-
Το δικό μου κατασκευάστηκε (προφανώς το ίδιο ισχύει και για το δικό σου που ηταν για τις 15 του Μάρτη). Ένα μήνα θα πάρει για να έρθει στην Ελλάδα όπως μου μετέφεραν από Σφακιανάκη.
Ναι είχαμε 5 μέρες διαφορά στην κατασκευή σωστά θυμάσαι. Μετράμε αντίστροφα λοιπόν!
-
Άντε με το καλό να παραλάβετε!!
Εμένα το Kuga έκανε (από Ισπανία) 12 ημέρες να φτάσει Ελλάδα. Λογικά πριν το μήνα θα το έχετε.
-
Σε καμιά 25αριά μέρες από την ημέρα κατασκευής είναι Ελλάδα.... Ίσως και στις 20.
-
Από Αμβέρσα φεύγουν με τα RoRo της Grimaldi για όποιον είναι αρκετά παρανοϊκός για να ψάχνει στο marinetraffic όπως έκανα εγώ χαχα.
-
Από Αμβέρσα φεύγουν με τα RoRo της Grimaldi για όποιον είναι αρκετά παρανοϊκός για να ψάχνει στο marinetraffic όπως έκανα εγώ χαχα.
Χαχαχα, νομίζεις δηλαδή ότι κάτι αντίστοιχο δεν θα γίνει και στην δική μας περίπτωση;;;;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με την παράδοση παιδιά..
-
Τα καλορίζικα όταν παραλάβετε με φωτό. Μόνο τότε !!!!!!!!!!!!!!!!
@dimitriscsd : Μιλάμε για αρρώστια !!!!!! @sleeper667 : Πρόσεξε γιατί η αρρώστια είναι κολλητική !!!!
Όχι δεν είχα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο , μάλλον γιατί ήθελα να καθυστερήσει η άφιξη για να μην αρχίζω τα παρακάλια για παραλαβή τον νέο χρόνο. Χαχαχα!!!!
-
Κουράγιο παλληκάρια.. μέχρι να το παραλάβετε είναι. Μόλις το πάρετε και για ένα διάστημα θα το σκέφτεστε να το κουνήσετε, απλά θα το χαζεύετε
-
Εγώ είχα διαφορετική ενημέρωση λόγω του technology pack!!!
Χωρίς αυτό το αμάξι έρχεται Μάιο τέλη Ιούνη, με αυτό τον Οκτώβρη/Δεκέμβρη !!!
Κατά 90% θα ακυρώσω εντελώς την παραγγελία και θα πάω για κάτι άλλο, είμαι πολύ απογοητευμένος από την Ford/Ford Hellas/Sfakianakis
Και επισης δε θα το αφήσω έτσι, θα έχει συνεχεία στο συνηγορο του καταλωτή !
-
Κατά 90% θα ακυρώσω εντελώς την παραγγελία και θα πάω για κάτι άλλο, είμαι πολύ απογοητευμένος από την Ford/Ford Hellas/Sfakianakis
Ωχ! Πότε έκανες την παραγγελία;
-
Μάλλον έχουν θέματα σε ολοκληρωμένα που χρησιμοποιούν στα συστήματα του technology pack ή ίσως τα πάνε για αργότερα για να έχουν αποθεμα (λέω εγώ τώρα). Με συνήγορο του πολίτη δεν βλέπω να κερδίζεις κάτι , αφού θα πουν είναι θέμα εργοστασίου...
-
-
stheodosis wrote:
Ωχ! Πότε έκανες την παραγγελία;
29/1
-
Εγώ θα κάνω μια καταγγελία να υπάρχει! Το πρόβλημα το ήξεραν από τις 15/1 και δεν μου είπαν τπτ για προβλήματα παράδοσης κτλ.
Δε περιμένω καμία απολαβή από την καταγγελία, απλά για το γαμώτο!!!
Αλώστε είναι εύκολο , απλά κάποια emails πρέπει θα στείλω
Μάλλον έχουν θέματα σε ολοκληρωμένα που χρησιμοποιούν στα συστήματα του technology pack ή ίσως τα πάνε για αργότερα για να έχουν αποθεμα (λέω εγώ τώρα). Με συνήγορο του πολίτη δεν βλέπω να κερδίζεις κάτι , αφού θα πουν είναι θέμα εργοστασίου...
-
Νομίζω ότι σε είχα ξαναρωτήσει αν κάνω λάθος σε κάτι πες μου, το παράγγειλες 29/1 εμένα η παραγγελία καταχωρήθηκε 25/1 και πήρα από αρχές Φεβρουαρίου ημερομηνία παραγωγής για 15/3(χωρίς κάποιο extra πλην χρώματος) επομένως το λογικό δεν θα ήταν να έχεις πάρει και εσύ ημερομηνία παραγωγής έστω και μεταγενέστερη λόγω του technology pack; Δλδ ούτε αυτό δεν έχει γίνει ακόμα; Και ο Σφακιανάκης τι ακριβώς σου είπε να βγάλεις το technology pack και να κάνει τροποποίηση παραγγελίας ώστε να πάρει ημερομηνία και να έρθει Μάϊο Ιούνιο;
-
Η παραγγελία έγινε 29/1, έγκριση πήρε από το εργοστάσιο στις 1/2 όποτε και έβαλα την προκαταβολή.
