-
Θεσσαλονίκη- Αθήνα και πίσω έχει το πρόγραμμα για αυτο ελεγα να εχω καμια ρεζέρβα καλού κακού. Βέβαια μου ζήτησαν 100αρι σύνολο για την ρεζέρβα και δεν μου έκατσε καλά η ιδέα..
Σε Clio LPG δεν εχω κανένα θέμα με την ζέστη και το μπούκωμα...
Άμα το ταξίδι το κάνεις μέρα, θα σε πάει η οδική σε βουλκανιζατέρ, φορτωμένο. Αν είναι να κάνεις κάνα νυχτερινό ταξίδι και φοβάσαι μην μείνεις στην μέση του πουθενά και να περιμένεις με τις ώρες, πάρε μιά σιδερένα ζάντα, κάνει 25€, ένα μεταχειρισμένο λάστιχο σε καλή κατάσταση, γρύλλο και μπουλονόκλειδα δανεικά και κάνε το ταξίδι σου.
Ούτε μένα έχει θέμα στην ζέστη, μάλλον η βενζίνη έχει θέμα, ή η αντλία θα έχει πιάσει μάκα από το καθησιό (από καμιά βενζίνη της κακιάς ώρας που μπορεί να έβαλες).
-
100ε για ρεζέρβα ασφαλείας χωρίς γρύλο και κλειδί ?Υπάρχουν κιτ με ρεζέρβα ασφαλείας (μικρή και ελαφριά) μαζί με γρύλο κτλ αλλά τσιμπάει λίγο. Τώρα Αθήνα -Θεσσαλονίκη πόση γκαντεμιά να σκίσεις λάστιχο... άλλοι θα σου πούνε ότι χρειάζεσαι εγώ θα σου πω όχι.
@asteris καλά κάνεις με την ρεζέρβα δεν λέω ότι εγώ που δεν έχω είμαι ο εξυπνάκιας αλλά λάστιχο μεταχείρο κόκκαλο καμμένο να το βάλω και στο τιμόνι και να πάω και με 100 ?
https://www.skroutz.gr/c/1882/Eidi-Ektaktis-Anagkis-Aytokinitou.html?keyphrase=Kit
Λάστιχο του 2018 βρήκα, με 6mm τακούνι ακόμα πάνω. Δεν μιλάω για παρτάλια τελείως. Έχει από τύπους που εμπορεύονται μεταχειρισμένα λάστιχα με 20-25€ το λάστιχο.
Τα leasing αλλάζουν λάστιχα ανά διετία, ή στα 40.000χλμ. Έχω φορέσει στο προηγούμενο αμάξι, λάστιχο 18 μηνών, με 7mm πέλμα από τέτοια αλλαγή, από γνωστό.
-
Ούτε μένα έχει θέμα στην ζέστη, μάλλον η βενζίνη έχει θέμα, ή η αντλία θα έχει πιάσει μάκα από το καθησιό (από καμιά βενζίνη της κακιάς ώρας που μπορεί να έβαλες).
98αρα Shell βάζω αλλά θα δοκιμάσω από αλλού να δώ.
Κι εγω τακτική Αστέριου έχω ακολουθήσει, απλή σιδερένια ζάντα & μια αγορά μπουλονόκλειδο+γρύλο (και με 30-40 ευρω βρίσκεις), γιατί ντάξει να είσαι στην πόλη θα στο πάρει η οδική στην χειρότερη, αλλά αν σου κάτσει κανα σκίσιμο σε εκδρομή ποιος περιμένει πότε θα ρθει η mapfre? Λάστιχο αν είσαι λίγο large, βρίσκεις και καινούργιο καλής μάρκας με 80-90€ αν δε θές μεταχειρισμένο. Το συνολικό κόστος βγαίνει πιο κάτω από το να πάρει ρεζερβα (230 στο σκρουτζ) και έχεις μεγαλύτερη άνεση από τους περιορισμούς της ρεζέρβας
-
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Επειδή στο αυτοκίνητο (ClioV cdi 85hp) θέλω τον χειμώνα να βάλω χειμερινά λάστιχα σε ξεχωριστές ζάντες, μπορώ να βάλω 15αρες αντί για τις 16αρες της μάνας του? Ξέρετε που μπορώ να βρω σιδερένιες ζάντες να ταιριάζουν για να έχω τα χειμερινά? Βολεύει πολύ να είναι ζανταρισμένα
-
Θες λάστιχο 185/65/15 και ζάντες από προηγούνα Clio. Ή από Clio V αν αλλάξει κανείς στο απλό μοντέλο να βάλει αλουμινίου. Δες αγγελίες στο Car και στα forum της Renault. Προσοχή, το V έχει μικρότερο offset, 37 από 43 νομίζω. Ενδέχεται οι ζάντες του 4 να μπαίνουν, αλλά να είναι οριακά στην δαγκάνα, και ίσως τα μπουλόνια να είναι κοντά, θέλει δοκιμή. Το έψαχνα και γω για χειμωνιάτικα και για την ρεζέρβα.
