-
Επίσης ακόμη και στο c3 aircross έχουν κάνει απίστευτη δουλειά με αποτέλεσμα να έχεις σε ένα μαζεμένο αυτοκίνητο, πορτμπαγκάζ ίδιο η ίσως και μεγαλύτερο από Κασκάι με κανονική ρεζέρβα και είναι και αρκετά ελαφρύ. Επειδή είδα και το T-Roc νομίζω δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά στο χώρο αποσκευών.
Ακριβως το ιδιο πορτμπαγκαζ εχουν και τα δυο, 410 lt απλως το C3 στην εκδοση shine εχεις την δυνατοτητα να συρεις τα πισω καθισματα 2/3 & 1/3 και να κερδισεις και αλλο χωρο. Σ ολα οσα γραφεις συμφωνω. Και εγω εκει ψαχνω εδω και καιρο. Το C3 εχει και καλυτερους χωρους θα ελεγα απο ολα της κατηγοριας και καλυτερη προσβαση απο οσα εχω ελεγξει αλλα εχει καποια μειον που εγω προσωπικα με κανουν να το βγαζω απο την λιστα μου.
-
Ο χρήστης Trogg έγραψε:
Τα παντα ολα ακομη και στα 23.000 για τα Β Κατηγοριας αν εννοουμε gadgets και συστηματα ασφαλειας και παλι δε τα βρισκεις, ολο και κατι θα λειπει, ακομη και στο πολυαγαπημενο σου Aircross φιλε Cruiser που βεβαιια η τελικη του τιμη ειναι πολυ πιο κατω απο αυτο το ποσο...Το φορολογικο συστημα εγω προσωπικα το ανεφερα γιατι οι κλιμακες αλλαγης Τελων ταξινομησης σε εμποδιζουν να προσθεσεις σε ενα αμαξι αυτα που θα ηθελες να βαλεις και να πεις οτι ειναι πληρης. Τωρα τα των εισαγωγεων με τις ΑΛΤΠΦ ειναι και αυτο αλλο παιχνιδι δυστυχως...Αφησα την γκλίτσα και τρίβεσαι , αλλά τώρα βοσκάω το κοπάδι , αργότερα αναλυτικά ..
κοιτα αν εχεις κατι να απαντησεις απλα απαντα και περιμενουμε..το πνευμα σου και τις δηθεν πλακιτσες σου κρατα τες για τον εαυτο σου...
Εκείνη την ώρα που έγραψες ήμουν πηγμένος στην δουλειά , για αυτό και το μήνυμα .
Η ουσία είναι ότι στο shine βάζοντας και τα πακέτα family-safety 2 , την δερματίνη και την στάνταρ διχρωμία έχει το 130 Β γύρω 21 και το ντήζελ 120 γύρω στα 21500 . Αρα μέχρι τα 23 μπορείς να βάλεις και το head up display και την ηλιοροφή και το κουμπί αντι για κλειδί στην μίζα . Εχω μια αμφιβολία για όλα αυτά για το ντίζελ γιατί ίσως πατήσει φορολογικό σκαλί με κάποια .
Βέβαια στον εξοπλισμό αυτό δεν παίζουν άλλα μέχρι τα 23000 , εκτός του Αρόνα που υστερεί στους χώρους .
Από την άλλη έχει θέματα αισθητικής και σκληρών πλαστικών που μπορούν να σε ξενερώσουν το αιρκρός .
Εσένα τι σε ενόχλησε ?
-
Αφησα την γκλίτσα και τρίβεσαι ....
Εκείνη την ώρα που έγραψες ήμουν πηγμένος στην δουλειάΑγαπητε Cruizer και εμεις ειμασταν στην δουλεια και πνιγομασταν αλλα καλο θα ηταν τετοια σχολια να αποφευγονται γιατι προσωπικα το ελαβα ως ειρωνεια από την πλευρα σου , ειμαστε σε ένα forum που προσπαθουμε να ενημερωνομαστε και να ενημερωνουμε οσο μπορουμε για θεματα πανω στην αυτοκινηση..ειμαστε πισω από οθονες και όχι face to face οποτε ισως θελει λιγο προσοχη στο πως γραφουμε.
