-
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ενώ έχει ανακοινώσει τιμές στην Γαλλία εδώ και 20 μέρες και προφανώς δέχεται παραγγελίες δεν υπάρχει ούτε ένα τεστ στον τύπο ή βίντεο που να μην είναι στατικό; Ότι έχουν δείξει είναι παρκαρισμένο αμάξι και σχόλια. Κανένας στην Ευρώπη δεν το έχει οδηγήσει να μαςπ ει εντυπώσεις. Δλδ περιμένουν παραγγελίες χωρίς να έχει περάσει από κανένα χέρι? Απορώ...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ενώ έχει ανακοινώσει τιμές στην Γαλλία εδώ και 20 μέρες και προφανώς δέχεται παραγγελίες δεν υπάρχει ούτε ένα τεστ στον τύπο ή βίντεο που να μην είναι στατικό; Ότι έχουν δείξει είναι παρκαρισμένο αμάξι και σχόλια. Κανένας στην Ευρώπη δεν το έχει οδηγήσει να μαςπ ει εντυπώσεις. Δλδ περιμένουν παραγγελίες χωρίς να έχει περάσει από κανένα χέρι? Απορώ...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και απο κινα αυτα που βρηκα στο yutube περιορισμενα ειναι...δειχνουν μονο το αμαξι παρκαρισμενο και αναλυουν ολα τα πλεονεκτηματα του....μηπως καποιο λακο εχει η φαβα????
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από Κίνα το έχω δει σε κίνηση.
https://m.youtube.com/watch?v=FdSmg9ZS9b0&t=14s
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Από Κίνα το έχω δει σε κίνηση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν υπαρχει βιντεο που να δειχνει αναλυση εν κινηση και να μιλαει αγγλικα και οχι τσινκ τσονγκ τσινκ...ανεβασετο στο φορουμ αλλα μετα σκεφτομαι οτι το αυτοκινητο θα ειναι με την αντιστοιχη ποιοτητα που εχει στην εδω αγορα ή προσαρμοσμενο στα μετρα τους .???
-
Εννοείται είναι η κινεζική έκδοση τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;
Και ένα ακομα.Στον δρόμο δείχνει πολύ επιβλητικό πάντως!
Εκείνο που βλέπω ότι με χαλάει στο ταμπλό είναι αυτά τα μαύρα γυαλιστερά πλαστικά που περιβάλλουν τους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα. Κάπως φτηνά δείχνουν και μάλλον θα γεμίσουν δακτυλιες. Κατά τα άλλα η επένδυση του υπολοίπου ταμπλό δείχνει με υλικά από το πάνω ράφι.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς θέλουν το αμάξι να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού πρώτα και μετά θα βγάλουν τα δημοσιογραφικά και θα έχουν όλοι τέστ .
Οπότε από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά θα έχουμε νεώτερα . Εδώ το DS7 δεν έχει και πολλές φανφάρες ακόμα ....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Προφανώς θέλουν το αμάξι να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού πρώτα και μετά θα βγάλουν τα δημοσιογραφικά και θα έχουν όλοι τέστ .Οπότε από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά θα έχουμε νεώτερα . Εδώ το DS7 δεν έχει και πολλές φανφάρες ακόμα ....
Παντως το ds7 που το ειδα στην δεθ και μπηκα και μεσα...απο ποιοτητα και ομορφια εξωτερικη και εσωτερικη ειναι εξαιρετικο....αλλα απο χωρους ειναι αρκετα καλο σαν το τουσον της χιουνται το πορτμπαγκαζ καπου εκει κυμαινεται και αυτο μετριο....το c5 προβλεπεται θηριο μπροστα του
-
Παντως τα SUV τυπου 'D' τα εχουν δυσπροσιτα μην σας πω και απτοσιτα για το ελληνικο αγοταστικο κοινο...ειτε με πολυ υψηλες τιμες, ειτε με μεγαλους κινητηρες οποτε λογω τεκμηριων δεν αγγιζονται, ειτε απλα δεν τα φερνουν στην χωρα μας.....κριμα ποσοι και ποσοι ψαχνονται για αμαξια τυπου κοντιακ και xttail για αυτο λιγο πολυ ανυπομονω να δω την τιμολογιακη πολιτικη για το c5....συνδιαζει μεγαλο αμαξωμα τυπου 'D' με downsizing κινητηρες δηλ. και μεγαλο και ευκολοσυντηρητο....
-
Ένα βιντεάκι με τα αξεσουάρ μεταφοράς του C5
Και ένα που δείχνει το εσωτερικό του και την κονσόλα ως αυτόματο και με ταχύτητες
-
Άλλο βιντεάκι με επιπλέον αξεσουάρ. Από τα χειριστήρια εκείνο που μου ξενιζει λίγο είναι ότι το cc δεν είναι στο τιμόνι αλλά σε μοχλό αριστερά νομίζω του τιμονιού. Θέλει μια καλή εξοικιωση γιατί κάνει πολλά αυτός ο μοχλός. Εγώ +10 χρόνια το έχω συνηθίσει στο τιμόνι
https://m.youtube.com/watch?v=s-VCoev08ac
-
Εχεις δίκιο, δεν ειναι τόσο πρακτικό όσο τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι. Στο C5 που τα είχε στο τιμόνι έπαιζα με αυτα συνέχεια και πρακτικά οδηγούσα έτσι σε ταξίδι . Με το μοχλό απο πίσω δε γίνεται τόσο ευκολα γιατι πρέπει να μετακινήσεις το χέρι σου .
