-
Πόσο διαφορά έχουν στην κατανάλωση οι διάφοροι κινητήρες του Mito ? + Μηχανικά τι διαφορές έχουν ? Πχ ο 120hp με τον 155hp διαφέρουν ξέρω εγώ στο πρόγραμμα που φοράνε ή και σε άλλα ?
-
6.1 μεικτό το 120ρι 198 τελική.
6.5 μεικτό το 155ρι 215 τελική.Κινητήρες ίδιοι.
-
Μια χαρά δεν έχουν μεγάλη διαφορά... Η μετατροπή σε υγραέριο είναι εύκολη ? Αξίζει ?
-
Τόσα πολλά χιλιόμετρα θα κάνεις που σε ενδιαφέρει το υγραέριο;
Η μετατροπή εύκολη είναι και ένα καλο κιτ μαζί με περαστικά θα πάει στο χιλιάρικο, απλά σκέψου πως καταπονειται περισσότερο ο κινητήρας. -
Απλα το σκευτομε για το μέλλον και ήθελα να ξέρω. Θα ψάξω λίγο ακόμα και θα σας πω λογικά στο Mito θα καταλήξω.
Μια τελευταία ερώτηση... Έχει διαφορά το 5ρι κιβωτιο με το 6ρι έτσι έστω να με επηρεάσει ?
-
Μετα απο 3-4 αυτοκινητα που ειδα κατεληξα στην εμπειστη λυση του γνωστου μας... Ωραιο και το 155 με καλο γκαζι αλλα προτιμησα οπως μου ειπατε το αμαξι που ηξερα ... Το μονο θεμα ειναι οτι θελει λαστιχα και φοραει 17ρες ζαντες...
Εχω διαβασει καλα λογια για pirelli p zero και Continental ContiSportContact 5 τι λετε ? -
Το P Zero είναι λαστιχάρα!!! Το Continental είναι τσιχλόφουσκα...
-
Δες και τα pilot sport 4 , κορυφαία σε στεγνό και βρεγμένο , και πλέον στην 225 / 45 / 17 σε λογικές για την ποιότητα του τιμές.
Επίσης και τα καινούργια primacy 4 , αν και ακριβότερα λόγω νέας τεχνολογίας στο πέλμα βγάζει περισσότερα χλμ και με την ίδια σχεδόν απόδοση μεχρι το όριο φθοράς τους , και στην 225 / 45 R17 94W XL διάσταση έχει την καλύτερη επίδοση σε βρεγμένο, οικονομία στην κατανάλωση βενζίνης και θόρυβο κύλισης στις 17 ιντσες.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
215/45/17 φοραει το μιτο
-
Ο χρήστης makis18 έγραψε:
Μια χαρά δεν έχουν μεγάλη διαφορά... Η μετατροπή σε υγραέριο είναι εύκολη ? Αξίζει ?Ασφαλώς και να βάλεις υγραέριο. Οι Ιταλοί είναι η πρώτη δύναμη στον κόσμο στο υγραέριο και τα μοντέλα τους είναι πολύ ανθεκτικά σε αυτό. Αν βάλεις καλό επώνυμο σύστημα σε έμπειρο εγκαταστάτη, θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
-
Continental, διαφορετικά αν θες κάτι οικονομικότερο uniroyal.
Τα pirelli καλή επιλογη, αλλά κοπανανε για τα γούστα μου.
-
Ο χρήστης makis18 έγραψε:
215/45/17 φοραει το μιτοΤα ίδια ισχύουν για τα Pilot sport 4 στην δική σου διάσταση , ίσως να είναι 50 - 80 ευρώ η τετράδα ακριβότερα από τα 225 οπότε μικρό το κακό.
Τα primacy καλύτερα μην τα κοιτάς , τώρα που διάβαζα reviews ειναι αρκετά ξενερωτα σε σχέση με τα υπόλοιπα , το mito θελει λαστιχακι με feedback.
Και τα Goodyear F1 asymmetric 3 είναι πολύ καλά να ξέρεις.
Οποία από τα Pilot , zero , και F1A3 βρεις σε καλύτερη τιμή να τα βάλεις.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Το Mito , όπως ειπώθηκε, είναι σπορτιφ αμαξάκι οπότε θέλει σπορ λάστιχο.
Pzero, pilot sport, asymetric, sportmaxx κλπSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Continental, διαφορετικά αν θες κάτι οικονομικότερο uniroyal.Τα pirelli καλή επιλογη, αλλά κοπανανε για τα γούστα μου.
Τα Continental έχουν σαπουνιάσει στις 5 πρώτες γρήγορες στροφές. Τα άθλια Uniroyal (βροχολάστιχο στην Ελλάδα ), στις 2...
-
Τελεια θα παω να ρωτησω τιμες και για τα 3... Αν εχουν μικρη διαφορα θα βαλω τα ps4 αλλιως τα f1a3 και τελευταια θα δω το p zero
-
Τα pirelli ειναι σκληρότερα, πιο θορυβώδη κ ζεσταίνονται σχετικά δυσκολα. Εχουν πιο σπορ προσανατολισμο. Είχα cinturato p7, περίμενα πως κ πως να φαγωθούν για να αλλάξω. Κουραζαν στα πολλά χλμ..
Τα conti ειναι πιο ισορροπημενα κ άνετα. Στο scirocco πριν conti sc5 και τώρα pc6, μέχρι τα 47-48k μια χαρά είναι.
Ο father έχει στο 407 τα uniroyal, οκ πιο μαλακό με βροχινο προσανατολισμό σαπούνιαζει πιο εύκολα αλλά για τα λεφτά τους αξίζουν κ με το παραπάνω.
-
Μιλάμε για σπορ αυτοκίνητα και σπορ οδήγηση. Τα Pirelli είναι τα καλύτερα σε αυτό. Τα Conti βγαίνουν off σε 10 λεπτά σε μια στροφοδιαδρομή. Για Uniroyal δεν θέλω καν να μιλήσω...
-
Τοσο χαλια τα continetal ? Γιατι διαβαζω οτι τα ps4 ειναι καλυτερα απο τα p zero
-
Οι απόψεις διίστανται απ' ότι βλέπεις.. Από μένα conti δαγκωτό.
-
Pirelli απο μένα.
Και προτείνω τα P7.Είχα και γω το δίλλημα παλιότερα, μόνο τα Pirelli με κάλυψαν σε πιο επιθετική οδήγηση που κάνω.
Αγορα μεταχειρισμενου