Παμε στο θεμα μας τωρα , το C3 ξερω ποσο εχει το εχω ψαξει όπως εχω πει. Αυτό που με χαλαει περα της αισθητικης που είναι θεμα υποκειμενικο προσωπικα με χαλαει το μπροστα μερος αρκετα και μεσα δε θα το ελεγα τοσο καλαισθητο αλλα anyway το εξω είναι καπως για μενα , αυτό που με χαλαει είναι η ελειψη αισθητηρων μπροστα. Μενω καρακεντρο Αθηνα και καταλαβαινεις , δεν ξερω αν το πακετο family safety 2 τους περιλεμβανει , να πω την αληθεια το συγκεκριμενο πακετο δεν γνωριζω τι περιλαμβανει δεν μου ανεφερε καν ο πωλητης που πηγα αλλα νομιζω ότι δεν τους περιλαμβανει όπως και την καμερα οπισθοποριας που δεν γνωριζουν αν ανοιξει ο κωδικος και ποτε. Αυτά τα θεωρω must για το αυτοκινητο που ψαχνω και θα τα προσθετα ακομη και ως εξτρα ειδικα για το C3 που εχει τετοια τιμη που σε αφηνει να προσθεσεις καποια πραγματα και να φτασεις εως τα 23.000 . Επισης η ελειψη 6ης σχεσης με χαλαει επισης και το συγκεκριμενο κιβωτιο σχεσεων. Γι αυτά το εχω απορριψει παρολο που είναι αρκετα ευρυχωρο ανετο στην προσβαση ισως από όλα της κατηγοριας του και μπραβο του, ακομη και από το T Roc που εχει μεγαλυτερες διαστασεις μηκος πλατος
Το Αρονα κατά εμε δεν υστερει τοσο σε χωρους από το παραπανω , ειπαμε κατά εμε παντα ,γιατι εγω ειμαι κανονικος στο υψος και στα κιλα και μου φαινεται αρκετα ανετο μπροστα αλλα και στα καθισματα πισω ακομη και για δυο ενηλικες μεγαλυτερων διαστασεων από εμενα απλα πισω είναι πολύ φτωχο και μουντο σαν ταπερ. Το πορτμπαγκαζ του στα 400 κρινεται ικανοποιητικο νομιζω . Η τιμη του στα 23.000 αν θες να φτασει καποιος το παιρνει full και όταν λεμε full μιλαμε full (εγω το υπολογισα χωρις μεταλικο χρωμα με το απλο λευκο γκρι οροφη) με τον κινητηρα 1.5 και με τα led και με blind & rear alert και με το vision plus pack και αμα θελει καποιος μπορει να περιμενει μετα το καλοκαιρι θα βαλουν και την digital display που εχουν τα vw group. Βλεπεις εχει το καλο ότι παρολο που είναι 1.5 τα CO2 είναι κατω από 120 και παραμενει στην κλιμακα 8% μεχρι τα 17.000.Αλλα σ αυτό με χαλαει ότι παρολο που είναι υπερηψωμενο αρκετα 19cm μοιαζει σαν αμαξι στον ογκο με το Ibiza αφου εχει και την ιδια πλατφορμα.
Ναι δε το κρυβω ότι το T Roc αυτην την στιγμη μ αρεσει περισσοτερο αισθητικα από όλα στην κατηγορια που είναι και στις διαστασεις του, μ αρεσει που είναι ένα golf υπερηψομενο , προερχομαι από golf 1.4 170ps αλλα δεν ειμαι κολλημενος groupakias απλα θεωρω ότι εβγαλε ένα πολύ ομορφο αυτοκινητο επιτελους αλλα ναι είναι τιμολογιακα πολύ υψηλο για αυτά που προσφερει αν θελει καποιος να το παρεις πληρη στα 1.5 experience που εχει και τα full led. Ναι μου κακοφαινεται που δεν εχει μαλακα μερη στο ταμπλο , ναι δεν εχει πολλαπλους συνδεσμους πισω ακομη και στην εκδοση των 1.5. ,ναι δεν τα αμορτισερ όταν ανοιγεις το καπo λεπτομερειες θα πει ; ισως για μενα αλλα με χαλαει όταν η τιμη του είναι υψηλοτερη από το golf και απλα εχει 30 lt παραπανω πορτμπαγκαζ (αυτό παραδοξως με τα αμορτισερ στο καπο το εχει το Renault captur και μου εκανε τρομερη εντυπωση , όπως και το εσωτερικο του ταμπλο που φανηκε πολύ καλυτερης ποιοτητας από το T Roc, αλλα ταμπουρα πισω ελεος !!!).
