-
Δώστου ρε παίδι την 17άρα !!!!!!! Τι έχουν πάθει με αυτή την 18άρα !!!
-
Η ποζεριά είναι από τα 'εθνικά μας σπορ', οι αντιπροσωπείες απλά ακολουθούν τον παλμό της αγοράς. Ωστόσο ο θόρυβος κύλισης για τον οποίο παραπονιέται κάποια στιγμή ο παρουσιαστής ίσως και να μην υφίσταται με τις 17' αλλά και αυτός δεν αναφέρει τίποτα...
-
H ford βλεπω μπηκε δυνατα στα λιζιγνκ και φοκους και φιεστα και πουμα και κουγκα δλδ όλα! Αρα προβλεπονται αυξήσεις πωλησεων λογω εταιρικων
-
Δώστου ρε παίδι την 17άρα !!!!!!! Τι έχουν πάθει με αυτή την 18άρα !!!
Είναι από τις ομορφότερες εργοστασιακές ζάντες που κυκλοφορούν στην αγορά! Από κοντά ακόμα ομορφότερη! Επίσης βελτιώνει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές.
Εντάξει το ξέρουμε για την κατάσταση των ελληνικών δρόμων, αν προσέχεις όμως και δε σκας με φόρα μέσα στις λακούβες δεν έχει κανένα θέμα.
Πάντως απ όσο ξέρω δεν είναι στάνταρ εξοπλισμός η 18άρα οπότε μην ανησυχείτε! Όποιος δεν την θέλει, δεν την βάζει
-
H ford βλεπω μπηκε δυνατα στα λιζιγνκ και φοκους και φιεστα και πουμα και κουγκα δλδ όλα! Αρα προβλεπονται αυξήσεις πωλησεων λογω εταιρικων
Δεν μπήκε τώρα, καιρό είναι. Το 'πρόβλημα' είναι ότι δεν κάνει μεγάλες εταιρικές εκπτώσεις, όχι στο ότι δεν ήταν στο leasing. Ακόμα δεν κάνει, δεν ξέρω εαν αλλάξε κάτι την τελευταία εβδομάδα.
-
Εμένα μου έκανε πάντως εταιρική έκπτωση μέσω αγοράς Ford Fleet. Δεν ήταν leasing βέβαια, αγορά μετρητοίς έκανα αλλά μου έκοψαν ένα σεβαστό ποσό από την τιμή καταλόγου. Αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στο 7% επί της τιμής προ φόρων.
-
Εμένα μου έκανε πάντως εταιρική έκπτωση μέσω αγοράς Ford Fleet. Δεν ήταν leasing βέβαια, αγορά μετρητοίς έκανα αλλά μου έκοψαν ένα σεβαστό ποσό από την τιμή καταλόγου. Αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στο 7% επί της τιμής προ φόρων.
Αυτό ακριβώς λέω, το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα: η FMH δίνει μαξ 7-8% εταιρική έκπτωση όταν άλλοι (π.χ. MB, BMW, Συγγελίδης, Toyota) δίνουν από 20% και πάνω μέχρι και 35% (π.χ BMW)!! Δεν την ενδιαφέρουν - προς το παρόν - οι εταιρικές πωλήσεις, εξ' ου και το τόσο χαμηλό % έκπτωσης.
-
Tkin73 wrote:
Δεν μπήκε τώρα, καιρό είναι. Το 'πρόβλημα' είναι ότι δεν κάνει μεγάλες εταιρικές εκπτώσεις, όχι στο ότι δεν ήταν στο leasing. Ακόμα δεν κάνει, δεν ξέρω εαν αλλάξε κάτι την τελευταία εβδομάδα.
Σε σαιτ παντως τώρα τελευταια εμφανιστηκε σε μια εταιρεια. Εδω και 1-2 χρονο που παρακολουθω τις 3-4 γνωστες σελιδες λιζινγκ φορντ επιβατικο δεν υπηρχε ουτε για δειγμα...Μιλαμε για προσφορές όχι λιζιγκ με 48 δοσεις που πληρώνεις το 105% της αξιας και το επιστρέφεις , τετοια υπήρχαν όπως υπάρχουν για ολες τις μαρκες...
οι τιμες που εχει τώρα σε αυτή την σελιδα είναι αρκετα ανταγωνιστικες και εχουν μπει στις προσφορές. Μέχρι τωρα δεν υπηρχε πουθενα φορντ σε προσφορά λιζινγκ
-
Το θεμα με τον 1.0 με το τουρμπο και τα 155 δεν προβληματιζει σε βαθος χρονου ως προς την αξιοπιστία?
Πολυ πιο ασφαλης δεν ειναι πχ η επιλογη της χιουνται με 1.5 και 160 ή του γκρουπ με τον κλασικο 1.5 130-150?
-
Όχι δεν προβληματίζει καθόλου... Το 155 έχει μεγαλύτερο turbo από το απλό 1000άρι (μη υβριδικό), το οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό έβγαινε στο Fiesta με 140 άλογα από το εργοστάσιο!
