-
Εχω ενα toyota yaris 2010 montelo 102hp . Τα χιλιομετρα του ειναι 115000 και μου καιει ενα κιλο λαδι στα 1000 χλμ.Απο τα
50000 χλμ αρχισα να διακρινω οτι κατι συμβαινει και το παρακολουθω !! Εμαθα οτι εχει συμβει και σε αλλα !! Ξερετε κατι για το θεμα? -
Εχω ενα toyota yaris 2010 montelo 102hp . Τα χιλιομετρα του ειναι 115000 και μου καιει ενα κιλο λαδι στα 1000 χλμ.Απο τα
50000 χλμ αρχισα να διακρινω οτι κατι συμβαινει και το παρακολουθω !! Εμαθα οτι εχει συμβει και σε αλλα !! Ξερετε κατι για το θεμα? -
Η αντιπροσωπεία τι σου είπε? Λες ότι το έχεις από τα 50.000
-
καινουριο η μεταχειρισμενο το πηρες;
μου κανει μεγαλη εντυπωση να καιει λαδι, εχει πολυ καλους κινητηρες -
Ο 1.33? Γνωστο θεμα το χω αναφερει πολλακις στους απιστους θωμαδες για τα τογιοτα.
-
Ισχύει. Έχει θέμα το συγκεκριμένο μοτέρ. Στις αντιπροσωπιες το ξέρουν αλλά δεν ξέρω αν έχουν λύση.
Χαρά σ αυτούς που αγόρασαν ως 'πάρε γιαπωνέζικο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο'Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ TOYOTA AURIS 1.33 START STOP 2009 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΗΤΑΣ 1 NR ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙΕ ΛΑΔΙΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΤΟΣ 1500 -2000 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΔΩΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
μας τρολαρεται σημερα και υπαρχουν 2 θεματα με κινητηρα που καιει λαδια σε μια εταιρια που θεωρω αξιοπιστη
η γνωμη μου στην ερωτηση σου, ειναι να τον κανεις ρεκτιφιε, παρε και απο αλλο συνεργειο τιμη μηπως ριξεις το κοστος επισκευης
στο να βαλεις μεταχειρισμενο, πληρωνεις τον μτχ κινητηρα, τα περαστικα, παραβολα αλλαγης τα καινουρια νουμερα του στην αδεια κυκλοφοριας και λιγη τυχη να σου βγει καλος ο κινητηρας -
yiannis1989 καλησπέρα.
Για το θέμα σου, σου έστειλα π.μ -
R200 σου γραψαμε και εγω και ο Πανος στο αλλο θεμα...
-
βρε νονε δεν σε παρεξηγω απλα δεν μπορω να το πιστεψω ακομα αυτο
απο ελατηρια η απο τσιμουχακια η διαρροη; -
Έχω το ίδιο πρόβλημα σε toyota auris ο κινητήρας 1,33 nr έχει προβληματο θέμα είναι πως διορθώνεται το ψάχνω και εγώ για ρεκτιφιε η αγορά μεταχειρισμένου κινητηρα
-
Κάποια κατασκευαστική αστοχία προφανώς έχουν αυτά τα μοτέρ , καλυτερα θα ηταν να γίνει επισκευή σε καλό μηχανικό . Η αγορά μεταχειρισμένου μοτέρ εκτός του ότι δεν γνωρίζεις τη κατάσταση του πιθανόν να έχει το ίδιο κατασκευαστικό πρόβλημα, που ενας σοβαρός μηχανικός θα το λυσει με την επισκευή.
Μη φέρνουμε σε σύγκριση παιδιά την αξιοπιστία των ιαπωνικων μοτέρ και δη των τογιοτα με τα υπολοιπα, είναι άδικο και το ξέρετε. Μιλάω καθαρά τεχνικά χωρίς παρωπιδες σε brand names. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Κάποια κατασκευαστική αστοχία προφανώς έχουν αυτά τα μοτέρ , καλυτερα θα ηταν να γίνει επισκευή σε καλό μηχανικό . Η αγορά μεταχειρισμένου μοτέρ εκτός του ότι δεν γνωρίζεις τη κατάσταση του πιθανόν να έχει το ίδιο κατασκευαστικό πρόβλημα, που ενας σοβαρός μηχανικός θα το λυσει με την επισκευή.
Μη φέρνουμε σε σύγκριση παιδιά την αξιοπιστία των ιαπωνικων μοτέρ και δη των τογιοτα με τα υπολοιπα, είναι άδικο και το ξέρετε. Μιλάω καθαρά τεχνικά χωρίς παρωπιδες σε brand names.Αυτή η έκδοση του μοτέρ (με τα 100 άλογα, γιατί ή 86αρα είναι γαμάτη), όπως και το 1.8 vvti, βγήκαν προβληματικά, λόγω λάθος σχεδιασμού από ότι καταλαβαίνω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μοτέρ της Toyota δεν είναι αξιόπιστα. Βέβαια θα ήταν σωστό η Toyota να παραδεχτεί ότι υπάρχει θέμα με αυτά τα μοτέρ (κανένας κατασκευαστής δεν το κάνει αυτό βέβαια)
Μην πιάνουμε γενικά τα ιαπωνικά μοτέρ γιατί θα πω μόνο μια κουβέντα. MAZDASent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πού είναι το τρομερό Toyota after sales;;;;;;
Καμία ανάκληση, οδηγία για τους άτυχους ιδιοκτήτες;;;;
Προφανώς γαργαρα........ -
Ανακλήσεις κάνουν (και όχι μόνο η Toyota) δυστυχώς μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
Το σωστό θα ήταν η αντικατάσταση των κινητήρων αυτών, με άλλους που δεν έχουν σχεδιαστικό ελάττωμα, αλλά μπαίνουν πολλοί παράγοντες στη μέση (άλλα κυβικά, ιπποδύναμη κλπ).
Βέβαια κανένας κατασκευαστής δεν κάνει τίποτα για τέτοιου είδους ζητήματα (πχ vw και tsi καδένες κατανάλωση λαδιού μεγαλύτερη από βενζίνης ή dsg, bmw και πολλαπλασιαστές κλπ κλπ), πέρα από την κλασική good will έκπτωση.
Οπότε μην το ρίχνουμε στην Toyota, ΟΛΟΙ κάνουν τέτοιες πουστιέςSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
H ford δεν παραδέχτηκε ότι το μοτερ του RS καίει φλάτζα και έβγαλε ανάκληση;
-
Επειδή είναι το RS. Και εμφανίστηκε πολύ σύντομα το πρόβλημα. Ειδάλλως σε απλό focus ουτε καν θα ασχολιόντουσαν για πρόβλημα που δεν επηρεαζει την ασφαλεια.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H ford δεν παραδέχτηκε ότι το μοτερ του RS καίει φλάτζα και έβγαλε ανάκληση;Αυτό δεν το ήξερα και γι'αυτό δεν το επεσήμανα ως φωτεινή εξαίρεση.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Yaris / Auris κινητήρας 1NR-FE 1,33 και κατανάλωση λαδιού