Εχω απορριψει και το 2008 γιατι δεν μ αρεσει αισθητικα το πισω μερος, παρολο που είναι πολύ καλοστημενο αμαξι και εχει πολύ καλη ποιοτητα μεσα. Ισως να περιμενω και το 2019 που βγαζει το νέο 2008 μηπως και κανουν να μοιασει καπως στο 3008 ειδικα στο πισω μερος γιατι μεσα πιστευω που θα ειναι εξισου ποιοτικο και τοτε ναι μπορω να πω ότι παμε να το παρουμε με κλειστα ματια.
Τωρα το επομενο βημα στους επομενους μηνες είναι να ριξω μια ματια και στα Ασιατικα που δε τα εχω ψαξει καθολου κανα Suzuki Vitara αν και αυτό αναμενεται facelift αν δεν κανω αρχες του 2019 ;
Αυτά και σορρυ για το σεντονι , ευχομαι φιλε alejadrok να βρεις το αυτοκινητο που θα σου αρεσει, αλλα πολυ δυσκολη αποφαση και επιλογη να τα εχει ολα και να σε καλυπτει σε ολα 100% σιγουρα θα πρεπει να κανεις καποιες παραχωρισεις αυτο εχω καταλαβει εγω απο το ψαξιμο μου.
-
Εμένα μου αρέσει και αυτό σε αυτή την τιμή...
https://www.leaseplan.gr/showroom/speci ... 92da1689e3
-
ωραιο ειναι αλλα ο ανθρωπος ψαχνει SUV , τι θες να τον τρελανουμε τωρα και με προτασεις αλλης κατηγοριας
-
Απλά το αναφέρω για να μην ξεχνάμε ότι τα σουβ κοστίζουν όσο τα μεγαλύτερης κατηγορίας χάτς ή σεντάν .
-
Μια διευκρίνιση το c3 aircross στον 1.2 130 και 1.6 120 εχει 6ρι σασμαν.
-
Λαθος μου εχεις δικιο...βλεπεις στην εκθεση τα εβλεπα ολα με 5 αρι και σε κατι δοκιμες που διαβασα και θεωρησα οτι ετσι θα ειναι και δεν εκανα τον κοπο να ρωτησω τον πωλητη...
-
Το troc θα παρεις αλλα το c3 aircross με αντιστοιχο εξοπλισμο και κινητηρα βγαινει 1500-2000 φθηνοτερο(εκτος του 1.2 μεσαια εκδοση aircross που ειναι πιο vfm λογω αλλης κλίμακας στα17500) με 5 ετη εγγύηση και ατοκες δισεις
-
Δυστυχώς trogg στο C3 δε μου αρέσει η εξωτερική του εμφάνιση, οπότε δεν πήγα καν να το δω.
Cruiser, δε θα σου κρύψω ότι έχει περάσει από το μυαλό μου να δω και άλλη κατηγορία, αλλά όχι πριν εξαντλήσω τα SUV.Χτες λοιπόν έκανα Test Drive σε ένα Ford Kuga ST Line (150 άλογα) και τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Δυστυχώς λίγο προς το αρνητικό, κυρίως γιατί ήθελα πολύ όλα να είναι καλά και όχι γιατί έγινε κάτι που δεν περίμενα.
Για το ST Line (παρόλο που κοιτάω το business).
- Το περίμενα πιο σκληρό στις αναρτήσεις, δεν ήταν. Μου άρεσε η αίσθηση.
- Είναι τούμπανο. Έχει τα πάντα. Χρήσιμα και άχρηστα κοκοκόψαρα.
Έριξα απίστευτο γέλιο με το αυτόματο παρκάρισμα. ΚΙΤ. Πάντως πρέπει να είσαι κουλός για να το χρειαστείς πραγματικά (οι αισθητήρες και η κάμερα οπισθοπορείας κάνουν τέλεια τη δουλειά τους. ίσως η αναγνώριση του χώρου που μπορεί να χωρέσει το αυτοκίνητο να βοηθάει, αλλά και πάλι!
**Γενικά για το Kuga **
Θετικά- Εξοπλισμός
- Ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό
- Εξωτερική εμφάνιση (για το δικό μου γούστο).
- Ηχομόνωση και ευκολία στην οδήγηση.
Αρνητικά
Δύο αλλά σημαντικά.
(-)Κατανάλωση
Το ήξερα. Έχω διαβάσει σεντόνια και πολλές αναλύσεις στο forum, οπότε πήγα προετοιμασμένος ή έτσι νόμιζα.
