-
Εάν έχεις τις επαφές στα ελληνικά (όπως εγώ) τότε δεν πρόκειται ποτέ να καλέσει σωστά ανεξαρτήτως γλώσσας
-
Το πρόβλημα που περιγράφω εννοείται ότι το αντιμετωπίζω λέγοντας 'play Adele' και όχι 'παίξε Adele'. Σε εσάς που παίζει σωστά, ποια από τις δύο γλώσσες έχετε κύρια και ποια δεύτερη;
-
Εγώ έχω πρώτη γλώσσα Ελληνικά αλλά χρησιμοποιώ μόνο για το Google maps. Οπότε δεν έχω δοκιμάσει για άλλη λειτουργία. Γι'αυτό ρωτάω, που αλλού σου δουλεύουν τα Ελληνικά;
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Κι εμένα οι χάρτες με ενδιαφέρουν κυρίως. Προφανώς δεν υποστηρίζονται οι υπόλοιπες λειτουργίες με κύρια γλώσσα τα ελληνικά.
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Κι εμένα οι χάρτες με ενδιαφέρουν κυρίως. Προφανώς δεν υποστηρίζονται οι υπόλοιπες λειτουργίες με κύρια γλώσσα τα ελληνικά.Ok. όπως έθεσες την αρχική ερώτηση, κατάλαβα ότι με Αγγλικά ως πρώτη γλώσσα, σου παίζουν Ελληνικά ΟΛΑ εκτός από το google maps, και όταν γυρνάς Ελληνικά σου παίζουν Ελληνικά ΜΟΝΟ τα google maps, και γιαυτό μπερδεύτηκα. Δεν νομίζω να υποστηρίζονται στα Ελληνικά ούτε κλήσεις, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο χάρτες και φυσικά αναζήτηση στο google δουλεύει, αλλά είναι dummy, δλδ απλά πληκτρολογεί ότι του πεις.
-
Καλησπέρα.
Αντιμετωπίζω το εξής:
Έχω το S8 και ενώ κατεβάζω οκ το app και κάνω installation, μόλις πάω να το τρέξω μου βγάζει μήνυμα 'Google play services doesn't seem to be working at the moment'.
Έχει κανείς καμιά ιδέα; -
Δοκίμασες με το κινητό συνδεδεμένο στο αμάξι; Ναι ξέρω ακούγεται κάπως άσχετο, αλλά στο ίντερνετ κάποιοι με το ίδιο πρόβλημα το έκαναν και δούλεψε.
-
Τελικά είχες δίκιο. Μόλις το συνέδεσα δούλεψε!!
Το κακό είναι τώρα πως στο Google maps ψάχνει συνέχεια για GPS signal.
Με το Sygic δεν είχα πρόβλημα με το GPS και το τηλέφωνο ήταν μέσα στη θήκη μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων.
Λογικά χρησιμποποιεί την κεραία του αυτοκινήτου αλλά με το maps... τζίφος -
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το amdroid auto. Το αυτοκίνητο μου διαθέτει το υπόωη σύστημα όπβς επίσης mirror link και car play. Για να συνδεθώ στο android auto θα πρέπει και το κινητό να έχει κατεβασμένη την συγκεκριμένη εφαρμοφή ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια σας εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης Azan Gorde έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το amdroid auto. Το αυτοκίνητο μου διαθέτει το υπόωη σύστημα όπβς επίσης mirror link και car play. Για να συνδεθώ στο android auto θα πρέπει και το κινητό να έχει κατεβασμένη την συγκεκριμένη εφαρμοφή ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια σας εκ των προτέρων!Καλησπερα φιλε.
Ναι φυσικα χρειαζεται να εχεις εγκαταστησει και το Android Auto στο κινητο. Μονο που επειδη δεν προσφερεται για την Ελλαδα δεν θα το βρεις στο Play Store αλλα πρεπει να κατεβασεις χειροκινητα το apk (αρχειο εγκαταστασης) και να το εγκαταστησεις με αυτο το τροπο.