-
Περασε κιολας ενας χρονος με την Κλειώ....Μολις βγήκαμε απ το πρώτο σέρβις....Λαδια, Φίλτρο και μια ροδέλα στεγανοποίησης 72 ευρω με δωρεαν εργατικά λογω 1ου σέρβις...Μια χαρα...
Στα δυο vw που ειχα παρει καινούργια ουδείς μου έκανε δωρεάν εργατικά στα πρωτα σέρβις αλλά ούτε και στο Αιγκο της γυναίκας μου (δεν την ειχα γνωρίσει ακόμα τότε που το πήρε)......
Θα μου επιτρέψετε να γράψω τις εντυπώσεις μου απ τον ενα χρόνο μαζι.... προσεχώς....
-
Περασε κιολας ενας χρονος με την Κλειώ....Μολις βγήκαμε απ το πρώτο σέρβις....Λαδια, Φίλτρο και μια ροδέλα στεγανοποίησης 72 ευρω με δωρεαν εργατικά λογω 1ου σέρβις...Μια χαρα...
Στα δυο vw που ειχα παρει καινούργια ουδείς μου έκανε δωρεάν εργατικά στα πρωτα σέρβις αλλά ούτε και στο Αιγκο της γυναίκας μου (δεν την ειχα γνωρίσει ακόμα τότε που το πήρε)......
Θα μου επιτρέψετε να γράψω τις εντυπώσεις μου απ τον ενα χρόνο μαζι.... προσεχώς....
Καλησπέρα, ποια εκδοση εχεις; Βενζινη ή LPG; Περιμενουμε τις εντυπωσεις.
Το κοιταω για αγορα αλλα μου βγαζουν την Dynamic στα 18500€ και τα θεωρω πολλα, Βεβαια ειναι ωραιο το ατιμο και εξωτερικα και εσωτερικα.
-
Θα σε δυσαρεστησω φιλε μου δεν εχω κάποιο απο αυτα που λες...Εχω το απλο 75αρι sce expression.... Εν ολίγοις το χαίρομαι καθε φορα που το οδηγω και σς λείπει η δυναμη....Για τη Σύρο ειναι μια χαρα.....
-
Θα σε δυσαρεστησω φιλε μου δεν εχω κάποιο απο αυτα που λες...Εχω το απλο 75αρι sce expression.... Εν ολίγοις το χαίρομαι καθε φορα που το οδηγω και σς λείπει η δυναμη....Για τη Σύρο ειναι μια χαρα.....
Οχι καθολου, το εχω κανει test drive οποτε ξερω τι γινεται οσον αφορα τις επιδοσεις. Περισσοτερο απο θεματα χωρων αξιοπιστιας κλπ θελω να μαθω.
Πανεμορφο νησι η Συρος!
-
Απο χώρους ειμαστε τριμελής οικογένεια.Με ενα μωρό 20 μηνών.Μας χωράει ανετα.Εγω 1,77 και κάθομαι ανετα απο πισω μου.Το πορτπαγκαζ χώρεσε το καρότσι του μικρου,οριακά βεβαια.Ειναι βαθυ και βοηθησε αυτο.Χωραει επισης και ενα μικρο ποδηλατακι που εχω με τρεις ροδες.....
Όσο για την αξιοπιστία, μέχρι τώρα δε με έχει απασχολήσει τίποτα.Ολα δουλεύουν οπως πρέπει.Το μελλον θα δείξει....
-
ξερεις εάν τα δωρεάν εργατικά είναι ενέργεια της Renault ή δώρο του αντιπροσώπου?
-
Διαθέσιμο ξανά με κινητήρα diesel 100hp με προδιαγραφές Euro 6d final:
**1.5 DCI 100 HP AUTHENTIC** **16990** **1.5 DCI 100 HP BUSINESS** **17790** **1.5 DCI 100 HP BUSINESS PLUS** **18890** **1.5 DCI 100 HP DYNAMIC** **20380**
-
Συνολικά οι τρέχουσες εκδόσεις του Clio V:
**1.0 SCE 65 HP AUTHENTIC** **13790** **1.0 TCE 90 HP AUTHENTIC** **15640** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION** **16440** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION PLUS** **17440** **1.0 TCE 90 HP DYNAMIC** **18140** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION CVT** **18370** **1.0 TCE 90 HP EXPRESSION PLUS CVT** **19370** **1.0 TCE 100 HP DYNAMIC CVT** **20040** **1.0 TCE 100 HP GPL AUTHENTIC** **15640** **1.0 TCE 100 HP GPL EXPRESSION** **16440** **1.0 TCE 100 HP GPL EXPRESSION PLUS** **17440** **1.0 TCE 100 HP GPL DYNAMIC** **18140** **1.5 DCI 100 HP AUTHENTIC** **16990** **1.5 DCI 100 HP BUSINESS** **17790** **1.5 DCI 100 HP BUSINESS PLUS** **18890** **1.5 DCI 100 HP DYNAMIC** **20380** **HYBRID E-TECH 140 HP EXPRESSION** **22990** **HYBRID E-TECH 140 HP EXPRESSION PLUS** **23990** **HYBRID E-TECH 140 HP DYNAMIC** **25230** **HYBRID E-TECH 140 HP RS LINE** **26190**
-
Αξιζουν τα επιπλεον 700€ απο την expression plus στην dynamic lpg; Αν τα εχω δει σωστα οι διαφορες ειναι τα led νυχια, ο ψηφιακος πινακας οργανων και η καμερα οπισθοπορειας.
