-
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Έχετε τονίσει ορισμένα σημεία που ποτέ δεν μου είχαν περάσει από το μυαλό. Ειδικά όσον αφορά στην ανταλλαγή που σκέφτομαι να κάνω. Θε πρέπει να κάνω άλλη μια γύρα από τις αντιπροσωπείες, να δω ξανά τα υποψήφια μοντέλα από κοντά. Η κουλαμαρα που μου είπαν στην αντιπροσωπεία της Toyota που πήγα, που δεν μου το ανέφερε καμία άλλη αντιπροσωπεία, είναι ότι επειδή δικαίουμαι απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης λόγω τρίτεκνους πρέπει να αγοράσω το αυτοκίνητο με μετρητά. Μου φάνηκε τόσο άσχετο και δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα. Είναι ένας από τους λόγους που θέλω να πάω και σε δεύτερη αντιπροσωπεία.
Μέχρι στιγμής αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι το CHR, το t-roc και το kona, αν και το τελευταίο είναι αισθητά πιο στριμωχτο. -
Ο χρήστης elenie έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Έχετε τονίσει ορισμένα σημεία που ποτέ δεν μου είχαν περάσει από το μυαλό. Ειδικά όσον αφορά στην ανταλλαγή που σκέφτομαι να κάνω. Θε πρέπει να κάνω άλλη μια γύρα από τις αντιπροσωπείες, να δω ξανά τα υποψήφια μοντέλα από κοντά. Η κουλαμαρα που μου είπαν στην αντιπροσωπεία της Toyota που πήγα, που δεν μου το ανέφερε καμία άλλη αντιπροσωπεία, είναι ότι επειδή δικαίουμαι απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης λόγω τρίτεκνους πρέπει να αγοράσω το αυτοκίνητο με μετρητά. Μου φάνηκε τόσο άσχετο και δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα. Είναι ένας από τους λόγους που θέλω να πάω και σε δεύτερη αντιπροσωπεία.
Μέχρι στιγμής αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι το CHR, το t-roc και το kona, αν και το τελευταίο είναι αισθητά πιο στριμωχτο.Επειδη τα αναπηρικά, πολυτεκνικα, τριτεκνικά για να τα τυχουν της απαλλαγής εκτελωνίζονται στο όνομα του δικαιούχου... δεν μπορει να μπει ατην αδεια παρακρατηση κυριότητας. Για τον λόγο αυτό οι περισσότερες αντιπροσωπείες (ίσως και οι τράπεζες που είναι από πίσω) αποφεύγουν τις δόσεις.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
1.
Εργοστασιακές τιμές:
-SX4 22Kg ροπή 140 Ίππους 0-100 σε 9,5''
-Skoda Karoq 25Kg ροπή 150 Ίππους 0-100 σε 8,4''Τεστ ειδικού τύπου:
-https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-sx4-s-cross-14-boosterjet-allgrip
Suzuki 0-100 8,8'
https://www.gocar.gr/test-drives/first-drive/23894,Skoda_Karoq_15_TSI_DSG7.html
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/skoda-karoq-15-tsi-dsg-7-pliroma-toy-hronoy
Karoq 0-100 8.6'', 8,7'-
Αν σε κάποιον αρέσουν οι απλές γραμμές με γνώμονα την εργονομία, η αίσθηση και η ποιότητα (απτή) των υλικών, δε συγκρίνεται.
-
Οπότε με αυτά 'κατ' εμέ' είναι VFM
Νεκρανάσταση γιατί τώρα το ξαναδιάβασα και είπα να μια μάλλον λίγο διαφορετική εικόνα
-
-
4χ4!
Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Μου έδωσες άλλο ένα λόγο να μαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Φρένα !
Άσε που ένα suzuki μου φτάνει στην οικογένεια. -
4χ4!
Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Μου έδωσες άλλο ένα λόγο να μαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Φρένα !
Άσε που ένα suzuki μου φτάνει στην οικογένεια.οκ ότι σε ικανοποιεί .Να σου πω μόνο ότι το προσθιοκινητο είναι πιο γρήγορο!Να τονίσω ότι δεν θεωρώ το Karoq κακό αυτοκίνητο . Αντιθέτως το θεωρώ εξαιρετικό απλά είναι σε αλλά σημεία καλύτερο αλλά όχι στις επιδόσεις γι'αυτό και το έβαλα.
