-
To AA απο την v3 και μετά δεν συνεργάζεται με το CarStream (ή τούμπαλιν)
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την ακρίβεια απο την 2.9. Η Google μπλόκαρε όλες τις εφαρμογές 3ων ακόμα και αν έχεις ενεργοποιημένο το developer mode. Μια λύση είναι να εγκαταστήσεις την εφαρμογή μεσω adb χρησιμοποιώντας ως vendor την google. Αλλά ακούγεται οτι θα το μπλοκάρει και αυτό η Google στο μέλλον, αν δεν το έκανε ηδη σε αυτή την έκδοση.
-
Η 2.9 παίζει ακόμα. Αυτήν εχω.
Το AA 3.1 έχει κάποια σημαντική βελτίωση που να αξίζει το upgrade;
-
Παίζει πλέον το Sygic Car
-
Παίζει το sygic car τώρα και στο android auto; Πάντως αν κάποιος εχει εξαντλήσει τη δοκιμαστικη περιοδο του sygic car, αν τo συνδέσει με το ford sync σαν sync app παίρνει αλλες 15 μερες trial.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Παίζει το sygic car τώρα και στο android auto; Πάντως αν κάποιος εχει εξαντλήσει τη δοκιμαστικη περιοδο του sygic car, αν τo συνδέσει με το ford sync σαν sync app παίρνει αλλες 15 μερες trial.Από ότι κατάλαβα, στο πλήκτρο Maps μπορείς να επιλέξεις το Google Maps, το Waze και πλέον το Sygic. Αυτά δεν θεωρούνται ως ΑΑ ? Βέβαια δεν το έχω πληρώσει, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει...
-
Αν το εμφανίζει μαζι με το google maps και το waze τότε φυσικα! Απλά δεν εχω βρει καμια αναφορά για την προσθήκη στο Android auto, μονο για το sync εχουν ανανεώσει την περιγραφη στο google play.
-
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το AA στο Scross μου.
Mετά από κανένα μήνα που είχα να χρησιμοποιήσω το AA,πήγα να συνδεθώ το Μ.Σάββατο και δεν με συνέδεσαι,βγάζοντας μήνυμα και στο infotainment του αμαξιού και στο κινητό πως πρέπει να αναβαθμίσω την εφαρμογή (είχα version 2.7,από 10/2017).Βέβαια,όταν επέλεγα accept για αναβάθμιση μέσω κινητού με μπλόκαρε και με γύριζε πίσω.Στο μεταξύ κατεβάζοντας τις v.3.1 και v.3.0,δεν μου κάνει εγκατάσταση με κανένα τρόπο.Ακόμη,έχοντας κρατήσει και την 2.7,ξανακάνοντας προσπάθεια για νέα εγκατάσταση-αφού με την παλιά δεν έπαιζε-,πάλι τίποτα.Αποτέλεσμα:δεν έχει πια AA το αμάξι.Τι γίνεται; Πλέον android auto τέλος για Ελλάδα (έστω και με τον έμμεσο τρόπο) προς το παρών; -
Όντως πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση παντα. Μερικές μέρες μετα την αναβάθμιση μπλοκάρονται οι παλιές. Αναβάθμιση γίνεται κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από site 3ων, μιας και δεν έχει γίνει διαθέσιμο για Ελλάδα ακόμα. Άρα δεν κάνει και αυτόματη ενημέρωση μονο του. Υπάρχουν συνολικά 4 εκδόσεις στο site να κατεβάσεις, πρέπει να βάλεις τη σωστή.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#description
Για κινητά κάνουν οι arm και arm64. Δοκίμασε πρωτα την 64 και αν δεν μπαίνει τότε την σκέτη. Αν δεν μπαίνει καμία, κάνε απεγκατασταση πρωτα την παλιά και ξανά δοκίμασε. Αν πάλι δεν μπαίνει ίσως να μην κατεβαίνει το αρχείο ακέραιο, μπορείς μα την κατεβάσεις απο υπολογιστή και να την αντιγράψεις με usb στο κινητό, ή να την ανεβάσεις σε google drive και να την κατεβάσεις ξανά μέσα απο το κινητό -
Eυχαριστώ,Infide1.
