-
Θα αργήσουμε μάλλον να μάθουμε για τιμές.. Οι τιμές στη Γαλλία αναμένεται να ανακοινωθούν Σεπτέμβριο.. Το άνοιγμα των παραγγελιών 1 Οκτωβρίου και τα πρώτα αυτοκίνητα για τις βιτρίνες των εμπόρων θα δωθούν Νοέμβριο.. Βασικά δεν το πιστεύω και πολύ.. Παράλογο μου φαίνεται.. Γιατί τόση καθυστέριση? Τότε τι το παρουσίασαν από τωρα? Πάντως φαίνεται να είναι κορυφαία πρόταση για την κατηγορία! Με κορυφαία απόσταση 23cm από το έδαφος, με το μεγαλύτερο μεταξόνιο της κατηγορίας (2,73m), με αποσκευές από 580-720λίτρα, με τρία πίσω ξεχωριστά και συρόμενα καθίσματα, με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, με νέα ανάρτηση μαγικό χαλί και με τα νέα ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα για άνεση.. Νομίζω με όλα αυτά είναι μια κατηγορία από μόνο του και προσφέρει το κάτι διαφορετικό από τους ανταγωνιστές του
-
Απο την παρουσιαση ενος μοντελου μεχρι την παραδοση κ κυκλοφορια, απεχει συνηθως ενα χρονικο περιθωριο 6 μηνων.
Αν το grandland δηλαδη αυτη τη στιγμη σε diesel πωλειται στα 25-26 ποια θα μπορουσε να ναι η τιμη του c5 aircross? Πιστευω πως μικροτερη ισως και ανταγωνιστικη του qq και karoq θα το βοηθησουν στις πωλησεις.
Peugeot, citroen και opel στην Ελλαδα δεν εχουν διαφορετικο εισαγωγεα;
-
peugeot και Citroen έχουν τον ίδιο εισαγωγέα τα τελευταία χρονια.. Το λογικό για εμένα είναι να είναι ακριβότερο απο το Qashqai.. To C5 aircross είναι σε άλλο επίπεδο σε χαρακτηριστικά από το qq.. Σε χώρους ειδικά φαίνεται να είναι μια με δύο κατηγορίες πάνω από το qq.. Ο τύπος υποθέτει ότι στη Γαλλία θα ξεκινάει μάλλον από 25.000ευρώ το Citroen.. To qq στη Γαλλία ξεκιναει απο 23.400.. Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζουν ότι το Citroen θα ξεκινάει περίπου πάνω κάτω από 23.000£ όταν το qq εκεί ξεκινάει από 19.300£
-
Έτσι είναι με 4.5 Μ μήκος και 2.73 μεταξόνιο με 3 ανεξάρτητες ίδιες θέσεις πίσω 590 λτ χώρο και όλες αυτές τις τεχνολογίες είναι αδύνατον να είναι φθηνότερο από το qq . Από το 3008 παρότι υπερέχει και αυτού παντού σε χώρους και ανέσεις λόγω ότι τα Σιτροέν είναι φθηνότερα από τα πεζω ενδεχομένως να είναι λίγο φθηνότερο αλλά λίγο.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι πιστεύω κ εγώ ότι θα είναι λίγο έως ελαχιστα φθηνότερο από το 3008.. Μην ξεχνάμε ότι το 3008 έχει και το νούμερο 1 εσωτερικό οπότε δικαιούται να είναι και λίγο ακριβότερο.. Αλλά και του Citroën μου αρέσει πάρα πολύ όπως το βλέπω από τις φώτο.. Και το DS7 κορυφαίο εσωτερικό σε σχεδίαση.. Τα τρία καλύτερα για εμένα.. Το Ds7 λένε πως θα έρθει μέσα Ιουνίου.. Για να δούμε.. Στη Γαλλία πάντως η τιμή του ξεκινάει από 31.200 στη βασική Chic με τον νέο euro 6.2 diesel 1.5 130 ps.. Αρκετά καλή τιμή θεωρώ έχει
-
Αρχικά να πω ότι πλέον και την Οπελ έχει ο ίδιος εισαγωγέας , η αν δεν έχει γίνει ακόμα , θα γίνει παγκοσμίως .
Ετσι τις τιμές θα τις διαμορφώσει ο ίδιος .
Εδώ θα μπορούμε να έχουμε και άλλα πράγματα που θα παίξουν . Δηλαδή τιμές με εξοπλισμό .
Αν το Αιρκρός είναι στην ίδια τιμή με το 3008 , αλλά έχει περισσότερο εξοπλισμό , πρακτικά είναι φτηνότερο .
Πάντως το αμάξι θα είναι αγορά του 2019 , δεν νομίζω να προλαβαίνει το 2018 .
-
Στο c5 αυτό που με χαλάει λίγο είναι η υπερβολική μούρη του. Δεν ξέρω πως θα μου κάτσει από κοντά.
Στην γυναίκα που το έδειξα και την εμπιστεύομαι στο γούστο μου είπε σαν τρακτέρ είναι!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλήθεια είναι αυτό για την μούρη του .
