-
Το Σιβικ που κολλαει;Ας μην λεμε βλακειες...Αυτο ειναι αλλο αμαξι τελειως διαφορετικο και οχι gpl...
-
Το τελευταίο διάστημα, είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κινηθώ σε μικρομεσαίο ή σούπερ μίνι. Το κόστος κτήσης όμως είναι σημαντικός παράγοντας. Στο clio είδα μεγάλες παραχωρήσεις σε χώρους, λογικό λόγω μεγέθους και κατηγορίας, αλλά από την άλλη είπα να κερδίσω ένα ποσό της τάξης των 4000 σε σχέση με καλά μοντέλα της επόμενης κατηγορίας.
Αν τώρα αυτή η ψαλίδα μειωθεί στα 2000 ευρώ, λογικό είναι να σε βάλει σε σκέψεις. Και λογικό είναι να σε βάλει σε σκέψεις για συγκρίσεις ακόμα και μεταξύ διαφορετικών αυτοκινήτων, όταν το οικονομικό παίζει πάντα ρόλο στις επιλογές σου. Και πράγματι η τιμή του cio είναι γύρω στα 18500 (κακώς έβαλα το lpg μοντέλο).
-
asteris wrote:
Dublin wrote:
asteris wrote:
Εν τω μεταξύ στην Γαλλία έγινε διαθέσιμη κατ' επιλογή και η 10άρα οθόνη στα όργανα. Και 6άρι κιβώτιο παντού...
Πόσο κοστίζει η οθόνη;
Το 6αρι καλό είναι να υπάρχει σε αυτοκίνητο του 2021.
Αν πεις ότι η αναβάθμιση της κεντρικής από 7' σε 9.3' κάνει 500€ και η αναβάθμιση σε 9.3' μαζί με το dashboard σε 10' κάνει 650€, θα μπορούσε κανείς να πει ότι σκέτο το 10' dashboard θα έκανε 150€. Αν έβγαινε μόνο του... Τιμές από το configurator της Γαλλίας.
Ευχαριστώ. Αποκλείεται βέβαια να έκανε 150€ ποτέ!
Οπότε δίνεις 650€ και βάζεις και τα 2.
Από Expression και πάνω, ή Dynamic; ή δεν παίζει ρόλο;
Ρωτάω λίγο για τον φίλο, αλλά χθές ξενέρωσε τρελά με τις τιμές που του είπα, αλλά θέλει να πάει να τα δει κάποια στιγμή (είναι επαρχία και πρέπει να πάει σε άλλη πόλη).
Μόνο στην Intens, την δική μας Dynamic. RS-Line δεν υφίσταται πλέον μέχρι να ξαναβγει η έκδοση των 130hp σε υβριδικό. Σαν κόστος τώρα, μιά 7άρα με μιά 10άρα LCD οθόνη, άντε να έχουν 50€ διαφορά. Το πόσα θέλει να βγάλει η κάθε Renault, γιατί είναι κάργα εφετζίδικη η δεκάρα, είναι άλλο θέμα.
Για τον φίλο, εκτός αν θέλει να πάρει αμάξι τώρα-τώρα, ας δει τα ετοιμοπαράδοτα, ακόμα έχει με παλιές τιμές. Πάει αύριο το βλέπει στην κοντινή του αντιπροσωπεία και μετά το παραγγέλνει από όπου το βρει να του το στείλουν, ή πάει και το παραλαμβάνει μόνος του...
-
Εννοειται οτι αγοραζεις με την τσεπη σουΤο κυριοτερο σημερα.Απο 18 εως 22 χιλιαρικα βρισκεις......τα παντα......
-
Εν τω μεταξύ το Megane βγαίνει και με TCE1.0 των 115 αλόγων. Όταν θα πάω για το update, θα κεράσω μπουκάλι Σίβας τον ηλεκτρολόγο, να με αφήσει μιά ώρα μόνο μου με το laptop του...
