-
Το είχα δει και εγω το αυτοκινητο πριν καιρο.Ειχα σκοπο να κανω αγορα νεου κατα τον Ιανουαριο.
Ξεκινησα ερευνα αγορας τον Ιουνιο και οταν πηγα στη Hyundai ηταν το πρωτο που μου χτυπησε το ματι.Τοτε μου ειχε πει 18990 και εφυγα αμεσως.Πριν 3 εβδομαδες ετυχε να ειμαι Αθηνα και πηγα να το ξαναδω..17890 μου λεει το style navi το 1.0 με δωρεαν μεταλλικο και εχτρα εκπτωση 500€.Το κάνω μια βόλτα και μετα μου 17728€ τελικη με τα χαρτια.Υπάρχουν 3 κομμάτια στο micron grey.Η παραγγελια εγινε,παραλαμβανω Πεμπτη η Παρασκευη. -
Άντε με το καλό να παραλάβεις .......... πολύ μικρή η αναμονή.
-
Αυτά είναι... Ούτε μια εβδομάδα αναμονή...
Με το καλό να παραλάβεις, καλοτάξιδο να είναι -
Ευχαριστω παιδια,θα γραφω και εδω τις εντυπωσεις μου.
-
Αν μπορείς μάθε κ τις διαφορές μεταξύ premium κ distinctive και ενημέρωσέ μας.
-
Μου ειχε τυπωσει τις καινουριες εκδοσεις σε ενα χαρτι αλλα καπου το εχασα..Θυμαμαι οτι το style ειναι πιο φτωχο απο το παλιο style navi.Οταν παραλαβω θα του ζητησω να μου δωσει τις νεες εκδοσεις και τι εξοπλισμο εχουν
-
Καλοτάξιδο! Πανέμορφο αμάξι, το πέτυχα σε μολυβί η καμία εβδομάδα και το χάζευα.
-
Η diesel εκδοση θα ειναι μονο 1600cc 136hp και θα ξεκιναει απο 20790. Τις επομενες μερες θα μαθουμε περισσοτερα..
-
Ισχυει οτι στις νεες εκδοσεις Φαστμπακ εχει και φωνιτικες εντολες?
-
ΕΧει φωνητικες εντολες εαν συνδεσεις το κινητο με το android auto.
-
Μετα απο 15 ημερες με το αυτοκινητο(1.0 120hp style navi) ειπα να γραψω 1-2 σχολια.
Εντυπωσιακα ομορφο εξωτερικα,οποιος το εχει δει δεν το πιστευει οτι ειναι hyundai.
Εσωτερικα πολυ ποιοτικο.Αθορυβο στο δρομο,δεν ακους τιποτα απο εξω.
Το κινητο με bluetooth συνδεεται σε 2-3 δευτερολεπτα.
Ο κλιματισμος ειναι αριστος.
Καλη αναρτηση και μπαινει αρκετα καλα σε στροφες.
Η ροπη του ειναι ικανοποιητικη.Οποιος εχει μπει μεσα δεν πιστευει οτι ειναι 1000cc.Το μονο αρνητικο προς το παρον η καταναλωση.Εγω ειναι αναμεσα σε 7.2-7.5 αλλα με ποδι στο γκαζι.
Πιστευω πως με οικονομικη οδηγηση μπορει να φτασει κατω απο 7.Επειδη με ζαλισε η γυναικα πηγα σημερα στο πορτ μπαγκαζ και αφαιρεσα τις πλαστικες θηκες που εχει απο κατω.Η διαφορα ειναι μεγαλη.ΕΒαλα και το ψευτοπάτωμα απο πανω και κουμπωσε καλα,σχεδον το ιδιο οπως ηταν πριν.
Η διαφορα ειναι τεραστια,τωρα μπορω να μπω οτι εχω αρκετα μεγαλο χωρο πισω.
Τα πλαστικα βγηκαν πολυ ευκολα,ειναι βιδωτα και κουμπτωτα.( 9 βιδες ολες μαζι νομιζω)
-
Happy wife,happy life ωραίος.
