-
15/11/2019 είναι 2020.25
-
Καμιά εκπτωσουλα εσύ φίλε πηρες αν επιτρέπεται;
-
Εκπτωσούλα και FORD? απαπαπαπα
-
Ναι πολύ άκαμπτους τους είδα τα σκάρτα 400 μου τα παρουσίασαν σαν σοβαρή έκπτωση! Γενική είναι αυτή η εκτύπωση σε ετοιμοπαραδοτα ντίζελ. Στα 1.0 έχουν και μεγαλύτερη έκπτωση και άτοκο πρόγραμμα.
Περιμένουν από μέρα σε μέρα να ξαναξεκινησει η παραγωγή του για να βάλουν νέες παραγγελίες με νέες τιμές και νέο εξοπλισμό ( αναβαθμισμένο πχ κλίμα στάνταρ στην ακτιβ) αλλά προφανώς αναβαθμισμένες θα είναι και οι ....τιμές!
-
Εχεις καταληξει στο περιπου @tkin73 η ακομα παλευεις ολα τα μοντελα απο παντου;
-
Ψαχνομαι δεν βιάζομαι.
Φυσικά τα νέα φοκους μιλάμε στην καλύτερη περίπτωση τέλος Οκτωβρίου με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει άλλο lock down, αλλιώς πάμε το 2021.
Ενδεχομένως να προχωρησω στο ακτιβ αν και το ήθελα +2 πόντους ψηλότερο για να μπαινοβγαίνω τελείως άνετα και να έπαιρνε μια βαλίτσα 50-60 λτ για ψυχολογικούς λόγους. Τότε θα ήταν το τέλειο αμάξι για εμένα! Δλδ φοκους με ύψος πούμα!
Η αλήθεια το τελειο για τα κυβικά μου είναι το Κούγκα αλλά 4.61μ αμάξι προϋποθέτει και ύπαρξη μικρότερου το θεωρώ υπερβολή σε μήκος και από την άλλη το 11.7 0-100 στο ντίζελ το θεωρώ αργό ενώ φτάνω οικονομικα μόνο την πρώτη έκδοση ( η οποία βέβαια μόνο βασική δεν είναι στο Κούγκα μοιάζει με μεσαία στον ανταγωνισμό).
Απλά τα τεστ που έχω κάνει και στα δύο Φορντ ήταν τα πιο ευχάριστα οδηγικά με διαφορά που έχω κάνει κάνοντάς με να κάνω φοκους στα Φορντ.
-
Φυσικά τα νέα φοκους μιλάμε στην καλύτερη περίπτωση τέλος Οκτωβρίου με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει άλλο lock down, αλλιώς πάμε το 2021.
Γιατί το λές αυτό? Μέσα Ιουλίου θα είναι εδώ τα πρώτα αυτοκίνητα και οι παραδόσεις αρχίζουν σχεδόν άμεσα από ότι μου έχουν πει. Εκτός εαν θές πολύ επιπλέον εξοπλισμό, εκεί πας αναγκαστικά σε παραγγελία και παράδοση 2-3 μήνες.
-
Eτσι μου είπε ο πωλητής. Παραγγελίες ακόμα δεν βάζουν για νέα αμάξια περιμένουν από μέρα σε μέρα και όταν ανοίξουν θα θέλουν 4 μήνες για παράδοση. Οπότε αν ανοίξουν μέχρι τέλος Ιουνίου απμε για τέλος Οκτωβρίου οι πρώτες παραδόσεις.
Δεν ξέρω προφανώς εννοείς ότι αυτοί θα φέρουν όπως και να έχει δικά τους κάποια κομμάτιαε εξοπλισμό της επιλογής τους τα οποία λες ότι θα είναι εδώ μέσα Ιουλίου. Εγώ του είπα πχ για ακτιβ ντίζελ με acc και κλίμα και ένα κωδικο ακομα με 27000 περίπου τρέχουσα τιμή όχι κάτι ιδιαίτερο και μου είπε τότε παράδοση.