-
Εν τω μεταξύ το Megane βγαίνει και με TCE1.0 των 115 αλόγων. Όταν θα πάω για το update, θα κεράσω μπουκάλι Σίβας τον ηλεκτρολόγο, να με αφήσει μιά ώρα μόνο μου με το laptop του...
1,3 λίτρα λέει το ίντερνετ ότι είναι το 115 hp.
-
Παιδια εχει συνδεσει καποιος το κινητο του με android auto;Μου βγαζει η συνδεση απετυχε....Με bluetooth ομως συνδεεται κανονικα.
-
asteris wrote:
1,3 λίτρα λέει το ίντερνετ ότι είναι το 115 hp.
Πιθανόν να έχεις δίκιο. Μάλλον εδώ το άρθρο που το διάβασα θα είναι λάθος...
https://www.autoblog.gr/2020/10/28/h-renault-ananewnei-to-megane-grand-coupe/
-
Παιδια εχει συνδεσει καποιος το κινητο του με android auto;Μου βγαζει η συνδεση απετυχε....Με bluetooth ομως συνδεεται κανονικα.
Σε Xiaomi Note 8 Pro εμένα μπήκε κατευθείαν. Το είχα κατεβασμένο το Auto από internet. Λογικά εντός των επόμενων μηνών θα έρθει επίσημα Ελλάδα, δοκίμασε τότε...
-
Εχω huawei p40 lite.Ισως φταιει που δεν εχει google services....Αλλα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες δουλευουν κανονικα (με πλαγιο τροπο βεβαιως).Ιδωμεν,δεν επειγομαι κιολας.
Και κατι αλλο,μια χαρη.Μπορεις μεσω του VIN να βρεις που κατασκευαστηκε το αυτοκινητο μου;Αν ναι θα στο στειλω...
-
Εχω huawei p40 lite.Ισως φταιει που δεν εχει google services....Αλλα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες δουλευουν κανονικα (με πλαγιο τροπο βεβαιως).Ιδωμεν,δεν επειγομαι κιολας.
Και κατι αλλο,μια χαρη.Μπορεις μεσω του VIN να βρεις που κατασκευαστηκε το αυτοκινητο μου;Αν ναι θα στο στειλω...
Και εγώ με Huawei Honor 9x αλλά συνδέετε μια χαρά! Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τι μπορεί να κάνει γιατί το κινητό μου δεν χωράει καλά καλά μόνο του πόσο μάλλον με το usb καλώδιο! Αλήθεια εκτός από το Google drive τι δυνατότητες έχουμε με το Android Auto?
-
Μια ερώτηση ο κωδικός του χρώματος για εμάς τους κόκκινους ειναι TE NNP ;; Ξερει κανεις ; ευχαριστώ
-
Σωστά, αυτός είναι...
-
Καλησπέρα παιδιά, θα βγω λιγο οφφ τοπικ τώρα
Τις τελευταίες ημέρες ψάχνοντας τρόπο για το πως θα καλύψω το βαθουλωματα κι που μου δημιουργήθηκε στο πορτμπαγκάζ (έφυγε και το χρωμα στο εσωτερικό) , πραγματικά με εχει φάει τούτο. Πηγα σε 4-5 βαφεία - φανοποιεια ,μαζί με την αντιπροσωπεία, Όλοι ήταν κατηγορηματικη ότι τοπικα δεν γίνεται τπτ και εφόσον έχει φύγει το χρωμα στο εσωτερικό θα χρειαστεί βαφη ολο το πορτμπαγκάζ (σε μερικά μου είπαν και το κάτω μέρος,προφυλακτήρας, για να μην υπάρξει διαφορα στο χρωμα).
