Αφησα την γκλίτσα και τρίβεσαι ....
Εκείνη την ώρα που έγραψες ήμουν πηγμένος στην δουλειά
Αγαπητε Cruizer και εμεις ειμασταν στην δουλεια και πνιγομασταν αλλα καλο θα ηταν τετοια σχολια να αποφευγονται γιατι προσωπικα το ελαβα ως ειρωνεια από την πλευρα σου , ειμαστε σε ένα forum που προσπαθουμε να ενημερωνομαστε και να ενημερωνουμε οσο μπορουμε για θεματα πανω στην αυτοκινηση..ειμαστε πισω από οθονες και όχι face to face οποτε ισως θελει λιγο προσοχη στο πως γραφουμε.
Παμε στο θεμα μας τωρα , το C3 ξερω ποσο εχει το εχω ψαξει όπως εχω πει. Αυτό που με χαλαει περα της αισθητικης που είναι θεμα υποκειμενικο προσωπικα με χαλαει το μπροστα μερος αρκετα και μεσα δε θα το ελεγα τοσο καλαισθητο αλλα anyway το εξω είναι καπως για μενα , αυτό που με χαλαει είναι η ελειψη αισθητηρων μπροστα. Μενω καρακεντρο Αθηνα και καταλαβαινεις , δεν ξερω αν το πακετο family safety 2 τους περιλεμβανει , να πω την αληθεια το συγκεκριμενο πακετο δεν γνωριζω τι περιλαμβανει δεν μου ανεφερε καν ο πωλητης που πηγα αλλα νομιζω ότι δεν τους περιλαμβανει όπως και την καμερα οπισθοποριας που δεν γνωριζουν αν ανοιξει ο κωδικος και ποτε. Αυτά τα θεωρω must για το αυτοκινητο που ψαχνω και θα τα προσθετα ακομη και ως εξτρα ειδικα για το C3 που εχει τετοια τιμη που σε αφηνει να προσθεσεις καποια πραγματα και να φτασεις εως τα 23.000 . Επισης η ελειψη 6ης σχεσης με χαλαει επισης και το συγκεκριμενο κιβωτιο σχεσεων. Γι αυτά το εχω απορριψει παρολο που είναι αρκετα ευρυχωρο ανετο στην προσβαση ισως από όλα της κατηγοριας του και μπραβο του, ακομη και από το T Roc που εχει μεγαλυτερες διαστασεις μηκος πλατος
Το Αρονα κατά εμε δεν υστερει τοσο σε χωρους από το παραπανω , ειπαμε κατά εμε παντα ,γιατι εγω ειμαι κανονικος στο υψος και στα κιλα και μου φαινεται αρκετα ανετο μπροστα αλλα και στα καθισματα πισω ακομη και για δυο ενηλικες μεγαλυτερων διαστασεων από εμενα απλα πισω είναι πολύ φτωχο και μουντο σαν ταπερ. Το πορτμπαγκαζ του στα 400 κρινεται ικανοποιητικο νομιζω . Η τιμη του στα 23.000 αν θες να φτασει καποιος το παιρνει full και όταν λεμε full μιλαμε full (εγω το υπολογισα χωρις μεταλικο χρωμα με το απλο λευκο γκρι οροφη) με τον κινητηρα 1.5 και με τα led και με blind & rear alert και με το vision plus pack και αμα θελει καποιος μπορει να περιμενει μετα το καλοκαιρι θα βαλουν και την digital display που εχουν τα vw group. Βλεπεις εχει το καλο ότι παρολο που είναι 1.5 τα CO2 είναι κατω από 120 και παραμενει στην κλιμακα 8% μεχρι τα 17.000.Αλλα σ αυτό με χαλαει ότι παρολο που είναι υπερηψωμενο αρκετα 19cm μοιαζει σαν αμαξι στον ογκο με το Ibiza αφου εχει και την ιδια πλατφορμα.
Ναι δε το κρυβω ότι το T Roc αυτην την στιγμη μ αρεσει περισσοτερο αισθητικα από όλα στην κατηγορια που είναι και στις διαστασεις του, μ αρεσει που είναι ένα golf υπερηψομενο , προερχομαι από golf 1.4 170ps αλλα δεν ειμαι κολλημενος groupakias απλα θεωρω ότι εβγαλε ένα πολύ ομορφο αυτοκινητο επιτελους αλλα ναι είναι τιμολογιακα πολύ υψηλο για αυτά που προσφερει αν θελει καποιος να το παρεις πληρη στα 1.5 experience που εχει και τα full led. Ναι μου κακοφαινεται που δεν εχει μαλακα μερη στο ταμπλο , ναι δεν εχει πολλαπλους συνδεσμους πισω ακομη και στην εκδοση των 1.5. ,ναι δεν τα αμορτισερ όταν ανοιγεις το καπo λεπτομερειες θα πει ; ισως για μενα αλλα με χαλαει όταν η τιμη του είναι υψηλοτερη από το golf και απλα εχει 30 lt παραπανω πορτμπαγκαζ (αυτό παραδοξως με τα αμορτισερ στο καπο το εχει το Renault captur και μου εκανε τρομερη εντυπωση , όπως και το εσωτερικο του ταμπλο που φανηκε πολύ καλυτερης ποιοτητας από το T Roc, αλλα ταμπουρα πισω ελεος !!!).
Εχω απορριψει και το 2008 γιατι δεν μ αρεσει αισθητικα το πισω μερος, παρολο που είναι πολύ καλοστημενο αμαξι και εχει πολύ καλη ποιοτητα μεσα. Ισως να περιμενω και το 2019 που βγαζει το νέο 2008 μηπως και κανουν να μοιασει καπως στο 3008 ειδικα στο πισω μερος γιατι μεσα πιστευω που θα ειναι εξισου ποιοτικο και τοτε ναι μπορω να πω ότι παμε να το παρουμε με κλειστα ματια.
Τωρα το επομενο βημα στους επομενους μηνες είναι να ριξω μια ματια και στα Ασιατικα που δε τα εχω ψαξει καθολου κανα Suzuki Vitara αν και αυτό αναμενεται facelift αν δεν κανω αρχες του 2019 ;
Αυτά και σορρυ για το σεντονι , ευχομαι φιλε alejadrok να βρεις το αυτοκινητο που θα σου αρεσει, αλλα πολυ δυσκολη αποφαση και επιλογη να τα εχει ολα και να σε καλυπτει σε ολα 100% σιγουρα θα πρεπει να κανεις καποιες παραχωρισεις αυτο εχω καταλαβει εγω απο το ψαξιμο μου.