Βέβαια αυτό που λες τώρα δεν το ρωτησα αν θα φέρουν αυτοί και με τι εξοπλισμό αμάξια άμεσα μόλις ανοίξει η παραγωγή.
-
Ψαχνομαι δεν βιάζομαι.
Ενδεχομένως να προχωρησω στο ακτιβ αν και το ήθελα +2 πόντους ψηλότερο για να μπαινοβγαίνω τελείως άνετα και να έπαιρνε μια βαλίτσα 50-60 λτ για ψυχολογικούς λόγους. Τότε θα ήταν το τέλειο αμάξι για εμένα! Δλδ φοκους με ύψος πούμα!
Η αλήθεια το τελειο για τα κυβικά μου είναι το Κούγκα αλλά 4.61μ αμάξι προϋποθέτει και ύπαρξη μικρότερου το θεωρώ υπερβολή σε μήκος και από την άλλη το 11.7 0-100 στο ντίζελ το θεωρώ αργό ενώ φτάνω οικονομικα μόνο την πρώτη έκδοση ( η οποία βέβαια μόνο βασική δεν είναι στο Κούγκα μοιάζει με μεσαία στον ανταγωνισμό).
Απλά τα τεστ που έχω κάνει και στα δύο Φορντ ήταν τα πιο ευχάριστα οδηγικά με διαφορά που έχω κάνει κάνοντάς με να κάνω φοκους στα Φορντ.
Το kuga ειναι δυνατο πολυ εμφανισιακα αλλα μονο στο st line και κοκκινο. Βγαζει κατι.
-
Ρε παιδιά οι πωλητές το έχουν τερματίσει.. Με το που μπαίνεις στην αντιπροσωπεία σου λένε όλες τις πληροφορίες έτσι ώστε να αγοράσεις αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή,ούτε μια μέρα αργότερα..
-
Για να μην χάσεις την ευκαιρία βρε και στο πάρει ο επόμενος! Αμάξι που διαπραγματευομουνα πριν ένα μήνα που αντί για 4000 χλμ είχε 17500 (τώρα θα έχει φτάσει 20000) και μου λέγανε να το προλάβω γιατί να έχουμε και έναν συνταξιούχο εδώ που μας έφερε τα χαρτιά του για να το προχωρήσουμε σήμερα αλλά να εσύ προηγησε αλλά δες να το κλείσεις ακόμα λιαζεται στην αντιπροσωπεία...αμάξια υπάρχουν και ευκαιρίες υπάρχουν λεφτά να ξοδέψει δεν το παίρνει απόφαση ο κόσμος λόγω της αστάθειας.
-
Μάλιστα ...του έστειλα email του πωλητή να μου απαντήσει. Κλασικά σε πάνε στην λογική ή πάρε ότι έχω ή το επί παραγγελία 4 μήνες και αν παίξει και covid s02 φιλάκια. Ενώ δεν σου λέει ότι αυτοί ήδη έχουν ετοιμάσει παραγγελίες για κάποια αμάξια με νεα πακέτα εξοπλισμού που θα τα έχουν σε ένα μήνα.
Απλά εδώ χάνω το εξής. Αν τα αμάξια που θα βάλουν ο εισαγωγέας ή οι αντιπρόσωποι day 1 παραγγελία έρθουν σε ένα μήνα αν πάει πελάτης και κάνει πάλι day 1 παρόμοια παραγγελία για τον εαυτό του αυτό δεν θα έρθει σε 1 μήνα επίσης;
Ή έχουν ήδη προπαραγγελθει από τους εισαγωγείς κάποια αμάξια που θα βγουν από την πρώτη μέρα που θα ανοίξει η παραγωγή και ως που να πάρει το δικό σου σειρά πιάνεις το 4 μηνο που μου ειπαν;
-
@Tkin73: Αυτό ακριβώς που έγραψες εννοώ. Ότι θα έχουν αυτοκίνητα όπως τα έχει παραγγείλει η FMH ή ο έμπορος και θα είναι ετοιμοπαράδοτα ή σχεδόν. Φυσικά ειδικές παραγγελίες με εξοπλισμό διαφορετικό από αυτό που ζητάνε το 90% των αγοραστών θα είναι με παραγγελία και άρα 2-4 μήνες παράδοση.
