-
Ο χρήστης abi έγραψε:
qashqai acenta αυτόματο βενζίνη (γύρω στις 22.000 ευρώ με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ωστόσο θα πρέπει να συμβιβαστώ με την βενζίνη διότι σε πετρέλαιο βγαίνει στις 27.000)
Αν καταλήξεις στο QQ μη λυπηθείς τα 1000 € για να πας στην N connecta, μόνο το 360 view που προσφέρει εκτός των άλλων είναι υπερ αρκετό για να επιλέξεις την έκδοση αυτή.
Η βενζίνη η καλύτερη κατανάλωση που πέτυχα είναι 4.2 αλλά με αυγό στο γκάζι.
5.5 είχα σε ταξίδι Αθήνα - Πάτρα και το πετρέλαιο που με ακολουθούσε (συγγενής) 4.9 σταθερή ταχύτητα 140 cruise control. -
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
5.5 είχα σε ταξίδι Αθήνα - Πάτρα και το πετρέλαιο που με ακολουθούσε (συγγενής) 4.9 σταθερή ταχύτητα 140 cruise control.Είχες 5,5 lt/100Km με Qashqai βενζινοκίνητο σε ταξίδι με σταθερά 140 Km/h;
Απλώς απίστευτο... -
Ο χρήστης abi έγραψε:
Το kona το είδα στο site της hyundai και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Μένει να πάω σε κάποια αντιπροσωπεία να το δω και από κοντά. Ωστόσο δεν ξέρω τι λέει από θέμα αξιοπιστίας η hyundai. Οι πιο έμπειροι ίσως μπορούν να βοηθήσουν εδώ.Το stonic δεν βγαίνει με αυτόματο σασμάν;
Απλά....... κορυφαία !!! Χαμηλό κόστος συντήρησης επίσης.
-
Απ'όσο διάβασα,μου φαίνεται πως είσαι μεταξύ Fiat 500χ και Ηyundai Kona.
Σου αρέσουν σχεδόν εξ'ίσου και τα δύο,έχουν εξοπλισμό που σε καλύπτει για τις δικές σου ανάγκες για τα χρήματα που διαθέτεις και το μόνο που δεν γνωρίζεις είναι αν το kona έχει τους χώρους που θέλεις.
Μένει λοιπόν,να το δεις από κοντά με την οικογένεια,για να καταλήξεις (αν και με βάση τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων δε διαφέρουν και πολύ π.χ. χώρος αποσκευών 350 το 500x , 361 το kona). -
To qashqai έχει απο τα χειρότερα αυτόματα της αγοράς (cvt) με μεση καταναλωση στα ύψη (8.4), το manual 7.6 ενω το diesel 5.4. Τιμες απο sprotmonitor για σύγκριση.
-
νέο Ford Focus
Trend 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 125PS 8-τάχυτο αυτόματο
20.232BUSINESS 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 125PS 8-τάχυτο αυτόματο 20.589
TITANIUM 5Θ- 21.519
Σε Ντιζελ ξεφευγει η τιμη.
-
Πάρε το Φίατ το 500χ. Μην ασχολείσαι με βενζίνες.
-
Νομίζω ο άνθρωπος έγραψε πως κάνει πάνω απο 20.000χλμ το χρόνο οπότε καλό είναι να πάει σε πετρέλαιο.
Μετά το σημαντικότερο είναι το αυτόματο κιβώτιο στις προτιμήσεις του.Άρα οι επιλογές του πλέον περιορίζονται στο 500Χ και το Kona πετρελαίου αυτόματα μέχρι τις 22.500 νομίζω αμφότερα.
Μετά αν το μεγαλύτερο μέρος της κίνηση γίνονται σε αστικό περιβάλλον ίσως να άξιζε η υπέρβαση για το CHR hybrid.
Εγώ προτείνω να περιορίσει σε αυτά τις επιλογές του και να ξεκινήσει τα TD.
Τώρα αν φύγουμε από τα ψηλά οι επιλογές πληθαίνουν και γιατί όχι να μην βάλει και άλλα 3-4 χαμηλά πετρελαίου και αυτόματα στα υπόψη για δοκιμή.
Megane , Astra , 308 και Leon νομίζω παίζουν μέχρι τα 23.000 και με πολύ καλό εξοπλισμό. Το 308 μάλιστα σε λίγο θα έρθει και με τους νέους 1.5 πετρελαίου που θα είναι πολύ βελτιωμένοι.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγορά νέου αυτοκινήτου