-
Καλησπέρα στην ομάδα. Επρόκειτο να πάρω δίπλωμα για μεγάλόυ κιβισμου μηχανής! Η αλήθεια είναι πως έχω καβαλήσει μόνο μια φορά για 100 μέτρα ένα σκούτερ!! Γενικά έχω καλή αίσθηση ισορροπίας και γενικά τα μυαλά μου δεν είναι που λένε στα κάγκελα οδική συμπεριφορά έχω από την Σουηδία αρκετά καλή!!! Θέλω να πάρω το Vstrom dl650 2008.πια είναι η γνώμη σας ;;; Να πάω κατευθείαν στο όνειρο μου το στρομακι;;
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Επρόκειτο να πάρω δίπλωμα για μεγάλόυ κιβισμου μηχανής! Η αλήθεια είναι πως έχω καβαλήσει μόνο μια φορά για 100 μέτρα ένα σκούτερ!! Γενικά έχω καλή αίσθηση ισορροπίας και γενικά τα μυαλά μου δεν είναι που λένε στα κάγκελα οδική συμπεριφορά έχω από την Σουηδία αρκετά καλή!!! Θέλω να πάρω το Vstrom dl650 2008.πια είναι η γνώμη σας ;;; Να πάω κατευθείαν στο όνειρο μου το στρομακι;;
-
-
Ειχες αλλο μηχανακι εστω και μικρο?
-
Ανέφερα στήν διμοσιεύση το αν είχα η οχι
-
Νασαι καλα.
-
Δύσκολο , πολύ δύσκολο χωρίς να έχεις καμία προηγούμενη εμπειρία.
Η πραγματική οδήγηση μηχανής είναι μια διαδικασία που πραγματικα χρειάζεται εμπειρία , χιλιόμετρα πολλά και ώρες επάνω στη μηχανή.Δεν έχει καμία σχέση με το αυτοκίνητο , συμμετέχεις πραγματικά με το σώμα σου ολόκληρο σε κάθε ελιγμό , σε κάθε φρενάρισμα , ένα φρενάρισμα πανικού και ένας απότομος ελιγμός είναι σοκαριστική εμπειρία κάνει την αντίστοιχη διαδικασία με αυτοκίνητο βόλτα στο πάρκο.
Ξεκινά πολύ - πολύ , πάρα πολύ συντηρητικά , οδήγησε αμυντικά, κρατά αποστάσεις, μην προσπαθείς να πιέζεις πολύ στις στροφές , και προς θεού μην προσπαθείς να κινηθείς γρήγορα ακολουθώντας κάποιο αυτοκίνητο που κινείται γρήγορα σε δρόμο με στροφές , και μην κινείσαι πολύ κοντά πίσω από αυτοκίνητα στην Ε.Ο λόγω των αεροδυναμικών στροβιλισμων που δημιουργούνται.
Κάνε κάποια εξάσκηση στο φρενάρισμα σε καλό οδόστρωμα ξεκινώντας από χαμηλές ταχύτητες και ανεβάζοντας ρυθμούς καθώς αποκτάς αυτοπεποίθηση.
Ως προς το γκάζι και εκεί δοκίμασε σταδιακά και σε καλό οδόστρωμα επιταχύνσεις με διαφορετικές σχέσεις στο κιβώτιο , αν και το 650 vstrom δεν είναι ικανό να προβληματίσει , είναι γραμμικό και χαλαρό στο άνοιγμα.
Γενικά σκέψου πως μετά τα 20.000 χλμ εμπειριας θα ξεκινάς να έχεις κάποιο μικρό έλεγχο πάνω στην μηχανή και κάνε υπομονή , απόλαυσε την βόλτα σου και μην παρασυρεσε για κανένα μα κανένα λόγο.
Τέλος ψάξε αν υπάρχει κάποια σχολή οδήγησης που μπορεί να παρέχει πιο εξειδικευμένα μαθήματα σε πίστα , θα βοηθούσε πολύ νομίζω.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσο και τα μυαλα να ειναι στη θεση τους και οσο φιλικο να εινια το vstrom δε γινεται αυτο που λες. Οταν θα σου παρουσιαστει το οποιο προβλημα δε θα μπορεις να ανταπεξελθεις για χιλιους δυο λογους. Κατηγορηματικα οχι. Ξεκινα με ενα μικρο και μετα πας στο μεγαλο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οσο και τα μυαλα να ειναι στη θεση τους και οσο φιλικο να εινια το vstrom δε γινεται αυτο που λες. Οταν θα σου παρουσιαστει το οποιο προβλημα δε θα μπορεις να ανταπεξελθεις για χιλιους δυο λογους. Κατηγορηματικα οχι. Ξεκινα με ενα μικρο και μετα πας στο μεγαλο+1 Ένα street 250αρι για αρχή θα είναι τέλειο
Κάτι τύπου mt-03 κλπ.
Μόλις μάθεις αυτό πας στο v-strom
Θέλει πολύ συμμαζεμένα μυαλά η μηχανή, γι'αυτό δεν έχω μπει εγώ σε διαδικασία τέτοια.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexmadeinsweden έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα. Επρόκειτο να πάρω δίπλωμα για μεγάλόυ κιβισμου μηχανής! Η αλήθεια είναι πως έχω καβαλήσει μόνο μια φορά για 100 μέτρα ένα σκούτερ!! Γενικά έχω καλή αίσθηση ισορροπίας και γενικά τα μυαλά μου δεν είναι που λένε στα κάγκελα οδική συμπεριφορά έχω από την Σουηδία αρκετά καλή!!! Θέλω να πάρω το Vstrom dl650 2008.πια είναι η γνώμη σας ;;; Να πάω κατευθείαν στο όνειρο μου το στρομακι;;Καλωσόρισες στο forum!
H μηδενική σου εμπειρία σε δίτροχα είναι σίγουρα ένα δεδομένο όπως φυσικά και η οδηγική παιδεία στην οποία αναφέρθηκες.Το vstrom είναι μια μοτοσυκλέτα η οποία δεν τρομάζει με τη συμπεριφορά και τη δύναμή της αλλά θα μπορούσες ίσως να ξεκινήσεις από ένα μεταχειρισμένο γύρω στα 300cc(ή και λίγο μεγαλύτερη όπως το kle) για να μπεις ομαλότερα στον κόσμο των δύο τροχών.
Υπάρχει και vstrom 250 αλλά είναι καινούριο μοντέλο και δε θα βρεις εύκολα μεταχειρισμένο.
Σου αρέσουν μόνο τα on/off ή υπάρχουν και πιο street μοντέλα που θα σε ενδιέφεραν;
Νέος οδηγός για vstrom 650