-
To 4μηνο το λένε για να είναι όσο το δυνατόν πιο εξασφαλισμένοι. Και εμένα μου είχα πει μαξ 4 μήνες το Κούγκα και ήρθε σε 1.5 μήνα, γιατί πρόλαβε να μπει παραγωγή Ιανουαρίου (τελευταία ημέρα) και έτσι ήρθε μέσα Φεβρουαρίου. Εαν έμπαινε παραγωγή 2-3 Φεβρουαρίου θα ερχόταν πιθανά μέσα Μαρτίου. Όλα είναι θέμα slots παραγωγής, τι υπάρχει διαθέσιμο από το εργοστάσιο και φυσικά το πρόγραμμα της μεταφροικής. Για τα Focus & Fiesta mHEV έχουν ηδη μπει παραγγελίες από την FMH ώστε να υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα διαθέσιμα Ιούλιο - Αύγουστο, τουλάχιστον αυτό μου είπαν εμένα.
-
Πάντως ως επιλογή δεν το δίνουν πχ έχουμε ήδη παραγγείλει αυτά τα αμάξια θες να πρακαταβαλεις κάποιο;
Και μάλλον δεν το κάνουν με την λογική του μανάβη να φεύγει πρώτα το παλιό εμπόρευμα. Γιατί αν σου ανοίξουν τις επιλογές και σου πουν ότι έρχονται φοκους με νέο εξοπλισμό πχ ακτιβ με στάνταρ κλίμα και τον ηλεκτροκινητήρα στις βενζίνες σε ένα μήνα πρακτικά κανείς δεν θα πάρει τα ετοιμοπαραδοτα , εκτός αν παίξει τρελή προσφορά.
Μου ειπε ότι στην βενζίνη σε ετοιμοπαραδοτα παίζει και πρόγραμμα άτοκων δόσεων και μεγαλύτερη έκπτωση αλλά δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Ξέρει κανείς για τι εκπτώσεις μιλάμε;
-
Ενημερωτικά σε 1.0 125 έχουν business and st line με έκπτωση 1200 και 877 αντίστοιχα. Όχι ακτιβ. Και τα δίνουν με 40% προκαταβολή και 48 άτοκες δόσεις μεσω εθνικής που είναι η πιο σφικτή στα δάνεια της. Πάντα για ετοιμοπαραδοτα και ενοψη των υβριδικών. Όσοι έχουν το 1.0 125 σε χαμηλές στροφές στο ξεκίνημα υπάρχει υστέρηση; Από κατανάλωση πως πάνε;
-
Εγώ έκανα χθες test drive το puma το 125hp και είχε μεγάλη υστέρηση χαμηλά και μου έκανε εντύπωση.. Δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου..
-
Déjà vu
-
170 Gasoline 4,49 ---6,89---9,47 στο γνωστό σάιτ έχει από 170 1.0 125 καλό νούμερο το κάτω από 7 ως μέση.
Το πούμα είναι και υβριδικό οπότε είναι πιο σπιρτοζικο από το απλό και εννοείται ότι είναι και καμιά 50-60 κιλά ελαφρύτερο από το φοκους.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω ότι διαπίστωσα υστέρηση στην εκκίνηση με το πούμα. Μια χαρά έφευγα στα φανάρια.
-
Η υστέρηση ήταν μέσα σε στενά όχι σε φανάρια.. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει κάποια διαφορά.
Ford Focus MK4