πχ απο εδω https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ -
κακοβουλα λογισμικα, μακρια απο μας χαχα
-
Καλησπερα φιλε.
Ναι φυσικα χρειαζεται να εχεις εγκαταστησει και το Android Auto στο κινητο. Μονο που επειδη δεν προσφερεται για την Ελλαδα δεν θα το βρεις στο Play Store αλλα πρεπει να κατεβασεις χειροκινητα το apk (αρχειο εγκαταστασης) και να το εγκαταστησεις με αυτο το τροπο.
πχ απο εδω https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ευχαριστώ πολύ σε android 7.0 nougat τρέχει ή όχι?
-
τρέχει κανονικά και σε 7 και 8, 8.1
-
Καλησπέρα και απο μένα.
Νέος κάτοχος xc40 t3 και adroid auto.
Έχω εγκαταστήσει το android auto, σε ενα oneplus 6 non routed και στο αυτοκίνητο και όλα δουλεύουν σωστά.
Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το aa mirror, έχοντας δει video στο youtube, για να μπορέσω να δώ και άλλες εφαρμογές, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος 'εύκολος', για non routed κινητά, ώστε να δουλέψει σωστά ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φ -
Ο χρήστης Filippos Kalogeropoulos έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα.Νέος κάτοχος xc40 t3 και adroid auto.
Έχω εγκαταστήσει το android auto, σε ενα oneplus 6 non routed και στο αυτοκίνητο και όλα δουλεύουν σωστά.
Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το aa mirror, έχοντας δει video στο youtube, για να μπορέσω να δώ και άλλες εφαρμογές, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος 'εύκολος', για non routed κινητά, ώστε να δουλέψει σωστά ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΦΔουλεύει μόνο σε routed κινητά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλλος τρόπος.
-
Καλησπέρα!!
Αν και χρόνια χρήστης iPhone, έκανα το switch σε Android πρόσφατα με ένα Galaxy S9 και θέλω να δω πώς θα έχω Google Maps στο Kuga. Από το apkmirror κατέβασα το Android Auto και το έκανα εγκατάσταση από τον browser του κινητού, όμως μετά στα apps δε το βλέπω. Δε θα έπρεπε να βλέπω εικονίδιο Android Auto ή να βλέπω το app στις εφαρμογές ή όχι; -
Δεν είναι στα apps είναι απέξω στο κεντρικό μενού με δικό του εικονίδιο. Σύνδεσε το κινητό με usb, τρέξε το στο κινητό και πρέπει να βγει μύνημα στην οθόνη του sync
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σύνδεσε το κινητό με usb, τρέξε το στο κινητό και πρέπει να βγει μύνημα στην οθόνη του syncΠρέπει, κάθε φορά, να είναι συνδεδεμένο με καλώδιο usb το τηλέφωνο, ή μόνο την πρώτη, ώστε να περαστεί η εφαρμογή στο Sync?
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δεν είναι στα apps είναι απέξω στο κεντρικό μενού με δικό του εικονίδιο. Σύνδεσε το κινητό με usb, τρέξε το στο κινητό και πρέπει να βγει μύνημα στην οθόνη του syncΤέλεια, το εγκατέστησα και θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Σύνδεσε το κινητό με usb, τρέξε το στο κινητό και πρέπει να βγει μύνημα στην οθόνη του sync
Πρέπει, κάθε φορά, να είναι συνδεδεμένο με καλώδιο usb το τηλέφωνο, ή μόνο την πρώτη, ώστε να περαστεί η εφαρμογή στο Sync?
Το android auto θέλει πάντα ΚΑΙ καλώδιο ΚΑΙ bluetooth συνδεση
Οι εφαρμογές sync apps θέλουν μόνο bluetooth συνδεση
Android Auto