Τα φωτα και στην expression plus led δεν ειναι;
-
Extra
-
Σύστημα Renault Multi-Sense
-
Sportive υφασμάτινη/velour επένδυση καθισμάτων μαύρη με γκρι τμήματα
-
Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7”
-
Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος συνοδηγού
-
Pack STREET: Κάμερα οπισθοπορείας **και **Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος
-
Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα 'C'
-
Φιλέτο χρωμίου στα παράθυρα
-
Ζάντες αλουμινίου 17'' VIVA STELLA Μαύρες
Εγώ βλέπω αυτές τις διαφορές , οι οποίες αν όντως ισχύουν υπερκαλύπτουν όχι τα 700ε αλλά και άλλα τόσα !
Αυτά που έχω υπογραμμίσει τα θεωρώ πολύ καλά έξτρα.
Νομίζω ότι και τα 2 φοράνε Full led Pure vision η διαφορά είναι στις 'φλεφαρίδες' ( και όχι νύχια , τι είμαστε τίποτα γκατάκια?)
EDIT: στον διαμορφωτή βλέπω σημειωμένο ότι η expression plus έχει Κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης ενώ η Dynamic όχι , νομίζω έχει λάθος το site ή όχι?
-
-
Extra
- Σύστημα Renault Multi-Sense
- Sportive υφασμάτινη/velour επένδυση καθισμάτων μαύρη με γκρι τμήματα
- Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7”
- Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος συνοδηγού
- Pack STREET: Κάμερα οπισθοπορείας **και **Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος
- Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα 'C'
- Φιλέτο χρωμίου στα παράθυρα
- Ζάντες αλουμινίου 17'' VIVA STELLA Μαύρες
Εγώ βλέπω αυτές τις διαφορές , οι οποίες αν όντως ισχύουν υπερκαλύπτουν όχι τα 700ε αλλά και άλλα τόσα !
Αυτά που έχω υπογραμμίσει τα θεωρώ πολύ καλά έξτρα.
Νομίζω ότι και τα 2 φοράνε Full led Pure vision η διαφορά είναι στις 'φλεφαρίδες' ( και όχι νύχια , τι είμαστε τίποτα γκατάκια?)
EDIT: στον διαμορφωτή βλέπω σημειωμένο ότι η expression plus έχει Κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης ενώ η Dynamic όχι , νομίζω έχει λάθος το site ή όχι?
Στο dymamic της εκθεσης δεν ειχε οντως υποβραχιονιο ενω στο expression plus του test drive ειχε αρα ετσι ειναι. Καμια λογικη!
Βασικα τωρα που τα βλεπω οντως αξιζει την διαφορα αλλα ειμαι διστακτικος για την 17αρα ζαντα, το test drive με την 16αρα ηταν απλα τελειο για τα δικα μου γουστα.
Πιο πολυ την καμερα θελω αλλα απο οτι μου ειπε δεν μπαινει εξτρα στην plus..
-
Βρες τον πωλητή και ζήτα του τον τιμοκατάλογο με τα έξτρα , είναι πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικός εμένα μου τον είχαν στείλει με email από την AUTOMOTIVO (σσ για το captur τον Ιούνιο του 2020) λογικά και εδώ θα υπάρχει κάποιος κατάλογος.
Η κάμερα και 7' στα όργανα είναι πολύ καλή προσθήκη , τώρα για τις ζάντες έχεις ένα δίκιο , είναι υπερβολικές οι 17' αλλά του πάνε πολύ.
-
Τις θέλω εγώ τις 17άρες, κράτα τες...
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το απόγευμα γύρισα με προσφορά από αντιπροσωπεία για το μοντέλο που γράφω στον τίτλο. 18.200 σε χρώμα Blue Iron, με έξτρα υποβραχιόνιο, φιμέ τζάμια και συναγερμό... Πως σας φαίνεται σαν προσφορά; Να το κάνω το έγκλημα ή είναι πολλά τα λεφτά;
-
ξερεις εάν τα δωρεάν εργατικά είναι ενέργεια της Renault ή δώρο του αντιπροσώπου?
[/quote]
Δεν το γνωρίζω.....
Renault Clio V