Βέβαια αυτό που μου προβλημάτισε και κανω αυτό το ποστ είναι ότι κανένας δεν μου εγγυήθηκε ότι το χρωμα θα είναι 100% με το υπόλοιπο του αμαξιού λογο χρώματος και λόγο Περλας κυρίως και οτι ειναι 3πλης επίστρωσης
Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι ,πες πως έρχεται η ωρα να γίνει βαφή σε ένα κομμάτι του αμαξιου για το χ.ψ. λόγο (μακρια απο όλους μας) σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; θα πουμε το πατερ ημουν και θα παρακαλάμε να δούμε το πλησιέστερο σωστό στο χρωμα ;
Πρώτη φορά με περλα τα δυο προηγούμενα που είχα ήταν απλά μεταλλικά δεν είχα τέτοια θέματα ποτε μού
*το πρόβλημα ασ πουμε ότι το έλυσα με pdr για ίσιωμα και touch up για να μην είναι τελείως γυμνό στο σημείο αυτό
-
@Nixon Δυστυχώς έτσι είναι με τα περλέ χρώματα. Είναι αδύνατον να βγεί το ίδιο με το εργοστασιακό. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο που έχουν μέσα και στην σωστή αναλογία απλά δε μπορεί να επαναληφθεί όπως είναι από το εργοστάσιο. Μόνο στα απλά χρώματα μπορείς να πετύχεις την απόχρωση και πάλι ανάλογα την περιπτώση. Πχ ένα αμάξι παλιό 10ετίας όταν βάψεις ένα πάνελ θα φαίνεται η διαφορά του με τα υπόλοιπα.
Αν θέλεις ανέβασε καμιά φωτογραφία. Βλέπω το έψαξες και με pdr που θα στο πρότεινα. Μίλα και με κανα σοβαρό detailer να σε συμβουλεύσει
-
Βέβαια αυτό που μου προβλημάτισε και κανω αυτό το ποστ είναι ότι κανένας δεν μου εγγυήθηκε ότι το χρωμα θα είναι 100% με το υπόλοιπο του αμαξιού λογο χρώματος και λόγο Περλας κυρίως και οτι ειναι 3πλης επίστρωσης
Όταν ζήτησα το περτικαλή ή το κοκκινάκη για την καψούρα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ο πωλητής : μακριά απο εμάς οι ζημιές αλλά είναι δύσκολο χρώμα και δύσκολα θα το πετύχει κάποιος όχι μόνο λόγο πέρλας αλλά και λόγο τριπλής επίστρωσης ( ότι είναι αυτό τέλος πάντων)!
Καλά λέει ο mastoras , ανέβασε καμία φωτογραφία να δούμε τι γίνετε !
-
Και επίσης όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα χρώμα θα έχει διαφορές στην απόχρωση από τη 'μάνα' του στους πλαστικούς προφυλακτήρες σε σχέση με τη λαμαρίνα. Μικρή διαφορά αλλά θα υπάρχει και με την πάροδο των χρόνων η διαφορά θα φαίνεται πιο έντονη.
Έχει να κάνει και με την ποιότητα βαφής/ποιοτικό έλεγχο βέβαια ανάλογα τον κατασκευαστή. Για παράδειγμα τα premium Γερμανικά συνήθως είναι πιο προσεγμένα και με σκληρότερα βερνίκια από τα υπόλοιπα..
-
Και εγώ αν δεν είχα δικό μου parking, δεν έπαιζε να είχα πάρει κόκκινο τριπλής. Άσπρο του ασβέστη θα είχα πάρει...
-
Και εγώ αν δεν είχα δικό μου parking, δεν έπαιζε να είχα πάρει κόκκινο τριπλής. Άσπρο του ασβέστη θα είχα πάρει...
το δικό σου parking asteri σε καλύπτει για το 1/3 της μέρας ( και πολύ λέω ) , τις υπόλοιπες 16ώρες είσαι στον αέρα , από παντού μπορεί να σου έρθει , οι ποιο πολλές μικρογρατζουνιές και λακουβίτσες γίνονται στα parking των super market και στα εμπορικά !Και στον τόπο εργασίας όπου συνήθως είναι σε ποιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία από ότι είναι τα σπίτια μας !Με αυτή την λογική θα παίρναμε το ποιο απλό χρώμα και για σας !
-
Ας πάρουμε ότι μας αρέσει και ανάλογα την οπτική μας. Αλλά με το καινούργιο αμάξι ισχύει το 'φάε σπόρια φάε σπόρια, να σου φύγει η στεναχώρια' !
Renault Clio V