Ρεζέρβα δεν είχε από κάτω? Δεν δημιουργούσε πρόβλημα στο να κάτσει το πάτωμα? -
Ναι εχει και την ρεζερβα.
Οχι δεν εχει προβλημα.Το πατωμα καθεται καλα,σχεδον σφινωτα. -
Ο χρήστης XronisR έγραψε:
Μετα απο 15 ημερες με το αυτοκινητο(1.0 120hp style navi) ειπα να γραψω 1-2 σχολια.
Εντυπωσιακα ομορφο εξωτερικα,οποιος το εχει δει δεν το πιστευει οτι ειναι hyundai.
Εσωτερικα πολυ ποιοτικο.Αθορυβο στο δρομο,δεν ακους τιποτα απο εξω.
Το κινητο με bluetooth συνδεεται σε 2-3 δευτερολεπτα.
Ο κλιματισμος ειναι αριστος.
Καλη αναρτηση και μπαινει αρκετα καλα σε στροφες.
Η ροπη του ειναι ικανοποιητικη.Οποιος εχει μπει μεσα δεν πιστευει οτι ειναι 1000cc.Το μονο αρνητικο προς το παρον η καταναλωση.Εγω ειναι αναμεσα σε 7.2-7.5 αλλα με ποδι στο γκαζι.
Πιστευω πως με οικονομικη οδηγηση μπορει να φτασει κατω απο 7.Επειδη με ζαλισε η γυναικα πηγα σημερα στο πορτ μπαγκαζ και αφαιρεσα τις πλαστικες θηκες που εχει απο κατω.Η διαφορα ειναι μεγαλη.ΕΒαλα και το ψευτοπάτωμα απο πανω και κουμπωσε καλα,σχεδον το ιδιο οπως ηταν πριν.
Η διαφορα ειναι τεραστια,τωρα μπορω να μπω οτι εχω αρκετα μεγαλο χωρο πισω.
Τα πλαστικα βγηκαν πολυ ευκολα,ειναι βιδωτα και κουμπτωτα.( 9 βιδες ολες μαζι νομιζω)
Δηλαδή πόσο θα έπρεπε να είναι η κατανάλωση με το πόδι στο γκάζι;;;; Νομίζω είναι πάρα πολύ καλή για αστρωτο μοτέρ.
-
Ο χρήστης XronisR έγραψε:
Δηλαδή πόσο θα έπρεπε να είναι η κατανάλωση με το πόδι στο γκάζι;;;; Νομίζω είναι πάρα πολύ καλή για αστρωτο μοτέρ.
Στα πόσα περίπου χλμ θεωρείται ένα αμάξι στρωμένο;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης diaitologos έγραψε:
Για να είναι πραγματικά στρωμένο μετά τα 10000χλμ η βενζίνη και περίπου 20000χλμ το diesel
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Ο μόνος τρόπος να δεις αν υπάρχουν διαφορές είναι το δυναμόμετρο.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Για να είναι πραγματικά στρωμένο μετά τα 10000χλμ η βενζίνη και περίπου 20000χλμ το diesel
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Θεωρητικά κάπως έτσι είναι, δηλαδή να μη φοβάσαι να γεμίσεις το στροφόμετρο. Πρακτικά τουλάχιστον εγώ,στα αυτοκίνητα μου, είδα ουσιαστικό άνοιγμα μετά τις 40Κ χλμ.
-
Το βρίσκω υπερβολικό (και λίγο λέω) να περιμένεις 10-20.000 Km για να γεμίσεις το στροφόμετρο.
Άσε που μετά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν πάει το αυτοκίνητο...
-
Δεν εννοούμε αυτό!
Λέμε ότι το μοτέρ έχει στρώσει, αφού έχει γεμίσει αρκετές φορές το στροφόμετρο. Και συνήθως αυτό γίνεται σε αυτά τα χιλιόμετραSent from my Mi A1 using Tapatalk
Hyundai i30 Fastback