-
Και εγώ αν δεν είχα δικό μου parking, δεν έπαιζε να είχα πάρει κόκκινο τριπλής. Άσπρο του ασβέστη θα είχα πάρει...
Χαχα. Ουτε βερνίκι ρε σας λεω.... Να πανε να γαμ#@%ουν ολοι τους.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά
Κάποια στιγμή όταν θα ειμαι στο αμάξι θα ανεβάσω και φώτο, Πηγα και σε χρωματοπωλειο πηρα και χρωματακι με φασματογραφω (5ευρα) το εκανα εκει τοπικα να μου φύγει η κάψα και μικρό το κακό δεν με χτυπάει τόσο πολύ στο μάτι, μελλοντικά θα τα κανω ολα μαζί οταν θα μαζέψω και άλλα στο πίσω μέρος (και ας εχω πάρκινγκ για την ωρα) προς το παρον δεν νομίζω ότι αξίζει ακομα..
Σοβαρες απαντήσεις πηρα δυο..απο αντιπροσωπεία και έναν ντίλερ. Οτι 'σε περλα χρωματα 1) ποτε τοπικες βαφες 2) όταν κανεις βαφή κάνεις όλοι την πλευρά αλλιώς κλαψτω. Δηλαδη θες να βαψεις δεξιά πόρτα; κανεις όλοι την δεξιά πλευρά... Θες πορτμπαγκάζ; κανεις και κατω προφυλακτήρα.. ώστε να μην έχει διαφορα στο μάτι και να μην έχει διαφορα γενικα..και καπου εκει ηρεμησα
*ηξερα ότι κάποια στιγμη θα μου έλειπε το παλιό μου αμαξακι που δεν με ένοιαζε που θα το παρκάρω και πως θα το βρω τωρα τριγυρναω όλοι μερα με το ξεσκονοπανω
-
Μην ακουμπάς ξεσκονόπανο στην λαμαρίνα να χαρείς ! Κατά τα άλλα όλα καλά. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε και σε κανα detailer που σου είπα για μια επιπλέον γνώμη
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά.
Σε συνέχεια της μέτρησης κατανάλωσης που είχα κάνει τον Οκτώβριο (το 6.5λτ/100χλμ για το υγραέριο), και εδώ και 10 μέρες φοράω το update του καντράν, η μέση κατανάλωση όπως την υπολογίζει το αμάξι είναι από 6.8 έως 7.2 λίτρα, πράγμα φυσιολογικό από ότι πιστεύω, μια και δεν το πάω σε ρυθμό στρωσίματος όπως τότε (τότε ακολουθούσα τα όρια ταχύτητας και οι αλλαγές ταχυτήτων γινόταν σύμφωνα με τις υποδείξεις του καντράν), ενώ τώρα εννοείται το πάω πιο σβέλτα. Χώρια ότι η θερμοκρασία έχει πέσει άλλους 10 βαθμούς, οπότε έχω και από κει λίγο παραπάνω κατανάλωση μέχρι να ζεσταθεί.
Πιστεύω την άνοιξη (ή ένας πιο νορμάλ οδηγός ακόμα και τώρα) δεν είναι δύσκολο να το ξαναδώ το 6.5...
-
Τζαμπα.... Εποχες στις αρχες του 2000 ζεις.
-
πραγματικά τζάμπα Lap , @asteris από εθνική οδό έχεις πάει ? έχεις κάνει κανένα ταξιδάκι με normal οδήγηση να μας πεις καταναλώσεις ?
-
Δεν προλάβαμε τίποτα άλλο, πλην μιά επίσκεψης στην Χαλκιδική την εποχή του στρωσίματος, με 110 έως 130χαω. Τότε δεν είχα trip ακόμα, αλλά ήταν μέσα στο γέμισμα των 32 λίτρα/23€/500 χιλιόμετρα. Πιστεύω με βαρύ πόδι ή ταξίδια με 130-140 πιθανόν να δείς και 7.5+, ενώ αν το παίξεις παππούς με τα όρια, μπορεί και κάτω από 6.5.
Όπως και να έχει με τιμή λίτρου LPG τα 0.70€, και 8 λίτρα να πάει, συζητάμε για 5.5€ τα 100 χιλιόμετρα, οπότε τι να λέμε, το Seicento μου με 90χαω παραπάνω καίει...
-
Φερτε στον λαο sandero.... σαν παππούδες θα πηγαίνουμε
-
Εγκυκλοπαιδικα το λεω.....ετσι για τους τυπους......:)
Στο ατμοσφαιρικο βλεπω απο 6,1 ελαχιστη εως 6,5 μεγιστη στα πρωτα 2200χλμ.Φυσικα ολα αυτα στην Συρο.....
Πραγματικα ομως το αυτοκινητο αν και μονο 75 αλογα εχει πολυ ευχαριστο πατημα στο δρομο.Το βλεπω πιο ζωηρο απο το Γκολφ που ειχα επισης με 75 αλογα.....
-
εχει κανει κανεις τοποθετηση υποβραχιονιου ? Λεω να παω απο αντιπροσωπεια να τσεκαρω τιμες και ποσο παει το κομματι...
-
Μια και είστε από τους λίγους που έχετε εργοστασιακά lpg θέλω να κάνω μια ερώτηση .