Διέγραψα και απεγκατέστησα όλες τις προηγούμενες version του android auto και σήμερα κάνοντας εκ νέου κατέβασμα κι εγκατάσταση στην v3.1,όλα πήγαν ο.κ. (μάλιστα μου φάνηκε και λίγο πιο γρήγορη αυτή η version,από την 2.7 που είχα.Άλλες διαφορές δεν εντόπισα).Για να δούμε πόσο θα κρατήσει κι αυτή . -
Αυτα ειναι... πολυ μπροστα θεωρω αυτη η κινηση...
Διαθέσιμο το ασύρματο Android Auto
Εχει κανεις καποιο κινητο απο αυτα που αναφερει η λιστα? Μπας και το δοκιμασε??
ΥΓ. Apple ακους?? κανε κατι και για μας με τα iOS...
-
Νέα έκδοση Android auto (3.2) Download
Με πλήρη πρόσβαση σε όλες τις επαφές από την οθόνη (όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο)
https://productforums.google.com/forum/#!topic/android-auto/m965iOI5cPs -
Μιας και έχω Nexus 6p ... τι πρέπει να κάνω ( ποια εφαρμογή είναι στο Google store ? ) και μετά το DL που συνδέω το κινητό ?
-
Την εφαρμογή την κατεβάζεις από εδώ
Προς το παρόν δεν μπορείς να την κατεβάσεις από το playstore
Συνδέεις το κινητό KAI με usb στο αυτοκίνητο ΚΑΙ με bluetooth ταυτόχρονα. Ενεργοποιείς την επιλογή Android Auto από το μενού του αυτοκινήτου (ανάλογα το μοντέλο) και είσαι κομπλε. -
Υπάρχει και τρόπος να την κατεβάσει κάποιος από playstore, χρησιμοποιώντας απλά vpn και καλά λόγο φόβου μήπως έχουν επέμβει στις εφαρμογές στο apkmirror (λέμε τώρα)
Βέβαια το apkmirror είναι η πιο γρήγορη λύση. -
Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το Android auto. Όταν στις ρυθμίσεις γλώσσας έχω βασική την ελληνική, δουλεύει η αναζήτηση στους χάρτες αλλά δεν δουλεύει στη μουσική και οι υπόλοιπες εντολές. Όταν βάζω βασική γλώσσα τα αγγλικά, δουλεύει η μουσική και όλες οι εντολές / ερωτήσεις, αλλά δεν δουλεύει η αναζήτηση στους χάρτες. Κάνω κάτι λάθος;
-
Έχεις δοκιμάσει στις ρυθμίσεις για τα πληκτρολόγια (όχι στη ρύθμιση της γλώσσα εμφάνισης) , στην επιλογή του google voice typing, να βάλεις τα Ελληνικά ως πρώτη επιλογή; Κρατάς πατημένη τη γλώσσα που θες ως default.
-
Ναι, ακριβώς αυτό κάνω. Με κυρία γλώσσα τα ελληνικά δουλεύει η πλοήγηση, με κύρια γλώσσα τα αγγλικά δουλεύει η μουσική. Δεν παίζει ρόλο αν εχω δευτερεύουσα γλωσσα την άλλη. Αδύνατο να δουλέψουν και τα δύο.
-
Η φωνητικη εντολη για κληση επαφης στα ελληνικα, ξερετε ποια ειναι;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν κάνω λάθος, ο Google assistant δεν υποστηρίζει εντολές στα ελληνικά. Έχουν μπει κάποιες δυνατότητες όπως 'πόσο κάνει 5+5' αλλά μέχρι εκεί. Για να πάρεις τηλ. πρέπει να πεις call ....
@manasta. Οι εντολές στα Ελληνικά για τη μουσική ποιες είναι; Του λες 'παίξε Adelle στο Spotify' και δουλεύει;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Android Auto