-
Οδηγησα σημερα την Χ5 ενος συγγενη. Ωραια η υπερυψωμενη θεση οδηγησης και η ευκολη προσβαση (δεν ειμαι κανας γερος να εχω τη μεση μου, αλλα μπαινεις ευθεια και καθεσαι μπαμ μπαμ). Στο δρομο εισαι αρχοντας, βλεπεις τα παντα. Με τοσα cinquencento που κυκλοφορουν, βλεπεις και απο πανω τι γινεται λολ. Στο παρκαρισμα και στους μικρους δρομους ομως ειναι λιγο πονος. Φοβασαι μη βρει απο δω μη βρει απο κει και ειναι σπαστικο γιατι πολυ κοντα στο αμαξι δεν εχεις καλη ορατοτητα. Αν πεταχτει κανα γατι ας πουμε το φαγες το κακομοιρο
Αυτο που δε μου αρεσε λοιπον ηταν το μεγεθος. Δε νομιζω οτι χρειαζομαι κατι τοσο μεγαλο (βασικα ουτε που μπορω να το αποκτησω με το μπατζετ που εχω). Ποια κατηγορια θα μου προτεινατε λοιπον?
-
-
Για τις ανάγκες σου θεωρώ ότι ένα κουπέ (κάμπριο έκδοση αν σου αρέσει) ή ένα διθέσιο θα σε καλύψει απόλυτα.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
https://www.car.gr/10890833-mercedes-benz-c-180-amgΩραία πρόταση.
Πανέμορφο και ξεχωριστό , πραγματικά premium coupe σε εμφάνιση αλλά και κύρος, αλλά τόσα λεφτά για 156 αλογάκια ρε γμτ ;Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Ειμαι αναποφασιστος μεχρι αηδιας θα ελεγα. Δεν ξερω αν θελω χαμηλο ή ψηλο αμαξι. Μετα δεν ξερω ποια κατηγορια ειναι η 'ιδανικη'. Αστα να πανε. Παντως οι τεσσερις πορτες καλυτερα να υπαρχουν. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να τυχει
-
Γιατί κοιτάς μόνο κατηγορία και όχι κάτι που σου αρέσει; Αφού πλέον θες και πίσω πόρτες κοίτα και τη Giulia.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστός! Πάρε Giulia και λήξις το θέμα!!
-
Ειναι που μ'αρεσει η ψηλη θεση οδηγησης. Ειναι και της 'μοδας' τωρα τα SUV και περιπλεκεται το θεμα...
-
τι οδηγουσες μεχρι τωρα? μτχ σκεφτεσαι?
Coupe ή SUV