Το ΣΟΚ δεν ήταν τα 13.5lt/100Km που έγραψε για ένα 40λεπτο test drive σε μικτή οδήγηση πόλης (λίγο σε ανοιχτό δρόμο, λίγο σε στενά και με κίνηση σε ορισμένα σημεία), αλλά το πόσο εύκολα πιάσαμε αυτό το νούμερο. Ναι μεν το πήγα λίγο πιο σβέλτα από ότι θα το πήγαινα στην καθημερινή ζωή, αλλά δεν το ξεκώλιασα, δεν τέντωνα τις ταχύτητες στα κόκκινα. Για να φτάσεις τα 10lt μέσα στην πόλη, δε θέλεις αυγό στο πόδι όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω, αλλά πανί στην οροφή για να πας με τον αέρα.
(-) Βάρος / Ρεπρίζ
Δεν έχω την εμπειρία να καταλάβω αν αυτό που δε μου άρεσε οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα ή στο αυξημένο βάρος που καθυστερεί το αυτοκίνητο. Για να μπορέσεις να επιταχύνεις, ενώ είσαι σε μια ταχύτητα με λίγες στροφές θέλει οπωσδήποτε κατέβασμα. Ο πωλητής το δικαιολόγησε στο turbo. Ότι αρπάζει λίγο πιο ψηλά. Παραδείγματα:- Πηγαίνεις με δευτέρα σε ένα στενό και θέλεις να στρίψεις δεξιά. Πρέπει να κατεβάσεις πρώτη. Είναι σα να μην έχει ροπή στα πολύ χαμηλά (ή να μη φτάνει).
- Αντίστοιχα και σε επιταχύνσεις με περισσότερα km. Ένιωσα ότι για να πάει σβέλτα ήθελε κατέβασμα.
Τι κάνουμε τώρα? Μάλλον ένα μπανάκι στη θάλασσα για να ξελαμπικάρει το μυαλό.
Στα επόμενα Test Drive, έχει σειρά η Nissan
- X-trail / Μπλέκουν τα πράγματα καθώς η έκδοση της βενζίνης είναι τελείως γυμνή σε εξοπλισμό. Θα δούμε.
- QQ / Δε μου αρέσει η εξωτερική εμφάνιση αλλά θα το δοκιμάσω μια και θα πάω στη Nissan. Αν είχα θέμα με τα ρεπριζ του Kuga, φαντάζομαι τι θα γίνει στο QQ.
Άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
Αρνητικά
(-)Κατανάλωση
(-) Βάρος / ΡεπρίζΓια την κατανάλωση λες ότι έχεις διαβάσει, οπότε δεν έχει νόημα να (ξανα)πω τα ίδια. Πάντως 13.5 δεν έχω δει ούτε εγώ, που το πάω γα@#$ς άρα μάλλον έχει να κάνει με τα πολλά cold-start test-drives του συγκεκριμένου. Λογικά νούμερα που μπορείς να περιμένεις είναι 9-11 εκτός-εντός πόλης.
Το βάρος είναι αυτό που είναι. Για τις ρεπρίζ όμως, ειδικά αυτό που οδήγησες, είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας, οπότε μάλλον το κρέμαγες ή το αυτοκίνητο έχει δουλέψει πολύ καιρό με 'ληθαργική' οδήγηση. 1η για να στρίψεις ? Όσο για ροπή χαμηλά, τι εννοείς, στις πόσες σαλ ? Γιατί αν περιμένεις να τραβάει γερά με 1500σαλ, τότε μάλλον λάθος κοιτάς βενζίνη.
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
Χτες λοιπόν έκανα Test Drive σε ένα Ford Kuga ST Line (150 άλογα) και τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Δυστυχώς λίγο προς το αρνητικό, κυρίως γιατί ήθελα πολύ όλα να είναι καλά και όχι γιατί έγινε κάτι που δεν περίμενα.
Η κατανάλωση ήταν σίγουρα παραπάνω απ' ότι θα έγραφες σε προσωπικό αυτοκίνητο.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις είδες αυτό που έπρεπε να δεις. 150hp σε 1600kg δε μπορούν να κάνουν θαύματα. Τα υπόλοιπα ήταν πίπες του πωλητή. Άκου σύγχρονο τουρμπάκι να αρπάζει πιο ψηλά όταν όλα έχουν το peak της ροπής τους μαξ στις 2.000σαλ.
