αυξημενη κίνηση και αρχισαν να μου μπαινουν οι ιδεες για το plan B.. λεω ασε να μπουμε Σερβια και βλέπουμε.
Πέρασα τα σύνορα Σκόπια-Σερβία αέρα και οδηγώ προς Νις… εχω παρει θαρρος από το ρυθμο so far και τις διελεύσεις στα συνορα από κούραση αισθάνομαι μηδεν ενώ ειμαι και σε υπερδιέγερση καπως οποτε αν σταματαγα Νις μεσημεριάτικα θα εκοβα φλεβες περιμενοντας το ξημερωμα να φυγω… ακυρώνω την κρατηση και συνεχίζω.. θα το βγάλω με τη μια – το’χω! (τελευταία μεγάλα λόγια..)Όλα καλα μεχρι τα συνορα με Ουγγαρια .. εκει τελικα εφαγα μια ωρα η οποια και με πηγε πισω αρκετα σε σχεση με αυτό που υπολογιζα (που θα με επιανε η νυχτα και ποσο θα επρεπε να οδηγήσω με σκοταδι) , μου εσπασε και τα νευρα και με εριξε γενικα…. Ο ελεγχος εξονυχιστικός, κατεβασμα ολοι οι επιβατες, ανοιγμα τα αμαξια και δειγματοληπτικός έλεγχος σε αποσκευές.. μιλαμε πύλη εισοδου Ευρωπης και το έχουνε παρει σοβαρα….
Το φορτωμα του πεζω δεν κρυβοτανε… εκανε μπαμ και σε κάθε συνορο θελανε να το ψάξουνε…
μπαινοντας Σκοπια, του δινω τη UN ταυτοτητα, ο τυπος ψαρωσε (ο μοναδικος, οι αλλοι όχι) και μου λεει καλο ταξιδι και ανοιγει δρομο .. χα…πάντα τέτοια. Ο Σερβος επισης ηρθε και τα κοιταγε και ρωταει τι είναι όλα αυτά, ομως δουλεψε το ίδιο συστημα και απλα με αφησε να φυγω. Οι ουγγροι σάστισαν με την ταυτότητα, και το ψαχνανε λιγη ωρα να καταλαβουν τι γινεται.. να βαλουν χερι η όχι… τελικα τη βγαλαμε στο μιλητο αλλα κανανε αρκετες ερωτήσειςΟυγγαρια πλεον εχω καταλαβει ότι θα αργησω περισσότερο από ότι πιστευα και εχω στο βάθος καποιες ανησυχίες … μεχρι και μετα την Βουδαπεστη ειχε φως και γενικα ειμουνα αισιοδοξος … ειχε όμως έργα στην εθνικη τακτικα (όχι κατι σοβαρο αλλα με άγχωνε για μετα όταν νύχτωνε)… το τελευταιο κομματι από Βουδαπεστη μεχρι Αυστριακα συνορα ηταν το χειροτερο ψυχολογικα .. μου φανηκε ατέλειωτο , ειχε νυχτωσει, ειχε εργα με πολλα φωτακια μεσα στο σκοταδι που με ενοχλουσαν..
Το σουρουπο κατι εγινε και οι οδηγοι τρελάθηκαν … μιλαμε από ολο το ταξιδι αυτό το κομματι Βουδαπεστη Αυστρια ενώ σουρούπωνε πετυχα την πιο τρελή οδηγηση με διαφορά και καταλαβα ότι εκανα και εγω το ιδιο…. Ένα 80% τα αμαξια που τρεχανε ηταν Γερμανοι, Ελβετοι, και αλλοι βορειοι που προφανώς όπως εγω αγχωνότανε επειδη νυχτωνει… το ειδα και εγω που ενώ την εβγαλα 1000+ χιλιομετρα με cc 135 εκει άρχισα τα 150+.. ισως και επειδη είναι η πρωτη decent εθνική ανεβαίνοντας τα βαλκανια… εκει ειχα και την μόνη επικίνδυνη οδηγικα στιγμη… εθνικη με 2 λωριδες+ΛΕΑ .. κατηφορικη.. αργα σουρουπο.. κατεβαινω με αρκετα (…) και ενας ουγγρος με ένα χρεπι αποφασιζει να ξεμυτισει από δεξια να περασει ένα φορτηγο….. ζητημα να πηγαινε με 100 και βγαινει αριστερα με φλας…. Ααααργκ…. Ενταξει δεν κινδυνέψαμε αλλα ενοιωσα τα πραγματα πισω να μετακινουνται από το φρεναρισμα…. Εφαγε όλα τα led ακτινογραφια και κορνα και ξαναμπηκε δεξια επι τοπου αλλα τι το θες .. (σημείωση τι φοβερα φωτα τα led που εχουν τα αμαξια πλεον…. Κανουν τη νυχτα μερα)
Με το που μπαινω Αυστρια ηρέμησα.. το δρομο αυτό τον ξερω καλα και είναι μια ωρίτσα ολο και ολο… εχει και γαμω τους δρομους ετσι και αλλιως…με επιασε και μια βροχη εκει αλλα οκ, στο μυαλο μου ειχα φτάσει σπίτιΓενικότερα δεν θα ελεγα ότι ηταν τοσο δύσκολο οσο ακούγεται… νύστα δεν με έπιασε πουθενα
Αν το ειχα βαλει στο μυαλο μου από νωρις και δε χασομεραγα στην αρχη θα ειχα φτασει κανα μισαωρο νωριτερα.