Όμως λαβέ υπόψην οτι πλέον ειναι έξυπνο cc και δε χρειάζονται οι συνεχείς διορθώσεις όποτε έρχεται μια η άλλη. -
Είναι έξυπνο αν πάρεις το αντίστοιχο πακέτο που διατίθεται στανταρ πιθανότητα μόνο στην shine . Στα απλά cc πάντως παίζεις συνέχεια με το + κυρίως χωρίς όπως είπες να βγάζεις το χέρι από το τιμόνι. Τώρα γίνεται πιο κουραστικό και από το ανέβασε κατέβα σκάλα για τα φώτα γιατί όπως είδα είναι ψιλορυθμιση καθώς ο μοχλός είναι πολυλειτουργικος
Τόσο φουλ ήταν το τιμόνι που δεν το έπαιρνε;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Άντε και στα δικά μας!!! Σε κάνα δυο μήνες που θα πάει θα λυθούν τα μυστήρια της τιμής!
33500 χιλιαδες το shine eat8 130 1.5 στην Ιταλία! 3χιλιαρικα κάτω από Γαλλία!
Μέχρι να φτάσει στους φτωχούς συγγενείς στην Ελλάδα θα κάτσει στα 30990!
(Φυσικά αν το βαζαν σύμφωνα με αγοραστική δύναμη θα έπρεπε το 33,5 της Ιταλίας να γίνει 25 βαριά εδώ!) . Αλλά ας γίνει 30-31 καλά θα είμαστε!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως αν παίζει αυτή έκδοση στα 30-31000 με φούλ λέντ κλπ , πιστεύω ότι μια χαρά θα πάει , αφού οι βενζίνες θα είναι γύρω στα 24-25...
-
απλα μετα τους αγχωτικους θα αρχισουν να μας ζωνουν τα φιδια! ποσες εκπτωσεις σε ποιοτητα και υλικα εχουν κανει για να το δινουν 5-6 χιλιαρικα κατω απο το 3008?!!...φυσικα υπαρχει η ετοιμη απαντηση οτι απλα στο 3008 (όπως εχουμε πει πολλες φορές) ειναι αρκετα 'φουσκωμενο' τιμολογιακα... ή ότι πρόκειται για προωθητική ενέργεια και μετά θα το ανεβάσουν (αν και αυτό δεν πολύ στέκει γιατί συνήθως αυτές οι ενέργειες γίνονται σε βασικές εκδόσεις και όχι στις πλήρεις ).
Παντως σιγουρα στα 30Κ 4.5 μετρα αμαξι με τετοιο χωρο αποσκευων με 3 ανεξαρτητα καθισματα με 8 ταχυτο αυτοματο κιβωτιο με 130 αλογα, με τις αναρτησεις της σιτροεν, με όλα τα τεχνολογικα βοηθηματα κοκ θα ταραξει τα νερα πιστευω... -
Ωραία βιντεάκια από το paris show
https://m.youtube.com/watch?v=-EmMXcc4jog
https://m.youtube.com/watch?v=Y06n0onOwAc
-
Aν δεν εχουν κανει καποιο τρικακι με μονταζ ο παρουσιαστης εδω που είναι σίγουρα +1.90 (μπορει και 1.95) περνά από θεση οδηγου στην πισω θεση και τα ποδια του εχουν και 4-5 ποντους αερα ( βεβαια οταν καθεται μπροστα για τα δικα μου γουστα την εχει πολυ μπροστα την θεση).
Η ποιοτητα του εσωτερικου δειχνει υψηλη και η οθονη καλης αποκρισης.
Εξωτερικα η εμφανιση του ειναι πολυ 'ματσο' -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άντε και στα δικά μας!!! Σε κάνα δυο μήνες που θα πάει θα λυθούν τα μυστήρια της τιμής!
33500 χιλιαδες το shine eat8 130 1.5 στην Ιταλία! 3χιλιαρικα κάτω από Γαλλία!
Μέχρι να φτάσει στους φτωχούς συγγενείς στην Ελλάδα θα κάτσει στα 30990!
(Φυσικά αν το βαζαν σύμφωνα με αγοραστική δύναμη θα έπρεπε το 33,5 της Ιταλίας να γίνει 25 βαριά εδώ!) . Αλλά ας γίνει 30-31 καλά θα είμαστε!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοσο θα κυμανθει πιστευεις η βασικη πετρελαιου ??? και η μετρια βενζινης ???
-
24-25 πιστεύω η βασική ντίζελ η λάιβ
NEO CITROEN C5 AIRCROSS