-
To grandland 1.2 πάντως μέχρι πρότινος είχε ίδια τιμή με qq 1.2 n-connecta..
-
Εμένα η μούρη του μου αρέσει πάρα πολύ δείχνει πολύ διαφορετικό από τα άλλα, πιο άγριο και φοτουριστικό, όπως και του καινούργιου RAV4. Στο άσπρο πάντως είναι πολύ όμορφο και από ότι έχω δει και τους χρωματισμούς των σαλονιών στα βιντεάκια έχει ένα γκρι με μια κόκκινη γραμμή επάνω που δένει με τα κόκκινα εξωτερικά ή με τα ασημί που μου αρέσουν περισσότερο.
-
Εδώ θεωρώ ότι είναι ωραιότερο μπροστά σε ένα πρασινομπλέ χρώμα , σε μαύρο , σε σκούρο γκρί , ακόμα και σε κόκκινο , σε σχέση με το άσπρο που έβγαλαν πρώτα .
Στο γαλλικό σάιτ έχει ένα βίντεο με χρώματα και εσωτερικό .
Πάντως θεωρώ ότι θα πουλήσει πολύ , γιατί έχει χώρους και οι τιμές θα είναι καλές . Δηλαδή το 130 βενζίνη θα παίζει γύρω στα 22-23 , αλλά ίσως το πιο καλό για την χώρα μας να είναι το 130 ντίζελ με το 8τάχυτο , αλλά εκεί θα πλησιάσει τα 30000 .
Και θα έχουμε και μεγάλες μάχες εδώ , αν το εσωτερικό του είναι ανάλογα ποιοτικό με την C5 μου και η ανάρτηση βγεί καλή .
Τότε με τους κινητήρες και τα κιβώτια , κάτι Χ1 με τον 1.5 , θα την έχει για πλάκα .
-
Έτσι είναι 8ταχυτο με τέτοιους χώρους ποιότητα κύλισης σύγχρονο εσωτερικό κάτω από τα 30000 θα πάει πολύ καλα. Σε αυτά τα λεφτά θα επιλέγεις το qq που είναι ο βασιλιάς των πωλήσεων μόνο αν δεν θες 4.50μ αμάξι. Δεν βρίσκω άλλο λόγο να πας στο νισσαν.
Και νομίζω ότι η Σιτροέν κάνει έξυπνα που κράτησε το μήκος στο άνω άκρο της κατηγορίας των c segment και δεν το αλλαξε προς τα πανωΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε τιμές(να μας φύγει και η περιέργεια) και απο Σεπτέμβριο να δέχονται παραγγελίες.
-
Σε σχεση με 3008 και Grandland X θα είναι μεγαλύτερο? Πως θα κατασονταν τα προηγούμενα από άποψη μεγέθους?
-
Σίγουρα μεγαλύτερο. Έχει 3 ίδιες ανεξάρτητες θέσεις πίσω. Έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών μεγαλύτερο μήκος μεταξόνιο
-
τρία πίσω ξεχωριστά και συρόμενα καθίσματα έχει το 5008, καθώς και μεγάλο χώρο αποσκευών. Οπότε το βλέπω σαν μία παραλλαγή του 5008 με τιμές που θα είναι στα συν πλην 30000€
-
Αν βγεί στα 30000 με το αυτόματο κιβώτιο θα είναι ευκαιρία γιατί δεν βλεπω κάποιο μεγάλο suv αυτόματο κάτω από 35000 και με τόσο πλούσιο εξοπλισμό.
-
Καλά άμα έχει 30000 η πλούσια έκδοση σε αυτόματο θα είναι σχεδόν μονόδρομος για όποιον θέλει ντιζελ με χώρους εξοπλισμό και αυτόματο. Αλλά θα βγαίνει 6000 φθηνότερο από το 5008 . Αρκετή διαφορά δεν νομίζω να έχουν τόση. Κάνα 3χιλιαρο την κόβω την διαφορά τους.
-
Πρώτη σύγκριση με το 3008 και αναφορά στο 6:45 οτι η βασική έκδοση υπολογίζεται σε 25300€ στη Γαλλία. 1300€ φθηνότερο απο το 3008.
Δεν νομίζω οτι είνα κατηγορία 5008 σε χώρους, αντιστοιχία και σύγκριση υπάρχει με το 3008 σε χώρους και τιμές.
-
c5 aircross:
4,51/2,73/1,84/1,67
5008:
4,61/2,84/1,84/1,65
3008:
4,45/2,67/1,84/1,62δλδ σε σχεση με 3008 : +6 σε μηκος,μεταξονιο, ιδιο φαρδος, +5 σε υψος, σε σχεση με 5008: -10σε μηκος, -11σε μεταξονιο, ιδιο φαρδος, +2 σε υψος. Οντως πιο κοντα ειναι στο 3008 αν και σχεδον παντου μεγαλυτερο, ειναι αναμεσα σε 3008 και 5008.
Eντυπωσιακο το μεταξονιο στο 5008 μεγαλυτερο απο Χ3 και q5 !
NEO CITROEN C5 AIRCROSS