-
The_Ace, η κατανάλωση μπορεί να οφείλεται σε αυτό που λες. Όπως είπα το θέμα δεν είναι τι έγραψε, αλλά με τι οδήγηση. Αυτό με έκανε λίγο πιο διστακτικό. Μου φάνηκε ότι πολύ εύκολα θα μπορούσα να δω και μεγαλύτερο νούμερο και τρόμαξα.
Για το άλλο, μπορεί και να κάνω λάθος, το μοναδικό με μηχανικό κιβώτιο αυτοκίνητο που οδηγώ τα τελευταία χρόνια είναι ένα Mini Cooper (1,6 - 120 άλογα). Δε συγκρίνω γκάζια γιατί μιλάμε για άλλα αυτοκίνητα με τελείως διαφορετικό στήσιμο.
Τι εννοώ όταν λέω πρώτη για να στρίψεις. Οδηγείς σε ένα στενό, έχεις δευτέρα και θέλεις να στρίψεις δεξιά (ή αριστερά). Αυτό που έκανα ήταν πάτημα συμπλέκτη, λίγο φρένο και εν κινήσει ξανά άνοιγμά. Εδώ μου ζήτησε κατέβασμα. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο Mini όχι/Σε κάθε περίπτωση θα το κάνω ξανά test drive και αν μπορώ και για περισσότερη ώρα, γιατί μιλάμε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
-
Η σύγκριση με το Mini Cooper στο σημείο που αναφέρεις, στην αίσθηση με πολύ χαμηλές σαλ, είναι προφανώς υπέρ του Mini, ελαφρύτερο όχημα με -έστω οριακά- μεγαλύτερο ΝΑ κινητήρα, έναντι βαρύτερου οχήματος με μικρότερο κυβισμό και turbo. Στις σαλ που αναφέρεις θα έβλεπες σίγουρα διαφορά υπέρ του Mini. Πάντως εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω κατεβάσει 1η για να στρίψω, για την ακρίβεια δεν θυμάμαι ποτέ να βάζω 1η παρά μόνο για να ξεκινήσω από φανάρια.
Επειδή λες 'σου έδειχνε', μήπως εννοείς το shift indicator στην οθόνη, που σου δείχνει αν πρέπει να ανεβάσεις/κατεβάσεις, και σε ποια σχέση ?
Για την κατανάλωση τα έχουμε πει, τα έχεις δει και εσύ, έχοντας οδηγήσει ΠΟΛΥ πιο βενζινοβόρα οχήματα στο παρελθόν, βρίσκω το Kuga απολύτως 'λογικό' όσον αφορά στην κατανάλωση. Οικονομικό δεν είναι, αλλά δεν πρέπει να 'σε τρομάζει' όπως λες.
Α και επίσης σκέψου ότι τα test-drives είναι πάντα και μονίμως 'μπουκωμένα', καθώς σπανίως οδηγούνται σβέλτα. Αυτό ισχύει γενικότερα, όχι μόνο για το Kuga....
-
Κοίτα, θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ειδικά στο συγκεκριμένο μοντέλο που μου αρέσει.
Είναι πιθανόν η δική μου οδήγηση να μην ήταν σωστή. Νέο μεγάλο αυτοκίνητο, μέχρι να δεις και πως πάει.
Επιφυλάσσομαι για το επόμενο test drive. -
Σίγουρα πρέπει να προσαρμοστείς σε διαφορετικό όχημα, μέγεθος, κινητήρα, μάρκα/μοντέλο κλπ. Πάντως μερικά πράγματα τα ένιωσες σωστά από την αρχή, όπως αυτό που είπες με την ανάγκη να είσαι πάνω από τις 1700-1800σαλ για να έχεις αρκετή δύναμη κάτω από το πόδι σου, και δεν θα αλλάξουν...
-
.
-
Χτες έκανα ένα διπλό test drive στη Nissan.
1. qashqai 1.2 connecta
Το είχα απορρίψει και δεν άλλαξε κάτι, απλά μια και βρέθηκα στην αντιπροσωπεία το έκανα και αυτό test drive.
Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κακή απλά είναι πολυφορεμένο. Το βλέπεις παντού.