Είναι που με πιάνει και συχνουρια αμα οδηγαω μακρυα και εχω αγχος γμτ, αμα ειχα ένα μπουκαλακι θα ειχα σωσει καμια ωρα ακομα ..Με βάση το app της Peugeot έγιναν οι ακολουθες στασεις
(μπορει να εχω μπερδέψει κανα ανεφοδιασμό στα μεσα , κατά τα αλλα είναι ακριβείς)
04.58 – αναχώρηση
05.22-05.26 : γέμισμα Βενζινης Κηφισό , Νέα Φιλαδέλφεια
06:37-06:56 : η μεγαλύτερη στάση του ταξιδιου νωρις νωρις.. πρωινό, ζεστός καφες, βιολογικες αναγκες κτλ
09.02-09.17: μια επανάληψη του προηγουμένου , κρυος καφες , λίγο βενζίνη (ψυχολογικό)
10:43-10.52: φρεντο στα ελληνικα συνορα, peeee
13.12-13.22: Σκοπια, βενζίνη, pee
14.09-14.12: Σκόπια #2, pee
15.48-15.58: Serbia-Nis, νερo + χυμός, pee, σταση για WIFI
17.34-17.40: Serbia – πριν το Belgrade, βενζίνη, pee, σταση για WIFI
18.17-18.29: πριν τα σύνορα Σερβια, pee, WIFI
19.38 – 19.41: Ουγγαρια, peeee (fastest pit stop !! 3 λεπτά )
20.57-21.11: Ουγγαρια, κάπου πριν τη βουδαπέστη… ένα burek, νερο, pee
22.28-22.33: Oυγγαρία προς συνορα Αυστριας, pee & go.
Εδώ δάγκωσα την ταυτότητα και ειπα όχι άλλες στασεις
23.51 – engine offΣχεδόν 19 ωρες εκ των οποιων σχεδόν 2 ώρες διάλλειμα. Αν ειχα ένα μπουκαλι να κατουραω (γμ τη συχνουρία μου…) και WIFI Σκοπια-Σερβια παίζει να ειχα γλυτώσει καμια ωρα
Επίσης στα σύνορα έχασα :
-35 λεπτα (Ελλαδα-Σκοπια)
-10 Λεπτά Σκόπια Σερβια
-55 Λεπτά Σερβία – Ουγγαρία (αυτό πόνεσε)
Σχεδόν 2 ωρες μείον δηλαδή καθαρή οδήγηση κάνα 15ωρο συνολοΑκούγεται ζόρικο αλλα εμένα δε μου φάνηκε και τοσο.. αν δεν ειχα φαει μια ωρα αναμονή στα σύνορα Ουγγαρία θα ελεγα ότι βγηκε και ευκολα… Βοηθησε ότι ημουνα ορεξατος, υγιης τη συγκεκριμενη ημερα, το αμαξι επαιξε το ρολο του μιας και αποκαλύφθηκε εκπληκτικός χιλιομετροφαγος (θα γράψω καπου αλλου για αυτό)…
Θα το ξανα εκανα; Δεν ξερω… δεν ειμαι σιγουρος ότι θα ξανα κατεβασω το αμαξι Ελλαδα οδικως ετσι και αλλιως.. αν αναθεωρήσω ποτέ το βλέπουμε .. το ότι έσωσα μια μέρα δεν είναι και λιγο. Εννοείται με παιδιά μέσα αυτό δε γίνεται -
Δεν έκανες πλάκα μιλώντας για συχνό ουρία
Για φαγητό δεν σταματησες πουθενά;
Peugeot 5008 (SUV)