-
Δεν είναι ότι με ικανοποιεί ή όχι, δεν με ενδιαφέρει καν. Ούτε η περίπτωση suzuki. ΚΙ εγώ ότι βρήκα στο net παρέθεσα. Ποιος είναι αξιόπιστος δεν ξέρω ούτε και πως γίνονται οι δοκιμές.
Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου και την έκανα με ψάξιμο και συνειδητά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτούς που το έκαναν, suzuki δεν θα έπαιρνα καν. Έχω άποψη για τη μάρκα όντας κάτοχος ενός (από σπόντα, της γυναίκας) και έκανα και τα πειράματά μου με τους Ιάπωνες με Nissan. Ο Γερμανός δυστυχώς (γτ δε μου είναι συμπαθής σαν λαός), είναι άλλο επίπεδο. Όσο για την αξιοπιστία ..... είδαμε και τους Ιάπωνες. Να μη σου τύχει είναι κατά τη γνώμη μου. -
Δεν είναι ότι με ικανοποιεί ή όχι, δεν με ενδιαφέρει καν. Ούτε η περίπτωση suzuki. ΚΙ εγώ ότι βρήκα στο net παρέθεσα. Ποιος είναι αξιόπιστος δεν ξέρω ούτε και πως γίνονται οι δοκιμές.
Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου και την έκανα με ψάξιμο και συνειδητά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτούς που το έκαναν, suzuki δεν θα έπαιρνα καν. Έχω άποψη για τη μάρκα όντας κάτοχος ενός (από σπόντα, της γυναίκας) και έκανα και τα πειράματά μου με τους Ιάπωνες με Nissan. Ο Γερμανός δυστυχώς (γτ δε μου είναι συμπαθής σαν λαός), είναι άλλο επίπεδο. Όσο για την αξιοπιστία ..... είδαμε και τους Ιάπωνες. Να μη σου τύχει είναι κατά τη γνώμη μου.Ακριβώς αυτό νιώθω και εγώ για την επιλογή μου ...Να είσαι καλά!
-
καλημέρα σε όλους.
Και εγώ για μικρό SUV ψάχνομαι.
Προσωπικά θέλω (εκτός πολλών άλλων) να τραβάει δυνατά από πολύ χαμηλά και αν είναι δυνατόν να μην καίει πάρα πολύ.
Νομίζω το vitara fl 1.4 είναι ευκαιρία στα (περίπου) 20χ- 2κίνητο ή 22χ+ 4κίνητο. Εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι.
Πλην του εσωτερικού του, το οποίο είναι μέτριο αλλά υποφερτό είναι πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Ψάχνομαι ακόμη αν πρέπει να πάρω χ4 ή το χ2. -
Ο χρήστης Ioudas έγραψε:
καλημέρα σε όλους.
Και εγώ για μικρό SUV ψάχνομαι.
Προσωπικά θέλω (εκτός πολλών άλλων) να τραβάει δυνατά από πολύ χαμηλά και αν είναι δυνατόν να μην καίει πάρα πολύ.
Νομίζω το vitara fl 1.4 είναι ευκαιρία στα (περίπου) 20χ- 2κίνητο ή 22χ+ 4κίνητο. Εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι.
Πλην του εσωτερικού του, το οποίο είναι μέτριο αλλά υποφερτό είναι πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Ψάχνομαι ακόμη αν πρέπει να πάρω χ4 ή το χ2.4κινητον. μονον.
θα αγαπησεις το παλι την συζυγον, καπου στα βουνα ψηλα εκει, με χιονοκρυο εξω και καυτες στασεις εντος...
περι εσωτερικου - αν και υπηρξα εις τον χωρον επι κυρκου αειμνήστου - το μετριον ,σημαινει προβληματικον εις ωτα γατου. πλην ομως διολου προβληματικον ειναι, καθοτι ευχαριστο, ασπαστον και αλερωτον. μαλιστα, τωρα που γατος αποφασιζει για την συνεχεια-διαδοχος του βιτ ες καθως εγερασεν πλεον και ειναι τριετες, και εχοντας καταληξει οτι δεν υπαρχει κατι αλλον ανταγωνιστικον του βιτ, η νεα μαλακοειδης επιφανεια του ταμπλοτ - με χαλα...ΑρΕς
κε φανη...
καπου εγραψατε δια το ασυναγώνιστον του ρενε του γκέιτ/κέιτ εκτος δρομου... φερτε μου ενα τρέιλ να τα πουμε ολιγον εκτος. τα αποδελοιπα, ουτε καταδοχομαι... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
περι εσωτερικου - αν και υπηρξα εις τον χωρον επι κυρκου αειμνήστου -
τότε όλη η νεολαία υπήρξε εις τον χώρον , καθότι Ρήγας Φεραίος κάθε σέξυ νέος...