Οι χώροι του είναι οριακά καλοί (430lt). Ο εξοπλισμός του είναι υπέρ αρκετός. Έχει σχεδόν τα πάντα όλα. Η δε κάμερα 360 είναι πολύ ψαρωτική. Μέχρι εκεί όμως. Τα 23000€ με το κλειδί στο χέρι είναι πολλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αν και το εσωτερικό του δεν είναι κακό, στο δρόμο δε μου άρεσε. Αρκετοί ήχοι πέρναγαν μέσα στην καμπίνα, το μοτέρ αν και δεν το λες αργό ζοριζόταν αρκετά και το άκουγες. Μου άφησε την εντύπωση ότι είναι ένα level κάτω για αυτά τα λεφτά.xtrail 1.6 163hp
Έκανα την ίδια διαδρομή με το QQ
Εξαιρετικό στο δρόμο. Δεν ξέρω τι αλλάζει σε σχέση με το QQ στην κατασκευή, αλλά μέσα στην καμπίνα δεν ακούς τπτ. Λες και είναι άλλο αυτοκίνητο. Σωστό γκάζι και ροπή, μαλακό στις λακούβες αλλά σφιχτό στις στροφές και χωρίς να πηγαίνει σα βάρκα. Οι χώροι του ατελείωτοι, ειδικά με τα πίσω καθίσματα που εκτός από το κλασικό (πέφτουν 60-40), μετακινούνται και μπροστά. Άρα μπορείς να μεγαλώσεις τη χωρητικότητα χωρίς να καταργήσεις τις πίσω θέσεις.Αρνητικά. Σιγά μη και δεν είχε.
- Έχει χώρους αλλά και διαστάσεις για να τους υποστηρίξει. χα. Στην Αθήνα πρέπει να θέλει λίγο βαζελίνο.
- Ο εξοπλισμός έχει τα βασικά και δεν έχεις δυνατότητα να προσθέσεις extra εργοστασιακό εξοπλισμό.
- Η μούρη του θυμίζει QQ
Τώρα για τον εξοπλισμό αρκετοί αντιπρόσωποι το δίνουν στα 23.000€ έχοντας οθόνη nav και κάμερα οπισθοπορείας aftermarket. Φαντάζομαι Clarion που τα φέρνει ο Θεοχαράκης. Αυτό λύνει το ένα από τα θέματα.
Τι κάνουμε τώρα?
Σχεδιάζω εγώ μια διαδρομή περίπου 20 χλμ και κάνω την ίδια μέρα back to back test drive σε:- Ford Kuga
- Skoda Karoq
3 Nissan Xtrail
Και στα τρία μιλάμε σε εκδόσεις μέχρι 23.000€.
Όταν αποφασίσουμε σε ποιο πάμε θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες για την καλύτερη τιμή. -
Στο Xtrail βαζεις 10ιντσο multimedia και καμερα οπισθοπορειας με κατω απο 300 ευρω,θες να μας πεις τι αλλο του λειπει,που το θεωρεις απαραιτητο;
Το αμαξι ειναι μεγαλο,δεν το κρυβει..... -
Για οθόνη και κάμερα οπισθοπορείας το είπα και εγώ, οι αντιπρόσωποι έχουν βρει από μόνοι τους τη λύση.
Αν εξαιρέσεις αυτό, για μένα το βασικό είναι ο κλιματισμός. Δε με νοιάζει διζωνικός τριζωνικός ή μονοζωνικός.
Για μένα είναι μια σημαντική 'πολυτέλεια'. Ξεκαθαρίζω ότι δεν αμφιβάλω για την απόδοση, αν δηλαδή θα βγάζει αρκετό κρύο ή ζεστό, αλλά για το πόσο πιο εύκολη σου κάνει τη ζωή ο κλιματισμός. Έχω αυτοκίνητο με εξαιρετικό A/C, αλλά το άναψε - σβήσε, χαμήλωσε - ανέβασε κλπ με χαλάει λίγο.Υπάρχουν άλλα που πραγματικά ζεις και χωρίς αυτά αν το αυτοκίνητο είναι καλό, π.χ δερμάτινα τιμόνια, προβολάκια και πολλά άχρηστα ηλεκτρονικά πραγματάκια άλλα που ναι μεν ζεις χωρίς αυτά αλλά θα τα ήθελες (keyless start).
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα extra θα με κάνουν να επιλέξω ένα μοντέλο έναντι ενός άλλου μόνο αν θεωρούσα ότι είναι στο ίδιο επίπεδο στα υπόλοιπα και απλά το ένα έχει ανώτερο εξοπλισμό.
Για τις διαστάσεις δε λέω κάτι, είναι κάτι γνωστό με τα θετικά και τα αρνητικά του και έχει να κάνει αποκλειστικά με τη χρήση.
Επιλογή SUV έως 23.000€