Επίσης τον απλό 1000άρη κινητήρα τον έχουν φτάσει (ελλάδα) μόνο με bolt ons και πρόγραμμα σε Fiesta στα 183 άλογα χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και αρκετά χιλιόμετρα... Οπότε το 155 δεν έχει ανάγκη από θέμα αξιοπιστίας, ειδικά σε στοκ μορφή.
-
Ενταξει το να μην εχει θεμα μιλαμε όχι να το βαλουμε και να αντεξει ειναι να βγαλει πχ 120000 χλμ χωρις να χρειαστει να γινει rebuild παλι η τουρμπινα. Το φιεστα 1.0 στα 183 πρεπει να μας πει ποσα χλμ εβγαλε χωρις να χρειαστει να βαλει χερι στην τουρμπινα.
-
70 χιλιάδες (από τον προγραμματισμό) και συνεχίζει χωρίς πρόβλημα... Οι Θεσσαλονικείς που ασχολούνται το γνωρίζουν το αυτοκίνητο... Εδώ πάντως μιλάμε για στοκ μορφή στα 155. Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα!
-
Ενταξει το κρατάμε αυτό αν και αυτες οι μετατροπές τις ακουω παντα με επιφυλαξη. Οχι οτι δεν ισχύουν αλλα΄αν πχ βγει κανα θεμα θα πείραξουν το αμαξι , γιατί αυτο γουστάρουν, θα πουν καναμε ενα rebuild την τουρμπινα και παει ακομα καλυτερα κλπ κλπ...δεν είναι κριτήριο . Αυτοι γουστάρουν να φτιάχνουν και να χαλανε και να πειραματιζονται.
Το οτι εδω μιλάμε για στοκ κατασταση εννοειται ειναι υπερ της ασφάλειας αλλα οτι και να λεμε αλλα ζορια τρωει ενας τουρμπο 1.0 στα 155 και αλλο ενας 1.5 . Δεν μπορεί ο πρωτος να ειναι ποιο αξιοπιστος. Αυτο λεει η λογικη. Δεν είμαι μηχανικός αυτοκινήτων αλλα πιο ξεκουραστα δουλευει ο 1.5 για τα 160 παρα ο 1.0 155.
-
Απλα μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για απλό 1000ρι αλλά με ηλεκτρική υποβοήθηση. Εννοείται πως με περισσότερα κυβικά δουλεύει πιο 'άνετα' ένα μοτέρ. Σημασία όμως έχει η απόδοση του κάθε συνόλου και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα νούμερα είναι καταπληκτικά.
Τα δύο μοτέρ πάντως που συγκρίνεις (ford - hyundai) έχουν αρκετές διαφορές σε τεχνολογίες και τρόπο λειτουργίας.
-
Το θεμα με τον 1.0 με το τουρμπο και τα 155 δεν προβληματιζει σε βαθος χρονου ως προς την αξιοπιστία?
Εμένα καθόλου, για τους εξής λόγους:
-
Δεν έχει εμφανίσει ποτέ σοβαρά προβλήματα αυτό το μοτέρ. Και η αύξηση από 125 ή 140 στα 155 δεν είναι και τίποτα το φοβερό για να μου δημιουργεί φόβο.
-
Έχει εγγύηση 8 χρόνια, ας πάθει ό,τι θέλει!
-
Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιεσμένο.
-
-
Με τα 100 hp ειχε κανει παλια το auto bild δοκιμη για 100.000 χλμ.
Οπου ανοιγουν και ξεβιδωνουν τον κινητηρα και αναλυουν τα μελη του και κατα πόσο εχουν ταλαιπωρηθεί.
Στα 100.000 περα απο καποιες επικαθησεος ανθρακα, ολα μα ολα ηταν σχεδον αψογα. Εντυπωσιαστηκαν θυμαμαι και στο περιοδικό.
Τωρα στα 155 ...δεν ξερω, αλλα γενικα ειναι πολυ καλο μοτερ.
@Edit: focus ηταν....
Αυτα ειναι συνεργεια!
-
Άραγε έχει τις διπλές επιστρώσεις του 1,5 Ecoboost και ο 1000αρης ώστε να κρατάει τις λιγότερες δυνατές επικαθήσεις;
-
Ωχ!
-
Lap έχεις μείνει πίσω... Εκτός φόρμας.
-
προσπερνάω το βίντεο όχι γιατί δεν έχει ενδιαφέρον αλλά γιατί σχολιάστηκε ήδη από χθες!
γνωρίζουμε ακριβώς και επίσημα τις εκπομπές CΟ2 κατά WLTP του νέου φοκους active 1.0 155 mhev ?
τις βρίσκω σε τιμές 117 ή 118 ή 119 g/km και το ενδιαφέρον προφανώς είναι για τα νέα τέλη κυκλοφορίας και αν αξίζει να παραλάβω εντός δεκέμβρη (και εντός λοκνταουν). Για αρχή να σιγουρέψουμε ότι δεν ξεπερνάει τα 122g/km
ευχαριστώ
Ford Focus MK4