-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Στη θέση σου θα εστιαζα το πρόβλημα στην ευθυγράμμιση των θυρών. Λίγο πάνω ή κάτω αρκεί για να έχεις θόρυβο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει αέρας στην καμπίνα.
Δυστυχώς τα σημερινά toyota, όπως διαπίστωσα από δική μου έρευνα αγοράς, είναι μακράν πίσω σε ποιότητα από όλο τον ανταγωνισμό και οι τιμές στο άνω άκρο.Οτι πιάνει κορυφη σε πωλησεις ρίχνει την ποιότητα , αυτό είναι σίγουρο.
Καλά η ΤΟΥΟΤΑ δεν είχε ποτέ ΤΗΝ ποιότητα. Αξιόπιστα αυτοκίνητα έβγαζε πάντα που απλά σε μεταφέρουν από το ένα σημείο στο άλλο.
-
Μετακίνησα την κεραία, αλλά δυστυχώς τίποτα. Μεγάλη απογοήτευση...
-
Έχεις εντοπίσει που δημιουργείται ο θόρυβος;
Ίσως με έναν συνεπιβάτη να είναι πιο εύκολο, βέβαια. -
Τον ακούω από μπροστά, κυρίως στη θέση του συνοδηγού. Γιαυτό η αντιπ/πεία μετακίνησε το σκαφάκι μπροστά στον υαλοκαθαριστήρα στη σωστή του θέση, όπως είπε.... Θα κλείσω και τους 2 καθρέφτες για λίγο για να δω από περιέργεια αν θα αλλάξει κάτι.
-
Για να βρείτε με την αντιπροσωπεία τι συμβαίνει πάτε σε ένα λαμαρινά, βγάλτε πόρτες, σκαφάκια, προφυλακτήρα, κεραία κλπ κάντε μία βόλτα και αν ακόμη κάνει θόρυβο, συνεχίστε το γδύσιμο. Αλλιώς ο θόρυβος δεν θα βρεθεί. Το αμάξι είναι ελαττωματικό και πρέπει να επιστραφεί φίλε μου και να σου δώσουν πίσω τα λεφτά. Αλλιώς ας το λύσουν και ας βρούνε από προέρχεται το πρόβλημα και να το διορθώσουν.
-
Θα πάει σε φαναρτζή να λύσει όλη τη μετώπη, και μετά η αντιπροσωπεία θα δεχτεί να αλλάξει το αυτοκίνητο;
Θα πρότεινα να καλύψει τους αρμούς με ταινία μπλε 3m, μήπως υπάρχουν στροβιλισμοί μεταξύ καπώ φτερών, ακόμα και της εισαγωγές αέρα, κάτω από το παρμπρίζ.
Μόνο αν εντοπίσει ακριβώς το σημείο, θα γίνει δουλειά. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Θα πάει σε φαναρτζή να λύσει όλη τη μετώπη, και μετά η αντιπροσωπεία θα δεχτεί να αλλάξει το αυτοκίνητο;
Θα πρότεινα να καλύψει τους αρμούς με ταινία μπλε 3m, μήπως υπάρχουν στροβιλισμοί μεταξύ καπώ φτερών, ακόμα και της εισαγωγές αέρα, κάτω από το παρμπρίζ.
Μόνο αν εντοπίσει ακριβώς το σημείο, θα γίνει δουλειά.Αυτό,κάλυψη με ταινία κομμάτι κομμάτι αρμών μέχρι να βρεθεί να αλλάζει ο θόρυβος.
-
Είχα χρόνια να μπω , αλλά αυτό με το λαμαρινά και το σταδιακό γδύσιμο του αυτοκινήτου, παρουσία αντιπροσωπείας, είναι σπανιωτάτου διαμετρήματος , βαρύ πυροβολικό. Και για να μην πάει στράφι η εμπΥρία μου, παενε σταύρωσε τα λάστιχα
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Είχα χρόνια να μπω , αλλά αυτό με το λαμαρινά και το σταδιακό γδύσιμο του αυτοκινήτου, παρουσία αντιπροσωπείας, είναι σπανιωτάτου διαμετρήματος , βαρύ πυροβολικό. Και για να μην πάει στράφι η εμπΥρία μου, παενε σταύρωσε τα λάστιχα...τρεις φορές όμως!
-
Η μπλε ταινία 3m είναι μονωτική? Δεν θα αφήσει σημάδι όπου την κολλήσω?
-
Όταν βάζεις την ανακύκλωση συνεχίζει να το κάνει;
-
Ο χρήστης steliosG έγραψε:
Η μπλε ταινία 3m είναι μονωτική? Δεν θα αφήσει σημάδι όπου την κολλήσω?Βαλε χαρτοταινία που δεν αφήνει σημάδια.
-
Πειραξε τις ρυθμισεις του clima.Παρατηρησε αν το κανει οταν αλλαζεις απο ζεστο κρυο. Παρατηρησε επισης αν το κανει πιο εντονα οσο ανεβαζεις χιλιομετρα. Βαλε σε μια σειρα τις παρατηρησεις για ν αρχισεις ν αποκλειεις πηγες
-
Ο χρήστης steliosG έγραψε:
Η μπλε ταινία 3m είναι μονωτική? Δεν θα αφήσει σημάδι όπου την κολλήσω?Όχι, αυτή είναι η δουλειά της.
-
εχεις δικό σου εμπιστο φαναρτζή να το ελέγξει προσεκτικά ? μπορεί να ειναι τρακαρισμένο το αμάξι ,οπως το κατέβαζε η νταλίκα η να το τράκαραν οι παρκαδόροι στήν toyota η να ηταν αμάξι test drive κλπ ....καί να το κοπάνησαν και να το εφτιαξαν πρόχειρα ... γιά μένα βάλε δικηγόρο-ενωση καταναλωτών κλπ ,το εχεις ξοφλήσει τό αμάξι η χρωστάς δόσεις ?
-
Κι εγώ σκέφτηκα αυτή την περίπτωση γι αυτό είπα για έλεγχο στους αρμούς των πορτών.
-
Εγω παιδια πιστευω οτι ειναι κατι πολυ απλο που απλα δε το εχει παρατηρησει κανεις μεχρι τωρα, καλο ειναι να μη τρομαζουμε τον φιλο.
-
[quoteαπό nonos » 18 Φεβ 2018 20:36
Εγω παιδια πιστευω οτι ειναι κατι πολυ απλο που απλα δε το εχει παρατηρησει κανεις μεχρι τωρα, καλο ειναι να μη τρομαζουμε τον φιλο. ][/quote]
Μακάρι να ήταν έτσι... Φοβάμαι ότι είναι κατασκευαστική αβλεψία, αφού το έχουν τα περισσότερα της παρτίδας, όπως αποδεικνύεται. Ας αποσύρουν την παρτίδα! Δεν με νοιάζει... Εγώ γιατί πρέπει να το ανεχθώ για 10 χρόνια έτσι?
Αύριο θα βάλω χαρτοταινία (μια που την έχω) από περιέργεια μήπως αλλάξει έστω και λίγο. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε όλοι! Πάντως έχω κάνει καταγγελία σε Toyota, Συνήγορο Καταναλωτή και αλλού. -
-
Αυτο ειναι δραμα, χειροτερο και απο corolla πισωκινητη.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