Από τον χώρο στην κάλπη έχανε τον δρόμο...Κατά τα άλλα πλέον το Βιτ χωρίς ντίζελ είναι ένα θέμα .
Ισως υπάρχουν προσφορές στο προηγούμενο ..
Αλλά μέχρι τα 23000 υπάρχουν και άλλες επιλογές της μεγαλύτερης κατηγορίας ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
περι εσωτερικου - αν και υπηρξα εις τον χωρον επι κυρκου αειμνήστου -
τότε όλη η νεολαία υπήρξε εις τον χώρον , καθότι Ρήγας Φεραίος κάθε σέξυ νέος...
Από τον χώρο στην κάλπη έχανε τον δρόμο...Κατά τα άλλα πλέον το Βιτ χωρίς ντίζελ είναι ένα θέμα .
Ισως υπάρχουν προσφορές στο προηγούμενο ..
Αλλά μέχρι τα 23000 υπάρχουν και άλλες επιλογές της μεγαλύτερης κατηγορίας ...
κρίου, κανενα τετρακουνητο ομως...
γιγνωσκεις την αποψιν γατου: αν περιπτερον τετρακουνητον ειδαλως μονον την κορην του περιπτερα
ειδικως αυτοι οι φιλοι σου οι γαλλοι, πολυ στο αψηλό το γκεϊλίκι το εριξαν, ενω και ο τζέισον το γυρισε σε αγορακι... -
Γάτε αγριεμένο σε βλέπω σήμερα. Τι κάνει το γατάκι? Για την κόρη του περιπτερά δεν ρωτάω.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γάτε αγριεμένο σε βλέπω σήμερα. Τι κάνει το γατάκι? Για την κόρη του περιπτερά δεν ρωτάω.απλως πεπηγμενο...
το επομενο σ/κ μετακομιζει γραφεια η γατομπουζινες -
Με το καλό αδερφέ!!!!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Γάτε αγριεμένο σε βλέπω σήμερα. Τι κάνει το γατάκι? Για την κόρη του περιπτερά δεν ρωτάω.
απλως πεπηγμενο...
το επομενο σ/κ μετακομιζει γραφεια η γατομπουζινεςΒουλγαρία και εσυ γατουλη ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
απλως πεπηγμενο...
το επομενο σ/κ μετακομιζει γραφεια η γατομπουζινεςΒουλγαρία και εσυ γατουλη ;
εις επομενην εξοδον ποταμίου της αθηναϊκης δυσης...
-
Γάτος Βουλγαρία? Γάτος ούτε για αστείο εκεί. Κάνει κρύο εκεί!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γάτος Βουλγαρία? Γάτος ούτε για αστείο εκεί. Κάνει κρύο εκεί!Αφού είναι χουχουλιαρες οι γάτες, θα την έβρισκε την άκρη [emoji6]
-
Κι αν πάει, σε τι γλώσσα θα νιαουρίζει;
Υ. Γ. : Πηγή έμπνευσης ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυν. Θυμάστε οι παλιοί;
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
κρίου, κανενα τετρακουνητο ομως...
γιγνωσκεις την αποψιν γατου: αν περιπτερον τετρακουνητον ειδαλως μονον την κορην του περιπτερα
ειδικως αυτοι οι φιλοι σου οι γαλλοι, πολυ στο αψηλό το γκεϊλίκι το εριξαν, ενω και ο τζέισον το γυρισε σε αγορακι...Όπως βλέπουμε παντού , όλοι πάνε προς τα περίπτερα . Οι Βαγκέληδες λένε για 50 % πλέον ότι θα είναι οι πωλήσεις των περιπτέρων , ενώ τα τετρακούνητα ελάχιστα και θα μειώνονται ...
Καθότι στις μεγάλες αγορές , ισχύει το πέρα στους πέρα κάμπους και εκεί άντε κανένα χιονάκι σε κανένα χωράφι , αφού στους δρόμους τα χιονολάστιχα λύνουν κάθε πρόβλημα...
Η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι φαιδρά ασήμαντη για τους σχεδιασμούς των εργοστασίων...
Εδώ η τζιπ, της Φίατ πλέον , έχει περιορίσει τα τετρακούνητα...
Επιλογή SUV έως 23.000€