Θεωρώ ότι έχετε υπολογιστή που δείχνει την κατανάλωση μέση - στιγμιαία , πως ξεχωρίζει την κατανάλωση βενζίνης lpg;
Επίσης όταν φουλάρετε έχετε ελέγξει τις αντλίες για το τι βάζουν , συμβαδίζουν τα λίτρα που βάζετε με τα δεδομένα από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου;
-
εχει κανει κανεις τοποθετηση υποβραχιονιου ? Λεω να παω απο αντιπροσωπεια να τσεκαρω τιμες και ποσο παει το κομματι...
https://www.facebook.com/groups/RenaultPerformanceClub.gr/permalink/2683434671869463
Δεν ξέρω αν το βλέπεις, αν όχι γράψου στην ομάδα να το δεις. Είναι εγκατάσταση που έκανα μόνος μου στο αμάξι μου, αγοράζοντας 150€ το υποβραχιόνο (ειδική τιμή μαζί με το αμάξι, χώρια μπορεί να σου πουν παραπάνω).
-
Μια και είστε από τους λίγους που έχετε εργοστασιακά lpg θέλω να κάνω μια ερώτηση .
Θεωρώ ότι έχετε υπολογιστή που δείχνει την κατανάλωση μέση - στιγμιαία , πως ξεχωρίζει την κατανάλωση βενζίνης lpg;
Επίσης όταν φουλάρετε έχετε ελέγξει τις αντλίες για το τι βάζουν , συμβαδίζουν τα λίτρα που βάζετε με τα δεδομένα από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου;
Δεν υπάρχει στιγμιαία στο υγραέριο. Μέση κατανάλωση, χιλιόμετρα που διανύθηκαν με κάθε καύσιμο και υπολειπόμενα χιλιόμετρα έχει. Δείχνει κάθε φορά το καύσιμο που λειτουργεί εκείνη την στιγμή.
Έχω βάλει πολλές φορές 23-24€ και κάνω ακριβώς 500 χιλιόμετρα με τον τρόπο που οδηγώ. Τελευταία βάζω 20€ και κάνω 450, σταμάτησα να ασχολούμαι, είναι σαν να γύρισα στο 2000, όπως λέει και ο φίλος από πάνω...
-
Στιγμιαία έχει μονο στην βενζίνα, ανάλογα με το καύσιμο που έχεις διαλέξει σου δείχνει και τις αντίστοιχες μετρήσεις, σε τρία εικονίδια
α) μέση κατανάλωση
Β) διανυθεντα χιλιόμετρα και μ/ο ταχύτητας
Γ) υπόλοιπο χιλιομέτρων
-
Ωραιος Asteri σε ευχαριστώ.. η διαδικασία είναι εύκολη; γιατι δεν βλεπω να το καταφέρνω να πω την αληθεια
-
Ωραιος Asteri σε ευχαριστώ.. η διαδικασία είναι εύκολη; γιατι δεν βλεπω να το καταφέρνω να πω την αληθεια
Δεν την λες και εύκολη, δεν την λες και δύσκολη. Ιδιαίτερη είναι, θέλει προσοχή γιατί κόβεις την ταπετσαρία του καθίσματος και ενδέχεται να κάνεις ζημιά αν δεν προσέξεις. Δεν ξέρω τι θα χρεώσουν στην αντιπροσωπεία, αν το έχεις ξανακάνει είναι μισή ώρα-τρία τέταρτα δουλειά. Αλλά επειδή δεν πιστεύω ότι το έχει ξανακάνει κάποιος εκεί μέσα, προτίμησα να το παλέψω μόνος, κι ας φάω την διπλή ώρα, μόνο και μόνο γιατί τον εαυτό μου τον εμπιστεύομαι, κάποιον που μπορεί να τον πιέζει ο εργοδότης να τελειώνει γρήγορα για να πιάσει κι άλλο αμάξι, όχι...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
asteris wrote:
Σε συνέχεια της μέτρησης κατανάλωσης που είχα κάνει τον Οκτώβριο (το 6.5λτ/100χλμ για το υγραέριο), και εδώ και 10 μέρες φοράω το update του καντράν, η μέση κατανάλωση όπως την υπολογίζει το αμάξι είναι από 6.8 έως 7.2 λίτρα, πράγμα φυσιολογικό από ότι πιστεύω, μια και δεν το πάω σε ρυθμό στρωσίματος όπως τότε (τότε ακολουθούσα τα όρια ταχύτητας και οι αλλαγές ταχυτήτων γινόταν σύμφωνα με τις υποδείξεις του καντράν), ενώ τώρα εννοείται το πάω πιο σβέλτα. Χώρια ότι η θερμοκρασία έχει πέσει άλλους 10 βαθμούς, οπότε έχω και από κει λίγο παραπάνω κατανάλωση μέχρι να ζεσταθεί.
Πιστεύω την άνοιξη (ή ένας πιο νορμάλ οδηγός ακόμα και τώρα) δεν είναι δύσκολο να το ξαναδώ το 6.5...
Καλημέρα! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Το update τελικά το έκανες στην αντιπροσωπία ή έγινε OTA ;
Καλή χρονιά με υγεία !Στην αντιπροσωπεία και μισή μέρα χαμένη ! θα έρθουν και άλλα update ποιο γρήγορα ! Στο Ιταλικό fun club στο FB λένε ότι κατα τον Φλεβάρη ίσως έρθουν και κάποια ota !
-
Καλημέρα! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Το update τελικά το έκανες στην αντιπροσωπεία ή έγινε OTA ;
-
Καλησπέρα
Απόψεις για το car wrap εχουμε ;
Αυτές οι μεμβράνες προστασιας χρώματος που πουλάνε (διαφανή που ειναι) αξίζουν; Σκεφτομαι για τοποθέτηση στο μπροστινό του αυτοκινήτου, εχει δοκιμάσει κανείς;
Εχθές έφθασα και τα πρώτα μου 1000χλμ
Renault Clio V