Δεν έχω πάρει ακόμα ημερομηνία γραμμής παραγωγής, απλά οτι έχει βγει μέρος του αριθμού πλαισίου.
Η αρχική ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης ήταν ο 2.5 μήνες αλλά μου είχε ξεκαθαριστεί ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία γραμμής παραγωγής που είναι το αργότερο μέχρι Απρίλιο
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τόσο ο Σφακιανάκης , όσο και η Ford μου δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα για το πρόβλημα και ότι όλα βαίνουν καλώς.
-
Εγώ θα κάνω μια καταγγελία να υπάρχει! Το πρόβλημα το ήξεραν από τις 15/1 και δεν μου είπαν τπτ για προβλήματα παράδοσης κτλ.
Δε περιμένω καμία απολαβή από την καταγγελία, απλά για το γαμώτο!!!
Αλώστε είναι εύκολο , απλά κάποια emails πρέπει θα στείλω
jobous wrote:
Είτε το πιστεύεις είτε όχι με δικό μου email ενημερώθηκε ο πωλητής για το πρόβλημα περί τις 20 Ιανουαρίου. Η επίσημη ενημέρωση ήρθε από ότι μου είπε καμιά εβδομάδα αργότερα. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να το κυνηγήσεις.
-
Είτε το πιστεύεις είτε όχι με δικό μου email ενημερώθηκε ο πωλητής για το πρόβλημα περί τις 20 Ιανουαρίου. Η επίσημη ενημέρωση ήρθε από ότι μου είπε καμιά εβδομάδα αργότερα. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να το κυνηγήσεις.
Η διαδικασία της καταγγελιάς είναι απλή και θα με προστατέψει έμενα και μελοντικούς αγοραστές απο παρομοια ζητήματα.
Πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω όμως με την παραγγελεια. Είτε θα περιμένω μέχρι τον Νοέμβρη είτε θα την ακυρώσω τωρα.
Αν και πολύ θα το θελα τωρα το αμάξι , μπορώ να περιμένω μέχρι το τέλος του χρόνου για αγορά. Το ζήτημα είναι οτι αν ανακοινώθει καινουριο focus, κάτι που είναι πολύ πιθανό, ενω εγώ θα περιμένω μοντέλο του 2019.
Ένας λόγος που επέλεξα το focus , ήταν και η ημερομηνια παράδωσης του σε σχεση με άλλους κατασκευαστές. Αν το ήξερα θα είχα πραξει ανάλογα.
-
Δεν αξίζει να το περιμένεις μέχρι το Νοέμβριο και εγώ εάν δεν κατασκευαζόταν το αμάξι στις 10 μαρτίου θα ακύρωνα την παραγγελία. Πάντως σου είναι τόσο απαραίτητο το τεχνολογικό πακέτο; Δε νομίζω ότι αξίζει να το βάλεις ιδιαίτερα αν έχεις επιλέξει τη χειροκίνητη έκδοση.
-
Το ζήτημα είναι οτι αν ανακοινώθει καινουριο focus, κάτι που είναι πολύ πιθανό, ενω εγώ θα περιμένω μοντέλο του 2019.
Καινούργιο Focus ΔΕΝ θα βγεί...είναι μοντέλο 2018, είπαμε. Αυτό που έχει ανακοινωθεί (ανεπίσημα) είναι το Facelift, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 (αλλά κανείς δεν ξέρει πότε). Οπότε το Νοέμβριο μπορεί να παραλάβει Facelifit μοντέλο είναι ένα από τα τελευταία pro-F/L.
Προσωπικά δεν θα περίμενα 9 μήνες για αυτοκίνητο (εκτός εαν ήταν τίποτα εξωτικό). Μέχρι 6 έχω περιμένει και ήταν εν γνώση μου.
-
Δεν έχω πάρει ακόμα ημερομηνία γραμμής παραγωγής, απλά οτι έχει βγει μέρος του αριθμού πλαισίου.
Έπρεπε να έχει βγει έστω και για ημερομηνία αρκετά μεταγενέστερη, περίεργο αυτό...
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τόσο ο Σφακιανάκης , όσο και η Ford μου δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα για το πρόβλημα και ότι όλα βαίνουν καλώς.
Καλά όσο γι αυτό, ολόκληρο το δίκτυο εμπόρων τους με copy paste τρόπο απαντούσαν επί του θέματος, αν κρίνω απο αυτά που έχουμε γράψει διάφοροι σε αυτό το topic, 'δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, η ford δεν μας έχει πει το παραμικρό, επομένως θεωρούμε ότι όλα βαίνουν καλώς με την παραγωγή του μοντέλου!'
Ford Focus MK4