-
Καλησπέρα σε όλους σας!!
Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πραγματοποιηθεί ένας πόθος ετών μετά από πολυ καιρό κ προσωπικό αγώνα.
Θα ήθελα τις απόψεις κ την κυρίως την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή αυτοκινήτου.
Τα δεδομένα & ζητούμενα:
-Οικογένεια με 2 παιδιά κ μεγάλο σκύλο
-40000-45000χλμ /έτος Εγνατία λογω δουλειάς
-απαραίτητα 4κίνηση λογω βάρκας-άμμου
-μεγάλοι χώροι ιδιαίτερα πορτ μπαγκαζ (τωρινός κατοχος volvo v50 d2, που αρχίζει να μου πέφτει μικρό)
-(σχετικά) αυξημένη απόσταση από έδαφος επιθυμητή
-τα 2000κυβικά δεν αποκλείονται
-αυτόματο κιβώτιο επιθυμητό
-νομιζω οτι (παρα αυτα που ακούγονται) κλινω προς πετρέλαιο λογω χλμ, διορθώστε με αν κάνω λάθοςΥ.Γ.1Διακαής πόθος κ απωθημένο Subaru outback. (Με κρατάει πίσω λιγο ο σχετικά αδύναμος κινητήρας ειδικά για τα κιλά του, ξέρω ότι η 4κινηση του είναι κορυφή)
Εχω αρχίσει να γλυκοκοιταζω το passat alltrack μονο κ μονο λογω του bitdi (με φρενάρει η συντηρητική σχεδίαση εξωτερικά, με φτιάχνει το απίστευτο εσωτερικό)Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά κ 'κρεμομαι' απο τα ποστ σας
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους σας!!
Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πραγματοποιηθεί ένας πόθος ετών μετά από πολυ καιρό κ προσωπικό αγώνα.
Θα ήθελα τις απόψεις κ την κυρίως την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή αυτοκινήτου.
Τα δεδομένα & ζητούμενα:
-μεγάλοι χώροι ιδιαίτερα πορτ μπαγκαζ (τωρινός κατοχος volvo v50 d2, που αρχίζει να μου πέφτει μικρό)
-νομιζω οτι (παρα αυτα που ακούγονται) κλινω προς πετρέλαιο λογω χλμ, διορθώστε με αν κάνω λάθοςΥ.Γ.1Διακαής πόθος κ απωθημένο Subaru outback. (Με κρατάει πίσω λιγο ο σχετικά αδύναμος κινητήρας ειδικά για τα κιλά του, ξέρω ότι η 4κινηση του είναι κορυφή)
Εχω αρχίσει να γλυκοκοιταζω το passat alltrack μονο κ μονο λογω του bitdi (με φρενάρει η συντηρητική σχεδίαση εξωτερικά, με φτιάχνει το απίστευτο εσωτερικό)Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά κ 'κρεμομαι' απο τα ποστ σας
-
Καλησπέρα σε όλους σας!!
Τα δεδομένα & ζητούμενα:
-
Δεν μας λες το πιο σημαντικό, τι ποσό μπορείς να διαθέσεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δυόμισι αυτοκίνητα σκέφτηκα...
XTRAIL, Octavia Scout και το 'μισό'.... Superb SW 4wd γιατί δεν ξέρω αν έρχεται εδώ και δεν είναι υπερυψωμενο. -
Κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, οπότε θα πας αναγκαστικά σε πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Δεν μας λες το πιο σημαντικό, τι ποσό μπορείς να διαθέσειςSent from my iPhone using Tapatalk
Οσο το δυνατόν λιγότερα...αλλα λόγω 'κατηγορίας' πιστευω θα περασει τα 40000. Ας πουμε το outback ξεφεύγει κοντα στα 50000. To passat με τον biturbo δεν γνωρίζω τιμή καθόλου.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα, οπότε θα πας αναγκαστικά σε πετρέλαιο.Συμφωνώ
-
Δε χρειάζεσαι και κοντές σχέσεις για το σκάφος;
-
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/dokimazoyme-subaru-levorg
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
To xtrail δεν το γνωρίζω καθόλου σαν κυλιση στα πολλά χλμ (απόσταση). Λόγω υψηλότερου κέντρου βάρους εννοώ>Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυόμισι αυτοκίνητα σκέφτηκα...
XTRAIL, Octavia Scout και το 'μισό'.... Superb SW 4wd γιατί δεν ξέρω αν έρχεται εδώ και δεν είναι υπερυψωμενο.Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε χρειάζεσαι και κοντές σχέσεις για το σκάφος;Υπονοείς προφανώς το Subaru...?
Επειδη θα το ριχνω απο γλιστρα κ δεν ειναι κ τεράστιο το σκαφος δεν το θεωρω απαραίτητοΣτάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι βάρος το σκάφος;
-
Χμ....καλό!! Αλλα νομίζω ότι είναι στημένο λιγο χαμηλά 1490mm>Ο χρήστης resq166 έγραψε:
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/dokimazoyme-subaru-levorg
-
Φουσκωτό 4,5μ, κατω απο 500κιλα>Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Τι βάρος το σκάφος;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Octavia Scout+1000
Στα 40.000€ νομίζω ότι φωτογραφίζεις το scout. Έχει ότι ζητάς από την περιγραφή σου. -
Κ δεν υπάρχει σε πετρέλαιο!!>Ο χρήστης antonispatra έγραψε:
Χμ....καλό!! Αλλα νομίζω ότι είναι στημένο λιγο χαμηλά 1490mm>https://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/dokimazoyme-subaru-levorg
-
https://www.4troxoi.gr/techdata/skoda/o ... le-116hp-1
The end.
-
To Octavia εχει 610λίτρα πορτ μπαγκαζ
Το passat 630
Το xtrail 565
To v50 μου ειναι στα 417 οπότε σίγουρα ειμαστε παραπάνωΤο θέμα ειναι οτι μεγάλο ρόλο παιζει κ ο συντελεστής 'γουστάρω να βλέπω το αυτοκίνητο μου' κ οχι μονο να το οδηγαω
Κ με ολα αυτα τα στοιχεία αυξάνεται το δίλημμαΣτάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SUV για εθνική είναι κακή ιδέα. Οπισθέλουλκουσα (αεροδυναμικός θόρυβος και κατανάλωση), κλίσεις στις καμπές, χειρότερη συμπεριφορά και επιδόσεις, σε σχέση με ένα αντίστοιχο τετρακίνητο, ψηλωμένο estate.
40000χλμ/έτος, 4κίνηση κ χώροι!!!